Home Elektronik Høretelefoner test – Her er de 8 bedste høretelefoner

Høretelefoner test – Her er de 8 bedste høretelefoner

by Mark
0 comment
Sony_WH1000XM3B

Det kan være en befrielse at høre musik og lukke verden ude ved flere lejligheder. Nogle lytter til musik under rengøringen for at gøre gerningen sjovere, andre lytter til musik, når de laver lektier eller arbejder, og atter andre lytter til musik på de ugentlige løbeture eller i træningscentret. I sådanne nogle situationer er det rart at have nogle gode hørebøffer, så du kan skrue højt op for musikken, men uden at forstyrre andre. Det kan blandt andet være en stor fordel, hvis du også nyder at høre musik i bussen, toget eller andre offentlige transportmidler. Derfor bør du overveje at investere i et par gode høretelefoner, der dækker alle dine behov. Du kan finde otte forskellige bud på gode hørebøffer i denne trådløse høretelefoner test.

Høretelefoner har oplevet ikke blot en stigende popularitet over de seneste år, men også en større udvikling. I dag kan du nemlig få høretelefoner i flere forskellige varianter, der alle har deres fordele. Du kan for eksempel finde:

 • In ear-høretelefoner
 • Over ear-høretelefoner
 • On ear-høretelefoner

In ear-høretelefoner beskriver de høretelefoner, som du putter ind i ørene. Over ear-høretelefoner er de store kopper, som skal placeres over ørene. Den sidste kategori er en mellemting mellem de to andre og er høretelefoner, der hviler mod øret. Hvilke høretelefoner skal du så vælge med de forskellige varianter? Valget afhænger både af dit budget, men bestemt også af, hvad du skal bruge høretelefonerne til, og om du har nogle bestemte ønsker til dem. I denne høretelefoner test får du forskellige bud på gode og praktiske høretelefoner, som du helt sikkert vil være glad for at lytte musik i hver dag.

Sony WH-1000XM3

Hvis du er på udkig efter en trådløs over ear-høretelefon med en imponerende støjreduktion, en fantastisk lyd og et stilrent og enkelt design, skal du overveje at se nærmere på Sony WH-1000XM3. Med disse første høretelefoner i denne høretelefoner test får du nemlig et sæt høretelefoner, hvor du får, hvad du betaler for. Det betyder, at høretelefonerne her måske lægger i den dyre ende af skalaen for høretelefoner, men samtidig får du en helt fantastisk lyd og støjreducering. Leder du derfor efter et sæt høretelefoner til at lukke larmen fra din arbejdsplads eller en eventuelt meget trafikeret vej ude, kan du roligt sætte din lid til disse. Hvis du bruger dem på din arbejdsplads, skal du derudover heller ikke bekymre dig om, hvorvidt din musik er til gene for dine kollegaer. Ligesom at Sony WH-1000XM3 ikke lukker støj ind, lukker de heller ikke din musik ud.

Høretelefonerne har en rækkevidde på op til 14,5 meter, før signalet svigter, og batteritiden er helt op mod 30 timer. Det betyder, at du kan få glæde af disse høretelefoner i rigtig lang tid ad gangen. Bruger du dem på arbejde, skal du derfor ikke oplader høretelefonerne mere et par gange om ugen. Det betyder også, at du snildt kan bruge dem, hvis du for eksempel træner eller har en lang transporttid i hverdagen.

Der, hvor Sony WH-1000XM3 adskiller sig fra mange andre høretelefoner, er, at der kun er to fysiske knapper. Den ene er tænd/sluk knappen, hvorfra du også aktiverer Bluetooth-parring ved at holde knappen nede i længere tid. Den anden fysiske knap bruger du til at slå støjreduceringen til og fra. Ting som lydstyrke og sangskift styrer du ved hjælp af touchbetjeningen på selve koppen. Det kan tage lidt tid at lære, men design- og funktionsmæssigt betyder det, at høretelefonerne ikke er overdækket med en masse forskellige knapper.

Lydmæssigt får du her en god kvalitet – også når du skuer op for lydstyrken. Det gælder, uanset hvilken musikgenrer du lytter til. Selv hvis du lytter til hardstyle, vil du med disse høretelefoner oplever en god bas. Diskanten holder et tilpas niveau, samtidig med at du fint kan høre detaljerne i mellemregisteret.

Detaljer:

 • Batteritid: 30 timer
 • Imponerende støjreduktion
 • Rigtig god lydkvalitet med en god støjreducering og minimalt lydudslip
 • Mikrofonlyden kan virke lidt indelukket

Supra Nero Høretelefoner

Den anden model i den her høretelefoner test er Supra Nero Høretelefoner. Her får du et sæt høretelefoner, der er fremstillet af virkelig gode materiale i en høj kvalitet. Samtidig er de super letter at putte i ørene, og de kommer til en rimelig pris. Hvis du derfor gerne vil betale lidt ekstra for god kvalitet og ikke mindst en god lydkvalitet, bør du overveje at investere i disse høretelefoner fra Supra.

Supra Nero Høretelefonerne har et flot sort design, men samtidig er de lavet i kompositmateriale fra flyindustrien og har kevlar-forstærkede ledninger. Det betyder, at ledningerne kan holde til en del. Hvis du er bekymret for, om ledningerne kommer i vejen under brug, kan du heldigvis godt tro om igen. Ledningerne kan nemlig ikke sno sig takket være den flade gummibelægning, der nok skal sørge for at holde ledningerne på deres plads. Ud over tankerne bag materialerne og den gode robusthed er høretelefonerne her også meget lette. Det betyder, at du næsten ikke kan mærke dem. Derudover er ørepropperne lavet i skum og silikone, så du på den måde får den bedste oplevelse med at have dem i. De er nemlig behagelige at bruge med deres gode komfort. Der følger endda syv sæt ørepropper med, når du køber høretelefonerne.

Du kan besvare opkald og skifte sang ved at bruge de solide knapper på ledningen. På den måde skal du derfor ikke hele tiden have mobilen frem for at gøre noget. Det er nemt og praktisk, hvis du er på farten. Med disse høretelefoner får du desuden en indbygget 360-graders mikrofon, hvor lydkvaliteten er rigtig fin – også selv om du befinder dig et sted med meget støj. Når du spiller musik, er lyden meget afbalanceret. Du kan derfor lytte til det meste slags musik med dem i ørene, da høretelefonerne både har en ordentlig bas og en god diskant.

Mangler du derfor et par høretelefoner, der sidder behageligt i ørene, når du løber, cykler eller har en lang rejse foran dig i et fly, kan du roligt kigge nærmere på Supra Nero Høretelefoner.

Detaljer:

 • Fremstillet i letvægtsmaterialer
 • Fornuftig pris
 • Der følger syv sæt ørepropper med
 • Afbalanceret lyd
 • Brugervenlig og gummibelagt, flad ledning, der ikke snor sig

Bose SoundSport In-Ear

Når du dyrker motion, hvad enten det er styrketræning, løb eller en cykeltur fra og til arbejde, kan det være meget rart med musik i ørene. Det er bare ikke alle høretelefoner, der er lige egnede til det. Enten fordi de ikke sidder ordentligt, eller fordi de ikke kan klare sådan noget som sved og let regn. Det kan derfor være en god ide at investere i nogle høretelefoner, der er specielt designet til sportsudøveren. Og det er Bose SoundSport In-Ear helt bestemt.

Med Bose SoundSport In-Ear får du en god lyd og et praktisk design, men det er heller ikke de billigste høretelefoner på markedet. Til gengæld hænger kvalitet og pris sammen. Denne høretelefoner tests tredje bud på et sæt gode høretelefoner leverer en fantastisk lydkvalitet. Det betyder, at du både kan give den gas til træning med en god bas, ligesom at du kan læne dig tilbage og høre klassisk musik, når du laver aftensmad derhjemme. Kvaliteten på lyden gør, at oplevelsen uanset musikgenren bliver god. Samtidig kommer høretelefonerne i et super praktisk design med den perfekte pasform og optimale bærekomfort – også ved hård træning. Det sker, fordi høretelefonerne har såkaldte ”flyvevinger” rundt om ørepropperne, hvilket optimerer høretelefonernes form. Derudover er de også sved- og vandafvisende. Du kan derfor med lethed svede dig igennem din træning, uden at lyden bliver dårlig, eller at høretelefonernes konstruktion tager skader. Det er praktisk, hvis du netop dyrker meget motion af den ene eller den anden slags. En anden vigtig fordel ved disse høretelefoner er desuden, at du kan skrue højt op for musikken, uden at hele fitnesscentret eller bussen kan høre med. Lydlækagen er dermed begrænset, og kun de allernærmeste kan høre med.

Detaljer:

 • God lyd uanset musikgenre og sporty design
 • ”flyvevinger”, så du får en god komfort
 • De er vand- og svedafvisende

Jabra Elite Active 65t

Hvis du ønsker dig et sæt holdbare og lette høretelefoner, bør du overveje at kigge nærmere på denne høretelefoner tests fjerde model. Disse trådløse in ear-høretelefoner er super praktiske, hvis du:

 • Dyrker meget motion med musik i ørene
 • Gerne vil have, at dine nye høretelefoner er holdbare over for al slags vind og vejr

Jabra Elite Active 65t er nemlig resistente over for både vand og støv. Det betyder, at du ikke skal tænke over, om det støvregner ned på dem, om du sveder under træningen, eller sågar at du løber på en støvet grusvej. Disse høretelefoner kan holde til lidt af hvert. Samtidig er de trådløse, så du ikke skal slås med ledninger, der hele tiden er vejen. Du forbinder blot høretelefonerne til din smartphone ved hjælp af Bluetooth.

Høretelefonernes spilletid er fem timer ved en fuld opladning, men derudover vil det medfølgende opladningsetui give dig yderligere op til 15 timers spilletid. Det betyder, at du har god mulighed for at lade høretelefonerne op, hvis du er på farten. Du skal derfor ikke være bange for, at du pludselig står uden musik i træningscentret eller på den lange togtur. Derudover er høretelefonerne velegnede til dig, hvis du vil være sikker på, at du kan koncentrere dig helt om musikken. Jabra Elite Active 65t har nemlig fire indbyggede mikrofoner, der fjerne baggrundslyde og støj. På den måde kan du nemmere besvare opkald og høre din musik, selv når du befinder dig i omgivelser med meget støj. Det vil hjælpe dig til at lukke omverden ude, så du bedre kan koncentrere dig eller slappe af.

Høretelefonerne her er desuden gode, hvis du for eksempel træner, men stadig gerne vil holde styr på dine kontakter. Ud over at du nemt kan besvare opkald, kan du nemlig også forbinde Jabra Elite Active 65t med Google Now, Siri eller Alexa. Ved hjælp af stemmekontrol kan du derfor stadig få en masse information og få læst dine beskeder op fra din smartphone. Det er super praktisk, hvis du ikke har hænderne fri, men kan høre en besked tikke ind.

Detaljer:

 • Batteritid: fem timer
 • Medfølgende opladningsetui giver dig op til femten ekstra timer
 • Med stemmekontrol og fire indbyggede mikrofoner
 • De er vand- og støvafvisende

Jaybird RUN

In ear-høretelefoner kan være super smarte, hvis du for eksempel dyrker meget motion. Du kan blandt andet få disse Jaybird RUN, der, som navnet antyder, er gode under løb. Jaybird RUN forbindes nemt og enkelt med din smartphone via Buetooth. På den måde kommer der ikke nogen irriterende ledninger i vejen, når du bruger høretelefonerne. I stedet styrer du din musik med Jaybird appen. Appen har derudover også den smarte funktion, at den kan hjælpe dig med at finde høretelefonener, hvis de er blevet forlagt. Det kan være en stor fordel ved høretelefoner testens femte bud på et sæt gode høretelefoner. En anden god fordel ved disse høretelefoner er, at de både er sved- og vandafvisende. Det gør dem igen velegnede, hvis du dyrker motion eller løb, hvor vejret hurtigt kan skifte til det dårligere. Du skal dermed ikke være bekymret for, hvorvidt høretelefonerne tager skade, når du bruger dem.

Høretelefonerne har ved en fuld opladning omkring fire timers spilletid, hvilket både gælder, når du afspiller musik eller besvare opkald. Derudover medfølger der et opladningsetui. Det giver dig otte timers ekstra spilletid. Du er derfor sikker på at have rigeligt af spilletid under træningen eller løbeturen, men det gør dem også nemme at bruge under en lang transporttid for eksempel. Det bliver styrket af, at opladningen af Jaybird RUN kan klares ret hurtigt. Hvis du har glemt at oplade høretelefonerne, kan du stikke dem i opladeren i fem minutter og derefter have omkring en times musik. Opladningstiden er dermed kort, hvilket for mange kan være en stor fordel.

Hørertelefonerne har til sidst en indbygget mikrofon og fjernbetjening. Med denne multi-funktionsknap kan du nemt skifte mellem at afspille og stoppe din musik, men du kan også skrue op og ned for lyden, besvare opkald eller skifte sange.

Detaljer:

 • Batteritid: fire timer
 • Medfølgende opladningsetui giver dig otte ekstra timer
 • Relativ kort opladningstid. Fem minutter kan give dig en times spilletid
 • De er vand- og svedafvisende

Jabra Evolve 75

Den sjette model i denne høretelefoner test er Jabra Evolve 75. Du skal overveje at købe denne støjreducerende on ear-høretelefon, hvis du gerne vil have en høretelefon med:

 • En trådløs tilslutning
 • En rækkevidde på op til 30 meter
 • Et headset med mirkofonarm

Derudover medfølger en ladesokkel til høretelefonerne, og den kan spille musik i helt op til 30 timer. Du får dermed et sæt høretelefoner, der fungerer ganske godt på mange vigtige områder. Samtidig får du med Jabra Evolve 75 høretelefoner en meget gode lyd, der er kombineret med et lækkert sort design. Det betyder, at langt de fleste vil kunne bruge høretelefonerne, da de har et forholdsvist anonymt design til forskel fra mange andre høretelefoner på markedet og i denne høretelefoner test. Med den imponerede støjreduktion vil du samtidig også kunne bruge høretelefonerne langt de fleste steder uden at blive forstyrret af støj omkring dig. Du kan derfor bruge dem på kontoret, i bussen, eller når du går på gaden og bare gerne vil høre musik uden, at støjreduktionen forringer lydkvaliteten.

Bruger du derudover høretelefonerne foran computeren, når du gamer med andre, skal du heller ikke i denne situation bekymre dig om kvaliteten. Headsettet er nemlig mobilt, og det har en god lyd i begge ender af samtalen. Denne fordel forstærkes yderligere ved, at høretelefonens signal virker inden for en 30 meters rækkevidde. Høretelefonerne her er samtidig rigtig behagelige at have om ørene, da kopperne er relativt små, uden at det dog forringer lydkvaliteten. Når du bruger disse høretelefoner, vil du føle dig omgivet af lyd, og dine ører vil ikke føle sig genereret af at bruge dem i flere timer i streg.

Detaljer:

 • Batterilevetid: 30 timer
 • Imponerende støjreduktion
 • God lydkvalitet med en lang rækkevidde på op til 30 meter
 • Ladesokkel, der kan sluttes til en USB-port, medfølger

Bose QuietComfort 35 II

Den anden sidste model i denne trådløse høretelefoner test er disse Bose QuietComfort 35 II. Her får du et par støjreducerende over ear-høretelefoner med en rækkevidde på op til 11 meter og en batteritid på 20 timer. Hvis du leder efter et sæt pålidelige høretelefoner med en udmærket lyd og god komfort om ørene, skal du helt klart kigge nærmere på disse. Du får en konsekvent høj lyd og en god støjreducering, der er langt over standarden. De er dermed fine, hvis du gerne vil kunne forsvinde ind i din musik uden at blive forstyrret af alt muligt omkring dig. Det gælder for eksempel, hvis du går langs en befærdet vej. Du kan også vælge at mindske styrken på støjreduceringen, hvis du gerne vil være mere opmærksom på dine omgivelser. Du styrer støjreduceringen ved at trykke på en enkelt knap, og der er hele tre niveauer. På den måde kan du indstille dem til det, du gerne vil have. Selve tænd/sluk knappen sidder på koppen, ligesom at den kan bruges til parring med Bluetooth. Du kan derfor hurtigt komme til blandt andet Siri eller Google Assistant.

Selve høretelefonerne har en rigtig god lydkvalitet, hvor bassen kommer til sin ret, men uden at blive for meget. Derudover kan to personer med de samme høretelefoner lytte den samme playliste.

Hvis du ønsker dig et sæt høretelefoner, der samtidig også har en god mikrofon, kan disse fra Bose også være et godt valg. Selv om mikrofonen ikke er synlig foran munden, er lyden stadig god for personen i den anden ende.

Detaljer:

 • Batteritid: 20 timer
 • Imponerende støjreduktion
 • God lydkvalitet

JBL E65BTNC

De sidste høretelefoner i høretelefoner testen her er on ear-høretelefonen JBL E65BTNC. Høretelefonerne er ligesom de andre i testen trådløse og fungerer ved hjælp af Bluetooth. Hvis du er på udkig efter et sæt hørebøffer, der er både pålidelige i forhold til lyd og lægger i den billigere ende af skalaen, kan det være, at du skal overveje disse høretelefoner. Lydkvaliteten er ret god, især hvis du er glad for lidt ekstra basforstærkning. Dog skal du være opmærksom på, at selv om høretelefonerne har støvreducering, kunne det være bedre. Det vil sige, at høretelefonerne her ikke eliminerer støj fuldstændig, men netop blot reducerer støjen. Helt konkret betyder det, at du sagtens kan bruge høretelefonen foran computerskærmen, hvis du gerne vil lukke blæselyden fra computeren ude. Den reducerer også støjen nok til, at du for eksempel kan bruge høretelefonen på mindre trafikerede veje uden at blive generet. En positiv ting ved, at JBL E65BTNC ikke eliminerer al støj omkring dig er, at du derved stadig kan fornemmer dine omgivelser. Det kan være en god ting, hvis du går ved en befærdet vej. Bruger du høretelefonen, når du for eksempel spiller computerspil, vil du desuden opleve en god headsetfunktion. Selv om høretelefonernes mikrofon ikke sidder direkte foran munden, vil personen i den anden ende stadig kunne høre dig tydeligt.

Derudover har høretelefonerne en batteritid på op til 15 timer, når alt er aktiveret, og så sidder kopperne fint omkring ørerne. Du kan derfor få mange timers glæde ud af dem uden at skulle bekymre dig om at oplade høretelefonerne hele tiden, og hvorvidt kopperne stadig er behagelige omkring ørene efter lidt tid. Der er desuden tekstil omkring høretelefonernes bøjle, hvilket giver dem en kvalitetsmæssig følelse at have på. Du får den bedste lydoplevelse med disse høretelefoner ved at kombinere støvreduceringen med musik ved lav styrke. Skruer du lyden højt op, kan du risikere, at detaljerne drukner i bassen.

Hvis du overvejer at investere i høretelefoner testens sidste bud på høretelefoner, får du også et sæt høretelefoner med en fornuftig rækkevidde. Du vil opleve, at koblingen virker helt op til 10-12 meter.

Detaljer:

 • Batterilevetid: 15 timer
 • Støjreducerende
 • Fin lydkvalitet med en vis basforstærkning

You may also like