Home Til HusetMøbler Bedste seng? Find den her

Bedste seng? Find den her

by Mark
0 comment

En af de vigtigste ting at have i hjemmet er en god seng. En god seng giver dig de bedste forudsætninger for at få den bedste søvn og derfor fungere bedre i hverdagen.

Det kan dog være svært en finde den helt rigtige seng, hvis du ikke helt ved, hvad du leder efter. Dette vil vi forsøge at hjælpe dig med her.

I denne artikel vil du blive præsenteret for en række senge, så du kan finde den seng, som lige præcis passer til dig og dine behov. Du vil blive introduceret for forskellige modeller, hvorfor der helt sikkert en seng, som lever op til dine forventninger.

Snefrid Älv – En luksus seng med et nordisk præg

Denne seng er for dig, der ønsker seng, som er produceret i Danmark og er udviklet i samarbejde med førende fageksperter og fysioterapeuter for at skabe en seng, som tilgodeser det fysiske behov i at sove.

Denne seng giver dig de bedste forudsætninger for en optimal søvn, fordi denne seng er fremstillet med ergonomisk støtte og aflastning. Dette er i høj grad medvirkende til, at du ikke går på kompromis med kvaliteten af din søvn.

Denne model er en kontinentalseng af højeste kvalitet, fordi den består af tre madraslag. En af disse tre madraslag er en springmadras, som er fremstillet med udgangspunkt i trykaflastende pocketfjedre.

Denne madras er ligeledes medvirkende til, at du får den absolut bedste oplevelse, når det kommer til en god nattesøvn.

Pockedfjedrene er medvirkende til, at din krop får den støtte, den har brug for. Deres primære opgaver er at sørge for, at dine mest udsatte trykpunkter på kroppen får den optimale støtte.

Dette element er udarbejdet sammen med fysioterapeuter for at sikre, at det stemmer overens med, hvad kroppen har brug for, når den skal hvile i en længere periode. Alt i alt er dette en seng, som kan sørge for, at din krop får den optimale hvile, når du skal sove.

Fordele ved Snefrid Älv:

 • Allergivenlig
 • Trykaflastende
 • Træramme i svensk fyrretræ
 • 25 års garanti

Venus Natural – En kombination af naturlige materialer og teknologi

Denne seng fra mærket, Venus, er en kontinentalseng, der har kombineret naturlige materialer med moderne teknologi for at skabe den optimale komfort, når du skal sove. Denne seng er især relevant, hvis du har allergi, da denne model fra Venus er allergi- og miljøvenlig. Det betyder, at du trygt kan lægge dig i sengen uden at bekymre dig om allergiske reaktioner.

Denne model består af tre madraslag, hvor især den vigtige springmadras springer i øjnene. Denne springmadras er fremstillet med udgangspunkt i pocketfjedre, som er opdelt i forskellige, zonedelte områder. Det hjælper dig med at opnå den optimale komfort, fordi springmadrassen er medvirkende til at støtte de mest udsatte områder.

Springmadrassens opbygning gør, at du får den optimale støtte i løbet af hele natten, fordi den tilpasser sig din krop, så du, uanset hvordan du ligger, får den nødvendige støtte i din søvn.

En anden af de tre madraslag er madrassen, som er sammensat af hybridskum. Hybridskum er medvirkende til at skabe en liggekomfort, som du ikke finder mange andre steder. Denne madras fungerer på samme tid som fugt- og svedafvisende, hvilket betyder, at du kan holde den samme temperatur hele natten.

Fordele ved Venus Natural:

 • Fremstillet i naturmaterialer
 • Pocketfjedre i de forskellige madrasser
 • Fugt- og svedafvisende på grund af madrassen med hybridskum

Ragna Älv – En dansk produceret elevationsseng i særklasse

Denne seng er for dig, der ønsker en luksus elevationsseng, som kan opfylde alle din behov til en komfortabel seng. Denne model er produceret i Danmark, hvor der er blevet anvendt materialer af højeste kvalitet, og hvor der er blevet fokuseret på at fremstille en seng, som giver den korrekte ergonomiske støtte.

Måden, hvorpå Ragna Älv har skabt en seng, hvor komfort og ergonomisk støtte er i højsædet, er på grund af et tæt samarbejde med førende fagfolk og fysioterapeuter, som i fællesskab har skabt en seng, der lever op til dine forventninger. Det er intet ved denne seng, som er tilfældigt. Det betyder, at alle materialer er nøje udvalgt, hvilket er medvirkende til, at denne seng er for dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med din seng.

Denne seng er som sagt en elevationsseng, som består af flere forskellige madraslag. Et af disse lag er en springmadras, som både er allergivenlig og antibakteriel. Det betyder, at sengen især er relevant for dig, hvis du har allergi og ønsker at minimere symptomerne, når du skal sove.

Fordele ved Ragna Älv:

 • Udstyret med en danskproduceret motor fra Linak
 • Ergonomiske pocketfjedre
 • Specialudviklede komfortzoner
 • Udviklet i samarbejde med fagfolk og fysioterapeute

Senses Lux – Elevationsseng i høj kvalitet

Denne model fra mærket, Senses, er en elevationsseng i højeste kvalitet. Mange senge udstråler ikke æstetik, men det gør denne seng fra Senses. Det er en tidløs og smuk seng, som kan pryde ethvert soveværelse.

Denne seng fra Senses er designet med to fjedrelag. Der er både et fjedrelag i boxmadrassen og et fjedrelag i springmadrassen. Dette er medvirkende til at give den optimale support, når du skal sove. Det smarte ved springmadrassen er, at den er opdelt i to separate madrasser, så der er mulighed for, at I kan få forskellige fastheder i hver side af sengen.

Du har ligeledes mulighed for at vælge mellem en latex- eller skumkerne, alt afhængig af hvad der passer til dig og dine behov. Latexkernen giver en mere jævn og tempereret madras, som lader kroppen ånde i løbet af natten. Skumkernen har den modsatte effekt. Den er passende, hvis du har problemer med at holde varmen i løbet af natten.

Denne model har derudover 25 års garanti mod fjedre- og rammebrud, hvilket er et tegn på, at dette er en seng, som er skabt til at kunne holde i mange år frem i tiden.

Fordele ved Senses Lux:

 • Æstetisk og smuk
 • Separate springmadrasser
 • 25 års garanti
 • Mulighed for at vælge mellem latex- eller celsiuskerne

Atlas kontinentalseng – Dansk produceret seng til en billig pris

Er du på jagt efter en dansk produceret kontinentalseng til en billig pris?

Så skal du helt sikkert overveje denne model fra mærket, Atlas. Denne model er fremstillet i et moderne og stilrent design, som gør, at sengen passer ind i stort set alle indretninger og ligeledes aldrig vil gå af mode. Det er den perfekte seng, hvis du er på et budget, og du ikke ønsker at bruge alverdens senge på en seng.

Sengen er udstyret med høje træben, som bidrager til sengens tidsløse design. Sengen fylder heller ikke særlig meget, så det er ikke et problem at få den til passe ind i din eksisterende indretning. Selvom sengen ikke fylder særlig meget, er madrassen alligevel opdelt i to madraskerner, hvor I kan få hver jeres fasthed, selvom I ikke har den samme vægt.

Denne model kommer med en vendbar springmadras, som er udstyret med hele 220 pocketfjedre. Pocketfjedre giver dig den bedst mulige komfort og støtte, så du kan få det bedste ud af din søvn. Udover denne springmadras er denne model også udstyret med 5 komfortzoner, der ligeledes hjælper med at støtte din krop i løbet af natten.

Alt i alt er dette en seng, som kan bruges af enhver. Prisen er ikke så høj som så mange andre senge, hvorfor denne seng passer til dig, som ønsker at bruge pengene anderledes.

Fordele ved Altas kontinentalseng:

 • Udstyret med 5 komfortzoner
 • 220 pocketfjedre i hver madras
 • To madraskerner i én samlet madras
 • Budgetvenlig

Auping Essential – En prisvindende seng

Denne seng fra mærket, Auping er en enkel og stilren seng, der passer ind i alle soveværelser.

Sengen er skabt med slanke linker, hvorfor sengen fremstår enkel og elegant i dens udseende i dit soveværelse. Hvis du vælger denne seng, har du selv mulighed for at vælge farven, så du kan tilpasse sengen, så den passer til din eksisterende indretning i soveværelset.

Denne model er fremstillet med to springmadrasser af høj kvalitet. Under springmadrasserne finder du en elevationsbund, som er medvirkende til at give dig den bedste komfort hele natten. Du er ligeledes sikret en optimal støtte og aflastning, som tilpasser sig uanset, hvordan du ligger i sengen.

Sengen er blevet belønnet med en pris for dens industrielle design, hvilket ligeledes er en indikation af, at dette er en seng, der bærer præg af et udseende, som eksperter vurderer som værende æstetisk og stilren. Sengerammen, som vandt prisen, er fremstillet i bæredygtigt aluminium.

Auping Essential er ligeledes indehaver af en justerbar bund udstyret med to motorer, hvilket betyder, at du hæver og sænker begge sider af sengen efter behov. Dette gøres med en dertilhørende trådløs fjernbetjening.

Fordele ved Auping Essential:

 • Prisvindende design
 • Sengebund som kan hæve og sænke med en fjernbetjening
 • Du kan selv bestemme sengerammes farve
 • Udstyret med fem komfortzoner

Senses Nova – En elevationsseng med omfattende støtte og komfort

Denne seng fra mærket, Senses, er en elevationseng i højeste kvalitet. Sengen er produceret i Danmark og er kendt for sin omfattende støtte og komfort, der varer hele natten. Denne model fra Senses er en af de bedste elevationssenge på markedet. Hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med din søvn, er denne seng helt sikkert en mulighed for dig.

Senses Nova er udstyret med hele 7 komfortzoner, så den kan give den helt rigtige støtte og aflastning til hele kroppen. Hver del af kroppen vil få lige præcis den støtte, som den har brug for. Sengen er ligeledes fremstillet således, at komfortzonerne yder en personaliseret og individualiseret støtte, så de områder, der skal have mest støtte, får mest støtte.

Denne model er som sagt en elevationsseng, hvilket betyder, at du kan hæve og sænke sengen efter dine behov. Motoren er en dansk produceret Linak-motor, som i forvejen er kendt for at producere slidstærke og holdbare kvalitetsmotorer. Hæve/sænke-funktionen gør, at du kan bruge sengen til andet end at sove. Du har de bedste forudsætninger for at sidde godt og f.eks. læse en bog eller se fjernsyn.

Fordele ved Senses Nova:

 • Udstyret med 7 komfortzoner
 • Udstyret med en dansk produceret motor fra Linak
 • En af de bedste elevationssenge på markedet
 • Boxmadrassen og springmadrassen er udstyret med pocketfjedre