Home Til HusetHusholdningsmaskiner Bedste kaffemaskine med kværn – Stor test

Bedste kaffemaskine med kværn – Stor test

by Mark
0 comment

I denne artikel skal vi kigge nærmere på test af de bedste kaffemaskiner med kværn, som findes på markedet.

Udover at teste kaffemaskiner med hværn, viser vi også i denne artikel hvor på nettet du finder testdeltagerne billigst.

Med andre ord – du kan finde den bedste kaffemaskine med kværn billigst i denne artikel på Tilhusoghave.dk

Test af bedste kaffemaskiner med kværn  – Se vinderen her

Bedste kaffemaskine med kværn – Gastroback 42712

Gastroback 427212 vinder vores test af bedste kaffemaskiner med kværn, dog på et tyndt grundlag. Denne kaffemaskine har kun fået 5 anmeldelser på Wupti.com men alle anmeldelserne har været 5 ud af 5 stjerner.

Selvom det er gode 5 anmeldelser, så skal der flere anmeldelser til for at skabe en statistisk validitet. Du kan se priser på testvinderen og finde den billigst nedenfor:

Gastroback kaffemaskine er en flot designet kaffemaskine med indbygget kaffekværn og termokande og som kan indstilles via det indbyggede display.

Se også – Stor kaffekværn test

Fordi kaffemaskinen har indbyggede kværn og kaffen først males, når den skal brygges får du som kaffedrikker den bedste smag ud af din kaffe.

Denne gode smag som kommer til udtryk, er fordi at olien og aromaen i kaffebønnerne stadig er tilstede da de ikke er blevet malet og udsat for ilt endnu.

I forhold til malet kaffe, så mister malet kaffe deres olie og gode aroma løbende og kan efter 10 dage allerede have mistet størstedelen af smagen efter åbning af en pakke kaffe.

De tekniske specifikationer for Gastroback 42712 er:

  • Kaffemaskine med indbygget kværn og termokande
  • Indbygget timer så du kan indstille din kaffe til at starte om morgenen inden du er stået op
  • Du kan nøjes med at brygge en kop af gangen og få det optimale ud af dine kaffebønner
  • LCD display hvor du kan indstille din kaffemaskine
  • 7 niveauer af styrker på kaffemaskinen
  • Motoreffekten på denne kaffemaskine er 1150 Watt
  • Permanent filter
  • Kaffemaskinen vejer 7 kg og står stabilt på bordet
  • Kaffemaskinen kan brygge op til 12 kopper per kande

Generelt kan man sige at med denne Gastroback kaffemaskine med kværn, får du en god kaffemaskine som kan lave kaffe til en kop eller helt op til 12 kopper.

Derudover er der indbygget kværn og du kan lave frisk og velsmagende kaffe hvergang. Rent prismæssigt ligger denne kaffemaskine på 3.400 kr. og er forholdsvis dyr, men vi mener her hos redaktionen at denne kaffemaskine med kværn er pengene værd.

Phillips HD7740 – 2,6 stjerner ud af 5

Den næste kaffemaskine med kværn som vi skal kigge på i denne test, er en Phillips HD7740, som på den tyske del af Amazon får 2,6 stjerner ud af 5 mulige stjerner. Og hvorfor er det så at denne kaffemaskine ikke får de bedste anmeldelser på Amazon?

En af de ting som vi lagde mærke til i anmeldelserne er, at ved denne kaffemaskine så er det svært for den at brygge stærk kaffe og dette lægger mange af de kunder, der har lavet anmeldelse, meget vægt på. Selvom den kun får 2,6 stjerner, så er der trods 24 kunder der giver den 3 stjerner eller mere på Amazon.

Find Phillips HD7740 billigst her

Fordelene ved denne Phillips HD7740 er at du selv kan vælge hvor stærk din kaffe skal være -dette vælges gennem en drejeknap, som bestemmer hvor hurtigt kaffen skal gennemløbe. Jo længere gennemløbstid, jo stærkere bliver kaffen da den ligesom te trækker i længere tid.

En anden fordel ved denne kaffemaskine er, at der er ikke så meget der forvirrer -du får en elegant kaffemaskinem med få funktioner, men som kan de ting som du har behov for, for at lave god og velsmagende kaffe.

Samlet set så er kaffemaskinen med kværn fra Phillips en god kaffemaskine til billige penge – i forhold til testvinderen kan du finde denne kaffemaskine til omkring 1.000 kr. og det er altså knap en tredjedel af pengene, som testvinderen kostede.

Dog viser denne test og prisen også at Gastroback kaffemaskinen er en bedre maskine, men hvis man kan nøjes med en enkelt og god kaffemaskine, som samtidig er billig, så skal man vælge en Phillips HD7740

Cuisinart DGB-900 – 3,3 stjerner ud af 5

Den sidste kaffemaskine med kværn vi har valgt at tage med i denne test er en Cuisinart DGB-900, som får 3,3 stjerner ud af 5 stjerner på Amazon.com. Denne rating er dog lavet på baggrund af 830 kundeanmeldelser og er derfor mere valid, end de to andre i denne test, hvor der ikke var så mange anmeldelser.

Det er ikke lykkedes os at finde den hos en dansk forhandler, men så snart at der er en dansk forhandler som sælger den, vil vi opdatere denne artikel. Tidligere kunne man dog købe den hos Pixmania.com og andre steder og her lå prisen mellem 1.200 kr. og 1.500 kr.

Designmæssigt ligner den meget kaffemaskinen fra Phillips – dog har Cusinart DGB-900 en indbygget timer, som kaffemaskine fra Phillips ikke havde. Dermed kan man med en Cuisinart kaffemaskine indstille maskinen til at lave kaffe til når man er stået op.

Derudover adskiller denne maskine sig også ved at der kanden er en termokande og dermed holder kaffen varm i lang tid.

Så vil du have en god kaffemaskine med kværn med indbygget timer og termokande, så er en Cuisinart DGB-900 et rigtig godt køb og hvis du ikke kan finde den hos danske webshops, så kan du finde den hos udenlandske webshops eller hos Amazon.

Elsker du kaffe, så køb en kaffemaskine med kværn

Vi kan hermed konkludere at kaffemaskinen fra Gastroback vinder testen med bedste anmeldelser dog på et tyndt datagrundlag. Elsker du kaffe og duften af den gode aroma i hele huset, så er det helt klart værd at købe en kaffemaskine med kværn.

En kaffemaskine med kværn giver en god velsmagende kaffe og er du en af dem, der elsker at drikke kaffe om morgenen så kan en kaffemaskine med kværn, give dig en rigtig god start på dagen.

Vi håber at du har kunnet bruge ovenstående artikel samt er blevet inspireret til valg af kaffemaskine med kværn på baggrund af vores lille test. Er du endt med at købe en af de ovenstående kaffemaskiner, så skal du være velkommen til at dele din oplevelse med os og måske fortælle os hvor og hvor meget du gav for din kaffemaskine med kværn.

You may also like