Home Til Huset Elevationsseng test

Elevationsseng test

by Mark
0 comment
elevationsseng test

Sengen er en af de vigtigste møbler i dit hjem, da det nok er det møbel, du bruger mest tid i i løbet af et døgn. De fleste sover cirka 8 timer hver nat, og det er derfor også vigtigt, at du har en seng, som er behagelig, og som understøtter din krop på bedst mulig vis, så du kan få den nattesøvn, du fortjener. 

Hvis du gerne vil give din krop de bedste forudsætninger for en god og behagelig nattesøvn, bør du derfor overveje at købe en elevationsseng. Du kan læse med herunder, hvor du finder en guide, som leder dig gennem de bedste elevationssenge på markedet. 

Venus elevationsseng – danskproduceret luksusseng 

Elevationssenge fra Venus er kendte for deres høje kvalitet – både når det kommer til design og komfort. Her får du en elevationsseng, som kommer med danskproduceret luksus, og denne seng er derfor det perfekte valg for dig, der gerne vil have noget af det allerbedste på markedet. 

Styr sengen med en app

Venus elevationssenge kommer i alle de størrelser, du kan tænker dig, og du kan derfor både finde en seng, som passer til par eller til enkeltpersoner. Fælles for alle sengene er, at de kommer med en motor i dansk topkvalitet, som kan styres via en app fra din mobiltelefon. På den måde kan du nemt justere sengen til lige præcis den position, du ønsker. 

Madrasser for den bedste komfort

For at du kan få maksimal komfort, kommer Venus elevationssenge med en multipocket madras, som er designet til at give din krop den bedst mulige støtte. I Venus sengene har madrassen også en latex-polstring omkring fjedrene, hvilket både øger madrassens komfort og giver den en længere levetid. 

Øverst får du selvfølgelig også en topmadras i topkvalitet, hvor du kan vælge en madras med Celcius memoryskum eller en latex madras. Begge topmadrasser er designet til at give dig maksimal komfort, så du er sikret en optimal nattesøvn.  

Ragna Fjäll elevationsseng i lækkert nordisk design 

Også denne elevationsseng fra Ragna Fjäll er produceret i Danmark, og du er derfor garanteret en seng, som er kendetegnet ved den høje danske kvalitet. Det kommer også til udtryk på ydersiden af elevationssengen, hvor et flot nordisk design får sengen til at fremstå moderne og elegant. 

Allergivenlige madrasser 

Også indvendigt kommer denne elevationsseng med høj dansk kvalitet, hvor du bl.a. får en allergivenlig springmadras. Madrassen er desuden bygget op af ergonomiske komfortzoner, og udover at være allergivenlig er denne madras også antibakteriel. Til samme gør disse egenskaber denne seng til det perfekte valg for dig, som har problemer med allergi, og som på samme tid gerne vil have en seng, som kommer med komfort i topklasse. 

Også i topmadrassen er der tænkt over detaljerne, hvorfor hele madrassen kun er lavet af naturlige materialer. Derfor er madrassen også Oeko-Tex 100 certificeret, hvilket er din garanti for, at madrassen ikke indeholder skadelige stoffer. Topmadrassen er 10 cm tyk og har en latexkerne overtrukket med et ydre af bambus, som til sammen giver en fantastisk liggekomfort. 

Lydsvag men kraftfuld motor

Til at styre det hele har sengen en kraftuld motor fra danske Linak, som du både kan styre fra den medfølgende fjernbetjening, eller du kan vælge at klare det hele fra din mobiltelefon eller tablet. 

https://nordicdream.dk/elevationssenge/ragna/210×210/

Jupiter Wood elevationsseng til en skarp pris

Jupitor Wood er også en dansk producent, som kendetegner sig ved at lave gode, solide elevationssenge, som kan fås lidt billigere end andre elevationssenge på markedet. På trods af den gode pris på Jupitor Wood elevationssenge, får du stadig en seng med elle de egenskaber og alle de kvaliteter, som du forventer fra en danskproduceret seng. 

God støtte til hele kroppen

Hvis du vælger en Jupiter Wood elevationsseng er du garanteret en optimal støtte under din nattesøvn. Sengen aflaster på bedst mulig vis hele din krop med en behagelig springmadras, som kommer med 5 komfortzoner, der er designet til at støtte både hofter, ben, nakke og skuldre. 

Derudover får du et komfortlag, der giver dig ekstra støtte af polyetherskum, og til at toppe det hele får du naturligvis også en behagelig topmadras. Med en Jupiter Wood elevationsseng får du en 40 millimeter tyk latex topmadras, som er både ventilerende og åndende, hvilket også er med til at øge din komfort under søvnen.

Tempur Spring elevationsseng i et stilrent og tidsløst design

Hvis du gerne vil bringe et stykke lækkert design ind i dit soveværelse, skal du vælge denne elevationsseng fra Tempur Spring. Ved at vælge denne seng kan du desuden selv være med til at tilpasse sengens sidste detaljer, så den kommer til at passe perfekt ind i lige netop dit soveværelse. Du kan nemlig selv vælge hvilke ben og hvilken gavl, du vil have til sengen, og her kan du vælge mellem en række af forskellige farver og designs. 

Mange muligheder for justering af liggeposition

En anden god grund til at vælge en Tempur Spring elevationsseng er, at du får mange muligheder, når det kommer til at justere sengens position. Du kan nemlig hæve både hovenden og fodenden, så du kan finde den perfekte position, der understøtter din søvn bedst. Sengen giver dig desuden også gode muligheder for at finde en rigtig god siddeposition, til når du gerne vil læse en god bog inden sengetid eller spise morgenmad på sengen om søndagen. 

Tempur Supreme madras giver dig optimal støtte

Med en Tempur Spring elevationsseng er komforten også helt central, og du får derfor en kvalitetsmadras, der er designet til at give dig den helt perfekte støtte – lige meget hvordan du ligger. 

Tempur Supreme madrassen har desuden den fordel, at den kommer med et aftageligt træk, som du nemt kan smide i vaskemaskinen for at få en ny og frisk oplevelse af din seng. Derudover får du også en madras, som giver dig høj ventilation og høj åndbarhed takket være madrassens CoolTouch funktion, som vil give dig en endnu bedre følelse under søvnen. 

Aura Fjäll elevationsseng – for dig der gerne vil bringe lidt luksus ind i hverdagen

Hvis du gerne vil have en af de bedste elevationssenge på markedet, skal du vælge en Aura Fjäll elevationsseng. Denne seng er nemlig designet til at give dig den absolut bedste støtte under søvnen, da den er kommet til verden med hjælp fra fageksperter og fysioterapeuter

Aura Fjäll elevationsseng er derfor det perfekte valg for dig, der kun vil have det absolut bedste, og som går op i give din krop de bedste betingelser for en god søvn, som du vil vågne frisk og veludhvilet op fra.

Boxmadras med 5 komfortzoner 

Sengens høje liggekomfort skydels selvfølgelige sengens madras. Sengen giver dig en boxmadras med 5 komfortzoner, som er designet til at støtte din krop der, hvor den er tungest. Derved får du fornemmelsen af, at din krop bliver aflastet ens over hele madrassen, hvilket får din krop til at slappe 100 % af. 

Derudover har sengen også en springmadras, som også bidrager til sengens komfort. Øverst får du en topmadras med en behagelig naturlatexkerne, der på ydersiden er beklædt med et bambusbetræk. Topmadrassen er både allergivenlig og yderst behagelig. 

https://nordicdream.dk/elevationssenge/aura/

Dunlopillo Natura elevationsseng i et elegant design 

Hvis du gerne vil pryde dit soveværelse med en ægte designperle, skal du overveje at købe denne elevationsseng fra Dunlopillo. Sengen har et elegant ydre, mens den på samme tid giver dig en komfort helt i top, som aflaster hele din krop på bedst mulig vis. 

Kvalitetsseng med mange funktioner

Med en Dunlopillo elevationsseng har du mulighed for både at justere hovedendens højde, mens du på samme tid kan justere fodenden. Det giver dig mulighed for at sove med fødderne i vejret, hvilket er med til at øge søvnkvaliteten for nogle. Sengen har desuden også integreret nakkeløft, som er med til at øge komforten, når du gerne vil sidde op. 

Derudover er hele sengen er bygget af kvalitetsmaterialer. Du får bl.a. en massiv og flot ramme i fyrretræ og slidstærkt 3D-tekstil, mens sengens indre styres af en stærk og pålidelige Okimat motor, der er kendetegnet ved både et lavt energiforbrug og en nødstrømsfunktion. 

Wonderland Harmony elevationsseng – høj komfort til en god pris

En elevationsseng i en anden prisklasse er denne seng fra Wonderland Harmony. Sengens gode pris betyder dog ikke, at du ikke også får en rigtig god komfort. Du kan se frem til at sove på en yderst behagelig boxmadras og topmadras, som begge kæler for din krops behov for støtte. 

Juster fastheden i sengens boxmadras

En af fordelene ved at vælge denne seng er, at du får mulighed for at justere sengens fasthed. Det betyder, at du selv kan bestemme, hvor fast sengen skal være under din hofte, hvilket har betydning for, hvor dybt din hofte synker ned i sengen. På den måde kan du selv finde det niveau, som passer bedst til dig, og som giver dig den mest optimale støtte og den bedste nattesøvn. 

Comfort-pocketfjedre for den bedste komfort 

Hvis du vælger en Wonderland Harmony elevationsseng får du en madras, som generelt er rigtig behagelig. Det skyldes bl.a. sengens fjedersystem af Comfort-pocket, som er designet til at tilpasse sig efter din krops konturer, så du får den støtte, du har brug for. 

Auping Essential elevationsseng med et prisbelønnet design

En Auping Essential elevationsseng er endnu en seng for dig, der går op i at have et stilrent soveværelse. Denne seng er perfekt for dig, der bor i et moderne indrettet hjem, hvor sengen vil passe godt ind blandt andre designmøbler. Sengen er faktisk så lækkert designet, at den har vundet flere priser for sit udseende. 

Mere end bare design

Sengens ydre er noget helt specielt, men også på indersiden har sengen en masse gode ting at byde på. Du får bl.a. en Maestro-madras, som har en kerne af høje pocketfjedre med en speciel DPPS-udformning, der giver en solid støtte til din krop. 

Med en Auping Essential elevationsseng er pocketfjedrene desuden delt i fem støttezoner, der giver alle dine kropsdele individuel opmærksomhed og støtte. Derudover får du med denne seng mulighed for både at løfte hovedenden og fodenden, hvilket giver dig stor fleksibilitet i forhold til soveposition. Alt i alt får du altså en seng, som er både lækker at se på og behagelig at sove i. 

You may also like