Home Til HusetKøkken Induktionskomfur test

Induktionskomfur test

by Mark
0 comment

Leder du efter et godt induktionskomfur?

Få inspiration lige her på siden.

Et godt induktionskomfur er en oplagt mulighed, hvis du vil have et effektivt komfur stående i køkkenet.

Med denne komfurtype vil madlavningen blive langt nemmere og gå hurtigere, både i hverdagen og til fest. Induktionskomfuret har generelt en højere ydeevne end det traditionelle komfur har og en hurtigere opvarmningstid, samt kan oftest levere en mere jævn fordeling af varmen i hele ovnen.

I denne artikel finder du de 6 induktionskomfurer, der har klaret sig bedst i test det sidste år.

Vi har samlet nogle af de bedste modeller på markedet, så du kan få inspiration til at finde det rigtige til dig. Herunder finder du de induktionskomfurer, som alle har klaret sig rigtig godt i test. Læs med her og bliv langt klogere på de forskellige modeller.

Bosch HLS79W350U Induktionskomfur – Innovativt komfur i brugervenligt design

Udvalgte egenskaber:

 • Tysk kvalitet fra Bosch
 • 4 induktionskogezoner
 • LED display
 • En lang række smarte funktioner
 • Energiklasse A
 • Nem at rengøre

Gør madlavningen hurtig og nem

Denne model fra Bosch er et rigtig godt induktionskomfur, der vil gøre madlavningen til en leg.

Komfuret er en innovativ løsning med en lang række smarte funktioner indbygget. Den er b.la. udstyret med fire forskellige induktionskogezoner med 17 effekttrin, samt en booster-funktion, som du har mulighed for at benytte på samtlige 4 kogezoner.

Derudover har den en indbygget afbryder og timer-funktion, så du både kan indstille komfuret og afbryde det efter behov. Som en ekstra sikkerhed har dette komfur fra Bosch børnesikring, så små børn ikke kommer til skade i nærheden af komfuret.

Kvalitetskomfur med en række smarte funktioner

Tyske Bosch er kendt for deres altid høj kvalitet og udsøgte design og også i dette tilfælde, er der tale om et produkt fra øverste hylde.

Modellen er fremstillet i kraftigt rustfrit stål og har et brugervenligt og intuitivt design. Det er derudover nemt at betjene med det digital LED-display, hvor du b.la. indstille timer og aflæse komfurets energiforbrug.

Derudover finder du også diverse programmer og en indbygget pyrolyse, så du slipper for den store rengøring af komfurets ovn efter brug.

Voss Electrolux ELI23020HV Induktionskomfur – Brugervenligt komfur med aktivt kølesystem

Udvalgte egenskaber:

 • Børnesikker med b.la. aktivt kølesystem
 • Brugervenligt design
 • Avanceret teknologi indbygget
 • Energiklasse A
 • Kapacitet på 72 liter

Børnesikkert induktionskomfur i solid kvalitet

Denne model fra Voss Electrolux er et af de billigere modeller på markedet, uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten. Komfuret har en lang række praktiske funktioner, der gør madlavningen lettere.

Komfuret her er samtidig yderst børnesikkert og har generelt et stort fokus på sikkerheden. Den har b.la. børnesikring og et aktivt kølesystem, der gør at små børn ikke er i risiko for at brænde sig, hvis de kommer for tæt på komfuret.

Modellen måler 85 cm i højden, 60 cm i dybden og har en bredde på 59, 6 cm. Den kan rumme op til 72 liter og er mærket energiklasse A.

Udstyret med avanceret teknologi

Komfuret er udstyret med avanceret teknologi, der gør tiden i køkkenet til en ren fornøjelse.

Du får b.la. et tilberedningssystem og en katalytisk selvrens, der gør komfuret ekstra nem at rengøre efter brug. Derudover kan alle komfurets knapper trykkes ind og ud, der sikrer et pænt udtryk, både før, under og efter madlavningen.

Er du på udkig efter et billigt induktionskomfur af høj kvalitet, med en række avancerede funktioner, så er denne model fra Voss Electrolux et oplagt valg.

 

Witt WICN90S-3 Induktionskomfur – Stort komfur til hverdag og fest

Udvalgte egenskaber:

 • Stor og rummelig ovn
 • Booster funktion
 • Fire induktionszoner
 • Stilsikkert design i rustfrit stål
 • Energiklasse A

Kvalitetskomfur med stor og rummelig ovn

Skal du have mange gæster til middag, er denne model fra Witt en oplagt mulighed. Komfuret har en stor og rummelig ovn, så den har en samlet kapacitet på 87 liter ovnrum. Modellen er udformet i stilsikkert design af rustfrit stål og er udstyret med fire forskellige induktionszoner.

Derudover har du mulighed for at indstille en lang række smarte funktioner, der kan øge effektiviteten i køkkenet. Den har samtidig en effektiv booster-funktion, på to af de i alt fire kogeplader, som du kan bruge, hvis du står og har travlt med middagen.

Pragtfuldt komfur til den helt store middag

Du har mulighed for at tage den indvendige dør af efter behov, og komfuret har desuden en praktisk afkølingsblæser, der afkøler ovnen hurtigt og effektivt, når den har været i brug.

Komfuret ligger i Energiklasse A og måler 85 cm i højden, 60 cm i dybden og hele 89,5 cm i bredden. Der er altså tale om en ekstra bred ovn.

Dette pragtfulde komfur fra Witt vil klæde ethvert køkken, hvor du uden problemer kan invitere alle du kender på besøg til en storslået middag. Samtidig er det også helt perfekt i hverdagen, når madlavningen skal være nem og effektiv.

Smeg TR4110IBL Induktionskomfur – Rummeligt komfur med stor kapacitet

Udvalgte egenskaber:

 • Flere indbyggede ovne
 • Digitalt display
 • 5 induktionszoner
 • Forskellige funktioner
 • Nem at betjene
 • Elegant design

Elegant komfur med hele 3 ovne

Denne model fra Smeg adskiller sig en del fra de andre modeller på markedet. Komfuret har nemlig hele 3 ovne indbygget og 5 induktionskogeplader. Modeller har et brugervenligt digitalt display, hvor du kan betjene, både kogepladerne og ovnen, samt indstille en lang række funktioner ud fra dine behov.

Komfuret er alternativt opbygget, da den har en hovedovn og så 2 ekstra ovn, der er lidt mindre end de to andre. Ovnene har en samlet kapacitet på 61 liter, fordelt på de tre forskellige ovne, og har alle i alt 7 funktioner indbygget, herunder b.la. temperatur og indstilling af grilleffekt, og kan også indstilles på de samme temperaturer.

Smart teleskopudtræk, så du ikke brænder dig

Komfuret fås i helt sort og måler desuden 89,5 cm i højden, 60 cm i dybden og endelig 110 cm i bredden. Ovnene i komfuret har samtidig et smart teleskopudtræk, der gør det yderst nemt at tage maden ud af ovnen uden, at du brænder dig.

Du skal vælge dette induktionskomfur, hvis du tit har gæster på besøg, da de tre forskellige ovne og 5 induktionskogeplader sikrer ekstra stor kapacitet til forskellige retter.

Siemens iQ500 komfur HL9S5E040U – Energivenligt komfur med smarte funktioner

Udvalgte egenskaber:

 • Miljøvenlig i brug
 • Hurtig opvarmning
 • Ingen spildtid
 • Automatiske madlavningsprogrammer
 • Nem at betjene og rengøre
 • Eco Clean, Roasting Censor og CookControl

Energieffektivt induktionskomfur med hurtig opvarmning

Denne model fra Siemens er både godt for klimaet og din pengepung. Komfuret er nemlig miljøvenligt, da det effektivt genanvender varmen, så du undgår energispild.

Modellen har en hurtig opvarmningstid, så du slipper for unødig spildtid og dermed også opnår øget energieffektivitet. Denne model måler 90 cm i højden, 60 cm i dybden, 60 cm i bredden og er mærket Energiklasse A.

Komfuret her har en rigtig god varmefordeling i hele ovnen og har desuden EcoClean indbygget, så du også sparer tid på rengøringen. Med denne funktion undgår du at fedt og snavs sætter sig fast i ovnen, så du slipper for den store rengøring. Ovnen har desuden installeret en smart Roasting Sensor, så du kan aflæse præcis, når maden er færdig.

Få hjælp i køkkenet med Cook Control

Det smarte ved dette induktionskomfur er især den indbyggede CookControl, som består af en række automatiske madlavningsprogrammer, der gør madlavningen både hurtig og lige til. Denne fungerer som en ekstra hånd i køkkenet, der er med til at hjælpe dig med at finde den mest optimale tilberedning af dine retter. Igennem en række madlavningsprogrammer finder CookControl automatisk den bedste måde at tilberede en bestem ret på.

Dette Siemens induktionskomfur er til dig, der er miljøbevidst og gerne vil skåne klimaet mest muligt. Samtidig kan dette komfur også vise sig at være en rigtig god investering rent økonomisk.

Electrolux komfur EKI60305IW – Simpelt og praktisk komfur med optimal beskyttelse

Udvalgte egenskaber:

 • Høj kapacitet
 • Hurtig tilberedning
 • Miljøvenligt
 • Høj sikkerhed
 • Tredobbelt glasdør indbygget

Høj ovnkapacitet og ekstra sikkerhedsbeskyttelse

Dette komfur fra Electrolux er et rigtig godt komfur, som du kan få til billige penge. Selvom det ikke koster alverden, betyder det ikke, at det er af ringere kvalitet. Tværtimod får du her et kvalitetsinduktionskomfur til en lav pris.

Modellen har en høj ovnkapacitet, på i alt 57 liter, med mulighed for at tilberede flere retter samtidig, både i ovnen og på de fire induktionsplader. Ovnen er udstyret med ekstra beskyttelse, i form af den kraftige trædobbelte glasdør, der giver maksimal sikkerhed og beskyttelse, så du ikke kommer galt afsted.  

Minimalistisk komfur med praktiske indstillingsmuligheder

Komfuret har et enkelt og minimalistisk design og er samtidig et af de mere økonomiske og energivenlige komfurer på markedet. Det er meget traditionelt udformet i sort og hvid, uden smart ekstraudstyr eller et hav af specialfunktioner.

Komfurets ovn har en række forskellige funktioner og praktiske indstillingsmuligheder indbygget. Modellen er mærket energiklasse A og måler desuden 90 cm i højden, 60 cm i dybden og 60 cm i bredden.

Modellen her fra Electrolux er til dig, der blot ønsker et rigtig godt og enkelt induktionskomfur, uden nogle smarte dikkedarer. 

Dette skal du være opmærksom på, før du vælger induktionskomfur

Der findes en lang række induktionskomfurer på markedet og de er efterhånden blevet yderst populære. Det skyldes især at denne type komfur, på den lange bane, er mere energivenlig.

Samtidig kan dette energieffektive komfur også give økonomiske besparelser, der kan mærkes på din elregning. Denne type komfur kommer altså, både klimaet og din pengepung til gode.

Er du en af de mange, der står og overvejer at investere i et induktionskomfur?

Så er der lige et par ting, som du bør overveje, inden dit endelige valg. På den måde er du sikker på at komme hjem med det helt rigtige.

Det første du bør overveje, er dit behov. Hvis du tit laver mad eller ofte har mange gæster på besøg, kan det være en fordel at vælge et komfur med stor kapacitet.

Vælg derfor en større model, hvor du kan have flere forskellige tilberedninger i gang på samme tid.

Hvis du derimod kun sjældent laver mad, er et stort og avanceret komfur måske ikke lige den rigtige løsning for dig. Her bør du i stedet overveje, om et mere traditionelt induktionskomfur uden en masse smarte funktioner, er den rigtige løsning til dig.

You may also like