Home UdenforHaven Charbroil grill test

Charbroil grill test

by Mark
0 comment
Charbroil gasgrill test

Char-Broil er et amerikansk brand, som er kendt for at producere forskellige gasgrill i høj kvalitet og til en rigtig god pris. Det gør Char-Broil til et godt alternativ til bl.a. Weber, hvis du gerne vil have noget andet og lidt billigere end de klassiske gasgrillsmodeller. 

Hvis du er på udkig efter en ny gasgrill, kan du læse med herunder, hvor vi har samlet anmeldelser af 3 forskellige Char-Broil gasgrills samt en enkelt Weber gasgrill. Vi kigger på, hvad der gør de forskellige modeller unikke, så du i sidste ende forhåbentligt kan finde frem til den model, som passer bedst til dine behov. 

Char-Broil Performance T-47G – en gasgrill med god plads til de store måltider

Char-Broil Performance T-47G er en gasgrill som virkelig stråler af luksus, og som giver dig en stor grilloverflade med plads til grillmad for hele familien og vennerne. Grillens rist er nemlig hele 79×47 centimeter, hvilket giver dig god plads til både kød, pølser, grøntsager, brød og meget mere på én gang.

Denne grill er derfor det perfekte valg for dig, som har en stor familie, eller som ofte ynder at invitere venner på grillhygge. 

Når du griller med en Char-Broil Performance T-47G gasgrill får du gode muligheder for at grille eksempelvis forskellige stykker kød i forskellige tykkelser. Grillen kommer nemlig med 5 forskellige brændere, som gør det muligt at grille ved forskellige temperaturer. På den måde kan du nemt grille både tynde bøffer og større stykker kød som eksempelvis en oksesteg, uden nogle af delene brænder på. 

En anden god funktion er den indbyggede brødhylde, som giver dig mulighed for at varme brød væk fra grillens direkte ild, mens du også kan udnytte denne plads til at holde kød og grøntsager varmt, mens resten af maden bliver færdigt. Du får desuden et termometer på hver af grillens 4 primære brændere, og så kommer grillen også med to sideborde, hvor du på de ene får en ekstra brænder, som du kan bruge til at koge eksempelvis pasta eller andet tilbehør til din aftensmad. 

På ydersiden stråler denne gril af elegance, da den med et design i lakeret stål giver en stilren og moderne udstråling. Alt i alt får du en rigtig luksusgrill, som både ser flot ud på terrassen, og som giver dig de bedste forudsætninger for at lave den perfekte grillmiddag for din familie og dine venner. 

Char-Broil Performance T-22G – en lille grill med mange praktiske egenskaber

Hvis du ikke har behov for nogen vildt stor grill, er denne Char-Broil Performance T-22G gasgrill et godt valg for dig. Grillen er nemlig en del mindre end den forrige på listen, mens du dog stadig får et lækkert produkt, som giver dig alt det, du forventer fra en gasgrill fra Char-Broil.

Og selvom grillen er mindre, får du stadig et solidt grillareal på 47×47 cm, hvilket er mere en nok til at forsyne dig og din familie med grillet kød og grøntsager.

Og selvom grilloverfladen er mindre, så får du med grillens høje låg stadig mulighed for at tilberede store stykker kød som eksempelvis en steg. Det høje låg har også givet plads til et rotisseri, som er en ret unik funktion, der giver dig mulighed for at tilberede eksempelvis hele kyllinger eller kalkun til perfektion via denne stegemetodes indirekte varme. 

Grillen er desuden let, og sammen med grillens fire hjul gør dette grillen nem at transportere rundt på din ejendom, mens det også giver dig mulighed for at flytte den væk fra terrassebordet for at undgå gener fra røg.

Grillen kommer også med et praktisk bord i hver side, så du nemt får plads til både det rå og det tilberedte kød uden for selve grillens overflade. Du får også en brødhylde til nem opvarmning af brød, som selvfølgelig også kan bruges til at holde dine færdiggrillede retter lune, indtil resten af maden er klar. 

Char-Broil Performance T-22G er desuden lavet i stål lakeret i sort, hvilket giver et moderne og stilfuldt look til din terrasse. Alt i alt får du en lækker gasgrill, som nemt kan tilfredsstille dine og din families grillbehov med lækker og hurtig grillmad. 

Weber Genesis II EP 335 GBS gasgrill med funktioner fra et helt køkken 

En Weber Genesis II EP 335 GBS gasgrill er mere end bare end grill, da du med denne model næsten får et helt udekøkken med i købet.

Grillen har nemlig et væld af funktioner og muligheder, og det er således svært at komme uden om Weber Genesis II EP 335 GBS, når snakken går på de bedste gasgrills. 

Du får først og fremmest et rigtig stort grillareal, hvilket gør denne grill perfekt som samlingspunkt ved store sammenkomster og middage, hvor du gerne vil lave mad for mange mennesker. Derudover får du god plads til at bevæge dig på med grillens to store arbejdsborde, som giver dig god plads til at forberede og krydre dit kød og dine grøntsager, inden de ryger på grillen. 

Dertil får du også en smart brødhylde, som du kan smide maden op på efter tilberedning, hvor det kan holde sig varmt og lækkert, indtil det er tid for servering. Brødhylden kan selvfølgelig også bruges til nemt og hurtigt at varme brød med. 

Denne grill udmærker sig også ved at have en masse gode funktioner, som gør det nemt for dig at tilberede dit kød til perfektion. Du kan bl.a. nyde godt af funktioner som BBQ System, Grease Management System samt Flavorizer bars og meget mere. Alle disse funktioner er designet til at stege dit kød på den bedste og lækreste måde. 

Derudover får du naturligvis også et termometer i grillen, så du altid kan holde styr på kødets temperatur. Termometeret kan desuden kobles til din telefon, så du kan lave alle mulige andre ting, mens du steger kød på din grill. 

Char Broil Performance T-36G til en god pris

Hvis du gerne vil have en mellemstor gasgrill med en masse gode funktioner, er denne Char Broil Performance T-36G et godt valg for dig. Den mellemstore størrelse giver dig en god kombination mellem god kvalitet, gode grillegenskaber og en god pris, og grillen egner sig derfor godt til en familie, som gerne vil laver lækker grillmad, men som ikke vil betale mange penge for en stor og dyr model. 

Den mellemstore størrelse giver dig også et godt grillareal, hvor du nemt kan få plads til hele familiens kød og grøntsager. Du får desuden hele tre brændere, så du kan grille eksempelvis grøntsager og kød på forskellige temperaturer.

Derfor får du med denne grill også tre individuelle termometre, så du altid kan holde styr på de forskellige ting, du har gang i. Det giver dig rigtig gode forudsætninger for at tilberede dit kød og dine grøntsager til perfektion hver gang. 

Selvom grillen ikke er den største, får du alligevel god plads til både gasflaske og opbevaring under grillen. Her kan du gemme det hele væk bag grillens to låger, sin din grill altid vil fremstå med et pænt og rent udtryk.

På ydersiden af grillen får du i hver side to borde, så du har god plads til at forberede din retter, inden de kommer på grillen. I det ene sidebord får du desuden et lille gasblus, som giver dig mulighed for at koge ris eller lave andet tilbehør, uden du skal ind i køkkenet. 

Også i denne grill får du en brødhylde, som på trods af navnet kan bruges til meget andet end brød. Den er nemlig smart til at opbevare færdige retter i, så de forbliver varme, indtil resten af maden er blevet grillet færdigt. 

Sådan vælger du den rigtige grill

Ovenstående gennemgang af de forskellige grills kan forhåbentlig bringe dig lidt tættere på en beslutning om, hvilken grill der passer bedst til dine behov. Men hvis du alligevel har et par spørgsmål og ikke er helt afklaret i forhold til, hvilken grill der er bedst for dig, kan du læse med herunder, hvor vi gennemgår et par simple tips til at vælge den rigtige grill. 

Hvad er dine grillbehov?

Det første, du skal spørge dig selv om, er, hvor meget du egentlig holder af at grille, og hvor meget du realistisk set vil få brugt din grill. Hvis du er typen, der virkelige elsker at grille og gør det hver dag i al slags vejr, kan det naturligvis være en fordel at vælge en avanceret model med en masse specifikationer. 

Men hvis du i stedet er eksempelvis en familie med et mindre behov, der kun involvere en grillaften en gang imellem i weekender, kan du som udgangspunkt sikkert nøjes med en mere simpel model uden alt for meget tilbehør. 

Du skal selvfølgelig også tænke på, hvor mange mennesker din grill skal lave mad til, samt hvilken type mad du vil lave. Hvis du vil lave store og lækre stege til dine venner, når de kommer på besøg, er det naturligvis godt med en stor model, mens en mindre model typisk vil være nok for de fleste familier, der kun har behov for at stege et par bøffer, nogle grøntsager og eventuelt en omgang pølser. 

Andre ting, der er værd at tænke over

Når du har fundet ud af, hvad dine grillbehov er, kan du gå videre til at tænke på andre ting. Det er nemlig også en god idé at tænke på eksempelvis design, da en gasgrill ofte vil være stor og derfor indtager en markant plads på terrassen. 

Derfor skal du vælge en grill med et design, som du er glad for, og som du mener vil passe godt ind i din terrasses eksisterende stil. I den forbindelse er det også godt at tænke over størrelse og fleksibilitet, så du får valgt grill, der ikke er for klodset og stor til din terrasse, og som eventuelt kan rykkes rundt, hvis du har behov for det. 

Til sidst skal du selvfølgelig også tænke over dit budget, som du kan sammenligne med dine grillbehov. Diverse gasgrills er som udgangspunkt forholdsvis dyre, hvorfor det er vigtigt at tænke over, hvad du egentlig har råd til, og om du eventuelt kan tilfredsstille dine behov med en grill, der ligger inden for dit budget, eller om du skal vente lidt, så du kan spare penge sammen til at købe en større model. 

You may also like