Home Til HusetHusholdningsmaskiner Kenwood Major Titanium KM020 Køkkenmaskine – Anmeldelse

Kenwood Major Titanium KM020 Køkkenmaskine – Anmeldelse

by Mark
0 comment
Kenwoord Major Titanium KM020

Leder du efter en Kenwood Major Titanium KM020 køkkenmaskine?

Se vores anmeldelse af Kenwood Major Titanium KM020 køkkenmaskinen maskinen og find ud af hvor på nettet du kan finde den billigst.

Kenwoord Major Titanium KM020 køkkenmaskinen har blandt andet fået 4,8 stjerner ud af 5 stjerner på Amazon baseret på kundeanmeldelser og vi vil i denne artikel kigge nærmere på hvorfor og giver vores vurdering af, om det er en køkkenmaskine som du skal købe. Kenwoord Major Titanium KM020 køkkenmaskinen er også en del af vores store køkkenmaskine test.

Hvorfor er Kenwoord Major Titanium KM020 så populær?

En Kenwood Major Titanium KM020 køkkenmaskine er en af de mest populære køkkenmaskiner herhjemme. Populariteten skulle til dels at den har vundet en række test, blandt andet har den vundet en Reddot Design Award og der er en stor generel tilfredshed med denne Kenwood køkkenmaskine.

En Kenwood Major Titanium KM020 er udstyret med 1500 watt og er den største køkkenmaskine fra Kenwood. Når motorkraften på denne flotte køkkenmaskine er så stor, er det fordi at den skal kunne røre en stor skål på 6,7 liter med den indbyggede planetarisk rotation. Den kraftfulde motor på køkkenmaskinen gør at den kan klare alle udfordringer og samtidig bevare hastigheden, selvom det er tunge og store mængder dej maskinen skal håndtere.

Prisniveauet på en Kenwood Major Titanium KM020 er forholdvist højt på omkring de 3.500 kr. men er alle pengene værd. Når du køber denne køkkenmaskine får du motoren til ikke kun en køkkenmaskine, men med det tilbehør man kan købe til den gør at maskinen kan bruges både som bagemaskine, saftpresser, blender og foodprocessor. Alle disse tilbehør skal dog købes seperat, men så snart du har alle delene har du en rigtig familiemaskine som er flot visuelt og kan løfte alle opgaver i køkkenet som familien skulle have behov for.

Hvilke anmeldelser har Kenwood Major Titanium KM020 fået?

Tilhusoghave.dk har vi samlet en række anmeldelser af denne flotte køkkenmaskine fra Kenwood for at give dig som forbruger mest muligt indsigt i hvilken køkkenmaskine, der på dette tidspunkt er den bedste ud fra anmeldelserne. Dette er også med til at give dig den tryghed som man står og mangler når man skal et køb online af et produkt, som man måske ikke har prøvet kræfter med før. Når det tilmed er et produkt, der koster flere tusinde kroner er usikkerheden endnu større og derfor kan en anmeldelse fra andre, der har købt samme produkt give en bedre mavefornemmelse og hjælpe dig på vej med at vælge det produkt, der passer til din pengepung og dine behov.
Anmeldelse

Amazon i England har Kenwood Major Titanium KM020 fået 139 anmeldelser og har i gennemsnit fået 4,8 stjerner ud af 5 mulige. Fordelingen af stjernerne i anmeldelserne ser således ud:

5 stjerner – 40 positive anmeldelser
4 stjerner – 4 positive anmeldelser
3 stjerner – 0 anmeldelser
2 stjerner – 0 anmeldelser
1 stjerne – 1 negativ anmeldelse

Generelt kan man sige at anmeldelserne på Amazon er overordnet positive og der er umiddelbart ingen grund til at blive usikker på denne køkkenmaskine og kvaliteten af den. Den får både positive anmeldelser af køberne på Amazon og har vundet Reddot design Award – derudover anbefaler flere af de danske online webshops den, som den mest populære og bedste køkkenmaskine. Med denne køkkenmaskine er du sikker på at få en god køkkenmaskine, der kan klare de mest udfordrende opgaver og mere til.

Udover at kigge på anmeldelser fra Amazon, har vi også kigget på en række test af Kenwood Major Titanium KM020 køkkenmaskinen som vi har fundet herhjemme i Danmark. Den første test vi skal kigge på, hvor Kenwood Major Titanium KM020 køkkenmaskinen har deltaget i, er en test foretaget af Søndagsavisen. Testen i Søndagsavisen blev foretaget blandt 6 forskellige køkkenmaskiner og køkkenmaskinerne i Søndagsavisen’s test var:

 • Kitchenaid Artisan 150
 • Kenwood Premier Major KMM020
 • OBH Nordica Herkules
 • Bosch MUM86
 • Ankarsrum Assistent Original 6220
 • Krups KA990T

I Søndagsavisen’s test af køkkenmaskiner, blev de 6 forskellige køkkenmasker testet i nedenstående kategorier.

Resultat og bedømmelse i Søndagsavisen’s test af køkkenmaskiner:

 • Ydeevne og udholdenhed – 3,9
 • Piskning af æggehvider – 4,2
 • Blanding af kagedej – 3,7
 • Æltning af brøddej – 3
 • Udholdenhed – 5,0
 • Brugervenlighed – 3,0
 • Stænk og spild – 5,0
 • Samlet bedømmelse på 3,8

Som det aflæses af ovenstående, så var der i Søndagsavisen’s test af køkkenmaskiner, fokus på ydeevne, brugervenlighed og stænk og spild. I kategorien ydeevne fik Kenwood Major Titanium KM020 karakteren 3,9 og det var der kun en anden køkkenmaskine, som der kunne matche og det var KitchenAid Artisan 150 køkkenmaskinen. I kategorien brugervenlighed fik Kenwood Major Titanium KM020 karakteren 3 og det var der også kun en anden køkkenmaskine blandt de 6 testede, der kunne matche og det var Krups KA990T.

Den samlede bedømmelse på 3,8 ud af 5 mulige i karakter, gjorde Kenwood Major Titanium KM020 til testvinder i Søndagsavisen’s test af køkkenmaskiner. På anden pladsen kom OBH Nordica Herkules køkkenmaskinen. På en 4. plads i Søndagsavisen’s test kan man finde den populære KitchenAid Artisan 150 køkkenmaskine, som fik bedømmelsen 3,2 i testen. Dermed er Kenwood Major Titanium KM020 væsentlig bedre end KitchenAid Artisan køkkenmaskinen, hvertfald ifølge denne test i Søndagsavisen.

Den næste test vi har kigget på er Tænk’s test af køkkenmaskiner fra juli 2013, hvor de testede 13 af de bedste køkkenmaskiner på markedet.

I Tænk’s test af køkkenmaskiner fra 2013 deltog 13 af de bedste køkkenmaskiner på markedet og Kenwood Major Titanium KM020 fik scoren 62 %. Dette svarede til en samlet 8 plads i Tænk’s test og testvinderen i testen var Bjørn Teddy AR005 køkkenmaskinen med en score på 67 %.

Kenwood KM020 køkkenmaskinen fik karakteren god i kategorien tilberedning, en middel karakter i brugervenlighed samt karakteren  god i det samlet kvalitetsindtryk.

Er den værd at købe?

Er Kenwood KM020 køkkenmaskinen så værd at købe? Ja, det synes vi her på redaktionen – Kenwood KM020 køkkenmaskinen vandt vores køkkenmaskine test foran Kenwood Premier Major KMM770 og KitchenAid Artisan 150 køkkenmaskinen med 4,8 stjerner ud af 5 mulige stjerner. Med Kenwood KM020 køkkenmaskine får du en køkkenmaskine af meget høj kvalitet og som kan klare alle de opgaver du måtte stille over for den og er et godt supplement, til mange af de andre redskaber man normalt bruger i køkkenet.

Andre røremaskiner vi har testet og anmeldt

Se flere spændende test af maskiner til husholdningen

Her på Tilhusoghave.dk har vi også lavet en række andre test, som giver dig som forbruger en god indsigt i hvilke produkter, der klarer sig bedst. Vi har tidligere lavet følgende anmeldelser eller test af produkter til hus og have:

Vi håber at du har kunnet bruge vores anmeldelse og pristjek af Kenwood Major Titanium KM020 røremaskinen  og at du har fundet inspiration i denne artikel. Er du endt med at købe en af ovenstående røremaskinen fra Kenwood ud fra information i denne artikel, så kommenter venligst med hvor du har købt den og til hvilken pris du har købt den til. Dermed hjælper du andre læsere og forbruger med at spare penge på køb af produkter til hus og have.

You may also like