Saftpresser test

by Mark
0 comment
Saftpresser test

Leder du efter en saftpresser eller juicepresser og er i tvivl om hvilken en du skal vælge?

I denne artikel giver vi dig svaret på hvilken saftpresser og juicepresser, der er den bedste på markedet.

Derudover viser vi dig også, hvor du kan finde den billigst på nettet, så du kan købe den med det samme. Vi har sammenlignet priser på saftpresser og fundet frem til, hvor du kan finde de bedste saftpressere på markedet til de billigste priser.

Her på Tilhusoghave.dk har vi samlet de test og anmeldelser, der er lavet af de forskellige saftpresser der findes på markedet og giver her vores bud på den bedste saftpresser / juicepresser

Saftpresser test – Her er de 3 bedste

Anmeldelse af Phillips 1869 saftpresser og juicepresser 4,6 stjerner

Den første saftpresser vi skal kigge på i vores test af saftpressere, er Phillips 1869 saftpresseren. Phillips 1869 saftpresseren er en forholdsvis ny saftpresser på markedet og er en videreudvikling af tidligere saftpresser fra Phillips, som alle fik gode anmeldelser i diverse test.

For at finde ud af hvor god Phillips 1869 saftpresseren egentlig er, har vi også denne gang kigget på andre test på nettet og samlet dem her på Tilhusoghave.dk. Det første sted hvor vi har fundet anmeldelser af Phillips 1869 saftpresseren, er på Amazon.de. På Amazon.de får denne saftpresser fra Phillips en samlet karakter på 4,6 stjerner ud af 5 mulige stjerner. Denne karakter er baseret på anmeldelser fra 578 kunder, som alle har købt Phillips 1869 saftpresseren og anmeldt den hos Amazon. Som du kan se er der mere end 500 anmeldelser og derfor kan du som forbruger, rent statistisk, godt stole på at denne anmeldelse er retvisende.

Denne ny juicer fra Phillips, gør at det bliver meget nemt at lave friskpresset juice til morgenbordet eller til frokost. Det store påfyldningsrør gør, at du kan proppe alle frugter ned i røret uden af skulle skærene frugterne ud. Og med en stor motorkraft på 900 watt, så gør det også at juiceren kan klare former frugt og grøntsager, som du kunne finde på at smide ned i røret. Phillips 1869 saftpresseren er ekstrem nem at rengøre, da den har sit eget rengøringsprogram, så når du har lavet juice med saftpresseren, kan du nyde juicen mens du tænder for rengøringsprogrammet. Phillips 1869 saftpresseren er som sagt en videreudvikling af tidligere succesfulde saftpressere og heriblandt den anmelderroste Phillips 1861 saftpresser, som har vundet mange test. Den nye version af Phillips saftpresseren giver faktisk 10 % større juiceudbytte end sin populære forgænger og det er også værd at tage med i vurderingen af denne saftpresser fra Phillips.

Specifikationer:

 • Påfyldningsrører er et XXL rør og du kan derfor fylde alle mulige frugter ned i røret uden bekymring
 • Motoreffekten er 900 Watt, som gør at denne saftpresser klarer alle opgaver hurtigt
 • Kapaciteten på kanden er 2,5 liter
 • Vægten på denne saftpresser fra Phillips er på 4,35 kg.
 • Saftpresseren har 2 hastigheder
 • Saftpresseren er lavet af rustfrit stål og ruster ikke, selvom den kommer i opvaskeren

Se hvor du kan købe en Phillips 1869 billigst i nedenstående prissammenligning:

Anmeldelse af Phillips HR 1871  4,5 stjerner

Phillips HR 1871 har vundet flere anerkende test blandt svenske og tyske varianter af Tænk fra 2013 og selvom testen blev lavet i 2013, kan denne saftpresser stadig anbefales. Denne Phillips saftpresser er simpelthen den bedste saftpresser på markedet og du kan tilmed købe den til en billig pris. Vi har sammenlignet priser på Phillips HR 1871 og du kan se dem nedenfor:

Udover at have vundet de to test i Test.de og Expressen.se i 2013, har denne fantastiske saftpresser også fået en række gode anmeldelser af de kunder der har købt den, både på Amazon.com og på Amazon.de. På den tyske version af Amazon, giver kunderne denne saftpresser 4,6 stjerner ud af 5 mulige stjerner. Denne anmeldelse er lavet på baggrund af 361 kundeanmeldelser og den er derfor meget valid og retvisende.

På den amerikanske version af Amazon, har Phillips HR 1871 fået 3,5 stjerner ud af 5 mulige. Denne rating er baseret på 165 kundeanmeldelser.

Hvorfor er det så at Phillips HR 1871 er en af bedste saftpressere på markedet og hvorfor er den så populær i forhold til sine konkurrenter på markedet? Lad os kigge nærme på nogle af de specifikationer, som gør at denne saftpresser adskiller sig fra konkurrenterne.

Specifikationer:

 • Påfyldningsrører er 8 cm i diameter og er så stort at du næsten kan blende al frugt og grøntsager
 • Motoreffekten er 800 Watt, som gør at denne saftpresser klarer alle opgaver hurtigt
 • Kapaciteten på kanden er 2,5 liter
 • Saftpresseren har 2 hastigheder
 • Saftpresseren er lavet af rustfrit stål og ruster ikke, selvom den kommer i opvaskeren

Generelt får du med Phillips HR 1871 en god saftpresser, som har vundet flere test og som har fået rigtige gode anmeldeler på Amazon. Det store påfyldningsrør gør at du kan blende næsten al slags frugt og grøntsager og den store motoreffekt, presser frugt og grøntsager på kort tid.

En anden god grund til at vælge denne Phillips saftpresser er på grund af rengøringen af den. Som med så mange andre køkkenmaskiner, kan rengøringen af køkkenmaskinen også spille en væsentlig rolle for om man kan lide sin nye saftpresser.

Anmeldelse af Gastroback 40128 saftpresser  4,8 stjerner

I vores test af saftpresser har vi valgt at tage Gastroback 40128 med i testen. Denne saftpresser er nemlig af så god kvalitet, kan vi ikke kunne modstå at tage den med. Denne saftpresser får 4,8 stjerner ud af 5 mulige på den tyske version af Amazon. De 4,8 stjerner ud af 5 mulige er givet på baggrund af 88 kundeanmeldelser på Amazon.de. Selvom det “kun” er 88 kundeanmeldelser, er det stadig tæt på de 100 styks som skaber statistisk validitet.

Baseret på rating fra Amzon, er denne saftpresser faktisk bedre end testvinderen Phillips HR 1871. Dog er prisen på en Gastroback 40128 dog også næsten dobbelt så stor, som vinderen af denne test. Du kan finde prisen på Gastroback 40128 hos en af de nedenstående webshops.

Du skal vælge en Gastroback 40128 saftpresser, hvis du er ligeglad med at betale over 2.000 kr. for en saftpresser, der virkelig kan sit kram. Selvom prisen er væsentlig dyrere end testvinderen, så er denne saftpresser alle penge værd. En af de ting, som er bedre ved en Gastroback saftpresser er for eksempel at selve skålens vidde er 84 mm mod 80 mm på Phillips saftpresseren, der vandt denne test. En anden ting hvor saftpresseren fra Gastroback adskiller sig fra konkurrenten fra Phillips, er hvor meget der kan være i kanden. Her kan der i Gastroback saftpresseren være 3 liter mod 2,5 liter juice i testvinderen fra Phillips.

Du kan se flere Gastroback 40128’s tekniske specifikationer nedenfor:

 •  Motoren er imponerende 1300 watt og løser alle opgaver.
 • Beholderen er 3 liter og kan rumme meget saft og juice
 • Saftpresseren betjenes elektronisk via display
 • Saftpresseren fra Gastroback vejer 5,4 kg
 • Medfølgende børste gør rengøring af saftpresseren nem

Alt i alt kan vi her fra redaktionen anbefale saftpresseren fra Gastroback på trods af en højere pris på produktet end vinderen af denne test. Hvis du køber en Gastroback 40128 får du en saftpresser, der kan klare alle former for opgaver i forhold til saft- og juicepresning og er alle pengene værd, hvis husstanden har råd til den.

Bosch MES3000 saftpresser 4,5 stjerner

Den sidste saftpresser som vi skal kigge på i denne test af de bedste saftpressere og juicepressere på det danske marked, er en saftpresser fra Bosch som hedder Bosch MES3000.  Denne saftpresser fra Bosch får på den tyske version af Amazon 4,5 stjerner ud af 5 mulige stjerner. Denne anmelde af den tyske saftpresser fra Bosch er lavet på baggrund af 102 kundeanmeldelser og er derfor nok til at man som forbruger kan stole på denne anmeldelse af kvaliteten af saftpresseren.

Du kan finde en Bosch MES3000 saftpresser hos en af de nedenstående webshops:

Udover at designet på denne saftpresser fra Bosch er yderst lækkert, så er der også en række fordele ved at vælge denne saftpresser for den lidt kræsne juice drikker.  En af de ting som er gode ved denne saftpresser, er blandt andet at der er indbygget en filterkurv, som giver en bedre juiceekstrakt end hos mange andre saftpressere. En god saftpresser er også kendetegnet ved at der ikke er så meget skum på det saft, der presses og med en Bosch MES3000 får du en saftbeholder med skumadskiller. Derudover findes der også en række andre fordele, som vi skitserer nedenfor men generelt kan man sige at hvis du køber denne saftpresser fra Bosch, så får du en saftpresser af god kvalitet med fokus på at lave god juice.

De tekniske specifikationer for saftpresseren fra Bosch er:

 • Motoreffekt på 700 watt der kan klare de fleste opgaver
 • Vægten er 4,41 kg og har skridsikre gummifødder påsat
 • Saftpresseren har 2 trins regulering
 • Påfyldningsrører er 75 mm

Denne saftpresser fra Bosch vinder ikke denne test og er den dårligste saftpresser af de 3 saftpresser vi har testet, dog adskiller denne saftpresser sig alligevel. Prisen på denne saftpresser ligger nemlig mellem 600 kr. 0g 800 kr. og koster derfor næsten halvdelen af testvinderen fra Phillips og en fjerdedel af saftpresseren fra Gastroback. Med tanke på den store forskel i pris og at brugerne på Amazon giver denne saftpresser 4,5 stjerner ud af 5 i forhold til 4,6 stjerner hos testvinderen, så kan denne saftpresser sagtens klare opgaven. Hvis du kun presser saft og juice en gang imellem, kan det være at denne saftpresser fra Bosch er lige noget for dig.

Så det store spørgsmål er simpelthen, hvor meget juice og saft presser du og hvor meget er du villig til at betale. Alle 3 saftpressere vi har taget med i denne test, får gode karakterer og værd at købe. Der er forskel i pris og anmeldelse, men hvis du vælger en af de ovenstående saftpresser, kan du ikke gå galt i byen.

Andre artikler/test vi har lavet

Udover at anmeldelser af og test af saftpressere og andre maskiner til  køkkenet, har vi også samlet og lavet test af andre maskiner med mere til huset og haven. Her er et kort udpluk af dem:

Vi håber at du har kunnet bruge denne artikel og at den har hjulpet dig på vej med at finde inspiration til at valg af den rigtige saftpresser. Hvis du er endt med at købe en saftpresser og du måske tilmed har sparet penge på den, så kommenter venligst med hvor du fandt den og til hvilken pris.

You may also like