iconbig
  • Home  / 
  • Husholdning
  •  /  Anmeldelse af electrolux støvsuger zus 3932 b ultra silencer

Anmeldelse af electrolux støvsuger zus 3932 b ultra silencer

Leder du efter Electrolux zus 3932 b ultra silencer?electrolux zus 3932 b ultra silencer

I denne artikel anmelder vi denne fantastiske støvsuger og viser dig hvor du kan finde den billigst.

Electrolux zus 3932 b ultra silencer er en meget efterspurgt og populær støvsuger og det er den fordi at den har vundet flere forbrugertest heriblandt Tænk’s test af støvsuger 2013. Derudover har den også fået gode anmeldelser på Amazon.de og diverse danske webshops og derfor er det en del af vores test af bedste støvsugere 2014.

Sidenhen er der kommet en ny og videreudviklet model af Electrolux zus 3932 b ultra silencer på markedet, som hedder Elextrolux Origin DB Ultrasilencer og det er denne videreudviklet model af testvinderen, som vi linker til nedenfor.

Find Electrolux zus 3932 b ultra silencer billigst her

Vi har samlet priserne fra kendte webshops og du kan finde den videreudviklet Electrolux zus 3932 b ultra silencer billigst her:

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere

Hvilke anmeldelser har Electrolux zus 3932 b ultra silencer fået?

Electrolux zus 3932 b ultra silencer deltog, blandt mange andre støvsugere, i Tænk’s test af støvsugere i 2013 og fik fremragende anmeldelser. Ud af de 92 støvsugere som deltog i testen fra Tænk, var de otte ud af ti bedste støvsugere fra Electrolux og Electrolux zus 3932 b ultra silencer vandt hele testen foran de andre støvsugere.

Det var faktisk ikke første gang at en støvsuger fra Electrolux vandt Tænk’s test – Tænk’s støvsugertest har i de sidste 4 år op til 2013, haft en støvsuger fra Electrolux som vinder og det vidner om at støvsugerne fra Electrolux er af god kvalitet og er pengene værd. En af de ting, som blev fremhævede ved testen var at på trods af en kraftig motor på 1800 watt kunne man sagtens tale i telefon eller høre radio, mens man støvsugede. Lydniveauet på Electrolux zus 3932 b ultra silencer er helt nede på 61 decibel og det er muligt at føre en samtale med en anden person i lokalet, mens man støvsuger.

De foregående år var det også støvsugere, som fokuserede på høj ydekraft i form af en god motor og et meget lavt lydniveau under støvsugning, som vandt Tænk’s test.

Når Tænk tester støvsugere, kigger de blandt andet på hvor godt suger den støv op fra hårdt gulv og fra gulvtæpper. Derudover bliver sugeevnen på mundstykket udfordret i Tænk’s test ved at støvsuge langs panelerne, for at se hvor meget støvsugeren tager med af støv. En anden ting, der potentielt kan påvirke støvsugerens sugestyrke er, om støvsugerposen er er tom eller halv fyldt. Begge scenarier har Tænk udført med hver af de deltagende støvsugere i testen.

En anden ting, som Tænk ligger meget vægt på i deres bedømmelse og test af støvsuger er, hvor brugervenlig er den. Brugervenligheden indebærer blandt andet hvor let er den at få rundt med om hjørner og des lignende. Som en del af brugervenligheden indgår også, hvor nemt det er at udskifte dele af støvsugeren. Her tænkes blandt andet på filtre med mere på støvsugeren.

Udover Tænk’s test, så har Tilhusoghave.dk også kigget andre steder for at finde anmeldelser af Electrolux zus 3932 b ultra silencer. På webshoppen Whiteaway.com, hvor du også kan købe den videreudviklet udgave af Electrolux zus 3932 b ultra silencer, har 6 kunder lavet af anmeldelse af støvsugeren. Du kan se anmeldelserne her. En af kunderne udtaler blandt andet:

God og billig støvsuger. Motoren larmer ikke så meget så man sommetider tvivler på at den er tændt.

På Whiteaway får denne støvsuger 5 ud af 5 stjerner dog er det baseret på kun 6 kundeanmeldelser og for at opnå en statistisk validitet, skal der over 100 anmeldelser til.

Et andet sted, hvor Electrolux zus 3932 b ultra silencer er blevet anmeldt er på den tyske version af Amazon. Her får denne støvsuger 4,8 stjerner ud af 5 mulige. Igen er denne rating baseret på et mindre antal anmeldelser, nemlig 25 kundeanmeldelser.

Samlet kan man konkludere at både anmeldelserne på Whiteaway og den tyske version af Amazon, følger det udsagn som eksperterne fra Tænk har udtalt ved at gøre Electrolux zus 3932 b ultra silencer til vinder af deres test i 2013. Når 3 forholdsvis store websites og autoriter giver næsten samme anmeldelse, mener vi her på Tilhusoghave.dk at anmeldelserne har noget at have det i. Derved mener vi her på Tilhusoghave.dk at er du på udkig efter en støjsvag støvsuger af ekstra høj kvalitet og til forholdsvis billige penge, så er denne videreudviklet model af Electrolux zus 3932 b ultra silencer værd at købe. Du kan finde den videreudviklet model af Electrolux zus 3932 b ultra silencer billigst nedenfor:

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere

Vi håber at denne artikel og anmeldelse af Electrolux zus 3932 b ultra silencer har givet dig inspiration og måske hjulpet dig med at finde ud af om du overhovedet skal købe den videreudviklet udgave af Electrolux zus 3932 b ultra silencer. Endte du med at købe den videreudviklet udgave af Electrolux zus 3932 b ultra silencer og fandt du den i en webshop på nettet, så kommenter venligst hvor og til hvilken – dermed hjælper du andre forbrugere med at spare penge.

About the author

Mark

Mark er redaktøren på dette website og har mange års erfaring på hus og have området gennem sit arbejde og istandsættelse af sit eget hus i det private. Disse erfaringer samt andre gode råd, deler han i artiklerne på dette website, som alle har til formål at hjælpe personer med bolig og have og eventuelle udfordringer med dette.

Leave a comment: