Home Til HusetKøkken Frituregryde test

Frituregryde test

by Mark
0 comment

Kender du det, at menuen for fjerde mandag i træk står på lasagne? Tiden kan være knap og idéerne få, og pludselig har du valgt den nemme løsning og bestilt takeaway igen. Men hvad hvis det var muligt at lave de sprøde pommes frites selv, så de bliver lige så gode som på grillen? Her kommer frituregryden ind i billedet – for med en frituregryde bliver resultatet et helt andet, end hvis du tilbereder pommes frites i ovnen. I denne gennemgang finder du hjælp til at finde netop den model, der passer til dine behov.

OBH Nordica Pro Digital 6357

Den frituregryde, vi først vil undersøge nærmere, er den temperaturstabile model OBH Nordica Pro Digital 6357. Frituregryden, der er det oplagte valg til dig, der gerne vil have sprøde pommes frites, men som ikke ønsker at stå tilbage med et tidskrævende og surt rengøringsarbejde efterfølgende. Denne model er nemlig let at gøre ren i og med, at de forskellige dele kan komme i opvaskemaskinen lige bortset fra kontrolpanelet, som er det eneste, der kræver en manuel rengøring.

OBH Nordica Pro Digital 6357 er udnævnt som testvindende model hos det danske forbrugerråd Tænk. Dette er endda, selvom modellen kun koster 445 kroner hos forhandlere som blandt andre Skousen.

Udover en fordelagtig pris, er der en række fordele ved at vælge en frituregryde som denne, hvilket vi udelukkende kan bakke op omkring. Nogle af de fordele, der er værd at fremhæve, er funktioner såsom:

 • Et højt niveau med henblik på sikkerhed
 • Mulighed for at udnytte hele modellens kapacitet
 • Smagfulde og sprøde pommes frites som resultat

Med en OBH Nordica Pro Digital 6357 er du klædt på til både sikkert og nemt at tilberede pommes frites. En frituregryde, der er værd at foretrække, uanset om du er førstegangsbruger eller rutineret.

Tefal Easy Pro

En anden model inden for frituregrydeverdenen er topscoreren hos den svenske testavis Icakuriren – nemlig modellen Tefal Easy Pro. Den er til dig, der ønsker at madlavningen i hverdagen skal være hurtig og effektiv. Sammenlignet med nogle af markedets andre modeller ligger Tefal Easy Pro klart blandt de hurtigste, når det kommer til f.eks. at tilberede sprøde pommes frites.

Ikke blot tiden er en tydelig fordel ved at give sig i kast med denne model. Modellen er også med succes blevet testet i at tilberede retter med både kød og tilbehør. Så hvis du sætter pris på en hurtig, men også alsidig kost, så har denne frituregryde nogle funktioner, der er værd at tage med i dine overvejelser.

Udover fordele inden for tid og valgmuligheder, når det kommer til tilberedning af forskellige madvarer, så kan Tefal Easy Pro tilbyde en række andre fordelagtige specifikationer, som er værd at kende som køber af en frituregryde:

 • Ensartethed i de færdigtilberedte pommes frites
 • Nem rengøring med mulighed for at vaske håndtag, kedel og kurv i opvaskemaskinen
 • En model med stor rummelighed
 • Let at benytte for selv en førstegangsbruger

Modellen Tefal Easy Pro vil afgjort kunne anbefales, og dens fordelagtige og nemme funktioner gør det overskueligt at give sig i kast med at tilberede mad på en helt ny måde.

OBH Nordica Deep Fryer Pro Crisp

Når man tilbereder retter med friture, er det klart, at der skal en del olie til. Netop modellen OBH Nordica Deep Fryer Pro Crisp hører til kategorien af frituregryder, som bruger en del mindre olie end andre. På trods af det lille behov for olie formår frituregryden alligevel at tilberede indbydende mad, der smager af noget. Det er OBH Nordica Deep Fryer Pro Crisps ”cool-zone”-funktion, der gør det muligt at forlænge oliens holdbarhed. Derfor er OBH Nordica Deep Fryer Pro Crisp en oplagt mulighed til dig, der er bevidst om fødevarer og forbrug og samtidig sætter pris på veltilberedt mad.

Betyder det noget for dig, at maden fremstår indbydende og ensartet, når den serveres, så er det vigtigt at lægge mærke til denne frituregrydes høje temperaturstabilitet. Med en høj temperaturstabilitet undgår du, at temperaturen ikke skifter fra høj til lav under tilberedningen af maden. På den måde får du nemlig det mest ensartede og flotte resultat, når maden er færdigtilberedt.

Ikke kun frituregrydens fordele inden for olieforbrug og temperaturstabilitet er værd at bide mærke i. Den har også andre fordele såsom:

 • Den er nem at gøre ren
 • Den har en god timerfunktion
 • Den har en kontrollampe, der viser, hvornår frituregryden er klar til brug
 • Den er generelt brugervenlig

Sagt på en anden måde er det med en OBH Nordica Deep Fryer Pro Crisp muligt at komme nemt i gang med tilberedning af mad i friture samtidig med, at du kan have god samvittighed over dit valg af produkt.

Hvilken frituregryde skal du vælge?

I denne frituregryde guide har vi set på tre typer af frituregryder med forskellige funktioner. Fællesnævneren for modellerne er, at de alle tre er testvindende eller topscorende hos både forbrugerråd og testaviser. Det er altså nogle anbefalelsesværdige produkter, som ikke bare af os bliver vurderet blandt de bedste, men generelt er at finde i toppen i deres kategori.  

Alle har ganske vist ikke ens smag, når det kommer til anskaffelse af nye ting til hjemmet. Derfor er de tre produkter eksempler på frituregryder, der passer til forskellige købere. I den forbindelse er det vigtigt for os at lægge vægt på modellens funktioner, så den passer til netop dine behov. Der skal være noget for enhver smag.

Det kan nemt virke forvirrende at skulle afkode forskellige produkters fordele. Derfor er det afgørende, at du sætter dig ind, hvilke behov du har, når det kommer til at udvælge den rette frituregryde, inden du giver dig i kast med at læse om hvilke modeller, der er på markedet.

I denne gennemgang af frituregryder fra test har du tre stærke eksempler på modeller, der har hver deres fordele. De har dog det til fælles, at de alle tre kan gøre det tilgængeligt for dig at tilberede måltider på en ny og nemmere måde. Så nu er det muligt for dig at vælge hvilken frituregryde, der gavner madlavningen bedst muligt.

You may also like