Home Til HusetHusholdningsmaskiner Mælkeskummer test

Mælkeskummer test

by Mark
0 comment

Hvis du lukker øjnene og dufter til en god kop kaffe, så kan du næsten bilde dig ind, at du sidder på en fortovscafé i Italien i solen. Men hvis din kop kaffe skal blive god, så er det nødvendigt, at du har redskaberne i orden. Her kan en mælkeskummer være et godt og nødvendigt redskab.

Når først du har din mælkeskummer, kan du kaste dig ud i et vaskeægte baristaeventyr i dit eget hjem og finde frem til lige præcis den kaffe, der kan få dig til at drømme om en fortovscafé i Italien.

Når du bruger din mælkeskummer, så bliver det anbefalet, at du bruger en homogeniseret mælk, da en økologisk mælk vil gøre mælkeskummet ustabilt, så det falder hurtigere sammen. Yderligere bliver det anbefalet at lave mælkeskum af en halv deciliter varm mælk til hver deciliter stærk kaffe for at opnå den bedste kaffeoplevelse. 

Mælkeskummere findes i mange udgaver og svinger meget både design- og prismæssigt, så det kan være svært at finde ud af, hvilken mælkeskummere, der passer bedst til dine behov. Her kommer der bud på en række mælkeskummere fra en mælkeskummer test, som du kan investere i, hvis du har lyst til at blive barista i eget hjem. 

Bodum Latteo mælkeskummer

Bodum Latteo mælkeskummeren er enestående på markedet, da det er en manuel mælkeskummer. Det er altså ikke elektricitet, men håndkraft derimod som laver mælkeskummen. Dette gør mælkeskummeren attraktiv, da du kan have den med alle steder, da du ikke er afhængig af en stikkontakt. Du hælder blot mælken i glaskanden, sætter stemplet på plads og ved at bevæge det op og ned, skaber du et luftigt mælkeskum. Hvis du dog ønsker at få varmt mælkeskum, kan du hurtigt opvarme mælkeskummen direkte i glaskanden i mikrobølgeovnen på kort tid.

Bodum Latteo mælkeskummer har en kapacitet på 250 ml., så der er rig mulighed for at få mælkeskum nok til et par kopper cappuccino.

Mælkeskummeren er let at bruge, hvilket gør modellen meget brugervenlig. Yderligere kan man anvende alle typer af mælk i mælkeskummeren, hvilket også er en stor fordel. Sidst, men ikke mindst tåler samtlige dele at komme en tur i opvaskemaskinen. Så modellen er ikke bare nem at bruge, den er også nem at rengøre.

Tre gode ting ved Bodum Latteo mælkeskummer:

 • Manuel mælkeskummer, du kan have med på farten
 • Yderst brugervenlig
 • Kan komme i opvaskemaskine

Severin SM 9685

Severin SM 9685 kan det hele. Den kan både lave varmt og koldt skum, men sørger stadig for, at skummet er cremet og blødt. Der er fire forskellige temperaturindstillinger på mælkeskummeren, så det er for alvor muligt at individualisere din kaffe præcis efter dine eller dine gæsters ønsker.

Severin SM 9685 har en kapacitet på hele 700 ml., så det er muligt at lave mælkeskum til mange kopper kaffer og endda et mindre selskab.

Mælkeskummeren er i rustfrit stål med et plastik håndtag, så du ikke brænder dig på den varme kande. Kanden af aftagelig fra selve mælkeskummeren, så du kan tage mælkeskummen med dig, hvis du hellere vil nyde din kop kaffe på altanen. Severin SM 9685 er ret robust, men har dog stadig et pænt udseende, der kan passe ind i alle køkkener.

Hvis du ønsker at gøre smagsoplevelsen endnu større, er det muligt at åbne mælkeskummerens låg og hælder ekstra ingredienser i dit mælkeskum. Det kunne fx være kakao eller forskellige slags sirupper.

Tre gode ting ved Severin SM 9685:

 • Alsidig mælkeskummer der kan lave både varmt og koldt mælkeskum
 • En kapacitet på hele 700 ml.
 • Mulighed for at tilsætte smage under produktionen

Nespresso Aeroccino 3

Nespresso Aeroccino 3 er det rette valg, hvis du er en kaffeentusiast.

Det er en fuldautomatisk mælkeskummer, da den både kan skumme mælken men også opvarme mælken. Men du kan også vælge blot at opvarme din mælk eller blot skumme mælken.

Som et ekstra stort plus er Nespresso Aeroccino 3 stort set lydløs og hurtig, hvilket gør den populær blandt forbrugerne.

Mælkeskummeren har et trendy design, hvor dens yderskal er i riflet gummi. Nespresso Aceroccino 3 er meget brugervenlig, da du blot skal indsætte piskehovedet, hælde mælk i og så trykke på en knap. Få sekunder efter har du et lækkert og stift mælkeskum.

Det er også muligt at opbevare de forskellige piskehoveder, der følger med i selve mælkeskummeren, så du hurtigt kan skifte piskehoved, alt efter hvilken kaffe du ønsker.

Tre gode ting ved Nespressop Aeroccino 3:

 • Stort set lydløs
 • Fuldautomatisk med flere piskehoveder og funktioner
 • Trendy design

 WMF Lineo mælkeskummer

WMF Lineo mælkeskummer kan indstilles til at lave fire forskellige slags mælkeskum, og den kan både lave varmt og koldt mælkeskum. Mælkeskummeren arbejder hurtigt, og du kan derfor få dit mælkeskum på kun to minutter. Designmæssig er WMF Lineo mælkeskummeren enkel og yderst nem at rengøre, da den er produceret med en non-stick belægning, så mælk har sværere ved at sætte sig fast.

WMF Lineo mælkeskummeren er automatisk, så du behøver nærmest ikke løfte en finger for at få mælkeskum til din kaffe. Det er en ledningsfri mælkeskummer, så den er nem at finde plads til i køkkenet. Derudover er WMF Lineo mælkeskummeren indstillet, så den automatisk slukker, når programmet er færdig, hvilket gør det til en sikker model at have stående i køkkenet.

Tre gode ting ved WMF Lineo mælkeskummer:

 • Kan lave fire forskellige slags mælkeskum
 • Nem at rengøre grundet en non-stick belægning
 • Automatisk sluk

Klarlæg dine behov og ønsker

At finde og vælge en mælkeskummer er et meget individuelt valg, da det er meget forskelligt, hvordan vi kan lide vores kaffe og mælkeskum. Vi har udvalgt forskellige modeller af mælkeskummere i denne beskrivelse af mælkeskummere fra tests, der alle kan forskellige ting, i håbet om at vise, at der findes en mælkeskummer til enhver smag. Gør det klart for dig selv, hvad dine behov og ønsker er, og vælg en mælkeskummer derefter.  

You may also like