Home Til HusetHusholdningsmaskiner Kenwood Premier Major KMM770 køkkenmaskine – Anmeldelse

Kenwood Premier Major KMM770 køkkenmaskine – Anmeldelse

by Mark
0 comment
Kenwood Premier Major KMM770

Står du og overvejer at købe en Kenwood Premier Major KMM770 køkkenmaskine?

I denne artikel kan du se vores anmeldelse af Kenwood Premier Major KMM770 køkkenmaskinen samt se hvor du kan finde den billigst på nettet ved at sammenligne priser fra flere forhandlere.

Kenwood Premier Major KMM770 køkkenmaskinen har blandt andet fået 4,7 stjerner ud af 5 mulige stjerner på Amazon – i denne artikel ser vi mere på hvilke anmeldelser den har fået og hvorfor den er så efterspurgt. Derudover deltager denne køkkenmaskine også i vores store test af bedste køkkenmaskiner/røremaskiner.

Hvilke anmeldelser har en Kenwood Premier Major KMM770 køkkenmaskine fået?

Som sagt vil vi i denne artikel på Tilhusoghave.dk kigge nærmere på hvilke anmeldelser Kenwood Premier Major KMM770 har fået. Den første anmeldelse vi skal kigge på er fra den italienske udgave af Amazon. I den italienske udgave af Amazon, får en Kenwood Premier Major KMM770 4,7 stjerner ud af 5 mulige stjerner. Denne anmeldelse eller rating, er baseret på baggrund af 146 anmeldelser lavet af kunder, der har købt produktet på Amazon.

Da der er mere end 100 anmeldelser, og i dette tilfælde 146 anmeldelser fra kunder, så kan du trygt stole på ratingen på 4,7 stjerner, da dette er statistisk valid.

Hvad kan den?

En Kenwood Premier Major KMM770 er en af de bedste køkkenmaskiner på markedet og med købet af denne køkkenmaskine får du en kraftfuld køkkenmaskine med en motor på 1200 watt. Med denne motoreffekt kan du næsten klare opgaver, som du kan tænke dig du kunne lave i køkkenet med en køkkenmaskine. Og det er næsten ligemeget om det er en lille opgave til hverdagen eller en større opgave til fester og selskaber – køkkenmaskinen fra Kenwood skal nok klare opgaven.

Som en af denne køkkenmaskine får du en blender, dejkrog, piskeris og K-spade med i købet – du kan altså med et køb af køkkenmaskine købe 4 maskiner i en køkkenmaskine. Du får en maskine der kan blender, en røremaskine, en maskine der kan piske og meget mere, når du køber denne køkkenmaskine fra Kenwood.

Kenwood køkkenmaskinen har følgende tekniske specifikationer:

  • Motoreffekt på 12 watt
  • Størrelsen på skålen er 6,7 liter i rustfrit stål
  • Skålen kan klare 5 kg del
  • Køkkenmaskinen har 2 trins regulering
  • Tilbehør er K-spade, dejkrog og piskeris som røreredskaber og blender, dejskraber og stænklåg følger også med
  • Længden på denne køkkenmaskine er 39 cm
  • Bredden på denne køkkenmaskine er 23 cm
  • Højden på denne køkkenmaskine er 34 cm

Er Kenwood Premier Major KMM770 køkkenmaskine værd at købe?

Vi her på Tilhusoghave.dk vurderer at en Kenwood Premier Major KMM770 er værd at købe. Denne vurdering bygger vi på at Kenwood altid laver maskiner af høj kvalitet til køkkenet og denne påstand bliver bakket op af anmeldelserne fra den italienske udgave af Amazon, der siger at kunderne rater denne køkkenmaskine til 4,8 stjerner ud af 5 mulige stjerner.

Hvis man tilmed kigger på prisen, som ligger i prislejet 2.500 kr., så du meget maskine for pengene med denne køkkenmaskine fra Kenwood. Du køber ikke kun en køkkenmaskine, men i teorien også en blender, røremaskine og flere andre maskiner, med det tilbehør som følger med. Dermed kan du spare penge på at købe en køkkenmaskine, da du vil undgå at skulle købe røremaskine og blender seperat.

Andre køkkenmaskiner du kan overveje

Her på Tilhusoghave.dk har vi også anmeldt andre køkkenmaskiner og disse anmeldelser kan du se nedenfor – alle anmeldelserne er lavet af produkter, som vi synes du skal overveje om du ikke lige har brug for disse også:

Se flere spændende test af maskiner til husholdningen

Her på Tilhusoghave.dk har vi også lavet en række andre test, som giver dig som forbruger en god indsigt i hvilke produkter, der klarer sig bedst. Vi har tidligere lavet følgende anmeldelser eller test af produkter til hus og have:

Vi håber at du har kunnet bruge vores anmeldelse af denne flotte og gode køkkenmaskine fra Kenwood. Har du fundet inspiration i denne artikel og anmeldelse til at købe køkkenmaskinen fra Kenwood, så skriv en kommentar med hvor og til hvilken pris så andre forbrugere kan drage nytte af denne information.

You may also like