iconbig
 • Home  / 
 • Udendørs
 •  /  Weber gasgrill Q1000 – Pristjek og anmeldelse

Weber gasgrill Q1000 – Pristjek og anmeldelse

Weber Q1000 gasgrill

I denne artikel kigger vi nærmere på en Weber Q100 og du kan i denne artikel se hvor den er billigst samt hvorfor det er et godt køb.

Vi har kigget på en Weber Q100 / Q1ooo , som den nye serie hedder da der er sket en videreudvikling af den populære Q100 serie. Dog er Q1000 serien forholdsvis ny, at der ikke endnu er så mange anmeldelser af den.

Derfor har vi kigget på Weber Q100’s anmeldelser og da Weber Q1000 er en videreudvikling af Weber Q100, så er vi sikre på at denne grill er blevet endnu bedre.

Vi vil i denne artikel gennemgå hvorfor den er så populær, hvilke anmeldelser den har fået og hvor du kan finde en Weber Q1000 billigst på nettet.

Anmeldelse - Opsummering

Produkt

Weber Q1000 Gasgrill

Opsummering

En Weber Q100 / Q1000 er helt klart værd at købe, hvis du har et behov for en god og lille gasgrill, som kan flyttes nemt og tages med diverse steder.

Prisen er lav i forhold til hvor meget god smag gasgrillen kan levere og får gode anmeldelser.

Karakter

Bedste pris

1.308,00

Find en Weber Q1000 billigst her

I nedenstående tabel, kan du se hvor du finder en Weber Q100 / Q1000 som er videreudviklingen af den billigst på nettet:

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
10-4.dk 1.259,00 Kr. 49,00 Kr. 1.308,00 Kr. Læs mere
Wupti.com 1.399,00 Kr. 0,00 Kr. 1.399,00 Kr. Læs mere

Hvorfor er en Weber Q100 / Q1000 så populær?

Vi har kigget på hvorfor en Weber Q100 virkelig er så populær og efterspurgt, som den er og fundet frem til at denne gasgrill er populær, fordi den er så “lille” som den er.

Denne størrelse gør at den er yderst mobil og kan transporteres rundt i haven, men kan også benyttes hvis man vil på camping eller besøge venner og bekendte, så kan man tage denne gasgrill med.

Selvom denne Weber Q100 / Q1000 gasgrill er forholdsvis lille af størrelse, så er højden på låget fra risten stor nok til at en lille høj steg eller kylling, kan ligge derinde og blive grille og derfor er den perfekt til camping mv. Optænding og opvarmning af denne grill, tager ganske få minutter og du kan grille kort efter du har sat den til.

Vægten på gasgrillen er 12,9 kg og gør at man kan transportere den rundt, men at den stadig står stabilt enten på et bord eller på jorden uden at vælte, hvis man skulle komme til at skubbe til den.

Yderligere specifikationer for denne handy og gode Weber Q100 / Q1000 gasgril er:

 • 1 stk. brændere i rustfrit stål
 • Gasgrillen bruger gas som brændstof og dette skal udskiftes engang imellem
 • Gasforbruget i timen er 2,49 Kw/t – dette svarer til cirka 180 gram gas i timen. (1 kg gas er 13,95 Kw/t)
 • Låg og bund er støbt af aluminium
 • Trinløs regulering af varme
 • Selve grillarealet er 42,5 x 32 cm
 • Højden på denne gasgrill er 59,7 cm
 • Bredden på denne gasgrill er 68,6 cm
 • Dybden er 48 cm
 • Farven er sort

Som ovenstående viser, så er en Weber Q100 / Q1000 en ganske god gasgrill med en udmærket størrelse grillareal. Gasforbruget er 2,49 Kw/t – dette svarer til at med en Weber engangsdåse på 440 gram, som du kan se her svarer til grilning i næsten 3 timer.

Hvilke anmeldelser har den fået?

Som en del af vores anmeldelse af Weber Q1000 gasgrillen, har vi her på Tilhusoghave.dk kigget på hvilke anmeldelser der er lavet af denne gasgrill.

På Amazon.com har Weber Q100 fået 4,7 stjerner ud af 5 mulige stjerner – du kan se produktet her. Der er lavet 439 kundeanmeldelser af denne grill og som sagt får den gennemsnitligt en topkarakter. Da der er forholdsvis mange kundeanmeldelser, vil vi her på Tilhusoghave.dk vurdere at anmeldelserne er valide og at karakteren er troværdig.

Er en Weber Q1000 værd at købe?

En Weber Q100 / Q1000 er helt klart værd at købe, hvis du har et behov for en god og lille gasgrill, som kan flyttes nemt og tages med diverse steder.

Den kan tilberede mange ting, dog er det størrelsen på kødet der skal tilberedes som sætter begrænsninger for hvad der kan laves på grillen. Gasgrillen har en næsten 3 timers brændetid på en standard gasflaske på 440 gram og det burde være nok til et grillning et par gange.

Derudover har den fået 4,7 stjerner ud af 5 mulige på Amazon.com – dette fortæller os at der er mange der har købt den på nettet og størstedelen af disse kunder, giver den næsten topkarakter.

Prismæssigt er den ikke så dyr og kan lige nu erhverves for mellem 1.300 kr. og 1.500 kr. hvilket er ganske udmærket for en god lille grill. Når gasgrillen er erhvervet, skal den vedligeholdes men ellers er udgifterne kun til udskiftning af gassen til grillen.

Dermed kan vi her på Tilhusoghave.dk konkludere at en Weber Q100/ Q1000 er en god grill til pengene og værd at købe.

Anmeldelse - Opsummering

Produkt

Weber Q1000 Gasgrill

Opsummering

Weber Spirit e-310 får en samlet karakter på 4,5 stjerner i vores anmeldelse og bestemt værd at købe. Prisniveauet er acceptabelt for en god gasgrill og den har fået mere 500 anmeldelser på Amazon - Vi anbefaler denne gasgrill.

Karakter

Bedste pris

1.308,00

Vi håber at du har kunnet bruge den information, som du har fået i denne artikel. Har du nogen spørgsmål, skal du være velkommen til at kommentere på denne artikel.

Du også velkommen til at kommentere på denne artikel, såfremt du er endt med at købe denne gasgrill efter at have læst denne artikel – hvis dette er tilfældet så kommenter venligst med hvor du har købt den og til hvilken pris.

Er der andre gasgrille som er værd at overveje?

Her på Tilhusoghave.dk har vi også tidligere anmeldt andre gasgrille og du kan se hvilke nedenfor – det kan være at du heller vil købe en anden gasgrill end den vi lige har anmeldt i denne artikel. Du kan blandt andet se vores anmeldelse af:

Udover at lave pristjek og anmeldelser af gasgrille, så kigger vi også på andre maskiner som du kan bruge til din husholdning samt have. Nedenstående er et udpluk af nogle af vores mest populære artikler:

About the author

Mark

Mark er redaktøren på dette website og har mange års erfaring på hus og have området gennem sit arbejde og istandsættelse af sit eget hus i det private. Disse erfaringer samt andre gode råd, deler han i artiklerne på dette website, som alle har til formål at hjælpe personer med bolig og have og eventuelle udfordringer med dette.

Leave a comment: