Sodastream test

by Mark
0 comment

Noget, der kan gøre din hverdag en hel del nemmere, er at have en SodaStream i hjemmet. Så er det slut med at ærgre sig over, at du ikke lige fik købt danskvand med hjem, da du var ude at handle. Det er heller ikke længere nødvendigt at bære tunge flasker hele vejen hjem fra indkøb og efterfølgende slå vejen forbi pantautomaten med de tomme flasker. Nu kan du nemlig selv lave din egen danskvand. 

 

Med en SodaStream sparer du ikke kun dig selv for en masse tid og energi. Du hjælper også miljøet ved ikke at støtte op om produceringen af ny plast til flere og flere flasker både til danskvand og sodavand. Dit plasticforbrug bliver altså nedsat samtidig med, at du nu selv kan lave mellem 60-130 liter sodavand eller danskvand, så du også sparer en del penge sammenlignet med tidligere.

 

For at hjælpe dig med at finde den rette SodaStream, har vi her listet nogle modeller op, som alle er blevet vurderet og testet af forskellige uafhængige forbrugermagasiners egne eksperter.

 

SodaStream Spirit

En af fordelene ved SodaStream testens første model, SodaStream Spirit, er modellens evne til at bibeholde sin gode smag og sprødhed selv et helt døgn efter, at postevandet er blevet omdannet til danskvand eller sodavand. Og den proces er ingen sag med en SodaStream Spirit. Den er nemlig enormt brugervenlig og fordelagtig både for den rutinerede bruger, men også for nybegynderen. Selve monteringen af gasflasken og flasken er på ingen måde besværlig med sit enkle klik-på system. Efter vandet er tappet fra hanen, skal flasken monteres på selve maskinen, og så har du danskvand kort tid efter.

 

Med denne SodaStream får du en model, der er praktisk, men som med sine mål på 18,4 x 42,5 x 13 centimeter fylder noget i dit køkken. Men med hensyn til modellens design, så formår den at passe ind i de fleste hjem. Du kan nemlig vælge imellem tre forskellige farver i et enkelt design, som gør det muligt at tilpasse modellen til netop den type indretning, du foretrækker.

 

Derudover er der også andre fordele forbundet med at eje en SodaStream Spirit:

 

  • Modellens smarte skru-på flaskesystem, der fjerner alt besværet ved selv at lave danskvand og sodavand.
  • Der medfølger en stor flaske, når du køber en SodaStream Spirit
  • Den fås til en fordelagtig pris og vil løbende spare dig for en del penge
  • Med sine kun 2,34 kg er modellen nem at flytte rundt på og kan placeres lige dér, hvor du foretrækker det

 

Specielt kvaliteten i denne model er noget, som flere eksperter har vurderet som værende rigtig god. Derfor kan vi klart anbefale netop denne model.

 

SodaStream Genesis

Vores næste model i testen er en SodaStream til dig, der både går op i kvalitet, men samtidig også vil prøve kræfter med at tilsætte forskellige smage, der skal munde ud i en velsmagende sodavandsoplevelse. Med en SodaStream Genesis slipper du for at købe sodavand, når du er ude at handle. Du kan i stedet nøjes med at lave hjemmelavet sodavand til en god pris i ro og mag. Boblerne i vandet holder længe takket være de specielle flasker, der benyttes, hvilket også er derfor, at netop denne model modtager stor ros.

 

Når det sjove er overstået, og sodavanden er drukket, er det tid til at gøre flaskerne rene. Her er SodaStream Genesis let at rengøre, og det er derfor hurtigt overstået.

 

En anden fordel ved SodaStream Genesis er, at der med modellen følger hele to flasker med, når du køber den. På den måde bliver det muligt at servere sodavand og danskvand på samme tid og i det hele taget altid at have en kold flaske klar på køl.

 

En SodaStream Genesis har flere fordele såsom:

 

  • Modellen er stor og stabil og dermed ideel til eksempelvis børnefamilien
  • Denne model tilhører også kategorien af SodaStream, som nemt kan flyttes rundt på, når man tager modellens vægt på 2,34 kg i betragtning
  • Den fås til en fordelagtig pris helt ned til 499 kroner hos Coop

 

SodaStream Power

Den sidste model på listen er for dig, der absolut værdsætter kvalitet frem for alt. En SodaStream Power giver så gode resultater, at oplevelsen af at lave din egen danskvand og sodavand bliver helt enestående. Du kan endda selv bestemme niveauet af bobler, som vandet skal indeholde alt efter smag og behag. Tilmed kan den sodavand, du laver, holde sig i flere dage uden at blive flad.

 

Da prisen på en SodaStream Power er lidt højere end på de andre modeller, vil denne model være fordelagtig for dig, der er hyppig bruger af SodaStream. Og med sit imponerende design, kan du lade modellen stå fremme i køkkenet, eller hvor du har lyst. Den optager den samme mængde plads som de andre modeller, men vejer noget mere. Det vil derfor væres en fordel at have den stående på det samme sted.

 

Ikke kun fordele som indstilling af bobleniveau spiller ind hos denne model. Der er flere gode sider ved samme model såsom:

 

  • Skrues låget ordentligt på flasken, kan sodavanden holde sig i flere dage
  • Den hjælper dig til at opretholde en sundere livsstil, der er bedre for miljøet
  • Både patronen og strømtilslutningen er skjult godt, så designet bliver bevaret

 

SodaStream Power kan anbefales, da den har fået topkarakterer i samtlige forbrugertests. Du kan derfor være tryg ved at vælge netop denne model.

 

Hvilken SodaStream skal du så vælge?

Efter denne gennemgang af tre forskellige modeller af SodaStream er det tydeligt, at ønsker du at holde op med at købe danskvand og sodavand på flaske i supermarkedet, så gavner det både din økonomi men også miljøet at skifte over til en SodaStream.

 

I beskrivelserne blev det tydeliggjort, at der er forskel på de forskellige produkter, når det kommer til blandt andet pris og design. Derfor er det grundlæggende vigtigt, at du finder ud af, hvordan dit personlige behov ser ud, når du vil anskaffe dig en SodaStream til dit hjem.

You may also like