Home Børn Babyalarm test – Find den bedste babyalarm her

Babyalarm test – Find den bedste babyalarm her

by Mark
0 comment

Er du på jagt efter en babyalarm?

Så har du nok opdaget, at det kan være svært at finde den helt rigtige, fordi der er så mange forskellige modeller på markedet.

I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på en række babyalarmer, så du kan finde den model, som lige præcis passer til dig og dine behov.

De forskellige babyalarmer, som du kan finde i de nedenstående artikel, er blevet testet af forskellige test- og forbrugsmagasiner, hvilket betyder, at du kan få et indblik i, hvorfor lige præcis en af disse babyalarmer kan være den rigtige for dig.

Det er vigtigt at pointere, at vi ikke selv har foretaget de forskellige tests, men udelukkende redegør for de fagkyndiges testresultater.

Motorola Halo+ – En yderst velfungerende babyalarm

Motorola Halo+ er en babyalarm, som har opnået nogle af de bedste testresultater blandt de forskellige magasiner, som har haft fingrene i denne babyalarm fra Motorola.

Eksperterne er enige om, at denne babyalarm kan det meste, hvorfor denne model er god mulighed for at blive din babyalarm.

Denne model kan monteres direkte på sengen, hvilket betyder, at du kan få komplet overblik over barnet, og hvordan barnet bevæger sig. Udover denne smarte funktion kan denne babyalarm også være medvirkende til at optimere barnets søvn.

Det hænger sammen med, at den har en funktioner som vuggeviser og projektor med nattebelysning, der kan fremvise forskellige beroligende motiver. Dette er en komplet babyalarm.

Der medfølger en 3,5 tommer stor farveskærm, som kan forbindes over dit Wi-Fi-netværk. Farveskærmen indeholder en række forskellige muligheder som f.eks. 5 x digital zoom og tovejskommunikation.

Det kan ligeledes lade sig gøre at aktivere et infrarødt nattesystem, som gør, at du kan se barnet i mørke. Der er syv forskellige farvemuligheder.

Babyalarmen indeholder også en temperaturmåler, så du kan hele tiden kan holde øje med, at barnet hverken har det for koldt eller for varmt. Denne temperaturmåler kører på et batteri, som kan holde op til 8 timer på en opladning.

Fordele ved Motorola Halo+:

 • Giver et komplet overblik over barnet
 • Vuggeviser og projekter funktion
 • Kan kontrolleres ved hjælp af tablet eller smartphone
 • Medfølgende temperaturmåler

Nest Cam Indoor – Mere end bare en babyalarm

Denne babyalarm er for dig, der ønsker det bedste inden for dette område. Dette er ikke kun en babyalarm, fordi den har den funktion, at den kan overvåge hele hjemmet. Det er Google, som har skabt denne model.

Denne model har en opløsning, der er 1080 Full HD, og der medfølger en lang række smarte og teknologiske funktioner. Babyalarmen er blandt andet udstyret med en nattefunktion, som gør, at du kan holde øje med barnet døgnet rundt.

Der er ligeledes installeret bevægelsessensorer, 8 x digital zoom og 2-vejskommunikation. Alt i alt er dette en babyalarm, som har hele pakken.

Udover disse ovenstående funktioner har denne babyalarm også en hukommelse, hvor det er muligt at se videooptagelser, der er helt op til 30 dage gamle.

Den har ligeledes en funktion til ansigtsgenkendelse, hvorfor babyalarmen kan se forskel på familiemedlemmer og fremmede mennesker. Den kan ydermere skelne mellem dyr, objekter og mennesker, som er i bevægelse.

I og med at det er Google, som er producenten af denne babyalarm, er den også udstyret med Googles stemmegenkendelse. Det betyder, at du kan kommunikere med babyalarmen ved hjælp af Google Assistant eller Amazon Alexa.

Det kan både foregå via Wi-Fi og Bluetooth, og kan ligeledes kontrolleres gennem en dertilhørende app på din smartphone eller tablet. En smart og funktionel babyalarm for dig, der ikke ønsker at gå på kompromis.

Fordele ved Nest Cam Indoor:

 • Fungerer som et alarmsystem for hele hjemmet
 • Multifunktionel
 • En stemmestyringsfunktion
 • Har en hukommelse, hvor den kan lagre videooptagelser

Philips Avent SCD506/01 – En brugervenlig babyalarm

Denne babyalarm fra mærket, Philips, er blevet udnævnt til at være et godt køb af det danske forbrugerråd, Tænk. Tænk understreger, at du med denne babyalarm får meget for pengene, fordi denne model først og fremmest er brugervenlig og er udstyret med en række vigtige funktioner.

En af de største fordele ved at vælge denne babyalarm fra Philips er, at den er udstyret med Philips’ DECT-teknologi. Denne teknologi garanterer, at der ikke opstår nogen form for interferens, hvis signalet fra andre teknologiske enheder skulle ramme din babyalarm.

Det skaber både tryghed og fortrolighed, når du ved, at du kan stole på babyalarmen hele vejen igennem. DECT-teknologien er ligeledes medvirkende til, at du får den bedste lyd af højeste kvalitet.

Denne model har en rækkevide på op til 50 meter, hvis den er placeret indenfor. Hvis den er placeret udenfor, er rækkevidden op til 330 meter.

Den præcise afstand afhænger selvfølgelig af de omkringliggende omgivelser, hvilket betyder, at de ovenstående mål er relevante, hvis der ikke er nogle synderlige forhindringer i vejen. Det er især elementer som beton, der kan være med til at svække signalet.

Denne babyalarm har også en samtalefunktion, som gør det muligt at tale med dit barn på afstand. Det kræver ikke mere end et enkelt tryk på en knap, og så er man igennem til barnet. Forældreenheden kan holde strøm i op til 24 timer, hvor der bliver alarmeret, når enheden er ved at løbe tør for strøm.

Fordele ved Philips Avent:

 • Anbefalet af forbrugerrådet, Tænk
 • Lang rækkevidde – både indenfor og udenfor
 • Den indikerer, når batteriniveauet er lavt

Netgear Arlo Baby – En babyalarm der passer perfekt til børneværelset

Denne babyalarm fra mærket, Netgear, er ikke bare en almindelig babyalarm. Den indeholder en række andre funktioner, der gør, at den også kan anvendes til overvågning af andre dele af huset.

Denne model har fået rigtig gode anmeldelser af forskellige forbrugsmagasiner, som giver et godt billede af en babyalarm, der kan det hele.

Denne model er fremstillet i et børnevenligt design, hvorfor den kan passe ind på børneværelset.

Selvom babyalarmen på ydersiden ligner et stykke legetøj, så gemmer indersiden på en funktionsdygtig og moderne babyalarm, der både kan spille vuggeviser og fortælle barnet, at du snart er på vej ind på værelset.

Du kan forbinde babyalarmen med din smartphone eller tablet. Det tager ikke mere end et par minutter at forbinde de to enheder. Når du har forbundet dine enheder, kan du altid tjekke, hvordan det står til på børneværelset.

Det har aldrig været nemmere at holde øje med sit barn, end det er med denne babyalarm.

Det er ligeledes muligt at oprette en konto hos Netgear. Hvis du vælger at gøre dette, kan du se gamle optagelser kvit og frit.

Optagelserne er i høj kvalitet, mere specifikt 120 x 1080 pixels, hvilket betyder, at du altid kan få det klart og tydeligt overblik over, hvad der er blevet optaget. Udover dette har denne babyalarm også en nattefunktion, som gør, at du kan se, hvad der sker i mørket.

Dette er altså en fuldstændig gennemtænkt babyalarm for dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med funktioner og design.

Fordele ved Netgear Arlo Baby:

 • En billedkvalitet helt i top
 • Børnevenligt design
 • Nattefunktion
 • Kan forbindes til din smartphone

Nest Cam IQ – En multifunktionel babyalarm

Denne model fra Nest er et af de nyeste skud på stammen, når det kommer til multifunktionelle babyalarmer. Denne babyalarm kan både fungere som babyalarm, men også som almindelig overvågning i hjemmet. Det betyder altså, at du får en alarm, som kan mere end bare holde øje med dit barn.

Du finder ikke en babyalarm, som leverer en bedre billedkvalitet end denne model. Den er udstyret med 4K HDR-billedkvalitet, som er det, du finder hos moderne fjernsyn i dag.

Den høje billedkvalitet er også medvirkende til, at du kan zoome meget ind og stadig bevare den høje billedkvalitet. Denne funktion kalder Nest for ’Supersight’.

På bagsiden af babyalarmen finder du en højtaler, så du kan tale til dit barn hele tiden. Dette er medvirkende til, at denne model i høj grad er en af de mest moderne modeller på markedet lige for tiden. Der er 2-vejskommunikation, som betyder, at kommunikationen kan foregå begge veje.

I og med at denne model indeholder den nyeste teknologi inden for babyalarmer, har den også en funktion, hvor den automatisk kan fokusere og zoome ind på objekter eller mennesker, som er i bevægelse i billedet.

Den kan ligeledes advare dig om potentielle ting, hvis det skulle opstå på et tidspunkt. Dette er den perfekte løsning for dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med dit barns velvære på børneværelset.

Fordele ved Nest Cam IQ:

 • Kan kende forskel på objekter og mennesker
 • Supersight-funktion
 • Mange forskellige funktioner
 • 2-vejskommunikation

Hvordan vælger jeg den rigtige babyalarm?

Selvom du er blevet præsenteret for en række babyalarmer, kan du stadig godt være i tvivl om, hvilken model du skal vælge. Derfor er det vigtigt, at du finder ud af, hvad du ønsker din babyalarm skal kunne gøre for dig, og hvad du vægter højest i forbindelse med købet af en babyalarm.

Hvis du ved, at du har et budget, som du skal holde dig inden for, kan det være en god måde at indsnævre feltet på.

Pris og kvalitet hænger selvfølgelig sammen, hvorfor du skal beslutte, om du ønsker at spare penge, og derfor kvalitet, eller om du ønsker at købe en af bedste babyalarmer på markedet. Det er selvfølgelig helt op til dig selv at vurdere dette.

De fleste babyalarmer har de samme kernefunktioner, hvilket betyder, at det ofte er ekstrafunktionerne, som gør, at prisen bliver højere.

Hvis du ikke har brug for disse ekstrafunktioner, kan det være, at du bare skal have en af de babyalarmer, som opfylder de krav, der skal være en til funktionsdygtig babyalarm. Hvis du udelukkende ønsker, at du skal have en babyalarm, er der f.eks. ingen grund til, at den skal kunne overvåge resten af huset.

Men man kan dog godt koge funktionerne ned og påpege, at den vigtigste funktion er babyalarmens dækning. Det er i og for sig det, det hele handler om. Dækningen er det vigtigste, fordi det handler om at kunne se og høre sit barn, hvis man ikke er det samme sted.

Det betyder, at når du skal vælge din babyalarm, er det en god idé at se, hvilke anmeldelser og vurderinger den respektive babyalarm har fået i forhold til dens dækning.

You may also like