Home Til Huset Vinkøleskab – Her er det bedste vinkøleskab

Vinkøleskab – Her er det bedste vinkøleskab

by Mark
0 comment

Et solidt vinkøleskab må være et must have for enhver, der godt kan lide et godt glas vin eller to.

Et vinkøleskab er helt bestemt en oplagt mulighed til vinelskeren, der ønsker at tilbyde de bedste betingelser for alle sine vine.

Med et vinkøleskab har du godt sted at opbevare dine forskellige vinflasker og give dem de mest optimale temperaturer og forhold. Det er i sidste ende også med til at sikre den bedste smag

Her på siden har vi samlet et komplet overblik over de vinkøleskabe på markedet, der har klaret sig bedst i test.

På den måde kan du træffe din endelige beslutning, om køb af vinkøleskab, på et oplyst grundlag.

Læs med her og bliv ligeledes meget klogere på de forskellige modeller. Få inspiration og find det skab, der bedst matcher dine behov og ønsker lige her på siden.

Vestfrost FZ414W – Eksklusivt vinkøleskab i moderne design

Udvalgte egenskaber:

 • Eksklusivt vinkøleskab
 • Kan indeholde 197 flasker
 • Energiklasse A+
 • Stilrent og moderne design
 • Justerbare klima- og temperaturindstillinger

Vinkøleskabet til den passionerede vinelsker

Dette vinkøleskab er et stort og rummeligt køleskab til næsten 200 flasker af dine bedste druer.

Denne eksklusive model henvender sig til den passioneret vinelsker, der værner om sine vin, og som vil have et luksusvinkøleskab fra øverste hylde.

Vinkøleskabet er udformet i stilrent og moderne design med 6 træhylder indvendigt, hvor du kan opbevare dine mange flasker. Skabet har desuden en tonet glasdør med UV-beskyttelse, så du undgår skadeligt sollys på dine vinflasker.

Højteknologisk køleskab med en række funktioner

Med denne model fra Vestfrost får du et højteknologisk køleskab i energiklasse A+ med en række særlige funktioner indbygget. Skabet har b.la. et aktivt kul-filter, der sikrer de optimale betingelser for vinen.

Derudover kan du regulere temperaturen i et spænd fra 5 til 22 grader og dermed både tilpasse klima og temperaturen efter vintypen, via det elektroniske LED display. Dette betyder i sidste ende den mest optimale opbevaring for dine mange vine.

Dette vinkøleskab er i en liga for sig selv med den høje kapacitet og de mange smarte funktioner indbygget. Et oplagt valg for dig, der vil ikke gå på kompromis med noget, når det gælder opbevaringen af vin.

Caso WineDuett 21 CS630 – Brugervenligt vinkøleskab i Energiklasse B

Udvalgte egenskaber:

 • Samlet kapacitet til 21 flasker
 • Forskellige kølezoner til forskellige temperaturer
 • Flere indstillingsmuligheder
 • Brugervenligt design
 • Energiklasse B

Et mindre vinkøleskab til kælderen

Dette vinkøleskab fra Caso er et mindre køleskab med en samlet kapacitet på 21 flasker, og du har mulighed for at opbevare dine vine i 2 forskellige kølezoner alt afhæng af vintypen.

Skabet henvender sig til alle, der ønsker et godt glas vin og har plads til at have det stående. Allerhelst skal det stå i en mørk kælder, da dette skab ikke har UV-beskyttelse. Det er derfor også mere følsom overfor sollys, der kan ødelægge vinen.

Et rigtig godt skab til prisen

Med det digital display kan du selv regulere skabets forskellige indstillinger efter behov og ønsker.

På den måde sikrer du den rigtige temperatur og de mest optimale forhold tilpasset dine forskellige vine.

Helt generelt får du rigtig meget for pengene med dette vinkøleskab, som er mærket med energiklasse B. Skabet har en lang række smarte funktioner i et brugervenligt design, og til prisen er dette skab et rigtig godt valg til opbevaring og lagring af vin.

Vestfrost FZ365W – Rummelig vinkøleskab med stilrent look

Udvalgte egenskaber:

 • Høj kapacitet – 197 flasker i alt
 • 6 træhylder indbygget
 • Forskellige temperaturindstillinger
 • Eksklusivt design
 • Aktivt kul-filter og UV-beskyttelse
 • Energiklasse B

Flot vinkøleskab i eksklusivt design

Med dette vinkøleskab fra Vestfrost har du mulighed for at opbevare 197 vinflasker fordelt på de 6 træhylder.

Vinkøleskabet er udformet i et eksklusivt design i sorte og sølv nuancer og har et rigtig flot udseende, der er en fryd for øjet. Den øverste hylde i skabet er tænkt som en udstillingshylde, hvor du kan præsentere dine bedste flasker på flotteste vis.

Gode opbevaringsforhold og temperaturregulering

For at give din vin de bedst mulige opbevaringsforhold har du mulighed for at justere temperaturen i skabet efter behov. Skabet her har desuden indbygget et aktivt kul-filter og forskellige kølezoner, der muliggør opbevaring af forskellige slags vin på samme tid, der kræver hver sin temperatur eller kræver langtidsopbevaring.

Et must-have hos enhver vinentusiast

Skabet henvender sig til alle vinelskere og er et must-have for den kræsne vinentusiast. Du kan stille dette skab i din kælder, men kan placeres overalt, hvor det passer dig.

Modellen har UV-beskyttelse indbygget i glasdøren, som modvirker at vinen ilter og bliver dårlig. Udover UV-beskyttelse får du med dette skab en medfølgende kompressorteknologi, der dæmper evt. rystelser og vibrationer, så dine vine bliver opbevaret sikkert og solidt.

Caso WineSafe 12 – Funktionelt vinkøleskab i Energiklasse A

Udvalgte egenskaber:

 • Kapacitet til i alt 12 vinflasker
 • Energiklasse A
 • Én kølezone
 • Udformet i rustfrit stål
 • Regulerbare temperaturindstillinger
 • UV-beskyttelse

En fiks lille model fra Caso

Denne lille fikse model fra Caso har plads til i alt 12 af dine bedste vinflasker. Skabet består af en rustfri kant, der omkranser skabet, og har 3 træhylder indbygget i skabet.

Caso WineSafe 12 giver dig forskellige muligheder for temperaturregulering, der sikrer dig de mest optimale betingelser for opbevaringen af din vin, men også f.eks. kolde øl og sodavand.

Du kan justere temperaturen på det brugervenlige LED-display og justere temperaturen op og ned alt efter behov, men indenfor 5 til maksimalt 22 grader i en samlet kølezone.

Meget køleskab for pengene

Vinkøleskabet har et flot ydre med et elegant sikkerhedsglas med UV-beskyttelse monteret, der beskytter vinen imod solen, så en evt. iltningsproces ikke startes.

Skabet fylder minimalt og ville kunne placeres, hvor som helst i hjemmet uden problemer. For at opnå optimal funktionsdrift, bør det dog stilles i et rum med en temperatur på ideelt over de 20 grader.

Med dette køleskab til vin fra Caso får du et både billigt og funktionelt vinkøleskab med dig hjem, hvor du får rigtig meget køleskab for pengene.

Caso CS650 WineMaster 38 – Stilbevidst design i rustfrit stål

Udvalgte egenskaber:

 • Kapacitet på 58 flasker
 • Stilbevidst design i kraftige materiale
 • Energiklasse A
 • Rustfri stålkant
 • UV-beskyttelse
 • Træhylder i kølezoner
 • Temperaturregulering med display

Tysk vinkøleskab af høj kvalitet

Denne model fra tyske Caso giver er et rigtig godt valg, hvis du ønsker kvalitetsopbevaring af dine vine, uden at det skal koste en formue.

Modellen består af 2 forskellige kølezoner med henholdsvis 3 og 4 fine træhylder indbygget. Dette betyder, at du kan opbevare forskellige typer vin i skabet alt efter temperaturbehov.

På denne måde kan du have forskellige flasker til opbevaring, hvor temperatur og klima kan reguleres og tilpasses i de to kølezoner uafhængigt af hinanden.

Du har mulighed for at justere temperaturen op og ned i de forskellige kølezoner, der nemt og hurtigt kan betjenes ved hjælp af det indbyggede digitale display.

Et fornuftigt valg i rustfrit stål

Caso CS650 WineMaster 38 er et rigtig fornuftigt vinkøleskab i udformet i stilbevidst design og rustfrit stål. Skabet ligger i Energiklasse A, og har desuden UV-beskyttelse installeret i skabets glasparti foran.

Det er med til at sikre, at din vin ikke ilter og bliver udrikkelig, pga. solens skadelige stråler på vinen. For optimal drift bør denne model placeres i et lokale, der ikke overstiger 36 grader, men som heller ikke er koldere end minimum 18 grader.

Bosch KSW 38940 – Luksus vinkøleskab med høj kapacitet

Udvalgte egenskaber:

 • Perfekt til køkkenet
 • Kapacitet på hele 197 flasker
 • Præsentationshylde til udvalgte vine
 • Energiklasse B
 • Eksklusivt design
 • Stort og rummeligt

Høj kvalitet og stilrent design

Dette vinkøleskab fra Bosch er i sandhed en eksklusiv model på markedet.

Bosch er kendt for deres høje kvalitetsstandarder og stilrene design. Dette vidner dette ekstravagante vinkøleskab fra den tyske producent da også om.

Denne model giver dig hele pakken og er på alle punkter et helt fantastisk og gennemført vinkøleskab, som du vil få glæde af i mange år fremover.

Luksuriøst vinkøleskab for alle pengene

Med denne model får du et stort og rummeligt køleskab med plads til hele 197 flasker fordelt på i alt 6 udsøgte træhylder af fineste kvalitet.

Disse kan desuden justeres i højden efter behov. Skabet har et smukt og elegant udseende, som vil passe perfekt ind i ethvert køkken.

Du har mulighed for at aflæse og ændre temperaturen i skabet, alt efter behov, via. de to digitale termometre, som sidder placeret inde i skabet.

Øverst i skabet finder du desuden en fin træhylde på skrå, som skal fungere som præsentationshylde. Her kan du placere dine favoritflasker og stolt fremvise dem til dine gæster.

Som om dette ikke skulle være nok, finder du også indbygget LED-lys monteret øverst, der giver en lækker belysning over flaskerne

God vin skal opbevares rigtigt!

Vin kræver tålmodighed, og jo større tålmodighed man har, jo bedre er også smagsoplevelsen, når vinen langt om længe hældes i glasset.

Opbevaringen af vin er ligesom at passe spædbørn. Det skal have masser af kærlighed og de bedste betingelser. Sådan er det også med vin, der ligesom småbørn også kan være meget krævende.

Et vinkøleskab kan have mange forskellige funktioner og indstillingsmuligheder, som du kan justere på efter behov, og på den måde sikre de bedste forhold for dine dyre dråber.

Dette bør du overveje, før du vælger vinkøleskab

Der er mange forskellige modeller på markedet, og det kan godt være svært at finde det helt rigtige. Det første, som du bør gøre, er at overveje dine behov og ud fra dette finde en model, der matcher.

Det gælder både, når det kommer til kapacitet, temperaturzoner, energiklasser og meget andet.

Derudover bør du tage stilling til skabets placering, lysindfald, ventilation og mulige vibrationer. Alle disse ting kan have betydning for vinens opbevaring og endelige smag.

Vin er følsom og bør behandles med største forsigtighed, da selv små vibrationer, solstråler eller forkert temperatur, kan have en negativ effekt på vinen og dens smagsudvikling.

Der er derfor rigtig mange faktorer, der gør sig gældende, når gælder optimal opbevaring af vin.

Der er ingen, der siger, at du behøver at have et større vinlager, før at det kan betale sig at anskaffe sig et vinkøleskab.

Uanset om du er passioneret vinnørd eller blot kan lide et hurtigt glas en fredag aften, findes også den rigtige til dig.

You may also like