Home UdenforHaven Gasgrill test

Gasgrill test

by Mark
0 comment
Gasgrill test

I vores gasgrill test, kigger vi nærmere på hvilken gasgrill som er den bedste på markedet.

Så står du og skal købe en gasgrill og gerne vil bruge dine penge på den bedste gasgrill, så er denne artikel noget for dig.

Vi har samlet en række test og anmeldelser og på baggrund af disse, har vi lavet en vurdering af hvilken gasgrill som er den bedste lige nu.

Udover at vise dig, hvilken gasgrill som er den bedste på markedet, har vi også lavet en prissammenligning af hver gasgrill.

Dermed kan du se hvor du kan købe den bedste gasgrill til den billigste pris lige nu.

I vores gasgrill test deltager flere Weber gasgrille, da de generelt er meget populære, men er det virkelig en Weber gasgrill der er den bedste gasgrill på markedet lige nu? Læs resten af artiklen og så finder du svaret.

Nedenfor har vi listet de 3 bedste gasgrille på markedet lige nu, vurderet ud fra denne test. Som en del af testen, fremhæver vi også hvilken gasgrill vi anbefaler samt hvilken gasgrill, som er “bedst til prisen”.

GASGRILL TEST – HER ER DE 3 BEDSTE GASGRILLE PÅ MARKEDET

Bedste Gasgrill

Weber Q1000 - 4,7 stjerner

Nummer 2

Webergenesis330

Weber Genesis E-330 - 4,7 stjerner

Nummer 3

Weber Q3000 Gasgrill

Weber Q3000 gasgrill - 4,6 stjerner

Anmeldelse af Weber Q1000 gasgrill – 4,7 stjerner

Den første gasgrill vi skal lave en anmeldelse af, er en Weber Q1000 gasgrill. Weber Q100 gasgrillen er en videreudvikling af den meget populære Weber Q100 gasgrill og derfor vil også kigge på anmeldelser af Weber Q100 gasgrillen, for at bedre kunne vurdere og bedømme Weber Q1000 gasgrillen.

Den gamle version af denne gasgrill, Weber Q100 grillen, fik på Amazon.com samlet 477 anmeldelser af grillen og en samlet rating på 4,7 stjerner ud af 5 mulige stjerner på Amazon.com.

Weber Q1000 versionen fra Weber har også fået anmeldelser på Amazon.com og her fik den en samlet rating på 4,7 stjerner ud af 5 stjerner, ligesom den gamle version af gasgrillen. På både den gamle version, Weber Q100 gasgrillen, samt den nye version Weber Q1000 gasgrillen fik den 4,7 stjerner af personer, som har købt produktet på Amazon.

Da der på begge gasgrille er mere end 100 anmeldelser, kan du som forbruger godt stole på at ratingen på 4,7 stjerner er retvisende for kvaliteten af gasgrillen fra Weber

Tekniske specifikationer for Weber Q1000 gasgrillen:

 • 1 stk. brændere i rustfrit stål
 • Gasgrillen bruger gas som brændstof og dette skal udskiftes engang imellem
 • Gasforbruget i timen er 2,49 Kw/t – dette svarer til cirka 180 gram gas i timen. (1 kg gas er 13,95 Kw/t)
 • Låg og bund er støbt af aluminium
 • Trinløs regulering af varme
 • Selve grillarealet er 42,5 x 32 cm
 • Højden på denne gasgrill er 59,7 cm
 • Bredden på denne gasgrill er 68,6 cm
 • Dybden er 48 cm
 • Farven er sort

Prismæssigt så er en Weber Q1000 gasgrill, en af de lidt billigere i denne test, da den koster 1.300 kr. det billigste sted vi har fundet på nettet. Weber Q1000 gasgrillen er ikke den bedste gasgrill, men er en rigtig god gasgrill til de nemmeste grillopgaver.

Udover at den lave pris på Weber Q1000 gasgrillen er en af de store fordele, så er størrelsen og vægten på den også en fordel. Weber Q1000 gasgrillen er nemt at rykke rundt på og kan stå på et bord i haven eller tilmed under overdækningen af terrassen.

Dermed kan du grille komfortabelt selvom det danske vejr måske ikke lige er til grillning.

Weber Q1000 gasgrillen er en godt køb, for dig som gerne vil grille men ikke have kulsmagen og vente på at kullene er klar – det vil sige den lidt impulsive grillmester, som får pludselig lyst til grillning.

Det primære kød der kan tilberedes på en Weber Q1000 gasgrill, er det lidt mindre, det vil sige bøffer og små stege med mere. Skal du op og lave store stege og andet, så skal du have Weber Q3000 gasgrill med et grillareal på 46 cm x 65 cm.

Prissammenligning – Weber Q1000 gasgrill

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.599,00 39,00 1.638,00 Læs mere

Anmeldelse af Weber Genesis E-330 gasgrill – 4,7 stjerner

Den næste gasgrill vi skal kigge på i denne test, er en Weber Genesis E-330 gasgrill. Weber Genesis E-330 gasgrillen har fået en god rating på Amazon.com på 4,7 stjerner ud af 5 mulige stjerner.

Denne rating er givet på baggrund af anmeldelser fra 527 kunder, som har købt en Weber Genesis E-330 gasgrill på Amazon. Den gode rating samt mængden af kundeanmeldelser, vidner om at vi har med en gasgrill af høj kvalitet at gøre.

Weber Genesis E-330 er en videreudvikling af den “gamle” Genesis gasgrill fra Weber som kom på markedet i midten af 1980’erne og som revolutionerede hele markedet for gasgrille. Det som gjorde den ekstra populær og skabte nye standarder for, var de Flavorizer Bars, som gør at maden som blev grillede, smagte som om man havde brugt en almindelig kulgrill.

Når du køber en Weber Genesis E-330 får du kvalitet for alle pengene og gasgrill i et moderne og meget lækkert design. Du skal vælge denne gasgrill, hvis du elsker at grille og kæle lidt ekstra for de retter som du vil tilberede på denne moderne gasgrill.

En af fordelene ved denne gasgrill og en af grundene til den er så populær, er at den kan klare alt lige fra stege, kyllinger, lammekøller til pizzaer, brød og lækre desserter – det er faktisk kun dine behov og din fantasi som sætter grænserne.

Når man køber en Weber Genesis E-330 gasgrill, er noget af det man får med en Sear station. Det som er værd at lægge mærke til ved Sear stationen er at den integreret i designet af gasgrillen og gør at du kan give steaks og bøffer præcis de mønstre du vil have – og i bedste fald perfekte grillmønstre.

Det er muligt at slukke for Sear stationen, når du har opnået dine flotte grillmønstre og herefter kan man bruge grillarelet almindeligt igen. Når du køber Weber Genesis E-330 gasgrill får du også tilberedningsborde, som gør at du kan tilberede alle ingredienser til din ret og også det som ikke skal på dine nye gasgrill.

Det er for eksempel muligt at stå og tilberede salater eller andet, mens dit kød steger og dette gør at du kan serverere dit lækre kød og din menu direkte fra grillen uden at skulle hente resten fra køkkenet.

Tekniske specifikationer for Weber Genesis E-330 gasgrillen:

 • 3 stk. brændere i rustfrit stål, der sikrer lang levetid på din gasgrill
 • Gasforbruget er 11,15 kw/t , hvilket svarer til cirka 850 gram gas i timen
 • Indeholdende porcelænsemaljerede Flavorizer Bars
 • Sear station med mulighed for at lave lækkert grillmønstre på bøffen med mere
 • Vægt er 81 kg
 • Gasgrillen er udstyret med 4 hjul, så grillen og de 81 kg kan trækkes rundt
 • Højden på gasgrillen er 164 cm
 • Bredden på denne gasgrill er 152 cm
 • Dybden på gasgrillen er 76 cm
 • Grillristen er lavet af støbejern
 • Grillarealet på denne gasgrill er 66 x 50 cm

Hvis vi tager et kig på prisen, så kan du se i vores prissammenligning at en Weber Genesis E-330 gasgrill lige nu koster i nærheden af 6.200 kr. og spørgsmålet er selvfølgelig om den er værd at købe – specielt i forhold til de andre deltager i denne gasgrill test.

Vi synes her på Tilhusoghave.dk at selvom prisen er dyr og at man skal give mere end 6.000 kr. for sin nye gasgrill, hvis man altså vælger Weber Genesis E-330 så er det en gasgrill, som kan det hele og som er af høj kvalitet.

Tidligere i denne artikel har vi nævnt hvordan du kan lave perfekte grillmønstre med den integrerede Sear station og hvordan de to Flavorized Bar’s giver kødets smag den autentiske grillsmag fra en kulgrill – samlet set er det 2 ting som vi mener gør at denne gasgrill er værd at købe.

Du skal købe en Weber Genesis E-330 gasgrill, hvis du elsker at grille og er til grillning på et højere niveau – samtidig vil størrelsen og designet på grillen også imponere dine gæster og tilberedningen bliver en kunstart

Prissammenligning - Weber Genesis E-330

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.404,00 39,00 5.443,00 Læs mere

Anmeldelse af Weber Q3000 gasgrill – 4,6 stjerner

Den næste gasgrill vi skal kigge på i denne test af gasgrill, er en Weber Q3000 gasgrill. Denne grill er også en videreudvikling af Weber Q300 gasgrillen, som var meget populær, og derfor vil vi også kigge nærmere på hvilke anmeldelser Weber Q300 har fået for at bedømme Q3000 versionen.

Amazon.com fik den gamle version af Weber Q300 4,6 stjerner ud af 5 mulige stjerner. Denne rating var baseret på anmeldelser fra 233 kunder, som har købt produktet på Amazon.com og anmeldt det. Da der er mere end 100 anmeldelser, er ratingen statistisk valid og du kan som forbruger stole på denne rating.

Udover at have fået gode anmeldelser på Amazon, så har Q300 versionen af Weber’s gasgrill også deltaget i den svenske version af Tænk – Bäst-i-test.se , hvor 4 forskellige varianter af grille blev testet. Her blev Weber Q300 nummer 2 i testen.

 

Fordelen ved at købe Weber Q3000 gasgrill er at du får en gasgrill, som er moderne og som har masser af kraft. På grund af den store kraft som Weber Q3000 gasgrillen har samt størrelsen på låget/grilloverfladen, gør at Weber Q3000 gasgrillen kan klare alle de ting du vil kunne forestille dig at grille – måske undtaget helstegt pattegris.

Vil du gerne bruge din nye gasgrill til at tilberede kyllinger, lam og store stege, så kan det store låg på Weber Q3000 gasgrillen sagtens håndtere dette. Hvis du vælger at købe en Weber Q3000 gasgrill, får du også en meget stabil vogn, som på trods af den lidt store vægt grillen har, er let at flytte rundt i haven.

Derudover gør vognen også at det er behageligt at stå og grille og arbejde med det kød, som du tilbereder.

Weber Q3000 gasgrillen er udstyret med to brænder – den ene brænder giver direkte varme og den anden brænder giver indirekte varme. Dette gør at du kan tilberede stort set på denne gasgrill. Denne gasgrill er udstyret med riste af støbejern, som gør at du får gode grillegenskaber.

Selve gasgrillen og vognen er udstyret med to sidebord, som gør at du har masser af plads til at tilberede for eksempel store stege eller skære kylling ud. En sidste fordel ved at vælge denne gasgrill er, at den har et indbygget termometer i låget, hvilket gør at man altid kan holde øje med temperaturen uden at åbne låget.

Tekniske specifikationer for Weber Q3000 gasgrillen:

 • Gasforbruget er 6,35 per Kwh/t
 • Grillarealet i cm er 46 x 65
 • Udvendig samlet mål for højde er 140,90 cm
 • Udvendig samlet mål for bredde er 140,30 cm
 • Udvendig samlet mål for dybde er 76,2 cm

Som du kan se på nedenstående prissammenligning, så koster en Weber Q3000 lige omkring 2.600 kr. og det store spørgsmål er så – er den pengene værd? Vi her på Tilhusoghave.dk synes at når man kigger på de gode anmeldelser fra Amazon, 4,6 stjerner ud af 5 mulige, samt at det er en grill fra Weber, så er vi næsten sikker på at den er pengene værd.

Og de 4,6 stjerner ud 5 mulige stjerner er givet til forgængeren Weber Q300 og man må formode at den nye version, Weber Q3000 gasgrillen, er endnu bedre.

Anmeldelse af Weber Spirit 310 gasgrill – 4,5 stjerner

Hvis du vælger at købe en Weber Spirit e-310 gasgrill, får du en fantastisk god gasgrill, der er alle pengene værd.

Med et køb af denne gasgrill, kan du stort set lave alle former for kød på din gasgrill og du kan imponere dine gæster med fantastiske stege eller lammekøller – du kan også lave pizzaer på grillen, dette kræver dog en Weber pizzasten men ellers er der ingen begrænsninger for hvad du kan lave på denne grill.

Gasgrillen er udstyret med 3 brændere, der gør at du kan styre grillen og den mad du skal lave på grillen, med direkte varme eller indirekte varme. De praktiske siddeborde, som er monteret på gasgrillen gør at du kan forberede tilbehør til grillmaden og ofte samtidig med at du underholde dine gæster, da der er masser af arbejdsplads på disse sideborde.

Når du køber denne gasgrill får du alt det med på billedet, som du ser. Du får skab og støbejernsriste med og i skabet kan du gemme din gasbeholder samt andet grill tilbehør, så det ikke roder så meget i haven.

Med en Weber spirit e-310 gasgrill er der tænkt på alt og hele formålet med at købe denne fantastiske gasgrill er, at grillmaden skal smage godt men at man samtidig som vært skal udstråle kontrol.

Weber Spirit 310 gasgrillen får en rating på 4,5 stjerner ud af 5 mulige stjerner påAmazon.com og denne rating er givet på baggrund af 811 anmeldelser fra kunder, som har købt en Weber Spirit 310 gasgrill på Amazon.

Udover at have fået gode anmeldelser på Amazon, fik Weber Spirit 310 gasgrillen også gode anmeldelser og 5 stjerner i en anden test foretaget af Søndagsavisen fra 2010.

Dermed kan kan man vist godt sige at Weber Spirit 310 gasgrillen er en ganske god gasgrill og vi synes at ratingen på 4,5 stjerner fra Amazon.com, er en meget god betegnelse for kvalitet en af denne gasgrill.

Tekniske specifikationer på Weber Spirit e-310 gasgrill:

 • 3 stk brændere i rustfrit stål, så du kan lave direkte og indirekte varme til din grillmad
 • Gasforbruget er 9,36 kw/t og du skal nok overveje en lidt stor gasbeholder for ikke at skulle skifte gas hele tiden
 • Der medfølger porcelænsemaljeret bund og låg samt Flavourizer bars
 • Gasgrillen tændes elektronisk og er udstyret med trinløs regulering af gas og varme
 • Når du køber denne gasgrill får du også et termometer med, som sidder i låget så du ikke skal bruge stegetermometer
 • Sidebordene er lakerede, så de kan sagtens tåle at blive lidt våde hvis du glemmer at stille grillen i tørvejr
 • Grillarealet på denne gasgrill er 62 x 45 cm
 • Grillen er udstyret med 6 redskabsholdere og 4 hjul, hvoraf 2 af dem kan låses så grillen står stabilt
 • Højden på denne gasgrill er 116 centimeter
 • Bredden på denne gasgrill er 132 centimeter
 • Dybden på denne gasgrill er 66 centimeter
 • Vægten på denne gasgrill er 56 kg, så grillen er meget stabil

Anmeldelse af Charbroil Patio Bistro gasgrill – 4,1 stjerner

Den næste gasgrill , som vi har kigget på for at finde frem til den bedste gasgrill, er Charbroil Patio Bistro gasgrillen. På Amazon.com har Charbroil Patio Bistro gasgrillen fået en rating på 4,1 stjerner ud af 5 mulige stjerner og denne rating er givet på baggrund af anmeldelser fra 772 kunder, som har købt denne gasgrill på Amazon.

Tekniske specifikationer for Charbroil Patio Bistro gasgrillen:

 • Grillarealet er 44 cm i diameter
 • Indeholder TRU infrarød grillsystem
 • Gasgrillen er inklusiv termometer
 • Gasgrillen tændes elektronisk
 • Indeholder 1 gasbrænder
 • Medfølger en grillrist af rustfrit stål
 • Gasforbrug: 3,8 kWh
 • Gasgrillen har en integreret betjeningsknap

Det har været svært at finde anmeldelser af Charbroil Patio Bistro gasgrillen og derfor er det også svært at konkludere på, hvor god denne gasgrill egentlig er. Vi har dog valgt at bruge ratingen fra Amazon.com som rettesnor for hvor god denne gasgrill er, og derfor får Charbroil Patio Bistro gasgrillen 4,1 stjerner.

Anmeldelse af Landmann 12792 gasgrill

Den næste gasgrill vi skal kigge på i vores gasgrill test, er en Landmann 12792 gasgrill. Vi har valgt at tage Landmann 12792 gasgrill på baggrund af at den har fået gode anmeldelser påLandmann.dk egen hjemmeside.

I denne test lavet af gear.dk, dog fra 2010, testede Landmann Avalon 12792 mod Dancook 6000. I testen fik Landmann 12792 gasgrill 5 stjerner ud af 6 mulige, hvor konkurrenten fik 5 stjerner.

I en anden test af Landmann Avalon 12792 foretaget at et norsk forbruger magasin, kaldet Klikk.no, en dårlig anmeldelse med. Landmann Avalon 12792 gasgrillen fik blandt dårlige karakterer i kategorien varmeevne og evnen til at holde varmen jævn. I Klikk.no testen vandt Weber Spirit Premium E-320 testen med 5 stjerner, hvor Landmann Avalon 12792 gasgrillen fik 3 stjerner.

I en anden test af grille fra 2010, foretaget af Søndagsavisen, fik en variant af Landmann Avalon 12792 3 stjerner og generelt en dårlig anmeldelse i forhold til konkurrenterne. I denne test fik Dancook 6000 5 stjerner og det gjorde Weber Spirit E-310 også.

Med input fra flere testkilder, ligner det en tendens at gasgrille fra Landmann.dk generelt er i dårligere kvalitet end gasgrille fra Weber. Og dette er til trods for at prisniveauet på en gasgrill fra Landmann gasgrill ligger meget tæt på de bedste gasgrille fra Weber.

Hvilken gasgrill skal du købe?

I vores test af gasgrille, har vi kigget på en del gasgrille og har rated hver gasgrill ud fra 1-5 stjerner, men hvilken gasgrill skal du købe? Det kommer helt an på dine behov og din økonomi. Har du behov for en god gasgrill, der kan det mest basale så synes vi at du skal vælge en Weber Q1000, som er den bedste gasgrill til prisen.

Har du større behov og ønsker til din grillning, så vil det være Weber Genesis E-330 gasgrillen eller Weber Spirit e-310 gasgrillen du skal vælge. Her er prisen selvfølgelig højere, men du får også kvalitet for pengene.

Vi håber at du har kunnet bruge vores gasgril test og at du har fundet inspiration i denne artikel.

Er du endt med at købe en af ovenstående gasgrille ud fra information i denne artikel, så kommenter venligst med hvor du har købt den og til hvilken pris du har købt den til. Dermed hjælper du andre læsere og forbruger med at spare penge på køb af produkter til hus og have.

You may also like