Home Børn Baby Jogger City Elite test

Baby Jogger City Elite test

by Mark
0 comment

Som forældre er en af de vigtigste investeringer en god klapvogn. Uden en klapvogn er det besværligt at bevæge sig rundt uden for huset, og hvis du er en aktiv mor eller far, der elsker at løbe eller gå lange ture, så er en klapvogn helt uundværlig. 


Det findes et væld af forskellige klapvogne på markedet, men hvis du netop er aktiv som forældre, bør du selvfølgelig kigge efter en klapvogn, som kan understøtte din aktive livsstil.


Det er her Baby Jogger City Elite kommer ind i billedet, da denne klapvogn er det perfekte udstyr til den aktive forældre. 


Hvis du er interesseret i at læse mere om Baby Jogger City Elite, og hvis du gerne vil have et par gode råd med på vejen, kan du læse med i vores guide herunder.Hvad er en Baby Jogger City Elite?

Baby Jogger City Elite er først og fremmest en klapvogn, som kan alt det, du forventer fra en klapvogn. Baby Jogger City Elite er skabt til de lidt ældre børn, og du bør således først bruge den, når dit barn er blevet 3 år gammelt. 


Du kan bruge en Baby Jogger City Elite som en helt normal klapvogn, men du får også et hav af andre funktioner og egenskaber, hvilket gør denne model til noget ret specielt. Baby Jogger City Elite er også en stilren klapvogn, som kommer i et lækkert tre-hjuls design, hvilket får klapvognen til at fremstå let og elegant, mens den slanke opbygning i mørke materialer også bidrager til denne fornemmelse.


Perfekt til løb og gåture

Baby Jogger City Elite er som sagt det helt perfekte valg for dig, der gerne vil fortsætte din aktive livsstil, efter du er blevet forældre. Med en Baby Jogger City Elite kan du uden problemer tage dit barn med ud i skoven, når du vil løbe en tur, og du kan også nemt hive barnet med på stranden, hvis du vil gå en lang tur. Generelt klarer en Baby Jogger City Elite sig rigtig godt i ujævnt terræn, hvilket er en stor fordel, når du vil ud og opleve naturen i enten løb eller gang. 


Disse egenskaber skyldes bl.a., at Baby Jogger City Elite med sit aerodynamisk design er skabt til bevægelse. Det faktum bliver også tydeligt, når du kigger på klapvognens store gummidæk, der med sine 12 tommer og punkterfrie egenskaber gør dem perfekte til at rulle gennem terrænet med. Det forreste hjul kan desuden drejes 360 grader, hvilket gør Baby Jogger City Elite nem at navigere, mens forhjulet også er monteret på en solid støddæmper, som øger komforten for barnet ved ujævn kørsel.


Et sæde med mange gode funktioner 

Baby Jogger City Elites gode egenskaber på ujævnt terræn er også tydeligt ved den måde, som klapvognens sæde er lavet på. I designet er der stor fokus på, at barnet skal sidde godt og behageligt, hvilket kommer til udtryk ved sædets stødabsorberende funktion.


På den måde vil barnet få en behagelig tur, selvom du løber gennem skovens ujævne terræn. Sædet kan desuden også justeres, og du kan vælge at lægge sædet helt ned, så klapvognen også kan bruges af barnet til at sove i.


En anden god egenskab ved sædet er, at det også kommer med ventilation samt en vindafskærmning. Ventilationen sørger for, at temperaturen blive reguleret til et behageligt niveau inde i klapvognen, mens vindafskærmningen hjælper til at skærme barnet mod vinden. Barnet bliver desuden også pakket godt ind af puderne i den behagelig 5-punkts-sele, så barnet altid er sikkert fastspændt, selvom du løber i et bakket eller på anden måde udfordrende terræn. 


En brugervenlig klapvogn 

Baby Jogger City Elite er også et godt valg for dig, der gerne vil pakke et par ting til at tage med på dine ture. Klapvognen er nemlig forsynet med tre lommer og et rum til opbevaring bagerst. Du får desuden også en opbevaringstaske med i købet, så du altid har mulighed for at have et par ting med, når du skal på tur.

 

Og når du er færdig med din løbe- eller gåtur, og det er tid til at smide din Baby Jogger City Elite ind i bilen igen, kan du nemt klappe den sammen vha. den indbyggede ’Quick Fold Technology’. Du skal nemlig bare hive en enkelt gang i klapvognens rem, og så bliver din Baby Jogger City Elite klappet sammen med et snuptag. 


Du har også mulighed for at justere højden på klapvognens håndtag, som gør det muligt for dig at finde den indstilling, som passer helt perfekt til din højde. På den måde undgår du at få ondt i ryggen ved at køre rundt med en klapvogn, som hverken er for høj eller for lav i forhold til dine armes position. 

Alle disse ting er med til at gøre Baby Jogger City Elite til en rigtig funktionel og brugervenlig klapvogn, som er det perfekte tilbehør for alle forældre, som gerne vil tage deres barn med i eksempelvis skoven på en løbe- eller gåtur i terrænet. 


Hvad mener anmelderne om Baby Jogger City Elite? 

Baby Jogger City Elites popularitet er også tydelig ved det faktum, at et hav af anmeldere har kastet sig over modellen for at give den en vurdering. Du kan læse med herunder og høre, hvad de forskellige anmeldere mener om Baby Jogger City Elite.


Den første anmeldelse er fra Klikk.no, som giver Baby Jogger City Elite 6 ud af 6 stjerner. Det gør de bl.a. på baggrund at vognens evne til nemt at klappe sammen, mens de også fremhæver, at der generelt ikke er nogle ulemper ved denne klapvogn. Klikk.no fremhæver også, at Baby Jogger City Elite generelt kommer i en rigtig høj kvalitet, mens den på samme tid er komfortabel for barnet og nem at bruge for forældrene.


Baby Jogger City Elite er også blevet anmeldt i Alt for Damerne, som giver den 4 ud af 6 stjerner. Her var anmelderen bl.a. glad for klapvognens kaleche samt vognens evne til at blive klappet sammen med bare en hånd. Her bliver det også fremhævet, at klapvognen er rigtig god i terræn, mens en ulempe dog er, at sikkerheden ikke er helt så høj som i andre vogne.


Jylland-Posten har også haft fingrene i Baby Jogger City Elite, hvor den får en klar anbefaling med på vejen. Hos avisen er man imponeret over, hvor nem vognen er at klappe sammen, mens anmelderen også fremhæver, at Baby Jogger City Elite generelt har en høj brugervenlighed. Anmelderen er også godt tilfreds med Baby Jogger City Elites generelle brug, da den ifølge anmelderen er nem at bruge på bade flade overflader samt i skoven og på stranden.


Hos People.com bliver Baby Jogger City Elite også anbefalet, da anmelderen fra onlinemediet bl.a. er imponeret over vognen robusthed, gode kaleche og innovative sammenklapning. Hos People.com bliver det også nævnt, at modellen er så robust, at den kan klare det meste og holde i rigtig mange år. 

En alternativ model: Baby Jogger City Mini GT 

Hvis du synes, at en Baby Jogger City Elite er lidt for stor til dine behov, kan du i stedet vælge den lidt mindre Baby Jogger City Mini GT. Fordelen ved denne model er først og fremmest, at den kan bruges at dit barn allerede fra det er 6 måneder gammelt, mens en Baby Jogger City Elite først kan bruges, når dit barn runder 3 år. 

Derudover minder Baby Jogger City Mini GT meget om Baby Jogger City Elite, da denne model også er yderst velegnet til dig, der elsker at være aktiv som forældre, og som gerne vil tage dit barn med på en løbetur i eksempelvis skoven.


Baby Jogger City Mini GT har nemlig også et lækkert aerodynamisk design, hvor du også får en opbygning med tre hjul. Med tre hjul i stedet for fire kan du nemt navigere rundt mellem skovens træer, da det forreste hjul kan dreje hele vejen rundt, så du nemt kan styre vognen med kun en enkelt hånd. Derfor kan du også bruge en Baby Jogger City Mini GT på de fleste underlag, hvilket også gør denne model til det oplagte valg for den aktive forældre. 

Du får desuden også de samme gode stødabsorberende funktioner, som du kan få i en Baby Jogger City Elite. Det betyder, at der er stødabsorberende egenskaber i sædet, så dit barn altid vil have en behagelig sideposition under hele turen. Her vil barnet også været beskyttet af en 5-punkts-sele, som er udstyret med puder, der yderligere skaber et sikkert og behageligt miljø for dit barn, når du suser derudad.


En af fordelene ved denne model er også, at den er en del lettere end Baby Jogger City Elite, hvilket gør den nemmere både at slæbe rundt på at køre med. Klapvognen vejer kun 9,5 kg, så du altid nemt kan skubbe den op ad bakker og gennem ujævnt terræn. Til gengæld er hjulene på denne model en del mindre, hvilket ikke er en fordel på meget ujævnt underlag.


Også i denne model får du den smarte ’Quick Fold Technology’, som gør det nemt for dig altid at folde din Baby Jogger City Mini GT sammen i et snuptag. Derfor kan du nemt smide en Baby Jogger City Mini GT bag i bilen og køre ud i skoven, da den lette vægt og den nemme ’Quick Fold Technology’ gør den rigtig nem at transportere. 

Baby Jogger City Mini GT er desuden designet til at køre i alt slags vejr. Når det er varmt, sørger klapvognens ventilationsfunktion for frisk luft til barnet, mens kalechen over barnet kan indstilles i forskellige positioner, så barnet kan være beskytte mod eksempelvis regn og blæst, når du skal ud og løbe eller gå i det lunefulde danske vejr. 


Med Baby Jogger City Mini GT får du altså en klapvogn, som har mange af de samme fordele som storebroren Baby Jogger City Elite. Baby Jogger City Mini GT er derfor også et rigtig godt valg for dig, der gerne vil være aktiv med dit barn, fra barnet er 6 måneder gammelt. Netop dette faktum er en fordel sammenlignet Baby Jogger City Elite, og du skal derfor vælge den mindre model, hvis du gerne vil i skoven så hurtigt som muligt efter fødslen.  

You may also like