Home Til HusetHusholdningsmaskiner Kitchenaid Artisan røremaskine – Anmeldelse

Kitchenaid Artisan røremaskine – Anmeldelse

by Mark
0 comment
Kitchenaid Artisan Køkkenmaskine

Leder du efter en Kitchenaid Artisan røremaskine?

I denne artikel kigger vi på hvor god KitchenAid Artisan røremaskinen egentlig og anmelder den.

Derudover laver vi også en prissammenligning fra diverse forhandlere på nettet, for at finde ud af hvor KitchenAid Artisan røremaskinen er billigst lige nu.

Selvom du måske har sat dig for at det skal være Kitchenaid Artisan røremaskinen du gerne vil kigge, så har vi her på Tilhusoghave.dk tidligere testet andre røremaskiner/køkkenmaskiner og du kan se vores røremaskine/køkkenmaskine test her.

Anmeldelse af Kitchenaid Artisan køkkenmaskine

Kitchenaid Artisan røremaskinen er en meget populær køkkenmaskine og betegnes ofte, som en røremaskine da da køkkenmaskinens primære funktion er en rørearm. Dog kan der på armen også tilsættes tilbehør som en dejkrog, et piskeris, en kødhakker, et råkostjern samt andet tilbehør. Dette gør Kitchenaid Artisan røremaskinen til en maskine med mange funktioner og kan erstatte mange af apparater, som der i forvejen findes i køkkenet.

Vi har i denne artikel sat os for at finde ud af om du som forbruger skal købe Kitchenaid Artisan røremaskinen eller om du i virkeligheden, skal kigge på andre røremaskiner. For at give dig som forbruger det bedste beslutsningsgrundlag, har vi her på Tilhusoghave.dk kigget på hvilken test og anmeldelser Kitchenaid Artisan røremaskinen har fået.

Den første test vi skal kigge på, er testen af køkkenmaskiner fra Tænk fra maj 2013. Her deltog Kitchenaid Artisan røremaskinen i en kæmpe test af 13 af bedste og mest populære køkkenmaskiner på markedet.  I Tænk’s test har de lagt stor vægt på tilberedningen foretaget af køkkenmaskinerne, brugervenligheden samt det samlet kvalitetsindtryk af køkkenmaskinen.

Kitchenaid Artisan røremaskinen fik i Tænk’s test af køkkenmaskiner en samlet score på 60 %, hvor vinderen af Tænk’s test Bjørn Teddy AR005 køkkenmaskinen fik 67 %. Kitchenaid Artisan røremaskinen bedømmelse svarer til karakteren middel i Tænk’s test.  I kategorien tilberedning fik Kitchenaid Artisan røremaskinen karakteren god, men i kategorien brugervenlighed fik den kun karakteren middel. Det samlet kvalitetsindtryk Tænk’s eksperter fik af Kitchenaid Artisan røremaskinen var dog et meget godt indtryk og på trods af den middelmådige karakter i brugervenlighed, er det altså en køkkenmaskine af høj kvalitet.

Den næste test af køkkenmaskiner, som vi skal kigge på for at kunne give den bedste vurdering af Kitchenaid Artisan røremaskinen er en test i Søndagsavisen. I Søndagsavisen’s test af køkkenmaskiner deltog 6 køkkenmaskiner og det var nedenstående køkkenmaskiner:

 • Kitchenaid Artisan 150
 • Kenwood Premier Major KMM020
 • OBH Nordica Herkules
 • Bosch MUM86
 • Ankarsrum Assistent Original 6220
 • Krups KA990T

Resultat og bedømmelse i Søndagsavisen’s test af køkkenmaskiner:

 • Ydeevne og udholdenhed – 3,6
 • Piskning af æggehvider – 4,0
 • Blanding af kagedej – 3,3
 • Æltning af brøddej – 3
 • Udholdenhed – 4,0
 • Brugervenlighed – 2,0
 • Stænk og spild – 4,0
 • Samlet bedømmelse på 3,2

Ovenstående bedømmelse i Søndagsavisen’s test af køkkenmaskiner gav Kitchenaid Artisan røremaskinen en fjerdeplads, hvor testvinderen Kenwood Premier Major KMM020 fik bedømmelsen 3,8 i testen.  Nummer 2 i Søndagsavisen’s test – OBH Nordica Herkules – fik 3,4 og der var ikke langt fra nummer 4 til nummer 2 i bedømmelsen dog med en betydelig forskel fra bedømmelsen af Kitchenaid Artisan røremaskinen  til vinderen Kenwood Premier Major KMM020.

Det næste sted vi har kigget på, for at bedre at kunne vurdere og anmelde Kitchenaid Artisan røremaskinen er Amazon. På den amerikanske del af Amazon, har vi fundet anmeldelser af Kitchenaid Artisan røremaskinen. På Amazon får røremaskinen fra KitchenAid en samlet bedømmelse på 4,7 stjerner ud af 5 mulige stjerner. Denne bedømmelse er lavet på baggrund af anmeldelser fra 4.033 kunder, som har købt produktet hos Amazon. Når der er så mange anmeldelser, så er bedømmelsen statistisk valid og du kan som forbruger stole på at denne bedømmelse er retvisende.

Til sammenligning har Kenwood Premier Major KMM020, som har fået bedre bedømmelse i Tænk’s test af køkkenmaskiner og i Søndagsavisen’s test, fået en bedømmelse på 4,7 stjerner på den engelske del af Amazon.

De tekniske specifikationer på køkkenmaskinen fra KitchenAid er følgende:

 • Motoreffekt på 300 watt med 10 hastigheder inkluderet
 • Kapacitet på 4,8 liter
 • Køkkenmaskinens vægt er 11,3 kg så den står stabilt på køkkenbordet ved omdrejning af dej mm.
 • Kapacitet af mel i skålen er 1 kg
 • Tilbehør – Som standard medfølger der fladt piskeris, piskeris, dejkrog, plastskærm og skål til dejen
 • Køkkenmaskinen har målene 35 x 22 x 35 cm

Skal du så købe røremaskinen fra Kitchenaid?

Skal du så købe røremaskinen fra KitchenAid eller skal du overveje en af de andre køkkenmaskiner vi har nævnt i denne artikel? Det er selvfølgelig op til dig og de præferencer du har – ønsker du at købe den køkkenmaskine der er den bedste, så har Kenwood Premier Major KMM020 vundet Søndagsavisen’s test samt en andenplads i Tænk’s test fra 2013.  Derudover så koster Kenwood Premier Major KMM020 300 kr. mindre end røremaskinen fra KitchenAid. Men hvis du tidligere har haft gode erfaringer med produkter fra KitchenAid og i og med at den får 4,7 stjerner på Amazon, så er vi her på redaktionen sikre på at hvis du ender med at købe Kitchenaid Artisan røremaskinen, så får en røremaskine af høj kvalitet der nok skal tilfredstille de behov du har.

Andre røremaskiner vi har testet og anmeldt

Se flere spændende test af maskiner til husholdningen

Her på Tilhusoghave.dk har vi også lavet en række andre test, som giver dig som forbruger en god indsigt i hvilke produkter, der klarer sig bedst. Vi har tidligere lavet følgende anmeldelser eller test af produkter til hus og have:

Vi håber at du har kunnet bruge vores anmeldelse og pristjek af Kitchenaid Artisan røremaskinen  og at du har fundet inspiration i denne artikel. Er du endt med at købe en af ovenstående røremaskinen fra Kitchenaid ud fra information i denne artikel, så kommenter venligst med hvor du har købt den og til hvilken pris du har købt den til. Dermed hjælper du andre læsere og forbruger med at spare penge på køb af produkter til hus og have.

You may also like