iconbig
 • Home  / 
 • Husholdning
 •  /  Billige Kitchenaid Artisan Blender – spar 20 procent

Billige Kitchenaid Artisan Blender – spar 20 procent

KitchenAid Artisan Blender

En KitchenAid Artisan blender er enhvert køkken og madlavers drøm og i denne artikel, vil vi vise hvorfor denne blender er så populær og om den er pengene værd. Kitchenaid blenderen deltager også i vores store test af bedste blendere 2014.

KitchenAid Artisan blenderen bliver fremstillet af det amerikanske firma KitchenAid og har får både gode anmeldelser på Amazon, men har også vundet flere test herhjemme i Danmark i flere medier. I denne artikel vil vi vise et uddrag af disse anmeldelser og test og viser dig hvor du kan spare op til 20 % hvis du køber hos en af de forhandlere vi fandt den hos.

 • Kunder der har købt KitchenAid Artisan blenderen på Amazon giver den 3,8 ud af 5 stjerner
 • Politiken giver den 6 ud af 6 på deres karakterskala – se den her
 • Søndagsavisens test giver den 5 ud af 6 stjerner i deres test – se den her

Her kan du spare op til 20 % på en KitchenAid Artisan blender lige nu

Som lovede giver vi dig her i artiklen mulighed for at se hvor du kan finde en KitchenAid Artisan blender lige billigst og du kan se de forskellige forhandlere på nettet vi har fundet samt prisen på produktet nedenfor:

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
Whiteaway.com 1.499,00 Kr. 0,00 Kr. 1.499,00 Kr. Læs mere

Generelt så er en KitchenAid Artisan blender udstyret med følgende specifikationer:

 • 5 hastigheder på kniven, så man kan tilpasse tempo og larm
 • En motorkraft på 550 Watt – andre blendere ligger mellem 350 0g 500 watt
 • En kande lavet af glas på 1,5 liter – Glaskanden kan komme i opvaskeren
 • Vægt på 5,2 kg som gør at blenderen står fast på køkkenbordet
 • Motordele lavet af metal – sikrer dig en længere levetid på din blender
 • Kniv i rustfrit stål

Nogle af de ting, som de fleste fremhæver ved en god blender er motoren. Lugter motoren dårligt er det fordi at blenderen bliver udsat for flere omdrejninger end hvad der er godt for den. Dette kan ende med at den går i stykker eller brænder sammen og det er ærgerligt hvis man har brugt penge på dyr blender. Som du kan se af ovenstående er motorkraften i denne blender over gennemsnittet på markedet og du kan derfor trygt stole på din fremtidige KitchenAid Artisan blender ikke brænder sammen.

En anden ting, som mange fremhæver og som mange lægger vægt på, er rengøring af blenderen. Artisan blenderen er nem at skille ad og samle igen og derudover kan glaskanden komme i opvaskeren. Dermed er rengøringen af denne blender forholdsvist nemt.

KitchenAid blender vinder flere tests

Som skrevet ovenfor så vinder KitchenAid flere test i de danske aviser og andre medier. I Politiken udsatte de op til flere blendere for fremstilling af smoothies, som jo er meget oppe i tiden, og her vandt Artisan blenderen fra KitchenAid. En af udfordringerne ved at lave smoothies er blandt andet at man kommer isterninger i blenderen, sammen med de andre råvarer for at få en kølig smag i smoothien. Her udmærkede blenderen fra KitchenAid sig, ved at være den blender der bedst knuste isterningerne der blev proppet i og lavede den bedste slush.

En anden ting som de bemærkede ved blenderen fra KitchenAid i testen, var at den er nem at skille og samle igen. Dette gør også at det er nemt at gøre den rent og vi ved alle hvor irriterende det kan være at stå og gøre noget rent med små dele – det kan tage sin tid.

I testen i søndagsavisen var der 2 testvindere – KitchenAid Artisan og så en Wilfa blender.  I denne test fik blenderen fra KitchenAid 5 ud af 6 point på Søndagsavisen’s pointskala. Også i denne test blev diverse blendere udsat for fremstilling af smoothies og blending af frugter og isterninger med mere. I Søndagsavisens test, vinder blenderen fra KitchenAid også på knusning af isterninger. En ting som Søndagsavisen havde med i deres test af blendere, var hvor meget blenderen larmede når den var i brug.  Her lå Artisan blenderen på mellem 85 – 88 decibel og det højeste antal decibel en blender målte i testen var 93 decibel.

Den sidste kilde som vi har brugt for at finde ud af om KitchenAid Artisan blenderen virkelig er penge værd, var på Amazon. Amazon.com går meget op i kundeanmeldelser af de produkter, som er til salg og derfor er der tit mange kundeanmeldelser på hvert produkt. Du kan se anmeldelserne og produktet på Amazon her. Der er lige nu 1.171 kundeanmelder af Artisan blenderen på Amazon og de har samlet givet denne blender 3,8 ud af 5 stjerner.

Er den pengene værd?

Prisen på en KitchenAid Artisan blender ligger over hvad andre blender koster, men med prisen følger også kvalitet. Du får en god motor, flere hastigheder end andre blender, en kniv der kan klare de sværeste opgaver og en blender der er nem at rengøre.  Du kan sagtens finde en blender der koster mindre på markedet, men ovenstående test fra Søndagsavisen og Politiken viser også at en KitchenAid Artisan blender bare er den bedste blender på markedet lige nu og du undgår store gener med denne fantastiske blender.

Vi håber at du har kunnet bruge denne artikel og at den hjalp dig på vej med at træffe en god beslutning. Er du endt med at købe en KitchenAid blender ud fra denne artikel, så kommenter venligst med hvor du fandt den og til hvilken pris. Det kan være du har gjort et kup du vil dele med andre forbrugere.

 

About the author

Mark

Mark er redaktøren på dette website og har mange års erfaring på hus og have området gennem sit arbejde og istandsættelse af sit eget hus i det private. Disse erfaringer samt andre gode råd, deler han i artiklerne på dette website, som alle har til formål at hjælpe personer med bolig og have og eventuelle udfordringer med dette.

Leave a comment: