iconbig

Weber bålsted er bedst i test – Find den billigt her

Weber Fireplace / Bålsted

Er du en af de mange som leder efter et Weber bålsted? Så har du mulighed for at finde en Weber bålsted, som er kåret som det bedste bålsted i en test lavet i Politiken.

Weber Fireplace er et bålsted, der bliver lavet af firmaet Weber som har mere end 100 års erfaring med at fremstille produkter til grill og andet af høj kvalitet og testen i Politiken viser, at også bålstedet fra Weber er af høj kvalitet.

I denne artikel vil vi gennemgå hvorfor Weber Fireplace er så populær, hvorfor den blev testvinder i Politikens test og hvor du kan finde den billigst på nettet.

Her finder du Weber Fireplace / bålsted billigst

Tilhusoghave.dk har fundet Weber Fireplace flere steder på nettet og du kan se nedenfor, hvor det du finder den billigst lige nu:

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
10-4.dk 698,00 Kr. 49,00 Kr. 747,00 Kr. Læs mere

Specifikationerne på et Weber Fireplace er følgende:

  • Porcelænsemaljeret låg og bund
  • Nylonhåndtag
  • 10 års garantiprogram
  • Farve: Sort

Test i Politiken af bålsteder – Weber Fireplace er bare bedst i test

I Politikens test af bålsteder, som du kan se her, vandt den gamle version af Weber Fireplace sammen med et andet bålsted, kaldet Nielsen outdoor. I testen i Politiken fik bålstedet fra Weber, 5 ud af 6 point på Politikens pointskala. Du kan se den gamle version af Weber Fireplace på nedenstående billede, som var den der vandt testen. Sidenhen er der kommet en ny version af den og det er denne version du kan se på billedet i toppen af artiklen.

Weber Fireplace gammel version

 

 

 

Bålfadet fra Weber vinder blandt andet testen hos Politiken, fordi at bålfadet er lavet af robust støbejern og derfor vejer lidt – dette gør at bålfadet ikke står ustabilt og der er mindre mulighed for, at det vælter og eventuelt starter en brand.  Når bålet er startet, har mange tendens til at smide brændet på og hvis man smider en stor klump brænde på, kan det ustabile bålfad tippe og vælte. Og dette vil man helst undgå.

En anden grund til, at bålfadet fra Weber vandt Politikens test, var at bålfadet var fladt modsat mange af de andre bålfade i testen, som var skrå. Ifølge udtalelserne fra eksperterne i testen, medførte skrå sider en øget sandsynlighed for brandskader, da man skal tænde bålet ovenfra. Med de flade bålfade, kan man også passe bålet fra siderne og dette er mere anbefalelsesværdigt.

Amazon giver 4,6 ud af 5 stjerner til Weber Fireplace

Udover testen i Politiken, har vi her på Tilhusoghave.dk også kigget andre steder efter bedømmelser eller test af Weber Fireplace for at give den bedste bedømmelse til vores bruger. Vi fandt også bålstedet fra Weber, på den tyske version af Amazon og her havde 46 kunder lavet anmeldelser af produktet. De 46 kundeanmeldelser gav samlet en vurdering på 4,6 stjerner ud af 5 og du kan se produktet samt vurderingerne her.

Selvom 46 kundeanmeldelser ikke er nok til at skabe en statistisk validitet, så er kundeanmeldelserne sammen med testen i Politiken, konkluderende nok til at vi her på Tilhusoghave.dk, kan anbefale at du køber en Weber Fireplace som dit nye bålsted i haven.

Er Weber Fireplace pengene værd?

Selvom bålstedet fra Weber koster mere end de andre bålsteder, som var med i Politikens test, så anbefaler vi her på Tilhusoghave.dk at købe den og mener bestemt den er pengene værd. Det faktum, at den er lavet af støbejern, bålet er nemt at slukke og at designet på bålfadetet gør, at Weber Fireplace er yderst brugervenligt og god kvalitet.

Udover Politiken giver kunderne på Amazon også produktet 4,6 stjerner ud af 5 mulige og disse to anmeldelser af produktet tilsammen, gør at vi her på Tilhusoghave.dk mener at anmeldelserne er valide og personligt ønsker vi også selv at købe et Weber Fireplace, efter at have lavet research til denne artikel – alt i alt er vi sikker på at du bliver glad for dit køb, hvis du ender med at vælge et Weber Fireplace fremfor de andre bålfade.

Endte du med at købe et Weber Fireplace ud fra denne artikel og vores anbefaling, må du hjertens gerne kommentere denne artikel og fortælle, hvor du valgte at købe den og til hvilken pris samt om du er tilfreds med dit køb. Dette kan hjælpe andre brugere af Tilhusoghave.dk på vej til at købe det rigtige produkt til deres hus og have.

About the author

Mark

Mark er redaktøren på dette website og har mange års erfaring på hus og have området gennem sit arbejde og istandsættelse af sit eget hus i det private. Disse erfaringer samt andre gode råd, deler han i artiklerne på dette website, som alle har til formål at hjælpe personer med bolig og have og eventuelle udfordringer med dette.

Leave a comment: