Bagemaskine test

by Mark
0 comment
bagemaskine test

Vil du gerne gøre det nemt for dig selv at bage al slags brød, uanset om det er franskbrød eller pizzabunde?

Så kan du overveje at anskaffe dig en bagemaskine.

Med en bagemaskine kan du hurtigt og enkelt få brød på morgenbordet, og alt efter hvilken maskine, du vælger, kan du også have den stående fremme, da den fint kan passe ind på køkkenbordet.

Nogle bagemaskiner har funktioner, som blandt andet tæller:

 • Frugt- og nøddedispenser
 • Indstillinger til at lave yoghurt
 • Mulighed for at bage mange forskellige typer brød
 • Forudindstillede programmer

På den måde kan du med en enkelt bagemaskine klare at få stort set alt på morgenbordet gjort klar, og med de forudindstillede programmer gør du det så simpelt for dig selv, som det overhovedet er muligt.

Der er stor forskel på, hvilket prisleje de forskellige bagemaskiner ligger i, og det er naturligvis helt afhængigt af, hvilken kvalitet man ønsker, samt hvor mange forskellige indstillinger og muligheder maskinen skal have. Herunder er samlet fem bud på gode bagemaskiner fra tests.

Morphy Richards Breadmaker 58319 – Hav brød klar om morgenen

Vil du gerne have en relativt simpel brødmaskine, der hurtigt klarer arbejdet for dig, kan det godt betale sig at kigge på Morphy Richards Breadmaker 58319.

Her kan du vælge at putte dine ingredienser til dit brød i maskinen om aftenen, og så kan du stå op til friskbagt, lunt brød, så morgenbordet virkelig bliver tiptop.

Bagemaskinen har mange forskellige egenskaber, og nogle af de vigtigste tæller:

 • 13 forskellige forudindstillede programmer, der gør din bageoplevelse simpel og let
 • Lunefunktion, der holder dit brød varmt – efter det er bagt
 • Timerfunktion på 12 timer
 • Kapacitet på 1 kilo

Ovenstående funktioner er alle med til at gøre din oplevelse med bagemaskinen god. Kapaciteten på et kilo gør, at du sagtens kan bage et godt brød til hele familien, og husker man bare at sætte den i gang om aftenen, når man mangler, kan man være sikker på, at man altid vågner til duften af friskbagt brød.

De mange indstillinger gør også, at det ikke kun er det samme franskbrød, man er nødt til at bage hver eneste gang.

Man kan kigge på at bruge forskellige typer af mel og andre ingredienser, ligesom den kan indstilles til forskellige hævetider, så man kan sagtens eksperimentere med mange typer af brød. Der medfølger et hæfte med opskrifter, så man kan prøve sig frem med brød, man er sikker på virker!

Bagemaskinen har et LED-display, der viser, hvor langt i processen brødet er. Timeren vil desuden bippe, når den rammer nul, så du kan være sikker på at være klar, når brødet er færdigt. Bagemaskinen er fremstillet i rustfrit stål, så selv hvis du lader den stå fremme på køkkenbordet, og den rammes af vand og stænk fra madlavningen, vil den ikke få rustpletter – og den rengøres nemt udenpå med en fugtig klud.

Morphy Richards Premium Plus – En bagemaskine med en ekstra funktion

Hvis du ikke er den største fan af selv at bage dit brød, men godt ved, at hjemmebag smager bedre end brød i poser, der har ligget nogle dage i supermarkedet, så er Morphy Richards Premium Plus værd at kigge på. Der findes utallige bagemaskiner, der kan klare opgaven om at lave brød til hele familien for dig, men her får du muligheden for at eksperimentere yderligere.

Bagemaskinen har blandt andet følgende funktioner:

 • 19 forskellige forudindstillede programmer
 • Timer på 12 timer
 • Frugt- og nøddedispenser

Ovenstående gør det så enkelt at bage brød som overhovedet muligt. Programmerne gør, at du både kan bage rug- og franskbrød ligesom du kan lave både langtidshævet brød eller grovbrød – alt er muligt, og maskinen kommer med et hæfte med opskrifter, så du aldrig løber tør for idéer.

Timeren gør, at du kan putte ingredienserne i maskinen om aftenen og stå op til friskbagt brød næste morgen. Når brødet er færdigbagt, vil timeren bippe, og har du et ønske om det, kan maskinen også holde brødet lunt, til det skal spises.

Hvis du i stedet godt kan lide at eksperimentere med brød, der har lidt andre smage eller andet indhold, så har bagemaskinen en dispenser, så du kan tilføje frugt, nødder eller rosiner i dit brød. Det er med til at spice det lidt op og give lidt mere variation til det brød, I skal spise.

Du skal ikke tænke på noget som helst med denne maskine. Det eneste den kræver er, at du hælder ingredienserne i – så klarer den selv resten, lige fra at blande og ælte dejen til at lade den hæve i den rette temperatur samt at bage det færdigt, så det får den helt rigtige krumme. Der er LED-display, så du kan følge med i, hvor langt du er med bagningen undervejs.

OBH-6544 – God kvalitet til rimelige penge

Er du ikke helt klar på at kaste dig ud i et brødeventyr, du føler kan ruinere dig? OBH-6544 er en brødmaskine, der lever op til de flestes krav. Samtidig ligger den i et prisleje, hvor de fleste kan være med, så den ikke vælter budgettet, hvis man gerne vil anskaffe sig den.

På trods af dette er den stadig fuldt ud med i kampen om at være den brødmaskine, man får mest ud af. Den har blandt andet funktioner som:

 • 12 forudindstillede programmer
 • Hold varm-funktion
 • Mulighed for at bage i flere størrelser

Med en brødmaskine tænker man hurtigt, at man begrænser sig til et brød i en bestemt størrelse – nemlig samme størrelse som selve brødmaskinen har kapacitet til. Men sådan behøver det ikke være.

OBH’s brødmaskine kan indstilles til to forskellige størrelser, alt efter hvilket brød man ønsker. Samtidig er der 12 programmer indstillet på brødmaskinen på forhånd, hvilket gør bageoplevelsen enormt simpel og let at forstå.

Med en bagemaskine slipper man for at stå og kæmpe med mel og dej på fingrene, og der er ingen klister på bordet efter æltning – for ingen af delene er nødvendigt.

Maskinen klarer det hele, hvis bare man sørger for at tilføje ingredienserne, så den har noget at arbejde med. Det letter processen en hel del.

Hvis du godt kan lide en sprød skorpe, der virkelig kan smages, kan du også selv regulere, hvor brun en skorpe, du vil have på dit brød, og de mange indstillinger gør, at du har rig mulighed for at prøve forskellige typer af brød af for at finde ud af, hvilken slags du bedst kan lide, og hvad der passer bedst til dit og din families behov.

Bagemaskinen kan tilmed holde dit brød varmt i op til en time efter, det er bagt, så selv hvis brødet er færdigt lidt før, I er klar, kan I gå til bordet med en forventning om at få helt lunt brød.

Kenwood BM450 – Hukommelse der gør din bagning endnu nemmere

Vil du godt have en smart bagemaskine, du ikke skal indstille fra gang til gang?

Så har Kenwood nærmest lavet et drømmeprodukt for dig. Denne brødmaskine kan indstilles til at have op til fem favoritprogrammer, hvilket betyder, at du kan gemme det program, du bedst kan lide, så du lynhurtigt kan finde det igen, næste gang du skal bage brød.

Bagemaskinen har en kapacitet på et kilo, og det er meget passende til en familie, hvor alle skal have brød.

Bagningen i en brødmaskine er i udgangspunktet meget simpel, og det letter processen enormt meget, at det ikke er nødvendigt at tænke på nogen særlig opvask – for her er ikke en masse skåle, skeer og meget andet, der skal rengøres – der er kun selve skålen i bagemaskinen, der lige skal vaskes af.

Bagemaskinen har følgende egenskaber, der er værd at tage med i betragtning:

 • Tre forskellige brødstørrelser
 • Timer op til 15 timer
 • 15 forudindstillede programmer
 • Kapacitet på et kilo

Timeren på 15 timer gør, at du kan gå i seng og stille maskinen til først at starte, så brødet bages færdigt, når I står op i familien. Kapaciteten er rigeligt stor til, at hele familien kan få brød, men vil man gerne have et mindre brød bagt, er det også fuldt ud muligt – der er tre forskellige størrelser, der kan indstilles i bagemaskinen, så man kan bage i lige den størrelse, der passer godt.

Bagemaskinen kan uden problemer håndtere forskellige typer af mel, gær, væske og andet indhold – så længe programmerne bare tilpasses indholdet.

Gastroback 42820 – En bagemaskine med et væld af funktioner

Vil du gerne have, at din bagemaskine virkelig har nogle funktioner, der skiller sig ud?

Så er Gastrobacks model en rigtig god mulighed. Her får du virkelig bagemaskine for alle pengene, og det begrænser sig ikke kun til brød. Maskinen kan ligeledes klare at bage kager eller pizzaer, ligesom du kan bruge den til at lave yoghurt eller marmelade i. Det er altså en maskine, der kan lidt af hvert.

Det indebærer blandt andet:

 • Tre forskellige indstillinger for gyldenhed
 • 13 forudindstillede programmer
 • Marmelade- og yoghurtfunktion

Maskinen kører på 580 watt. Det er ikke mere, end at den fint kører i en stikkontakt uden det kræver noget særligt, men det er nok til, at den kan klare at bage brødet, til det er sprødt og gyldent. Alt efter dine præferencer kan du indstille graden af gyldenhed på brødet, så det bliver, som du synes er bedst.

Denne bagemaskine kan reelt set sørge for alt, hvad der er behov for på et morgenbord, så du får virkelig noget for pengene her.

Det er vigtigt på forhånd at sætte sig ind i de forskellige funktioner, så man har en idé om, hvad det er, man egentlig køber. Det er også en god idé at overveje, hvad man egentlig skal bage og bruge den til, så man ikke bare køber den, der har flest funktioner.

Gastrobacks maskine kan klare 13 forskellige programmer, der alle passer til opskrifterne i det hæfte, der følger med, når du køber bagemaskinen. Bagemaskinen kan virkelig gøre det nemt at bage brød og glæde familien uden det kræver det helt store besvær, og du vil uden tvivl få et smil i mundvigene, når du mærker, hvor meget du får ud af din maskine, der kan klare hele morgenbordet.

You may also like