iconbig

Weber Q1200 gasgrill – Pristjek og anmeldelse

I denne artikel vil vi kigge nærmere på en Weber Q1200 gasgrill og hvor god den egentlig er.

Derudover vil vi også vise dig, hvor du kan finde den billigst på nettet.

Vi vil blandt vurdere Weber Q120 gasgrillen ved at kigge på anmeldelser af denne fra blandt andet Amazon, com, hvor den får 4,7 stjerner ud af 5 mulige stjerner – se mere hvorfor en Weber Q120 får så gode anmeldelser og se hvor du kan finde den billigst og spare flere hundrede kroner lige nu.

Anmeldelse - Opsummering

Produkt

Weber Q1200 Gasgrill

Opsummering

En Weber Q1200 Gasgrill er værd at købe, hvis du godt kan lide at grille men ikke har store krav til en grill.

Weber Q1200 gasgrillen er god til de mest gængse ting på grillen, men har svært ved stege.

Da prisen på en Weber Q1200 også ligger i samme niveau som grillniveauet, er den værd at købe.

Karakter

Bedste pris

2.048,00

Prissammenligning - Weber Q1200 Gasgrill

Vi har fundet Weber Q1200, som er videreudviklingen af Weber Q120 gasgrillen til følgende priser hos kendte forhandlere på nettet:

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
10-4.dk 1.999,00 Kr. 49,00 Kr. 2.048,00 Kr. Læs mere

Hvilke anmeldelser har en Weber Q1200 fået?

Som en af vores vurdering af, om det kan betale sig at købe en Weber Q120/Q1200 har vi kigget rundt på nettet for at se om hvor gode anmeldelser denne gasgrill fra Weber får. Vi har blandt andet fundet en god anmeldelse af Weber Q120 på Amazon.com .

På Amazon får Weber Q120 4,7 stjerner ud af 5 mulige stjerner og dette må siges at være ganske flot. Denne rating / anmeldelse er på baggrund af 177 kundeanmeldelser på Amazon.com og en af kunderne udtaler blandt andet:

“Perfekt størrelse efter vores grillbehov og samtidig også perfekt til at proppe i bilen til at grille på camping eller på en tur på stranden”

Denne gasgrill fra Weber har desværre ikke deltaget i nogle test, men man kan dog sige at generelt så går man ikke galt i byen med en gasgrill fra Weber, der har lavet markedets bedste grill i mange år.

Hvor god er den egentlig og hvilke fordele er der ved den?

Fordelen ved at købe en Weber Q1200 er at blandt andet at du kan have den med på farten. Elsker du at grille, kan du dermed have denne gasgrill fra Weber med på camping, skovtur eller andet hvor man normalt ville skulle bruge en engangsgrill eller andet.

Du kan dermed med denne gasgrill fra Weber, få det bedste ud af grillning overalt hvor du bevæger dig med dit bekendtskab.

En fordelen ved denne grill, er at den bruger gas som forbrænding hvilket gør at den er hurtig varm og du skal ikke stå og vente på at kullene bliver færdige, før at du kan begynde at grille. Med en gasgrill kan du grille indenfor få minutter og hurtig have lækkert tilberedt grillmad klar til venner og familie.

De tekniske specifikationer for en Weber Q1200 gasgrill er følgende:

  • 1 rustfri brænder
  • Gasforbrug 2,49 kw/t hvilket svarer til cirka 4 til 5 timer på en almindelig gasbeholder
  • Tændes elektronisk
  • Gasgrillen og dens varme kan trinvis reguleres
  • Låget og bunden af grillen er lavet af aluminimum
  • Termometer i midten, så du kan se hvor varmt der er i grillen

Er en Weber Q1200 værd at købe?

Er en Weber Q1200 gasgrill så værd at købe?

Ja det synes vi her på Tilhusoghave.dk – men det kommer selvfølgelig an på hvad du skal bruge en grill til. Er du en af de grillelskere som gerne vil lave lækre store stege, så kan det blive et problem med en Weber Q1200 gasgrill.

Men skal du lave mad til få personer og skal du have en gasgrill, som du nem kan tage med rundt og som er let at transportere, så kan denne gasgrill anbefales.

Selve prisen er jo heller så dyr, for en god gasgrill som man kan have med alle vegne – lige nu kan du få den mellem 1.500 kr. til 2.000 kr. i nogle af de udvalgte webshops og dette er en lav pris for en god grill.

Når en Weber Q1200 tilmed får 4,7 stjerner ud af 5 mulige stjerner på Amazon.com, vidner det om at det er en god gasgrill af høj kvalitet til pengene.

Anmeldelse - Opsummering

Produkt

Weber Q1200 Gasgrill

Opsummering

En Weber Q1200 Gasgrill er værd at købe, hvis du godt kan lide at grille men ikke har store krav til en grill.

Weber Q1200 gasgrillen er god til de mest gængse ting på grillen, men har svært ved stege.

Da prisen på en Weber Q1200 også ligger i samme niveau som grillniveauet, er den værd at købe.

Karakter

Bedste pris

2.048,00

Er der andre gasgrille som er værd at overveje?

Her på Tilhusoghave.dk har vi også tidligere anmeldt andre gasgrille og du kan se hvilke nedenfor – det kan være at du heller vil købe en anden gasgrill end den vi lige har anmeldt i denne artikel.

Du kan blandt andet se vores anmeldelse af:

Vi håber at du har kunnet bruge vor anmeldelse af Weber Q1200 gasgrillen og at den har hjulpet dig med at finde ud af om det er denne gasgrill du skal købe.

Er du endt med at købe denne gasgrill, efter at have læst denne artikel, så kommenter venligst hvor du har købt den og til hvilken pris du fandt gasgrillen til – dette kan hjælpe andre forbrugere med at spare penge på deres nye gasgrill.

About the author

Mark

Mark er redaktøren på dette website og har mange års erfaring på hus og have området gennem sit arbejde og istandsættelse af sit eget hus i det private. Disse erfaringer samt andre gode råd, deler han i artiklerne på dette website, som alle har til formål at hjælpe personer med bolig og have og eventuelle udfordringer med dette.

Leave a comment: