Home Til HusetHusholdningsmaskiner Quooker test – Her er den bedste

Quooker test – Her er den bedste

by Mark
0 comment
Kogende vandhane/Quooker test

Bruger du en elkedel, når du skal varme vand op til te, madlavning, rengøring eller noget helt fjerde?

Nogle gange har du behov for varmt vand lige nu og her, og så kan en quooker være den helt rigtige løsning for dig.

Det er nemlig en vandhane, der på ingen tid kan producere kogende vand. Det er en meget praktisk løsning i langt de fleste hjem, og heldigvis findes sådanne vandhaner også i flotte design.

I denne artikel har vi samlet en række quooker test for at give dig et overblik over de bedste løsninger, der findes på markedet. Læs derfor med, og bliv klogere på, hvilken model der er den helt rette for dig og din husstand.

Quooker Fusion – indeholder flere praktiske funktioner

Egenskaber:

 • Fem forskellige typer af vand
 • Tud, der er isoleret
 • Børnesikret model
 • Indikerer, hvornår vandet er kogende
 • 360 graders rotation

Denne vandhane har fået flotte anmeldelser i flere forskellige testmagasiner, og den er derfor et godt bud på en god model. Vandhanen har flere forskellige funktioner, og så har den et rigtig flot og enkelt design, som samtidig giver lidt liv til dit køkken.

Masser af muligheder

Denne quooker giver dig mulighed for at lukke hele fem forskellige typer vand ud. Du veksler nemt mellem koldt, varmt og kogende vand. Koldt og varmt vand tænder du for ved hjælp af et greb, der er adskilt fra grebet til det kogende vand.

Vil du have kogende vand ud af vandhanen, skal du først håndtere et dobbelt tryk-dreje greb. Det fungerer som børnesikring. Udover almindelig vand kan vandhanen også producere vand med brus, hvis du tilslutter en Quooker Cube-køleenhed.

Praktisk og smart

Den gyldne vandhane har et stilrent design, der passer ind i mange forskellige hjem. Desuden har den en række praktiske funktioner, som du uden tvivl vil sætte pris på.

Du kan blandt andet glæde dig over den isolerede tud, der gør, at hanen ikke bliver ubehageligt varm, når du tænder for det kogende vand. Desuden er vandhanen udstyret med en rød lampe, der lyser, når der kommer kogende vand ud af hanen

Quokker Cube – skift nemt mellem forskellige typer af vand

Egenskaber:

 • Kan give vand både med og uden brus
 • Brugervenlig betjening
 • Skifter hurtigt mellem vandtemperaturer
 • Ingen bakterier i vandet
 • Er nem at tilkoble

Denne vandhane er udstyret med masser af praktiske og smarte funktioner. Det har også betyder, at den har fået flere gode anmeldelser. Denne model er derfor også værd at overveje. Er du til et enkelt design, og sætter du pris på en vandhane, der er nem at betjene? Så kig nærmere på denne model.

Betjening, der er lige til

Denne quooker vandhane er brugervenlig og meget nem at betjene. Ved hjælp af grebet skifter du nemt mellem koldt og varmt vand, og vandhanen er hurtig til at ændre temperaturen.

Vil du have brus i dit vand, skal du blot trykke på grebet en enkelt gang. Vil du have vand uden brus, skal du holde grebet nede, indtil den lille lampe på hanen lyser blåt. Du skal altså kun lære meget få funktioner at kende, før du kan betjene vandhanen.

En løsning for alle

Vandhanen giver dig mulighed for at få både varmt, koldt og kogende vand, og også vand med brus. Desuden har vandet et indbygget hollow-fiber-filter, som renser vandet for eventuelle bakterier. Dermed er du altid sikker på, at det vand, du drikker, er rent og sundt for dig.

Quooker Twintaps – to adskilte vandhaner

Egenskaber:

 • Vand med brus og uden brus
 • To adskilte vandhaner, der stilmæssigt matcher hinanden
 • Isoleret tud
 • En sikker løsning
 • Stilrent design

Vælger du denne model, får du faktisk to vandhaner. Den ene sørger for koldt og varmt vand, ligesom du kender det fra alle andre vandhaner. Den anden kan producere kogende vand. Er der små børn i husstanden, kan du derfor nemt få forklaret dine børn, hvilken vandhane de ikke må tænde for.

En effektiv og simpel løsning

Mange eksperter har omtalt denne quooker vandhane positivt, da den er meget ligetil at anvende. Med denne model kan du nemt effektivisere dit arbejde i køkkenet, og så får du en vandhane, der er stilren og flot.

Det enkle design gør, at den passer ind i langt de fleste køkkener. Vælger du denne model, har du også mulighed for at vælge, hvor stor beholderen med kogende vand skal være.

Sikkerheden er i top

Med denne vandhane kan du være sikker på, at sikkerheden er i top. Hanen er udstyret med en isoleret tud, der sørger for, at hanen ikke bliver varm, når du anvender den.

Desuden indikerer en lille lampe, hvornår der kommer kogende vand ud af hanen. Endelig har vandhanen et børnesikret greb, der giver dig ekstra sikkerhed i køkkenet, når der er små børn i husstanden.

Quooker Fusion Flex – vandhane med en fleksibel slange

Egenskaber:

 • Børnesikret greb
 • Udtrækslange, der er lang og fleksibel
 • Flere forskellige typer af vand
 • Tud, der beskytter mod varme
 • Skifter med det samme mellem forskellige temperaturer

Sætter du pris på stor fleksibilitet i dit arbejde i køkkenet, er denne vandhane lige noget for dig. Hanen kan forsyne dig med flere forskellige former for vand, og så har den en fleksibel udtræksslange, der gør den særligt anvendelig i det store køkken.

Nyd godt af den særlige udtræksslange

Denne alsidige vandhane er udstyret med en udtræksslange, der tilbyder dig en særligt stor fleksibilitet i køkkenet. Du kan trække slangen ud af hanen og nem bevæge den rundt. Den er designet til at kunne nå ud til alle hjørner i din håndvask. Denne quooker vandhane er derfor rigtig praktisk, når du skal vaske op eller gøre håndvasken ren.

Mange indbyggede sikkerhedsfunktioner

Når du har at gøre med en vandhane, der kan levere kogende vand, er det vigtigt, at sikkerheden er i top. Denne vandhane er udstyret med en række forskellige sikkerhedsfunktioner, der gør den til et oplagt valg i børnefamilien. Blandt andet har den et børnesikkert greb og en isoleret tud. Desuden er den vandstråle, der giver kogende vand, iltet, men den er ikke massiv. Det betyder, at du kan røre hurtigt ved vandstrålen, uden at du blive skoldet.

Quooker Nordic Square PRO3 – kan nemt justeres i højden

Egenskaber:

 • Kan drejes hele vejen rundt
 • Separat vandhane til kogende vand
 • Justerbar i højden
 • Simpel betjening
 • Mulighed for at kombinere hanen med dit blandingsbatteri

Denne vandhane er spækket med gode funktioner, der gør den til en rigtig god løsning i køkkenet. Faktisk får du med denne model hele to forskellige vandhaner. Den ene hane giver varmt og koldt vand, men den anden hane giver kogende vand. Vandhanerne har naturligvis samme design og passer naturligt sammen.

Mulighed for at justere vandhanen i højden

Den af de to quooker vandhaner, der giver kogende vand, kan justeres i højden. Du kan altså nemt bevæge den både op og ned. Det er en løsning, der sikrer dig en nem betjening og desuden giver mere sikkerhed i køkkenet. Skal du fylde kogende vand i en gryde, kan du for eksempel placere gryden på køkkenbordet og tilpasse vandhanens højde derefter. Så er du garanteret en nem og sikker påfyldning.

Nem og sikker betjening

Denne vandhane kan drejes 360 grader, så du kan nemt få vand ud i alle hjørner af håndvasken. Desuden er hanens tud isoleret, hvilket betyder, at den ikke bliver varm at holde ved, når du lukker kogende vand ud.

Endelig har du mulighed for at kombinere vandhanen med det blandingsbatteri, du allerede har tilsluttet i køkkenet. Du kan altså nemt sætte vandhanen op og gøre den klar til brug.

Sådan betjener du en Quooker vandhane

Når du vil have kogende vand ud af din vandhane, varmer den hurtigt koldt vand op. Det sker i en vandbeholder, som du typisk skal placere uden din køkkenvask.

Du kan som regel selv vælge, hvilken størrelse beholder, du vil have, og dermed hvor meget kogende vand du vil have adgang til ad gangen.

Når du tænder for det kogende vand, bliver koldt vand ledt ind i vandbeholderen. Her bliver det varmet op, og samtidig bliver det renset i et filter.

Inden vandet kommer ud af vandhanen, køler det en smule af. Herefter er det klar til brug.

Udover at kunne generere kogende vand kan mange quooker vandhaner også lave vand med brus.

Du får altså både en praktisk løsning, der kan producere kogende vand på ingen tid, og en smart løsning, der kan lave forfriskende danskvand til dig og din husholdning.

Overvej dine behov, før du investerer i en ny vandhane

En vandhane, der kan lave kogende vand og vand med brus, er naturligvis dyrere end en almindelig vandhane, der udelukkende kan skifte mellem koldt og varmt vand.

Derfor er det en god idé, at du gør dig nogle gode overvejelser, før du beslutter dig for, hvilken vandhane du vil sætte op i dit køkken.

Du bør blandt andet overveje:

 • Hvor stor en vandbeholder du har plads til
 • Hvor meget kapacitet du har behov for
 • Hvorvidt du ønsker at kunne lave vand med brus
 • Hvilket design, der passer ind i dit køkken
 • Hvilke sikkerhedsfunktioner du har brug for

Fordi en quooker vandhane medfører, at du skal installere en vandbeholder under køkkenvasken, er det først og fremmest vigtigt, at du undersøger, hvorvidt du har plads til at placere en beholder med din foretrukne kapacitet under vasken.

Det er naturligvis meget afgørende.

Det er rigtig smart, at en vandhane kan lave vand med brus, men inden du investerer, at det værd at overveje, om det er en funktion, du får brug for.

Drikker I danskvand i familien, eller kan du bruge vand med brus til din madlavning eller til rengøringsprojekter?

Det er godt givet ud at tage disse spørgsmål med i dine overvejelser.

Vandhanerne findes i flere forskellige design og farver, og du bør naturligvis vælge en model, der passer ind i stilen i dit køkken. Desuden er det en god idé, at du sætter dig ind i de forskellige sikkerhedsfunktioner, som vandhanerne har.

Er der små børn i husstanden, er det for eksempel vigtigt, at vandhanen har en fornuftig børnesikring. Desuden er du godt tjent med en isoleret tud og en lampe, der indikerer, hvornår der kommer kogende vand ud af din quooker vandhane.

You may also like