Home Til HusetKøkken Amerikaner køleskab test

Amerikaner køleskab test

by Mark
0 comment

Hvis du har en stor familie, eller hvis du bare selv er rigtig madglad, så skal du selvfølgelig have et stort og lækkert køleskab. Store køleskabe går også under betegnelsen amerikaner køleskabe, og det er et perfekt valg for dig, der gerne vil have en rummelige køler i køkkenet, hvor der er plads til både stort og småt.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du læse med herunder, hvor vi har kigget på forskellige amerikaner køleskabe og samlet de bedste. Du kan således finde en guide til, hvordan du vælger det amerikaner køleskab fra tests, som passer bedst til dig og din familie. 

LG GSL360ICEV amerikaner køleskab – alt du forventer til en god pris 

Dette amerikaner køleskab fra LG har først og fremmest den fordel, at du kan få det til en rigtig god pris. Amerikaner køleskabe er som udgangspunkt dyre, og det kan derfor være lidt af en udskrivning at investere i sådan en køler til køkkenet. 

Men hvis du gerne vil have et amerikaner køleskab med alt, hvad det indebærer, mens du på samme tid ikke gider betale en formue for det, er dette amerikaner køleskab fra LG et rigtig godt valg. 

Køleskabet er rummeligt med en kapacitet 394 liter, mens du i frysedelen i venstre side af skabet får en kapacitet på 197 liter. Derudover får du selvfølgelig også en ismaskine, og der er også indbygget vanddispenser, så du altid har mulighed for at få noget koldt at drikke. 

Køleskabets udtryk er simpelt men elegant, mens køleskabets front i en mørkegrå finish giver et moderne look, som vil passe ind i de fleste nyere køkkener. På den mørkegrå front får du også et mindre elektronisk display, så du altid kan holde øje med temperaturer og justere diverse indstillinger. 

LG GSJ960NSTZ amerikaner køleskab med smart ekstradør 

Dette amerikaner køleskab fra LG er et populært et af slagsen, og det får generelt rigtig gode anmeldelser af dem, der bruger det. Køleskabets popularitet skyldes først og fremmest det faktum, at du med denne model får en ekstra lille låge, som ikke findes på ret mange andre amerikaner køleskabe. Bag den ekstra dør kan du stille de ting, du bruger allermest i din dagligdag, så du får hurtig og nem adgang til eksempelvis smør, mælk og så videre. 

Køleskabet hører til i den lidt dyrere ende af skalaen, men det betyder også, at du får en masse lækre funktioner med i købet. Først og fremmest skal det nævnes, at køleskabet hører til i energiklasse A++, hvilket vil hjælpe dig til at spare penge på din elregning. Dertil får du også en smart afrimningsfunktion i fryseren, så du ikke skal tænke over at afrime i tide og utide.  

Fronten af køleskab er beklædt med rusfrit stål, hvilket giver et eksklusivt og moderne look, og så får du selvfølgelig også både vandtilførsel og ismaskine fra den ene af køleskabet døre. Fra døren har du også adgang til køleskabets display, hvor du kan vælge forskellige indstillinger og justere temperaturer. Herfra kan du bl.a. vælge en hurtigfrys indstilling til fryseren, som virkelig sætter gang i nedfrysningen af dine madvarer. 

Samsung RS50N3403SA amerikaner køleskab – et køleskab, de fleste har råd til 

Med dette Samsung amerikaner køleskab får du mulighed for at få et kvalitetskøleskab til en rigtig fair pris. Amerikaner køleskabe er som sagt ofte rigtig dyre, hvilket gør dem til en uopnåelig køkkengenstand for rigtig mange mennesker. Men med dette køleskab har de fleste altså mulighed for at være med, og denne Samsung model er derfor det rette valg for dig, som gerne vil nyde godt af et amerikaner køleskabs mange goder, mens du ikke har råd eller lyst til at købe en af de dyre modeller. 

På trods af den gode pris får du et amerikaner køleskab, hvor kvaliteten er i højsædet. Du får et stilrent køleskab med en overflade i rustfrit stål, som ikke bare giver køleskabet et elegant og moderne look, men som også er med til at gøre modellen utrolig slidstærk. 

Med en køler på 357 liter og en fryser på 144 får du også al den plads, du forventer fra et amerikaner køleskab, mens du selvfølgelig også kan nyde godt af friske isterning og vand fra køleskabets front. 

Samsung RS54N3003WW amerikaner køleskab i stilrent hvidt design

Hvis du elsker hvidt i dit køkken, er dette amerikaner køleskab fra Samsung lige noget for dig. Her kan du slippe fra de går overflader, som typisk pryder amerikaner køleskabe, og i stedet bringe dette lyse, hvide køleskab ind i dit hjem. 

Udover den hvide farve er fronten også simpelt indrettet, så hele køleskabet kommer til at fremstå som én uniform flade. Det betyder dog også, at du med denne model ikke får indbygget isterningemaskine. Men hvis det er noget, du kan undvære, kan du i stedet nyde godt af den ekstra fryseplads, som er frigjort grundet fraværet af en isterningemaskine. 

Men udover fraværet af en isterningemaskine får du alt det, du forventer fra et amerikaner køleskab. Du får god plads i både køler og fryser, og fryseren er udstyret med automatisk afrimning, samt en funktion der kan give dig hurtigere nedkøling. Køleskabets funktioner og temperaturer kan styres fra et panel på køleskabets front, og på grund af panelets diskrete udseende bryder det ikke med frontens simple og stilrene look.  

LG GSJ761PZTZ amerikaner køleskab med ekstra plads

Hvis din familie elsker mad, og hvis I elsker at have et køleskab med et bredt udvalg, skal du vælge dette amerikaner køleskab fra LG. Køleskabet kommer nemlig med en kapacitet på 405 liter i køleren, mens fryseren kan prale af at have plads til 196 liter. Det gør køleskabet til et af de største på markedet, og det er derfor det perfekte valg til dig, der elsker at have en masse mad huset. 

Derudover er fordelene ved dette køleskab bl.a., at det med sin A++ energiklasseplacering har et yderst lavt strømforbrug, mens køleskabet også bliver fremhævet som ekstremt støjsvagt med et støjniveau på 39 decibel. 

I fryseren får du også en NoFrost-funktion, mens du også kan nyde godt af den indbyggede vanddispenser og isdispenser. Det får du i et stilrent look med en front i rustfrit stål, som desuden har grebene indbygget på tværs over dørenes midte, hvilket er med til at give køleskabet et endnu mere stilrent og moderne look. 

Du får altså et lækkert amerikaner køleskab med ekstra god plads og alle de andre funktioner, som du forventer fra et amerikaner køleskab. Alt dette til en rigtig fornuftig pris, som hverken er i den helt dyre eller helt billige ende, men som placere sig et godt sted i midten. 

Smeg FQ55FX2PE amerikaner køleskab i et anderledes moderne design

Med dette amerikaner køleskab fra Smeg får du et lidt andet design, end det du kan finde i andre amerikaner køleskabe. Køleskabet fra Smeg er nemlig udstyret med to store fryseskuffer under selve køledelen, hvilket giver køleskabet et andet look og en anden måde at blive brugt på. 

De to fryseskuffer er store, hvilket gør det muligt for dig at holde et godt overblik over alle de ting, du har på frys. Tilsammen giver de to skuffer dig nemlig 152 liters mulighed for frys, mens skuffedesignet forhindre madvarer i at forsvinde nederst eller bagerst i fryseren, som det ellers kan hænde i fryseskabe med en traditionel opbygning. 

Derudover får du et amerikaner køleskab i et lækkert industrielt look, som passer sig ind i køkkener med en moderne stil. Du får en flad front i rustfrit stål, mens køleskabets skarpe kanter giver det en elegant tilstedeværelse i køkkenet. 

Køleskabet har desuden alt det andet, du forventer fra et amerikaner køleskab, og du får bl.a.  et et mindre digitalt display i venstre dør, hvorfra du kan aflæse temperaturer og justere køleskabets forskellige funktioner. Du kan eksempelvis indstille køleskabet til at køre på økonomitilstand eller ferietilstand, og du kan aktivere funktioner som temperaturalarm og hurtigfrys. 

LG GSJ76WBXV amerikaner køleskab i en elegant sort farve

Hvis du ikke bryder dig om den traditionelle grå farve, som pryder de fleste amerikaner køleskabe, kan du i stedet vælge at købe dette køleskab fra LG. Køleskabet kommer nemlig med en lækker sort front, som får det til at skille sig ud fra mængden, om som gør køleskabet perfekt for dig, der prøver at skabe en stil i sort og hvidt i køkkenet. 

Hele køleskabets design stråler af elegance, hvilket eksempelvis også kommer til udtryk gennem skabets greb, der ikke stikker ud som hos mange andre amerikaner køleskabe, men som i stedet er en integreret del af lågernes kanter. 

Derudover er dette amerikaner køleskab meget støjsvagt, mens det også er velkendt for sin brugervenlighed. Brugervenligheden får du straks øje på, når du anvender køleskabets diskrete display, som giver dig mulighed for hurtigt at indstille køleskabets funktioner. 

Med et LG GSJ76WBXV får du et klassisk amerikaner køleskab med god plads på 405 liter i køleren og 196 i fryseren, mens du også altid har nem adgang til koldt vand og knust is fra køleskabets front. Du får desuden også den gode NoFrost funktion, så du ikke skal bøvle med afrimning. 

Bosch KAD90VI20 amerikaner køleskab i høj kvalitet

Bosch er generelt kendt for at producere hårde hvidevare i rigtig høj kvalitet. Det gælder også for dette Bosch amerikaner køleskab, som stråler af kvalitet hele vejen igennem. Her får du et klassisk amerikaner køleskab med alt det, du forventer fra sådan et køleskab, og du skal derfor vælge denne model, hvis du gerne vil have et solidt køleskab med alle de gode funktioner, og som giver dig den kvalitet, du kender fra Bosch. 

Køleskabet har selvfølgelig is- og vand dispenser, og så får du god plads til alle dine madvarer med en kølekapacitet på 370 liter samt en frysekapacitet på 163 liter. Du har også nem adgang til køleskabet funktioner fra displayet på fronten, hvorfra du også altid kan aflæse temperaturer. 

 

Du får dette kvalitetskøleskab til en rimelige pris, som ikke er alt for dyr, men som heller ikke er i den helt billige ende. Det er med andre ord et godt mellemklasse amerikaner køleskab, som giver dig alle de gode ting, og som vil fungere til perfektion og gøre din hverdag lettere med de mange indbyggede funktioner. 

You may also like