Home Elektronik Badevægt test – find de bedste badevægte her

Badevægt test – find de bedste badevægte her

by Mark
0 comment
Badevægt_test

Når det kommer til at skulle holde styr på vægten og følge et eventuelt vægttab nøje, er det svært at komme uden om at anskaffe sig en badevægt.

Men det er ikke altid den mest interessante måde at følge sine resultater ved en kostomlægning kun at kigge på det tal, der står på den traditionelle badevægt.

Derfor er mange badevægte i dag udstyret med meget mere spændende målinger og parametre, der gør det meget nemmere for dig at holde øje med, hvad der sker med din krop, når du begynder at spise sundere eller træner mere.

De fleste badevægte i dag har nemlig også mulighed for at læse andre statistikker om din krop – blandt andet fedtprocent – så du kan se klare ændringer i din krop, selvom din faktiske vægt måske ikke ændrer sig.

Og det er noget af det vigtigste, når det kommer til at holde ved sin kostomlægning, for naturligvis er det vigtigt for os alle sammen at se, at det hårde arbejde vi lægger i både fitnesscenteret og i køkkenet rent faktisk bringer resultater.

Men hvilken badevægt skal du så vælge? Det skal vi komme med nogle gode bud på i denne badevægt test, hvor vi skal se nærmere på nogle forskellige badevægte, så det bliver nemmere for dig at vælge præcis den badevægt, der passer bedst til din situation.

Beurer BF700 Kropsanalysevægt

Den første vægt, vi skal se nærmere på her i badevægt testen, er den smarte kropsanalysevægt fra Beurer. Deres BF700 model er et fantastisk bud til dig, der gerne vil have adgang til nogle flere målinger end blot din vægt, men samtidig ønsker at holde prisen på et lavere niveau.

Denne badevægt er blandt andet testvinder hos TÆNK, og det giver dig blot en fornemmelse for, hvor god denne vægt rent faktisk er, selvom prisen ikke overstiger 400 kr.

Beurer badevægten holder ikke kun styr på din kropsvægt, men kan også måle din kropsvæske, muskelmasse, kropsfedt og BMI med fantastisk nøjagtighed – nemlig 0,1% for alle målinger af muskelmasse, kropsvæske og kropsfedt, og en nøjagtighed på 100g for din kropsvægt.

Med denne fantastiske badevægt følger også en app, nemlig Beurer Health Manager App, der gør det nemmere for dig at følge din udvikling i din krop og se statistikker over, hvordan du kommer i bedre og bedre form.

Denne app kan bruges til de fleste iPhones og Android telefoner, og de gør det nemt for dig og resten af din familie at følge jeres udvikling løbende med en masse smarte statistikker og et godt overblik over, hvordan I hver især er ved at udvikle jer.

Det forholder sig nemlig også sådan, at I i en hel familie kan bruge den samme smarte badevægt fra Beurer. Det gør det nemt at gøre den sundere livsstil til en ting, I kan have sammen som familie, og I behøver kun at have denne ene badevægt. Beurer BF700 kan nemlig håndtere helt op til 8 forskellige brugere på samme badevægt, så der er ingen undskyldning for ikke at få hele familien med ombord.

Af yderligere specifikationer er det vigtigt at nævne:

 • Automatisk brugergenkendelse
 • Lynhurtig opstart
 • Bluetooth
 • Kapacitet: 180 kg
 • Automatisk sluk
 • 5 års garanti

Der er altså en masse gode grunde til at anskaffe sig denne fantastiske badevægt, som vi kun kan anbefale. De mange forskellige funktioner gør den til det helt perfekte redskab, når du gerne vil nå dine kropslige mål og vil have den perfekte partner, der kan sørge for at motivere dig, når det bliver hårdt at blive ved.

Qardio B200-IAW Badevægt

Denne badevægt er ikke kun en fantastisk badevægt med en hel masse detaljer – som vi nok skal komme ind på herunder – men den er også en fantastisk smuk badevægt, der vil pynte i ethvert rum og som med sit runde og meget smalle design vil blende helt ind i netop det rum, hvor den kommer til at stå.

Der er ikke nogen tvivl om, at der her er kælet ekstra meget for detaljerne og for det smukke udseende, som klart bør være en af de ting, der nævnes som det første om denne badevægt.

Men det er naturligvis ikke det eneste, der gør den værd at overveje, når du leder efter den helt rette badevægt til dig, når du er på vej mod et vægttab.

Som med så mange andre af de nye, smarte badevægte, der kan fortælle dig meget mere om din krop, gør Quardio vægten det muligt for dig at følge din udvikling med deres smarte app, der virker til din smartphone, så du altid kan holde øje med, hvor din krop bevæger sig hen.

Udover appen til din smartphone, giver denne badevægt dig også mulighed for at tilknytte din vægt til dit Apple Watch eller Android Wear, så du også samtidig kan tracke din fysiske aktivitet, hvilket kun gør det endnu nemmere for dig at følge din udvikling løbende.

Denne smarte badevægt kigger blandt andet på tal som naturligvis din kropsvægt, men måler også muskelmasse, kropsvæske, knoglemasse og muskelmasse. Samtidig giver den dig også en måling af din BMI, så du altid kan følge nemt med i din udvikling.

Hvor Qardio virkelig har tænkt ekstra meget over tingene, er blandt andet, at der er indbygget en lille sensor, der vibrerer blødt, når din måling er færdig. Det gør det muligt for svagtseende også at kunne bruge vægten.

Samtidig er der indbygget et smart program, der gør det muligt for gravide at følge kroppens udvikling under graviditeten, så du altid kan sætte denne indstilling og følge din graviditet og din krop nøje, mens du venter et barn. Dette er en fantastisk smart funktion for kommende mødre, så de altid kan følge med uge for uge i den spændende tid.

Derudover kan du også med denne badevægt tilknytte hele familien og nogle gode venner, da der er mulighed for at registrere op til 8 brugere, der alle bliver genkendt automatisk, når blot de træder op på vægten.

Af vigtige detaljer kan blandt andet nævnes:

 • Kapacitet: 180 kg
 • Op til 8 brugere
 • Graviditetsindstilling
 • Smart feedback med smileys
 • Farve: hvid
 • Automatisk genkendelse af brugere

Du går absolut ikke galt i byen med denne smarte badevægt fra Qardio, og du har med denne de bedste muligheder for at måle alle de forskellige relevante ting, når du gerne vil tabe dig effektivt.

Withings Body Cardio V2 Badevægt

Withings var et af de første mærker på markedet, der lancerede de smarte kropsanalyse badevægte, der gjorde det muligt at aflæse andre målinger end blot vægt på badevægten, og selvom der i dag findes badevægte fra mange andre mærker, der kan det samme, så bliver Withings ved med at være førende på markedet, når det kommer til at introducere flere anvendelige målinger i deres badevægte.

Således er deres Body Cardio V2 en fantastisk og smart badevægt, som vi her i vores test er meget overrasket over. Den hører til i den dyrere ende af skalaen, men der er også mange gode grunde til, at den er den højere investering værd.

Som med de andre badevægte, vi har set nærmere på ovenfor, så kan denne vægt fra Withings også give dig en nøjagtig måling af både muskelmasse, knoglemasse og kropsfedt, hvilket alt sammen kan holdes øje med gennem Withings egen smarte app.

Men som noget helt nyt, så har denne også en måling af din hjerterytme og pulsbølgehastighed, så du kan holde bedre øje med din kardiovaskulære sundhed. Dette er en fantastisk mulighed for alle, der gerne vil være sikre på, at deres hjerte fungerer som det bør, og at dine årer holder sig sunde og dit kredsløb fungerer, som det skal.

Der er altså masser af sundhedsmæssige grunde til at se nærmere på denne smarte badevægt fra Withings og anskaffe dig denne nye model, der gør disse smarte målinger mulige.

Men som om det ikke var rigeligt, så har denne badevægt fra Withings også et langt bredere samarbejde med alle de forskellige former for fitness apps, som du kan vælge at bruge på din smartphone.

De samarbejder med over 100 sundhedsapps, som du kan hente til din telefon, og det gør det nemmere for badevægten at samle al den forskellige data om din generelle sundhed ind, når den kan få adgang til alle de forskellige målinger af din fysiske aktivitet også.

Den samarbejder blandt andet med den populære fitness app My Fitness Pal, som rigtig mange i dag bruger til at tracke deres træning i fitnesscenteret. Så her kan du koble dine forskellige enheder sammen for at få den bedste læsning af din generelle sundhed og aktivitetsniveau.

Du kan altså bruge den smarte app og de mange samarbejder som en slags personlig coach, når det kommer til at holde styr på din fysiske tilstand. Det gør det muligt for dig at få helt unikke målinger af din fysiske tilstand, som du ellers ville skulle betale masser af penge for at få foretaget hos en personlig træner.

Den smarte badevægt fra Withings bruger ikke batterier, som mange af de andre badevægte gør, men skal i stedet oplades med en USB oplader (som medfølger). Og her er der mulighed for op til 12 måneders levetid på en enkelt opladning.

Der er naturligvis en hel masse andre detaljer, som du kan se nærmere om her:

 • Op til 8 brugere
 • Genopladelige batterier og oplader medfølger
 • Gratis Health Mate app til tracking
 • Kan lagre op til 116 målinger offline
 • Funktionsområde: 5 – 180 kg
 • Måler pulsbølgehastighed

Med andre ord er der altså tale om en badevægt, der virkelig giver dig mulighed for at følge med i alle de ændringer, der sker med din krop – både inden i og udenpå. Det er et fantastisk redskab at have for dig, uanset om du prøver at tabe dig eller generelt set bare at få en sundere krop.

Beurer MS50 badevægt

Denne badevægt er noget helt for sig selv og meget anderledes end de øvrige, du har set her i vores badevægt test. I en tid, hvor en badevægt ikke længere bare er en badevægt, men giver dig mulighed for at måle en hel masse andre ting, kan man af og til bare savne en badevægt, der kan fortælle en, hvad man vejer og ikke så meget andet.

Det er ikke alle, der ønsker at holde styr på alle de forskellige målinger, som mange af de moderne og smarte badevægte i dag tilbyder, men der er derimod en hel masse, der bare gerne vil holde øje med vægten og ikke har behov for så meget mere end det.

Og det er her, den retro og fede badevægt fra Beurer kommer ind i billedet – den kan nemlig blot fortælle dig, hvor meget du vejer – og intet andet. Til gengæld gør den det i et fedt og retro design, hvor nålen på displayet farer rundt, som man kender det fra de helt gamle badevægte.

Når det kommer til at holde styr på vægten, er der ikke brug for meget andet end denne smarte retro vægt fra Beurer, som blot kan fortælle dig, hvor meget du vejer. Det er svært at blive træt af det flotte design, der bringer tankerne tilbage til en svunden tid, hvor alting var en hel del mere simpelt, og hvor din badevægt ikke skulle kunne andet end at fortælle dig, hvor meget du vejer.

Så hvis du er på udkig efter noget helt simpelt, så er det denne badevægt, du skal gå efter. I sidste ende kan de mange ekstra målinger godt ende med at tilføje til din stress, men det undgår du helt med denne simple retro vægt.

Hvis du generelt set har en retro-stil i din boligindretning, så vil denne badevægt passe langt bedre ind, end de moderne badevægte, vi ellers har kigget nærmere på her i testen, og derfor vil denne være den perfekte tilføjelse til hjem, der har en mere gammeldags og klassisk indretning generelt set.

Badevægten har i øvrigt skridsikker overflade, der gør det muligt for dig at stå sikkert og fast på den, når du kommer ud fra badet, eller hvis du i øvrigt har lidt balancebesvær.

Kapaciteten er op til 135 kg, og nøjagtigheden på denne vægt er 1 kg. Det er altså en stabil og gammeldags vægt, du får med den flotte MS50 model fra Beurer.

Huawei Smart Scale badevægt

Hvis du dog er til en badevægt, der har lidt flere muligheder for at holde dig opdateret om din krops tilstand, men du ikke er parat til at smide et fire-cifret beløb efter den, så er denne fede badevægt fra det ellers populære mærke Huawei en rigtig god idé. Her er der nemlig tale om en badevægt, der kan det hele, men hvor prisen stadig er holdt lav, så alle kan være med.

Denne flotte badevægt kommer i en flot hvid farve, der passer perfekt ind i indretningen på de fleste danske badeværelser, hvor det hele jo er holdt stilrent og ganske minimalistisk.

Huawei er et mærke, der på mange måder er kommet ind for at ryste lidt op i mange forskellige brancher, og de leverer altid pålidelige produkter på det elektroniske marked, der sagtens kan hamle op med konkurrenterne, men som samtidig sørger for at holde prisen ganske lav.

Det er noget af det, der blandt andet har gjort, at Huawei er vundet så stærkt frem, og de har lutter gode anmeldelser hele vejen rundt. Og nu er turen altså kommet til at give dig mulighed for at anskaffe dig en smart vægt, der kan det hele, men som ikke koster alverden.

Denne smarte badevægt kommer naturligvis med en medfølgende app, der gør det nemt for dig at følge din krops udvikling over en længere periode, så du kan sammenligne de forskellige dage, uger og måneder og se, om du bevæger dig hen imod dit mål.

Det er smart, for denne badevægt fra Huawei kan også minde dig om, hvornår det er tid til at veje dig, og således kan du få en alarm på app’en, der minder dig om, at du bør veje dig. Denne smarte funktion gør det muligt for dig at få relevante vejninger kontinuerligt, så du har mere data at forholde dig til i den medfølgende app.

Samtidig er det en god ide at blive holdt op på at få sig vejen, for så er du samtidig mere tilbøjelig til at holde fast i din sundere livsstil, når du igen og igen ser de fine resultater, du får med din Huawei badevægt.

Som med mange af de andre badevægte med smart kropsanalyse, så måler denne vægt også mere end blot din kropsvægt. Her får du også målt muskelmasse, vandandel, proteinandel, knoglemasse, kropsfedt og BMR. En hel masse forskellige målinger, som du alle kan tracke med den smarte app, der følger med.

Huawei Smart Scale bruger i øvrigt batterier, som ikke medfølger, når du køber vægten, og derfor er det en god ide, at du har anskaffet dig fire AAA-batterier på forhånd, så du kan komme i gang med at bruge din vægt, så snart du modtager den.

Den er i øvrigt nem at koble sammen med app’en, som du henter ned til din mobil eller tablet, og med app’en bliver alle dine målinger overført automatisk ved hjælp af Bluetooth, så du ikke skal gøre meget andet end at sørge for at veje dig – så klarer vægten og app’en resten for dig!

Af de nødvendige oplysninger om Huawei Smart Scale kan vi nævne:

 • Gratis medfølgende app med alarm funktion
 • Op til 10 brugere
 • Kapacitet: 150 kg
 • Stilrent design i hærdet glas
 • Fast lav pris
 • Måler hele 9 punkter
 • Bruger fire AAA-batterier

Denne smarte kropsanalysevægt giver dig altså et hav af forskellige data om din krop til en fast og lav pris, som vil gøre dig til ekspert på alt det, der sker med din krop. Endnu et fantastisk produkt fra Huawei!

Hvilken badevægt skal du vælge?

I denne badevægt test har vi kigget på fem forskellige badevægte, der alle kan noget helt forskelligt. Fælles for dem alle sammen er, at det er nogle rigtig solide produkter, som det ikke kun er os, der holder af, men som også har vundet andre priser og generelt set har overrasket positivt ved at lave nogle fantastiske produkter, der kan bruges igen og igen.

Det er naturligvis forskelligt, hvad vi leder efter, når det kommer til at vælge den rette badevægt, og derfor har vi også sørget for at bringe et bredt udvalg i denne test. Vi ville gerne finde nogle badevægte i forskellige prisklasser og med forskellige funktioner, så der var noget for enhver.

Derfor er det også meget vigtigt, at du først og fremmest gør det klart, hvad du har behov for med din badevægt. Hvis du ikke holder meget af at skulle sætte dig ind i og gennemgå for meget data, så kan det sagtens være, at du skal gå efter en mere simpel badevægt, der ikke kan fortælle dig andet, end hvor meget du vejer.

Det kan nemlig godt virke helt overvældende at skulle forholde sig til en masse forskellige data, når man måske ikke går op i netop den del af et vægttab eller livsstilsomlægning.

Men hvis du derimod er typen, der altid holder af at analysere dine data og gerne vil have en konstant forståelse for og information om, hvordan din krop har det, så er det en god idé at gå efter en af de badevægte, der kan give dig rigtig meget data om din krop og måske endda dit kardiovaskulære sundhedsniveau generelt.

Valget er altid dit, og i denne badevægt test har du fem gode og solide badevægte at vælge imellem, der alle sammen kan gøre det nemmere for dig at nå dine mål på præcis den måde, der motiverer dig bedst.

For at gøre det nemmere for dig at holde dine mål og følge din udvikling, kan vi foruden den rette badevægt kun anbefale dig, at du begynder at tage billeder af dig selv ofte, så du kan se udviklingen i den måde, du ser ud på. Det er en let

You may also like