Home Elektronik Kamera test – Find det bedste kamera

Kamera test – Find det bedste kamera

by Mark
0 comment

Der findes rigtige mange muligheder på markedet, når det gælder kameraer til både nybegynderen og den erfarne fotograf.

Der er et hav forskellige modeller i varierende prisklasser og med forskellige specialfunktioner, der kan være med til at forevige alle dine minder i livet på både billeder og som videooptagelser.

I denne artikel har vi samlet de kameraer, der har klaret sig bedst i tests.

Her kan du få et godt og overskueligt overblik over nogle af de bedste modeller på markedet og finde inspiration til dit næste kamera. På den måde kan du blive langt klogere på dine forskellige muligheder for et kamera af høj kvalitet.

CANON Kamera EOS 2000D Body – Kvalitets kamera med kreative muligheder

Udvalgte egenskaber:

 • Full HD-videokamera
 • Høj opløsning
 • LDC skærmdisplay
 • Kreative filte
 • Mulighed for overførsel af både billeder og video

Knivskarpe billeder ved manglende lys

CANON Kamera EOS 2000D Body er et digitalt spejlreflekskamera med høj opløsning og optisk zoom. Kameraet er i stand til at tage både skarpe og detaljerede billede, selv under dårlige lysforhold.

Udover at tage knivskarpe billeder har du med denne model muligheden for nemt at optage Full-HD videoer. Du har herunder også muligheden for at tilføje kreative filtre til dine videooptagelser.

Intelligent og kreativt digitalkamera med mulighed for deling

Dette intelligente kamera tager utrolig flotte billeder og mange smarte funktioner indbygget. Prøv f.eks. Scene Intelligent Auto eller eksperimenter med Video Snapshot funktionen og gå på opdagelse i kameraet mange muligheder for kreativ udfoldelse.

Desuden har kameraet autofokus, samt optisk zoom og -billedstabilisering, der gør at du får de bedste skud i kassen hver gang.

Kameraet har en lækker skræm med LCD display, der får dine billeder og video til at fremstå på bedst mulig vis. Med dette kvalitetskamera fra Canon har du også mulighed for hurtig tilkobling til nettet.

Det er ligeledes nemt at overføre både dine billeder og video til din smartphone og dele disse med andre via f.eks. Facebook og Instagram.

JVC Videokamera High-End GC-PX100BEU – Professionelt videokamera i topkvalitet

Udvalgte egenskaber:

 • Professionelt videokamera
 • Full HD-opløsning
 • Egnet til højhastighedsoptagelser
 • En lang række specialfunktioner
 • Mulighed for at uploade til sociale medier

Til den passionerede filmskaber

Dette videokamera fra JVC henvender sig til kameranørden og den passionerede filmskaber. JVC Videokamera High-End GC-PX100BEU giver dig muligheden for at lave skarpe videooptagelser og er helt perfekt til optagelser med fart og tempo.

Modellen har både indbygget bevægelsesanalyse og et hav af forskellige specialeffekter, som du på egen hånd kan udforske og eksperimentere med.

Få specialfunktioner og Full-HD

Med denne model får du et hav af ekstra funktioner med i købet, der ligger op til mange timers nørderi og kreative videooptagelser.

Af disse funktioner kan nævnes; iFrame videooptagefunktion, Ultra High Speed videooptagelse og Optical Image Stabilizer.  

De mange specialfunktioner er ikke på nogen måde med til at forringe videokvaliteten, da denne fremstår knivskarp og lækker i Full-HD-opløsning.

Fantastisk videokamera på alle parametre

Kameraet giver dig let og hurtig adgang til internettet via. en smart Wi-Fi tilkobling, hvilket giver dig gode muligheder for at dele dine særlige øjeblikke med venner og bekendte.

Dette gøres let og elegant igennem uploads på de sociale medier. JVC Videokamera High-End GC-PX100BEU er på alle måder et fantastisk kamera og et oplagt valg til alle, der er på udkig efter et videokamera på et professionelt niveau.

Canon PowerShot SX730 HS – Black – Et solidt rejsekamera med høj opløsning

Udvalgte egenskaber:

 • Praktisk og transportabelt rejsekamera
 • Full HD-opløsning
 • Mulighed for fotografering døgnet rundt
 • Smartdeling-funktion

Lige til at putte i lommen

Dette kamera fra Canon er helt perfekt som rejsekamera. Det er yderst handy i brug og nemt at have med dig overalt.

Dette betyder dog ikke forringede billeder – tværtimod. Canon PowerShot SX730 HS – Black tager rigtig gode billeder under alle forhold, og du har mulighed for at fotografere, både om dagen og om natten med det smarte HS-system med høj megapixel opløsning.

Dette giver skarpe og detaljerede billeder under selv vanskelige lysforhold.

En verden af muligheder

Selvom dette kamera ikke ser ud af meget, skal du ikke lade dig narre af størrelsen. Der gemmer sig en verden af muligheder bag dets optik og sensor, der giver dig mulighed for at tage flotte billeder på et højt niveau.

Kameraet har en lang række indstillinger og specialfunktioner, som du kan udforske og justere alt efter behov.

Teknisk overlegent kamera

Hvis du er interesseret i et kvalitetskamera, der både teknisk og praktisk er i helt i top, er denne model fra Canon det oplagte valg.

Dette kamera har hele pakken og er både brugervenligt og funktionelt i brug. Med smartdeling-funktionen har du desuden mulighed for at overføre og dele alle dine pletskud fra ferien med andre, både hurtigt og nemt.

Nikon coolpix P900 – Knivskarpe billeder og indbygget GPS

Udvalgte egenskaber:

 • Ultradetaljerede billeder
 • Indbygget GPS-funktion
 • Høj pixel opløsning
 • Autofokus og vibrationsreduktion
 • Kraftig optisk zoom
 • Vippeskærm, der kan rotere

Ultradetaljerede billeder af høj kvalitet

Dette kamera fra Nikon sikrer dig skarpe og ultradetaljerede billeder af høj kvalitet. Kameraet har en forbløffende megapixel opløsning og en kraftig optisk zoom.

Derudover får du autofokus og vibrationsreduktion, så du undgår uskarpe billeder, samt rystelser og slør. Kameraet egner sig især til at tage smukke naturfotos med, hvor kameraet kan opfange alle detaljer.

Et utal af kompositionsmuligheder

Nikon coolpix P900 indeholder en lang række indstillingsmuligheder, som du kan justere efter behov og lysforhold. Kameraet er desuden udstyret med en smart vippeskærm, som du kan rotere alt efter, hvilken komposition du ønsker samt, hvilken vinkel du skal tage billeder fra.

Dette giver gode muligheder for flotte billeder med denne roterbare vippeskærm, der kan vippes op og ned og fra side til side og sikrer øget funktionalitet og tilgængelighed i dit fotograferingsarbejde.

Track din billeder og video

Med dette kamera får du GPS-tracking indbygget. Dette betyder, at du altid kan finde af dine billeders og videoers nøjagtige fotograferings- eller optagelsesplacering.

På den måde kan du hurtigt og nemt sortere i f.eks. dine rejsebilleder og kategorisere dem efter geografisk placering. Kameraet fra Nikon giver dig samtidig mulighed for deling via de sociale medier, som f.eks. Instagram, så også alle dine bekendte kan få glæde af dine mange flotte billeder og videooptagelser.

Panasonic Lumix DMC – TZ70-Black – Fleksibelt kamera med indbygget MOS-sensor

Udvalgte egenskaber:

 • Lille og fleksibelt kamera
 • Objektiv med optisk zoom
 • Lysfølsom MOS-Sensor
 • Live view-søger

Din tro følgesvend på rejsen

Med dette smarte Lumix kamera fra Panasonic kan du godt begynde at pakke rejsetasken med det samme.

Det digitale kamera er på grund af størrelsen nemlig helt oplagt til at putte i rejsetasken eller -kufferten. Dette kamera kan blive din tro følgesvende på alle dine udflugter og rejser og tager samtidig rigtig gode billeder, også selvom det ikke ser ud af meget ved første øjekast.

Detaljerede billeder i høj opløsning

Panasonic Lumix DMC – TZ70-Black har en lang række smarte funktioner og de nødvendige justerbare indstillinger, der kræves for at kunne tage rigtig gode billeder under alle tænkelige forhold.

Med Lumix modellen får du skarpe og detaljerede billeder i høj opløsning med både struktur og smuk fremhævning af motivets farvenuancer. Kameraet er udstyret med et lækkert objektiv med optisk zoom, så du kan tage nærbilleder af dit ønskede motiv helt tæt på.

Indbygget MOS-Sensor sikrer den rette lysmængde

Lyset er en afgørende forudsætning for at kunne tage gode billeder med sit digitale kamera. I den forbindelse giver Lumix kameraet dig mulighed for at tage billeder under selv rigtig dårlige lysforhold.

Den indbyggede MOS-sensor er yderst lysfølsom, hvilket på den måde, sikrer dig den nødvendige lysmængde, der kræves for, at dine billeder fremstår knivskarpe og med en høj detaljerigdom.

Denne model er bestemt til dig, der ønsker et smart og handy kamera til rejsen, men som også er kvalitetsbevidst og ønsker et solidt digitalt kamera, der ikke går på kompromis med billedkvalitet.

Med denne model fra Panasonic får du et helt igennem fantastisk kamera med en række spændende funktioner og indstillinger, som du kan regulere alt efter behov, og på den kan du hele tiden optimere kvaliteten eller kreativiteten af dine billeder yderligere.

Fang hverdagens små og store øjeblikke

Et kamera af høj kvalitet er en nødvendighed, hvis du vil fange hverdagens små og store øjeblikke. Både, når der skal tages stillbilleder og når der skal optages kreative videofilm, der kan deles med familier og venner.

I dag hiver vi oftest bare vores smartphones frem, når vi skal tage billeder eller optage videor. Selvom dette er den mest smarte og praktiske løsning med uanede muligheder for kreativ billedredigering, kan den stadig ikke helt måle sig med det rigtige kamera, når vi taler om billedkvalitet.

De forskellige producenter af smartphones har efterhånden knækket koden til rigtig gode smartphone kameraer, hvor billedkvaliteten også er markant forbedret.

Men det kan stadig godt betale sig at investere i den ægte vare, da det stadig ikke er teknisk muligt at frembringe den samme billedkvalitet med din mobil. Det afgørende punkt er b.la. den manglende lysfølsomhed hos smarthones, som er med til at give både skarpe og mere detaljerede billeder uden støj.

Det bør du overveje, når du skal vælge kamera

Der er en række ting, som du bør overveje, før du går ud og køber et nyt kamera. Det første er dine behov. Har du brug for et kamera til privaten, der kan bruges en gang imellem til diverse familiekomsammener?

Eller er du på jagt efter et mere teknisk og professionelt kamera med specialfunktioner, der i højere grad henvender sig til den passionerede fotonørd eller semi-professionelle fotograf?

Der er nemlig himmelvid forskel på, hvilken kamera, som du så skal vælge.

Det rigtige kamera til dig, afhænger også af, hvad du ønsker at fotografere eller at optage videoer af. Er det portrætfotografier, storslået natur, højhastighedsoptagelser med action eller er det helt andre motiver, som du har i tankerne?

Ud fra dette kan du nemlig langt nemmere finde et passende kamera.

Ligeledes bør du, ud fra dit niveau og erfaring, vurdere, hvilke funktioner og indstillinger, som du reelt har behov for. Der findes mange modeller med en lang række specialfunktioner, men selvfølgelig også en hel, der udelukkende består af de mest basale og grundlæggende funktioner.

Uanset om du professionel fotograf eller blot vil lave lidt sjov hjemmevideo i haven, findes der et kamera på markedet til dig.

You may also like