iconbig

Anmeldelse af Electrolux UltraOne Z8820B

Electrolux UltraOne Z8820BElectrolux UltraOne Z8820B er en meget populær støvsuger fra Electrolux, som har vundet de 3 års test af Tænk og derfor er det helt klart en støvsuger der er værd at overveje. Selve prisen på en Electrolux UltraOne Z8820B støvsuger ligger på 1.185 kr. og til denne pris er denne støvsuger et røverkøb. Electrolux UltraOne Z8820B er en af mange støvsugere som er en del af vores store støvsuger test 2014 her på Tilhusoghave.dk

Find  Electrolux UltraOne Z8820B billigst her

Udover at anmelde Electrolux UltraOne Z8820B og teste om denne støvsuger virkelig er pengene værd, har vi her på Tilhusoghave.dk også fundet frem til hvor du kan købe den billigst på nettet – se hvor i nedenstående tabel:

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere

Hvilke anmeldelser har Electrolux UltraOne Z8820B fået?

Som sagt har denne støvsuger vundet Tænk’s test de sidste 3 år og det er fordi at kvaliteten på denne støvsuger simpelthen er så høj. Støvsugeren kan klare de værste udfordringer som du som husejer, ville kunne stille den overfor ved hjælp af den nyeste teknologi indenfor støvsugere. En af grundende til at den vandt Tænk’s test, var blandt andet fordi den var så støjsvag som den er og med 65 Decibel er den mindre larmende end de konkurrende støvsugere på markedet idag. En anden grund til at denne støvsuger vandt testen fra Tænk, var også at den var mere effektiv end de andre støvsugere der var med i testen. Denne støvsuger har en motorkraft på 1.800 watt og en aktionsradius på 12 meter, som sagt gør den yderst effektiv.

Vægten på denne støvsuger er 5,98 kg og er udstyret med et HEPA filter. Sugeeffekten på denne støvsuger er 340 watt og den kan dermed suge meget effektivt. Electrolux UltraOne Z8820B er udstyret med et Aeropro mundstykke, der sikrer optimal luftgennemstrømning og giver den bedste rengøring. Det ergonomiske håndtag på denne støvsuger gør at det er nemt at styre støvsugeren under støvsugning og gør at man ikke så hurtigt får ondt i håndled og andet under støvsugning.

Selvom denne støvsuger er testvinder flere år i træk, er det stadig værd at overveje andre alternativer. Du kan se vores store støvsuger test 2014 for yderligere inspiration til køb af en støvsuger på nettet. Vi håber at du kan bruge ovenstående information og at du ender med at finde den bedste støvsuger til dine behov.

About the author

Mark

Mark er redaktøren på dette website og har mange års erfaring på hus og have området gennem sit arbejde og istandsættelse af sit eget hus i det private. Disse erfaringer samt andre gode råd, deler han i artiklerne på dette website, som alle har til formål at hjælpe personer med bolig og have og eventuelle udfordringer med dette.

Leave a comment: