Home Til HusetHusholdningsmaskiner Moccamaster test 2020 – Her er den bedste

Moccamaster test 2020 – Her er den bedste

by Mark
0 comment

For mange spiller en god kop kaffe en rigtig stor rolle, og med en moccamaster kan du sikre dig, at din kaffe altid lever op til dine forventninger.

Måske har du behov for at drikke en kop kaffe, når du er stået op, og dagen skal skydes i gang? Måske trænger du altid til en kop kaffe, når du kommer hjem fra en lang arbejdsdag, eller når du nyder roen efter aftensmaden?

I denne artikel har vi samlet et testoverblik over nogle af de bedste moccamaster modeller på markedet lige nu. Læs med her, og bliv klogere på, hvilken maskine der kan levere den bedst mulige kop kaffe til dig.

MOCCAMASTER KBGC982 AO MATT BLACK KAFFEMASKINE – den ultimative kaffebrygger

Egenskaber:

 • Kan brygge hele ti kopper kaffe på kun seks minutter
 • Kalkmåler, der indikerer, hvornår maskinen trænger til afkalkning
 • Elegant design
 • Autosluk
 • Drypstop

Denne kaffemaskine er en af de absolut bedste på markedet, da den leverer kaffe i høj kvalitet, er nem at betjene og har et simpelt og elegant design. Det har ført til, at maskinen har fået rigtig flotte anmeldelser på flere forskellige hjemmesider. Den er derfor et oplagt valg for dig, der går op i god kaffe og gerne vil lave en god investering.

Nem og simpel betjening

Denne moccamaster brygger kaffe ligesom andre klassiske kaffemaskiner, og den er derfor meget simpel at betjene. Du skal altså hverken anvende kapsler eller puder, når du brygger kaffe på maskinen.

Når maskinen er færdig med at brygge, slukker den automatisk og holder op med at dryppe. Du skal altså ikke bekymre dig om, hvorvidt du har husket at slukke for maskinen.

Hjælp til vedligeholdelse

Når modellen trænger til en afkalkning, giver den dig besked. Den er nemlig udstyret med en kalkmåler, der fortæller dig, hvornår en afkalkning er nødvendig. Du får besked ved, at en rød lampe på maskinen begynder at lyse.

Moccamaster homeline hb931 – brygger kaffen hurtigt

Egenskaber:

 • Slukker automatisk efter 40 minutter
 • Kraftig motor, der brygger kaffen hurtigt
 • Ridsefast aluminium
 • Holder kaffen på den ideelle temperatur
 • To varmelegemer

Denne model har fået gode anmeldelser i flere forskellige tests, og den er derfor værd at tage med i overvejelserne, når du vil investere i en ny kaffemaskine.

Sætter du pris på, at din kaffemaskine er pæn og velholdt, er dette modellen for dig. Den er nemlig udviklet i ridsefast aluminium, så den holder sig pæn i lang tid.

Kaffe med den ideelle temperatur

Denne model sørger altid for, at din kaffe har den perfekte temperatur. Den bedst mulige bryggetemperatur ligger mellem 92 og 96 grader, og denne moccamaster er udstyret med en funktion, der sørger for at holde kaffen på denne temperatur.

Så er du altid garanteret en god kop kaffe.

Hurtig og effektiv maskine

Modellen er udstyret med en motor på hele 1520 watt. For dig har det den betydning, at maskinen lynhurtigt brygger kaffe.

På seks minutter kan den brygge en hel kande, og du kan derfor nemt og hurtigt servere kaffe for dine gæster. Efter 40 minutter slukker maskinen automatisk, så du behøver ikke at være bange for at glemme det.

MOCCAMASTER KBGT741 TERMO KAFFEMASKINE – model med termokande

Egenskaber:

 • Brygger 1,25 liter kaffe på kun ti minutter
 • Brygger din kaffe i en termokande
 • Stopper automatisk, når kanden fjernes eller sidder forkert
 • Håndlavet kvalitet
 • Brugervenlig

Denne kaffemaskine skiller sig ud fra mange andre, idet den brygger kaffe direkte ned i en termokande, som naturligvis følger med i købet.

Det giver dig mulighed for nemt at klargøre kaffe og servere den direkte fra maskinen til kaffebordet. Så bliver det ikke nemmere at servere kaffe for dine gæster.

Oplagt løsning til dig, der tit har gæster

Når man har gæster på besøg i løbet af eftermiddagen, er det for mange en selvfølge, at der skal serveres kaffe.

Fordi denne moccamaster brygger kaffe direkte ned i en termokande, slipper du for at skulle hælde kaffe fra én kande til en anden, før den kan stilles frem til gæsterne. Termokanden har desuden et enkelt og fint design, der gør, at den passer ind på ethvert kaffebord.

Brugervenlig betjening

Modellen er udstyret med en række funktioner, der sikrer dig en brugervenlig betjening. Der sidder blandt andet en lille lampe på maskinen, som begynder at lyse, når termokanden er placeret korrekt.

Har du placeret termokanden forkert, kan du ikke sætte maskinen til at brygge. Modellen stopper desuden automatisk med at brygge, når du fjerner termokanden

MOCCAMASTER KBG962 AO – en støjsvag model

Egenskaber:

 • Lavt støjniveau
 • Lavet i ridsefrit aluminium
 • Udstyret med to varmelegemer
 • Autosluk
 • Drypstop

Denne model er særligt egnet til hjemmet, hvor man sætter pris på ro. Måske er der børn i familien, som sætter et højt lydniveau?

I så fald er det rart med køkkenmaskiner, der ikke også larmer. Måske sætter du bare pris på ro, når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag og trænger til en god kop kaffe.

Denne maskine er meget støjsvag og vil ikke genere dig rent lydmæssigt.

Flotte anmeldelser

Denne moccamaster har fået flotte anmeldelser i flere forskellige magasiner og på forskellige hjemmesider. Forbrugerne er altså glade for modellen, og det er en vigtigt ting at tage med i dine betragtninger, når du skal vælge, hvilken kaffemaskine du vil investere i.

Slukker automatisk efter 40 minutter

Modellen er udstyret med en autosluk-funktion, der gør, at maskinen slukker automatisk efter 40 minutter. Du skal altså ikke bekymre dig om at slukke., og samtidig sørger maskinen for at spare på strømmen.

Desuden har modellen et indbygget drypstop, der betyder, at du stort set ikke skal rengøre køkkenbordet for kaffepletter.

MOCCAMASTER CD-011 AO KAFFEMASKINE – den absolut hurtigste kaffebrygger

Egenskaber:

 • Lynhurtig brygning af kaffe
 • Tilgængelig i to forskellige farver
 • Drypstop og autosluk
 • Klassisk design
 • Ridsefrit aluminium

Sætter du pris på at kunne brygge kaffe på rekordtid?

Så er denne model lige sagen for dig. Maskinen kan nemlig brygge hele 10 kopper kaffe på lidt under fem minutter. Det er rekordtid sammenlignet med andre modeller. Du får altså både god og hurtigt brygget kaffe, hvis du investerer i denne maskine.

Smukt og klassisk design

Sammenlignet med andre moccamaster modeller skiller denne maskine sig designmæssigt en smule ud. Den ligner altså ikke de mere traditionelle modeller.

Dog har denne maskine et smukt og klassisk design, der vil pynte flot i ethvert køkken. Desuden fås den i to forskellige farver, nemlig hvid og poleret stål.

To separate varmeelementer

Maskinen er udstyret med hele to varmeelementer. Det ene element sørger for at brygge din kaffe ved en temperatur på 92-96 grader. Det andet element sørger for, at din kaffe holder den ideelle temperatur, når den står i kanden. Du kan altså altid være sikker på at få kaffe, der har den bedst tænkelige temperatur.

MOCCAMASTER CUP-ONE MAT SORT KAFFEMASKINE – den ideelle løsning til kaffe på farten

Egenskaber:

 • Indeholder to krus
 • Brygger en enkelt kop
 • Findes i flere forskellige farver
 • Flotte anmeldelser
 • Simpel betjening

Denne kaffemaskine adskiller sig fra mange andre, idet den er udviklet til at brygge én kop kaffe ad gangen.

Maskinen har klaret sig rigtig godt i adskillige tests og har fået flotte anmeldelser.

Har du typisk kun behov for at brygge en enkelt kop kaffe ad gangen, er denne maskine altså virkelig værd at overveje.

Undgå kaffespild

Bor du alene, eller er du den eneste i husstanden, der drikker kaffe?

Med denne maskine kan du brygge én kop ad gangen. Den er altså en rigtig god løsning til dig, der har brug for at starte dagen med en hurtig kop kaffe, eller til dig, der gerne tager din kaffe med på farten. Med denne moccamaster følger to krus.

Flot design og mange farver

Maskinen har et enkelt design, og så er den ikke så stor. Har du et lille køkken, er denne model altså ideel. Du skal nok finde plads til den på dit køkkenbord.

Desuden findes denne kaffemaskine i flere forskellige farver, nemlig kongeblå, hvid, orange, rosa, blå og orange. Der er altså rig mulighed for, at du finder en variant, som passer ind i dit køkken.

MOCCAMASTER KB952 AO – klassisk og brugervenligt design

Egenskaber:

 • Klassisk og traditionelt design
 • Høj brugervenlighed
 • Autosluk
 • Drypstop
 • Energivenlig

Denne model ligner designmæssigt en meget klassisk kaffemaskine. Sætter du pris på enkelthed og simple betjeningsfunktioner, er denne maskine altså et rigtig godt valg for dig. Den har desuden fået gode anmeldelser på en række forskellige hjemmesider. Tag derfor denne model med i dine overvejelser.

En energivenlig løsning

Vil du gerne spare penge på dit strømforbrug? Så bør du overveje denne model. Den har nemlig tidligere indgået i en test, der viste, at modellen bruger en minimal mængde kWh, når kanden står på varmelegemet for at holde temperaturen. Du kan altså roligt investere i denne moccamaster uden at skulle bekymre dig om dens strømforbrug.

Et enkelt design

Har du ikke lyst til, at din kaffemaskine skal fungere som en pyntegenstand i dit køkken?

Denne maskine har et simpelt og klassisk design, der gør, at den nemt smelter sammen med indretningen og designet i dit køkken, uden at den stjæler en masse opmærksomhed. Derfor kan du også regne med, at denne maskine passer ind i stort set alle køkkener.

MOCCAMASTER KBGC972 AO – med indbygget kalkindikator

Egenskaber:

 • Findes i mange forskellige farver
 • Giver dig besked om, hvornår afkalkning er nødvendig
 • Mulighed for at regulere varmelegemet
 • Håndlavet model
 • Simpelt design

Denne kaffemaskine findes i flere forskellige farver, og du finder derfor helt sikkert en model, som passer ind i dit køkken. Modellen er desuden håndlavet, hvilket er med til at gøre, at du kan forvente en høj kvalitet. Der er derfor god grund til at overveje denne maskine.

Fortæller dig, hvornår du skal afkalke

Denne model er udstyret med en kalkmåler, der fortæller dig, hvornår maskinen har brug for at blive afkalket. Den hjælper dermed med at sørge for, at kvaliteten af din kaffe ikke tager skade på grund af kalk. Du ved, at maskinen skal afkalkes, når kalkmåleren lyser.

 

Regulér temperaturen efter dine præferencer

Som regel sørger kaffemaskiner for at holde temperaturen af din kaffe på en forudbestemt temperatur, som du ikke kan ændre på. Dog giver denne moccamaster dig mulighed for at regulere temperaturen på din kaffe. Så kan du altid selv bestemme, hvor varm din kaffe skal være.

You may also like