iconbig

Weber Q3200 gasgrill – Pristjek og anmeldelse

Weber Q320/Q3200 gasgrill

I denne artikel skal vi kigge nærmere på en Weber Q320/Q3200 gasgrill og hvilken anmeldelser den har fået.

Derudover ser vi også på hvor på nettet du kan finde denne gasgrill billigst.

Er du en af mange som elsker at grille og måske har forelsket dig en i Weber gasgrill og er du i tvivl om hvorvidt det skal være en Weber Q320 / Q3200, som anmeldes i denne artikel, eller dens søster Weber Q300 gasgrill som vi tidligere har anmeldt så vil denne artikel måske hjælpe dig med at træffe en beslutning.

I vores artikel vil vi vurdere Weber Q320 gasgrillen ud fra hvilke anmeldelser den har fået på diverse webshops og fra test, som er blevet foretaget. Vi kan blandt andet nævne at på Amazon.com har denne gasgrill fra Weber fået 4,6 stjerner ud af 5 mulige af de kunder som har købt den.

Derudover vil vil også vise dig hvor på nettet du kan finde denne fantastiske gasgrill billigst.

Anmeldelse - Opsummering

Produkt

Weber Q3200 Gasgrill

Opsummering

En Weber Q3200 er værd at købe, hvis du gerne vil have en god gasgrill der kan håndtere mange forskellige former stegning af kød. Udover hurtig stegning, kan du også med Weber Q3200 lave lækre og møre langtidsstege.

Karakter

Bedste pris

3.298,00

Prissammenligning - Weber Q3200 Gasgrill

Du kan finde en Weber Q3200 gasgrill billigst på nettet hos en af nedenstående forhandlere:

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
10-4.dk 3.249,00 Kr. 49,00 Kr. 3.298,00 Kr. Læs mere

Hvilke anmeldelser har Weber Q320 fået og er de gode?

Som sagt så vil vi i denne artikel give dig som forbruger, et overblik over hvilke anmeldelser Weber Q320 har fået på diverse webshops samt hvilken karakter den får i diverse test med mere.

Tilhusoghave.dk har fundet en anmeldelse af Weber Q320 på Amazon.com, hvor gasgrillen får 4,6 stjerner ud af 5 mulige. Denne rating på 4,6 stjerner ud af 5 mulige stjerner er givet på baggrund af 484 kundeanmeldelser. Når der er 484 kundeanmeldelser er mængden af kundeanmeldelser nok, til at skabe en statistisk validitet og vi mener derfor her på Tilhusoghave.dk at denne anmeldelse kan du som forbruger stole på.

En af kunderne som har købt Weber Q320 på Amazon laver følgende anmeldelse af produktet: ” Den bliver hurtig varm og fordeler varmen ligeligt over hele grillen”

En anden skriver det er den bedste gasgrill han / hun nogensinde har haft.

På Bilka’s hjemmeside har kunderne også lavet anmeldelser af deres oplevelser med Weber Q320 gasgrillen. Her er det dog kun 2 kundeanmeldelser der er blevet lavet og disse 2 kundeanmeldelser giver samlet gasgrillen 5 stjerner ud af 5 mulige. I dette tilfælde skal der flere anmeldelser til for at kunne skabe et validt grundlag.

Hvad får du med en Weber Q3200 gasgrill?

Med Weber Q320/Q3200 gasgrillen får du en moderne gasgrill, som ligger så tæt op af den fantastiske kul og grillsmag fra deres kuglegrille. Fordelen ved denne grill er en hurtig opvarmning og du kan derfor hurtig tilberede din grillmad og samtidig får den gode grillsmag, som vi alle elsker. Weber Q3200 har et stort grillareal og to brændere, som gør at du kan grille med både direkte varme og indirekte varme. Dette gør at du kan stege og grille mange ting på din Weber Q3200 gasgrill lige fra pulled pork og minutbøffer til ting, der skal langtidsteges. Du kan derved stege dejlige stege, der kan stå længe og langtidsstege og blive dejlige møre.

Noget af de ting som du får med når du køber en Weber Q3200 gasgrill er sideborde, som er meget praktiske og hvor du har plads til at stille ting du skal enten tilberede eller som lige skal hvile. Gasgrillen og sidebordet er også indrettet med en smart skuffe, hvor man kan ligge sit tilbehør til grillen i. De tekniske specifikationer på Weber Q3200 er følgende:

 • Et stort grillareal på 65 x 46 cm gør at du kan stege flere ting på samme tid
 • Låg og bunden er lavet af aluminimum
 • 2 brændere i rustfrit stål der giver direkte og indirekte varme
 • Trinløs regulering af varme, som gør at temperaturen er nem at indstille
 • Elektronisk tænding, så du ikke behøver ild eller andre hjælpemidler til at tænde gasgrillen
 • Termometer i låg
 • Lygte ved håndtag, som gør at du kan grille i mørke hvis det er nødvendigt.
 • Brødhylde med holder på bagsiden, hvis det går for hurtigt med brødene

Er den værd at købe?

En Weber Q3200 er værd at købe, hvis du gerne vil have en god gasgrill der kan håndtere mange forskellige former stegning af kød. Udover hurtig stegning, kan du også med Weber Q3200 lave lækre og møre langtidsstege. Prisen på denne gasgrill ligger mellem 2.600 kr. og 3.300 kr. og denne pris indikerer også at det er kvalitet du køber, når du køber denne grill. Men som vi har vist her i artiklen kan du spare flere hundrede kroner ved at vælge det rigtige sted at købe din Weber Q3200 gasgrill.

Anmeldelse - Opsummering

Produkt

Weber Q3200 Gasgrill

Opsummering

En Weber Q3200 er værd at købe, hvis du gerne vil have en god gasgrill der kan håndtere mange forskellige former stegning af kød. Udover hurtig stegning, kan du også med Weber Q3200 lave lækre og møre langtidsstege.

Karakter

Bedste pris

3.298,00

Hvilke andre gasgrille skal du overveje

Er du stadig i tvivl om det er en Weber Q3200 gasgrill du skal købe, så eventuelt læse nogle af de andre anmeldelser af gasgrille som vi har lavet og derudover vores store test af de bedste gasgrille. Se mere i nedenstående artikler:

  Vi håber at du har kunnet bruge ovenstående artikel og at den måske har inspireret dig til at købe en Weber Q3200 gasgrill. Er du blevet så inspireret at du er endt med at købe en Weber Q3200, så kommenter hvor og for hvor meget du har købt den for.

  About the author

  Mark

  Mark er redaktøren på dette website og har mange års erfaring på hus og have området gennem sit arbejde og istandsættelse af sit eget hus i det private. Disse erfaringer samt andre gode råd, deler han i artiklerne på dette website, som alle har til formål at hjælpe personer med bolig og have og eventuelle udfordringer med dette.

  Leave a comment: