Home Børn Bæresele test

Bæresele test

by Mark
0 comment

Er du nybagt forælder, er en bæresele eller en babyslynge sandsynligvis højt på din prioriteringsliste.

Det er nemlig en utrolig givende og naturlig måde at bære sit barn på, der sikrer komfort og tæt kontakt for jer begge.

Der er dog mange forskellige typer og modeller på markedet, hvorfor det kan være svært at navigere i, hvis man ønsker at finde det rette match til sig selv og sit barn, der på bedst mulig vis understøtter jeres relation og udvikling.

Derfor finder du her en samlet oversigt over forskellige bæresele test, som du med fordel kan orientere dig i.

Ergobaby Omni 360 All in One – Ergonomisk og nem at tilpasse

Dette er en af de absolut bedste seler på tværs af tests.

Som det er antydet ved navnet på firmaet bag denne bæresele, er der i særlig grad fokus på ergonomien ved denne bæresele, for både bæreren og barnet, der bæres.

Det er vigtigt at huske, at alle kroppe er unikke, specielt under vækst og udvikling. Derfor scorer denne bæresele da også særligt højt på en række område grundet dens gode muligheder for finjustering, der er nemme og overskuelige at tilpasse.

Tiderne er for længst forbi, hvor det kun er mødre, der går rundt med børn i bæresele.

Det er noget, som denne model har tænkt ind i sit design, og den kan således komfortabelt indstilles og bruges af alle kropsformer og typer, herunder mænd såvel som kvinder.

Med en bæresele som denne får du mange alsidige muligheder, og det er samtidigt i høj grad muligt at tilpasse selen under barnets vækst og udvikling.

Således kan den benyttes fra spæd og indtil barnet er cirka tre år, eller til det runder den konkrete begrænsning i vægt på 15 kg.

Ergobaby Original – Skaber en sikker følelse

Her ses endnu en model fra Ergobaby, der klarer sig godt på tværs af en række forskellige testparametre.

Særligt roses den af eksperter for den følelse af sikkerhed, den giver: Bæreselen er altså både robust og behagelig, og den sidder på en måde, hvor du ikke er i tvivl om, at du og dit barn er i trygge hænder.

Dette sker både i kraft af måden, selen er konstrueret, men materialerne har også en hel del at sige.

Selen består nemlig af kvalitetsmaterialer som slidstærkt bomuld, og er desuden solidt polstret og robust i sin konstruktion.

Også denne babysele er god, hvis du søger noget, der kan bruges i stort omfang af barnets første leveår.

Denne sele klarer sig godt på det punkt, da den kan understøtte børn på helt op til 20 kg i kropsvægt, hvor de stadig er ergonomisk støttet og veltilpasse.

Oversat vil det svare til et typisk barn på mellem tre til fire år. Dette vil dog naturligvis variere, men fælles er, at alsidigheden for denne bæresele er imponerende god.

Bæreselen her kan dog mere end blot at være behagelig og alsidig. Den har nemlig også praktiske tilføjelser såsom en lille lomme samt en indbygget sovehætte.

Ergobaby Omni 360 – Hele fire forskellige bærepositioner

En bæresele skal gerne kunne andet og mere end blot at lade dig bære dit barn.

Således kan det for eksempel være en fordel at kunne variere bærepositionen. Dette er noget, der i særlig grad trækker op i testresultater og anmeldelser.

Et eksempel på en bæresele med justerbare bærepositioner er denne sele fra Ergobaby. Den har nemlig hele fire forskellige måder, som du og dit barn kan benytte selen på.

Ønsker du en sele, som både kan bæres ved mave, hofte og ryg, er denne bæresele bestemt en mulighed, der er værd at undersøge nærmere.

Ligegyldigt hvordan du bærer dit barn af de indrettede muligheder, er dets position nemlig sikret ergonomisk, så det får en sund vækst og udvikling af blandt andet dets hofter.

Selen kan tilpasses barnets størrelse, så den passer perfekt til jer begge, helt indtil barnets vægt runder 20 kg.

Noget særligt ved denne bæresele udover dens variation i bærepositioner, er at den også i særlig grad tænker din komfort med indover.

Dette er blandt andet i kraft af det medfølgende mavebælte, der er bredt og godt polstret, så det kan tilpasses dig, og dermed støtte din lænd og ryg og fratage noget af vægten fra skuldrene.

Cybex Maira Click – Særdeles nem at påføre

Et langt stykke hen ad vejen er bæreseler til for at gøre det praktisk som forælder at bære sit barn med sig.

Netop af den grund kan det være en frustrerende oplevelse, hvis ikke selen er nem at anvende og tage af og på.

Netop denne problematik adresserer bæreselen her, for eksempel ved at være opbygget omkring et såkaldt kliksystem, der sikrer nem og sikker påføring af selen for både forælder og barn.

Selen er meget komfortabel og kan justeres i sit sædepanel i henholdsvis både højde og bredde.

Det betyder, at den kan følge barnets vækst, indtil det runder 15 kg. Det diagonalelastiske stof sørger desuden for, at barnets rundede ryg støttes optimalt.

Bæreselen kommer med tre forskellige bærepositioner, hvilket ifølge ekspertvurdering og testpaneler er et pænt antal, der fungerer godt i praksis.

Fælles for alle bærepositionerne er, at de er karakteriseret ved en sikker og nem påføring med låsemekanismer, der ikke er til at tage fejl af. På den måde slipper man med denne bæresele for bekymringer for, om kliksystemerne holder som de skal. Bæreselen kan maskinvaskes, og er dermed et praktisk valg.

BabyBjörn Baby Carrier One – Lavet af børnevenlige materialer

Enhver forælder ønsker naturligvis de bedst mulige vilkår for sit barn. Dette er noget, den rette bæresele bør have for øje, og det er altså også noget, der afspejles af denne oversigt over bæresele test.

Et eksempel er denne model fra mærket BabyBjörn. Her er der nemlig lagt fokus på de kvalitetsmaterialer, som bæreselen består af.

Således er der ikke nogen skadelige eller problematiske stoffer i, og denne sele lever derfor op til den såkaldte Oeko-Tex Standard 100. I praksis betyder en sådan klassificering, at du som forælder kan have god samvittighed omkring dit valg af bæresele.

Udover børnevenlige materialer er denne sele også lavet med et fokus på en stor grad af justerbarhed og komfort.

Det finder du blandt andet i kraft af den høje nakkestøtte, der kan foldes ned efterhånden som barnets nakkemuskler bliver mere og mere færdigudviklede.

Denne sele er særlig alsidig i sine fire forskellige bærepositioner, da det for eksempel er muligt at dreje barnet fra ryg til mave eller omvendt, imens det sidder i selen. Kombineret med en stor grad af ergonomisk korrekt komfort er det noget, der i særlig grad tæller opad for denne sele.

Je Porte Mon Bebe Original – Prisvenlig topscorer

Denne type babysele er lavet af et langt stykke stof, der kan strikkes og vikles rundt, så du og din baby er godt sikret til hinanden.

Det kan kræve en smule tilvænning og øvelse at blive god til teknikken bag denne type af bæresele, men når først det er på plads, går det som en leg. Det bløde materiale og strækbarheden gør, at en bæresele som denne vil passe til langt de fleste babyer.

Med en strækvikle af den rette kvalitet, som det er tilfældet med denne, er der ingen grund til urolighed hvad angår support. Stoffet har nemlig en tæthed på 300 gram per kvadratmeter, hvilket er perfekt, når det handler om at finde et materiale, der både giver støtte, holdbarhed og fleksibilitet.

Selve selen måler fem meter i længden med en tilhørende bredde på 70 centimeter.

Dette sikrer en stor alsidighed i anvendelsen, også på andre punkter en blot som bæresele. En af de mest lovende anvendelsesmuligheder af disse er, at den er særligt ammevenlig, da selen ikke behøver afmonteres eller bindes op.

Denne model kan desuden benyttes i en årrække, fra barnet vejer mellem 2 og 14 kg.

Ergobaby Aura Baby Wrap – Blødt stof, stor komfort og vaskbarhed

Dette er endnu en strækvikle, der har stort fokus for komfort for såvel barn som forælder.

Herunder tæller for eksempel det exceptionelt bløde og behagelige stof, der ikke vil gå ind og irritere den fine babyhud, men i stødet føles det rart og behageligt.

Tillige kommer vaskbarheden, som sikrer en komfort for forældrene i hverdagen – det kan nemlig have stor værdi at hygiejne og rengøring er nemt og overskueligt at få klaret.

Bæreselen her er særligt intuitiv og god til nybegyndere, når det handler om at vikle sit barn ind med strækvikle.

Den er nemlig markeret med tofarvede kantsømme, så det er nemmere at finde både midte såvel som enderne af strækselen. Stoffet er spændstigt, hvilket gør det nemt at sætte barnet i en tæt og komfortabel stilling imod din krop.

Bæreselen her kan benyttes af børn i en vægtklasse på mellem 3,6 til 13,6 kg. Den er dermed meget alsidig og fungerer også glimrende til de lidt større børn.

Slyngen har en lomme integreret i sig, der kan benyttes til opbevaring. Også dette er med til at trække denne bæreseles samlede testscorer op, da det er praktisk til for eksempel sut, pung eller nøgler.

Stokke MyCarrier – God til både far, mor og barn

Denne bæresele fra Stokke er endnu et eksempel på en sele, der har fokus for det ergonomiske og individualiteten ved forskellige kroppe.

Således er den særdeles justerbar, og kan tilpasses, så den sidder godt på mænd såvel som kvinder.

Selen her sørger for en optimal og naturlig vægtfordeling, der støtter komfort for både barn såvel som bærer.

Dette gælder også over tid, da bæreselen er meget fleksibel og justerbar. Det betyder, at den vil kunne vokse i takt med barnet, helt fra en alder af fire uger og frem til det tredje leveår, naturligvis afhængigt af det enkelte barn.

Børn er nysgerrige af natur, og det understøtter en bæresele som denne. Det kan blandt andet opleves i kraft af hovedstøtten, der i blødt Oeko-Tex materiale sørger for, at det er muligt for barnet at se til siden.

Selen er ergonomisk udviklet, lavet af børnevenlige materialer og har flere forskellige seler, der sikrer en høj grad af komfort og mange muligheder for individuelle justeringer. Disse kan foretages løbende efter behov.

Mange bæreseler har det med at være lidt anonyme i deres udseende, men ønsker du farver, er dette muligt.

You may also like