Pastamaskine test

by Mark
0 comment
Pastamaskine test

Vil du gerne lave din egen pasta?

Så læs med i denne artikel hvor vi kigger på de bedste pastamaskiner på markedet lige nu og hvilke anmeldelser de har fået.

Pasta er en spise, som er yderst populær i de danske hjem.

Pasta findes i mange forskellige former og størrelser, hvilket danner grundlaget for, at der næsten findes uendelige muligheder, når man skal arbejde med pasta i køkkenet.

Hvis du er glad for pasta, kan det være, at du skal til at fremstille din helt egen pasta.

Det er en spændende proces, hvor du selv kan sætte dit præg på, hvordan din pasta skal smage og se ud.

En pastamaskine er det perfekte redskab, når du skal lave din egen pasta. Det er muligt at lave pasta uden en maskine, men resultatet bliver ikke det samme.

Pastamaskinen er medvirkende til, at du kan rulle dejen så tynd, at din videre proces forløber, som den skal.

I de nedenstående afsnit vil du blive præsenteret for en række pastamaskiner fra tests, som har muligheden for at blive din nye bedste ven, når du skal lave pastaretter i køkkenet!

Marcato Atlas 150 pastamaskine – Gør fremstilling af pasta til en leg

Den pastamaskine er en af de bedste på markedet til prisen. Denne model giver dig mulighed for at fremstille 16 forskellige slags pasta.

Du kan ovenikøbet selv bestemme tykkelsen på din pasta. Der medfølger et bordfæste, som gør, at den ikke rykker sig på bordet, når du er i gang med at bruge den.

Pastamaskinen er produceret af det italienske mærke, Marcato. Maskinen er ikke bare praktisk og god til at lave pasta med.

Den er også smuk, og kan i høj grad være medvirkende til at sætte et æstetisk præg på dit køkken.

Den har et klassisk og robust design, hvilket gør, at den kommer til at fremstå stilren og unik, når den ikke bliver brugt.

Denne model har 10 forskellige indstillinger, når det kommer til tykkelse og præcision.

10 forskellige indstillinger i forhold til tykkelsen kombineret med 16 forskellige slags pasta-indstillinger, giver dig den komplette pastamaskine, som kan blive din nye følgesvend, når du skal lave pastaretter.

Den kan i høj grad være medvirkende til at trække en pastaret op i niveau, når du selv har stået for at lave pastaen. Det er noget, som vil imponere både venner og familie.

Pastamaskinen er fremstillet i aluminium, og den kan fås i flere forskellige farvevarianter.

Det betyder, at du kan finde den maskine, som passer bedst ind i den eksisterende indretning. Køb en pastamaskine i dag, så du kan starte med at lave en masse lækre retter med pasta!

Fordele ved Marcato Atlas 150:

 • 10 forskellige indstillinger i forhold til tykkelse
 • 16 forskellige indstillinger i forhold til typer af pasta
 • Medfølgende bordfæste for optimale arbejdsbetingelser
 • Rustikt design

Philips HR2345/19 Viva Collection – En fuldautomatisk pastamaskine

Denne pastamaskine er for dig, der ønsker en pastamaskine, som kan noget udover det sædvandlige.

Denne model fra Philips er en fuldautomatisk maskine, som selv kan lave pasta. Du skal bare tilsætte ingredienserne i maskinen, og så klarer den resten.

Denne pastamaskine er udstyret med fire klassiske pastaforme, hvor du er garanteret ensartet pasta hver gang, du bruger maskinen.

Hvis du vælger denne maskine fra Philips, vil du opleve, hvor nemt det kan være at lave pasta. Maskinen klarer stort set hele processen. Det eneste, du skal gøre, er at tilsætte de respektive ingredienser.

Når du har tilføjet ingredienserne, så ælter maskinen selv dejen og presser den ud i den form, som du ønsker. Du kan lave ca. 450 gram pasta på 18 minutter. Det er afhængigt af, hvordan du ønsker, din pasta skal være.

Du kan også vælge at tilsætte andre ingredienser, hvis du ønsker dette. Det kunne f.eks. være grøntsager, som kan give din pasta et ekstra strejf alt afhængig af, hvad du vælger at tilføje.

Denne model fra Philips har en god størrelse, hvor den passer ind i almene køkkenskabe.

Du kan også vælge at lade den blive fremmet på køkkenbordet. Det er selvfølgelig helt op til dig. Alle pastamaskinens dele kan nemt tages af og gøres rent.

Det har aldrig været nemmere at lave pasta, end det er med denne fuldautomatiske pastamaskine fra Philips.

Fordele ved Philips HR2345/19 Viva Collection:

 • Fuldautomatisk pastamaskine
 • Kan lave fire forskellige pastaforme
 • Aftagelige dele
 • Mulighed for tilsætning af andre ingredienser

Funktion pastamaskine – En pastamaskine for alle

Denne pastamaskine fra mærket, Funktion, er for dig, der ønsker en pastamaskine, som er simpel og nem at håndtere.

Denne maskine virker ved hjælp af et manual håndsving, hvor alle kan være med til at lave pasta.

Denne model kan også bruges til andre ting i køkkenet. Den kan f.eks. bruges til udrulning af tærtedej og fondant. Du får altså en alsidig pastamaskine, som ligeledes er nem at bruge.

Pastamaskinen er prisvenlig, hvorfor den ikke indeholder en masse ekstra funktioner.

Dette er en simpel maskine, som kan lige præcis, hvad den er skabt til at kunne. I og med at denne model er manuel, er du også garanteret en pastamaskine, som kan holde i mange år frem.

Det er i og for sig en simpel konstruktion, som betyder, at børnene også kan være med til at lave pasta.

Selvom maskinen er billig, betyder det ikke, at maskinen ikke er god. Forskellen på prisen, når det kommer til pastamaskiner, er blot, at de dyre maskiner ofte har nogle ekstra funktioner, som gør, at man kan lave forskellige slags pasta.

Det betyder også, at dette er et godt valg, hvis det er første gang, du skal beskæftige dig med at lave pasta.

Denne maskine er ligeledes nem at rengøre, hvor du bare kan tage en børste eller en klud og vaske hen over de beskidte områder.

Så hvis du er på jagt efter en pastamaskine, som skal være brugervenlig, simpel og nem at vedligeholde, er denne model fra Funktion helt sikkert en god mulighed for dig.

Fordele ved Funktion pastamaskine:

 • En brugervenlig og simpel pastamaskine
 • Nem at rengøre
 • Prisvenlig
 • Stilrent design som passer ind i køkkenet

KitchenAid Deluxe 5KSMPRA pastarullesæt – Skab de bedste forudsætninger

Hvis du ønsker at tage din fremstilling af pasta til nye højder, skal du have fat i dette tilbehørssæt fra KitchenAid.

Hvis du ønsker at gøre noget mere ud af dine pasta, kan dette sæt fra KitchenAid i høj grad være medvirkende til dette.

Pastarullesættet fra KitchenAid er for dig, som har tænkt sig at gøre noget ud af at lave pasta.

Pasta kan laves ved hjælp af mange maskiner, men hvis du har dette sætte fra KitchenAid, så har du de bedste forudsætninger for at lave en pasta, som du helt sikkert bliver stolt af.

Pastarullesættet er i og for sig en simpel maskine. Du skal bare tilsætte dejen i maskinen, og så kommer der pasta ud i den valgte form i den anden ende. Det har aldrig været nemmere at lave pasta, end det er med dette pastarullesæt.

Det er vigtigt at pointere, at dette pastarullesæt er tilbehør til en KitchenAid køkkenmaskine.

Hvis du i forvejen har en køkkenmaskine fra KitchenAid, kan du gøre den endnu mere alsidig med dette pastarullesæt. En pastamaskine fylder en del i køkkenet, hvorfor det kunne være en idé at købe dette pastarullesæt, fordi det ikke fylder så meget.

Den kan nemt pakkes væk i skuffen eller skabet.

Hele processen med dette pastarullesæt foregår elektronisk. Det betyder, at du får nogle nye muligheder for at tage din pasta til nye højder.

Du får mulighed for at tilsætte alverdens, forskellige elementer for at optimere din pasta. Du kan eksempelvis tilsætte forskellige krydderier, grøntsager eller krydderurter.

Så hvis du ønsker at tage din pasta til et nyt niveau, skal du helt sikkert overveje dette pastarullesæt fra KitchenAid!

Fordele ved KitchenAid Deluxe 5KSMPRA pastarullesæt:

 • Kompatibel til KitchenAid køkkenmaskine
 • Fremstillet i rustfrit stål
 • Kan fremstille forskellige slags pasta
 • Pladsbesparende i forhold til en normal pastamaskine

Imperia La Fabbrica della Pastasæt – Det komplette sæt

Dette pastasæt fra det italienske mærke, Imperia, er for dig, der ønsker at gøre noget mere ud af din hjemmelavede pasta.

Hvis du vælger dette sæt, får du den komplette pakke til at lave alverdens pasta. Dette sæt indeholder tre forskellige valse til fem forskellige slags pasta.

Der medfølger desuden to træskeer. Du kan blandt andet lave ravioli, tagliatelle og fettuccine. Det er helt op til dig, hvad du ønsker at lave.

Du har mulighed for at lave pasta i seks forskellige tykkelser. Det betyder, at du kan lave din pasta, som du gerne vil den.

Du får muligheden for at lave flere forskellige slags pasta, hvilket betyder, at du får de bedste forudsætninger for at eksperimentere i det italienske køkken.

Der medfølger ligeledes en pastaskærer, som betyder, at du kan skære din pasta ud, lige præcis som du gerne vil have det.

Hele maskineriet er produceret i Italien, og er fremstillet af kvalitetsmaterialer.

Det betyder, at dette pastasæt har en lang holdbarhed. Den er fremstillet i forkromet stål, som gør den utrolig nem at gøre rent.

Adskillige udenlandske medier kalder dette pastasæt for et godt køb, hvilket understreger, at dette er et pastasæt, som kan tage din hjemmelavede pasta til nye højder.

Det er muligt at tilkøbe endnu flere valse, end dem der medfølger. Dette er blot et godt starter sæt, så du kan komme i gang med at lave lige præcis den pasta, som du ønsker.

Fordele ved Imperia La Fabbrica della Pastasæt:

 • Der medfølger tre valse
 • Du kan lave fem forskellige slags pasta
 • Nem at rengøre
 • Fremstillet i forkromet stål
 • Et rustikt og unikt design

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal vælge en pastamaskine?

Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken pastamaskine du skal vælge, er det en god idé at finde af, hvad du ønsker at bruge den til.

Du skal finde ud af, hvilken slags pasta du ønsker at lave. Hvis du bare vil lave en nem og simpel pasta, så er der ingen grund til, at du vælger en avanceret og dyr pastamaskine.

Hvis du derimod ønsker at lave flere forskellige slags pasta, skal du vælge en maskine, som har den mulighed.

Pris og kvalitet hænger selvfølgelig sammen, hvorfor en dyr pastamaskine ofte har flere funktioner.

Hvis du har en køkkenmaskine, kan det være, at der findes et pastasæt, som passer til den? Når du har fundet ud af dette, er det nemmere at vælge den rigtige pastamaskine.

You may also like