Home Børn Barnevogn test 2021 – Find den bedste & billigste her

Barnevogn test 2021 – Find den bedste & billigste her

by Mark
0 comment

Der er ingen tvivl om, at det nemt kan komme til at løbe op i mange penge, når du skal købe både legetøj, tøj og udstyr til dit barn. Derfor er prisen på de mange forskellige ting altså heller ikke helt lige meget.

Desværre er det også sådan, er der kan være stor forskel på kvaliteten af forskelligt børneudstyr, og at det selvfølgelig er i enhver forældres interesse at give sit barn det bedste, som man kan.

Her på Tilhusoghave.dk ved vi, at det du som læser og nybagt forælder er interesseret i at vide, er, hvor du kan finde den bedste balance mellem pris og kvalitet. Netop derfor har vi lavet en oversigt over nogle af de barnevogne, der klarer sig bedst i test, og det er faktisk ikke kun de populære STORK barnevogne.

Forhåbentlig kan det hjælpe dig i din søgen efter det bedste udstyr til dit barn.

Odder North – en fin model med nem håndtering og justerbart ryglæn

 • Den har en vægt på 12 kilo
 • Kassen vejer 6 kilo
 • Den måler 97 centimeter indvendigt

Håndtering

Denne fine sag er lavet på en måde, der gør den nem at have med dig på farten. For det første er den nemlig ganske let, og for det andet kan den let klappes sammen. På den måde er den altså både nem at bære på og at finde plads til i en bil.

Rengøringen klares også nemt. Foret kan nemlig bare tages af og smides i en vaskemaskine, når det trænger til at blive gjort rent.

Komfort

Med denne model får du et ryglæn med, som kan tages af og på og indstilles i tre forskellige positioner.

Du kan justere håndtagene, hvis det er nødvendigt for at gøre den nemmere og mere behagelig at gå med. Sådan bliver det nemmere for både mor og far at gå med den, også selvom der skulle være en højdeforskel.

Sikkerhed

Da Forbrugerrådet Tænk kårede denne model til vinder af deres barnevogn test, var noget af det, der imponerede hos dem, at den kører meget stabilt og sikkert.

Udover det har den også reflekser, som gør den mere sikker at gå med i mørket.

De påpegede dog også i deres test, at den lille lampe som var i vognen, ville være nem for børn at komme til at lege med og måske sluge.

Babytrold Star – en tungere model med god ventilation og skygge til barnet

 • Den har en vægt på 15,5 kilo
 • Kassen vejer 7 kilo
 • Den måler 97 centimeter indvendigt
 • Mellem prisklasse

Håndtering

Denne barnevogn er godt nok en af de tungere af slagsen, men det skyldes nok også, at der er plads til både små og store børn. Det giver også plads til at barnet kan vokse.

Selve stellet vejer ikke meget, og så er der en god affjedring, som kan give dig en nem og behagelig håndtering.

Denne model kan desuden let klappes sammen i forbindelse med transportering i bil eller lignende. Det gælder både stellet og selve kassen.

Desuden får detaljer som lynlås, skygge og ventilation meget ros i forskellige tests.

Komfort

Der er altså masser af liggeplads til barnet, men der følger også et ryglæn med, hvis barnet skal sidde op.

For at skabe bedre ventilationsforhold er der lavet huller til det i både bunden og kalechen.

Som forældre får du i øvrigt glæde af et behageligt, justerbart styr, som er betrukket med læder.

Sikkerhed

De forskellige detaljer der giver bedre ventilation, er naturligvis et plus i forhold til sikkerheden ved denne barnevogn.

I Jyllands-Postens test nævner de også, at denne model giver god skygge for barnet, som kan sikre mod solskoldning og hedeslag i de mere solrige måneder på året.

Hvis du på noget tidspunkt har brug for at holde en pause, så kan du desuden låse hjulene, så vognen stadig vil stå sikkert og fast.

Bugaboo Fox 2 – en let model med store hjul og plads til småting

 • Den har en vægt på 9,9 kilo
 • Den måler 80 centimeter indvendigt
 • Høj prisklasse

Håndtering

Denne barnevogn høster ros i forskellige tests for at være et godt og solidt valg.

Selvom denne model er forholdsvis stor, så er den faktisk nem at have med sig på farten, for den foldes let sammen, og så fylder den slet ikke meget.

Den kører godt for forskellige overflader, og det skyldes dels de store, solide hjul og dels den gode affjedring.

Komfort

At vognen her kører så solidt, vil være til glæde for både barn og forælder, for det gør brugeroplevelsen meget mere behagelig, at den er stabil.

Der findes både en stor kurv og lommer til opbevaring af forskellige småting, og så kan du også købe mere tilbehør til vognen, hvis du for eksempel også vil have plads til tasker.

Sædet kan både lægges ned og hæves alt efter om barnet skal sidde eller ligge ned.

Sikkerhed

At denne model kører så stabilt, som den gør, er med til at gøre den både behagelig og sikker at bruge.

Der følger også en justerbar sikkerhedssele med, som er meget nem at indstille, og så er der også i kalechen ventilationspanel og solbeskyttelse, som alt sammen gør den sikker for barnet at være i.

Bugaboo Donkey 3 Mono – en komfortabel model med gode hjul for en stabil kørsel

 • Den har en vægt på 13 kilo
 • Den måler 8 centimeter indvendigt
 • Høj prisklasse

Håndtering

Ser vi på forskellige tests, så er noget af det, som eksperterne er særligt imponerede over ved denne model, at den er nem at styre. De mener at den trods dens høje pris, er en model af høj kvalitet.

Det er særligt hjulene, vi skal se på, når de taler om den nemme styring. Forhjulene kan nemlig drejes, hvilket betyder, at du selv med én hånd har et godt tag på vognen. Du kan dog også indstille dem til ikke at dreje for at få mere stabilitet i for eksempel sne.

Den kan naturligvis også klappes sammen.

Komfort

Hjulene giver ifølge tests også en fantastisk komfort, for de er nemlig fyldt med skum, som giver en god stabilitet, så barnet kan ligge trygt og roligt.

I denne model findes der også god ventilation, som er med til at gøre barnevognen komfortabel for barnet at være i.

Sikkerhed

Den gode ventilation er naturligvis også med til at sikre ordentlige luftforhold for barnet.

Er du ofte ude med vognen om sommeren, så giver kalechen med dens UPF 50+ den optimale solbeskyttelse for barnet.

Babytrold X-cellent – en lækker model uden skadelige kemikalier

 • Den har en vægt på 15 kilo
 • Kassen vejer 8 kilo
 • Den måler 97 centimeter indvendigt
 • Mellem prisklasse

Håndtering

Også denne barnevogn er let at håndtere, og så kan den nemt klappes sammen efter behov. Det er også blandt andet den nemme håndtering, som Forbruger Rådet Tænk har givet ros for i deres barnevogn test.

Stellet er ganske let, som gør den nem at gå med.

Hjulene er dog også med til at gøre denne model så håndterbar, som den er. De er nemlig forholdsvist store, og så er de fyldt med luft, og det er med til at give en jævn køreoplevelse uanset terrænet.

Komfort

At vognen kører så jævnt, gør altså køreturen betydeligt mere komfortabel for barn såvel som forælder, og så er håndtagene betrukket med læder, som er rart at holde på.

Selve kassen har masser af plads til at barnet kan ligge godt, og til at det også kan vokse med barnevognen.

Sikkerhed

Sikkerheden er også noget, som høster ros hos Forbrugerrådet Tænk. Med denne model har der nemlig været et stærkt fokus på at undgå kemikalier, som kan være skadelige for barnet.

Udover det er den også udstyret med noget gode bremser, så barnet kan ligge sikkert, også hvis mor eller far får brug for at gøre holdt.

Emmaljunga Big Star Supreme – en miljøvenlig og solid model med vuggende effekt

 • Den har en vægt på 16,7 kilo
 • Kassen vejer 6,8 kilo
 • Den måler 97 centimeter indvendigt

Håndtering

Dette er faktisk den tungeste model i vores guide, men faktisk vejer selve kassen ikke meget, og så er det faktisk stadig et letvægtsstel. Det betyder dog, at det er en solid model.

Håndtagene kan desuden justeres, så det bliver nemmere at gå med barnevognen, uanset hvor høj du er, og så er de betrukket på en måde, der gør dem behagelige at gå og holde på.

Komfort

Her er masser af plads til barnet, så det vil kunne ligge godt helt op til omkring 3 års-alderen.

Du vil i øvrigt opleve, at dit barn også vil få god mulighed for at sove godt, fordi affjedringen ikke bare skaber stabilitet. Vognen vil nemlig også vugge let, hvilket gør det nemmere for barnet at falde i søvn og sove tungt.

Sikkerhed

Udover at være en god, solid barnevogn, så er dette faktisk også en særligt miljøvenlig en af slagsen.

Den er udelukkende foret med økologisk bomuld, og så har man også brugt genbrugsmaterialer til blandt andet hjulene. På den måde investerer du altså også lidt i en sikker fremtid for dit barn.

Kalechen giver en god ventilation, så dit barn også ligger trygt.

Bugaboo Fox Stroller – en overraskende let og stabil kombivogn

 • Den har en vægt på 9,9 kilo
 • Den måler 80 centimeter indvendigt

Håndtering

Også denne Bugaboo-model er meget let. Det er faktisk noget særligt, for denne model er nemlig en kombivogn, hvilket vil sige, at den både kan bruges som barnevogn og som klapvogn. Derfor for den også fine ord med på vejen fra forskellige tests.

Du kan justere på håndtagene, hvis du vil ændre højden til at passe dig bedre. Derudover kan du faktisk også justere på kalechen.

Den kører godt på forskellige terræner, og så kan den også klappes sammen.

Komfort

Da den kører godt på forskellige terræner, vil både du og dit barn også opleve en god komfort ved brug.

Derudover vil dit barn også bare komme til at ligge godt i den lækre kasse.

Sikkerhed

Også sikkerheden får ros i de tests, der er blevet lavet af netop denne model. Det er nemlig bare et godt produkt, og det skyldes også dels den gode, solide kørsel.

You may also like