Home UdenforHaven Fatboy Hængekøje

Fatboy Hængekøje

by Mark
0 comment
Fatboy Hængekøje

Selvom kalenderen siger snart forår men der stadig blæser kolde vinde, så kan man begynde og glæde sig til den danske sommer og finde lækre ting til haven i sommerferien.

Og hvilken bedre måde er der end at nyde det danske solskin i en Fatboy hængekøje.

En Fatboy hængekøje er en rigtig god investering, da det kan nydes flere steder end kun i haven. Hvis man vælger at købe en Fatboy Headdemock, er det en god hængekøje som for eksempel kan tages med på stranden, når man skal nyde det gode vejr der. Og da en Fatboy Headdemock er stor, kan flere fra familien nyde solen sammen eller en af de voksne kan slappe alene i den dejlige sol.

Hvor finder man en Fatboy hængekøje billigst?

Fordi en Fatboy hængekøje er så populær og fordi det er en af de lækreste hængekøjer på markedet, så er prisen også derop af. Den vejledende pris på en Fatboy hængekøje er 3.600 kr., men undersøger du markedet lidt og er du ikke kræsen med valget af farve på din hængekøje, kan du finde den billigere på nettet.

Alt dette har vi her på Tilhusoghave.dk dog klaret for dig og vi har endda fundet den på tilbud, så du lige nu sparer 20 % på dit køb af en Fatboy hængekøje – Se mere hos CDON.com i nedenstående link.

Hvorfor er en fatboy hængekøje så populær?

Men hvorfor er det at en hængekøje fra Fatboy er så populær? Udover den gode kvalitet, findes der et hav af fordele ved at vælge en Fatboy Headdemock i stedet for de andre hængekøjer med stativ der findes på markedet. Nedenfor har vi listet de fordele som vi ser:

  • Et robust stålstativ gør at hængekøjen kan tages med på stranden og flyttes overalt i haven
  • En vand- og smudsafvisende overflade og kan tåle fugt og andre ting
  • Kan pakkes ned i tasker og stativet er lavet af letvægtstål, hvilket gør at den er nem og flytte og meget mobil
  • Nem at rengøre med en klud, hvis der bliver spildt på den eller andet
  • Stor og rummelig hængekøje i målene 330 x 100 x 110 cm i størrelse med plads til at brede sig
  • Kan tåle at to personer ligger i den – dog maximum vægt på 150 kg

Fordelene ved at vælge en Fatboy hængekøje er mange og hvis du vælger at købe denne hængekøje, så køber du en kvalitetshængekøje som kan være familiens centrum for hygge og afslapning i haven eller andre steder.

Skal man købe den fra ny eller brugt?

Er prisen for en hængekøje til omkring 3.000 kr. eller mere for meget for privatøkonomien, kan et godt alternativ være at lede efter den brugt på nettet og finde den billigere her. Du kan blandt andet finde den brugt på dba.dk og her kan du ende med at spare helt top til halvdelen i forhold til nypris.

Dog skal du huske på at når du køber den brugt på nettet på dba.dk eller andre steder, så er den brugt og kan være mere slidt end billedet viser. Der er dermed større sandsynlighed for at den kan gå i stykker, end hvis du vælger at købe en ny en på nettet.

Hvis du i stedet valgte at købe den fra ny til de 2.795 kr. som vi har fundet til dig på Cdon.com, så ville du have 14 dages fortrydelsret for det første, men du vil også have 2 års reklamationsret såfremt der skulle ske noget med den. Dette får du ikke med, hvis du vælger at købe den brugt på guloggratis.dk eller andre steder og dette er noget du skal overveje.

Er du ikke kræsen med farvevalget på hængekøje, kan du måske finde den endnu billigere end det vi har fundet den til på Cdon.com – På Cdon.com får 20 % og her kan du købe alle farverne på hængekøjen. Men hvis man søger lidt på nettet, kan man måske finde den billigere andre steder i en mere utraditionel farve. Tidligere har nedenstående webshops solgt dem forholdsvis billigt i mindre populære farver:

  • Fleggard.com
  • Wupti.com
  • Luceart.com

Vi håber at ovenstående artikel, har hjulpet dig og givet dig inspiration til hvor du skal købe din Fatboy hængekøje – Hvis du ender med at købe den en af de steder vi anbefaler i denne artikel, så kommenter venligst hvor og til hvad pris, så andre forbrugere også kan se hvor den findes billigst lige nu.

You may also like