Home UdenforHaven Weber Q1200 anmeldelse

Weber Q1200 anmeldelse

by Mark
0 comment
Weber Q1200 Gasgrill

I denne artikel vil vi kigge nærmere på en Weber Q120 /Q1200 gasgrill og hvor god den egentlig er.

Derudover vil vi også vise dig, hvor du kan finde den billigst på nettet.

Vi vil blandt vurdere Weber Q120 gasgrillen ved at kigge på anmeldelser af denne fra blandt andet Amazon, com, hvor den får 4,7 stjerner ud af 5 mulige stjerner – se mere hvorfor en Weber Q120 får så gode anmeldelser og se hvor du kan finde den billigst og spare flere hundrede kroner lige nu.

Hvilke anmeldelser har en Weber Q120 / Q1200 fået?

Som en af vores vurdering af, om det kan betale sig at købe en Weber Q120/Q1200 har vi kigget rundt på nettet for at se om hvor gode anmeldelser denne gasgrill fra Weber får. Vi har blandt andet fundet en god anmeldelse af Weber Q120 på Amazon.com . På Amazon får Weber Q120 4,7 stjerner ud af 5 mulige stjerner og dette må siges at være ganske flot. Denne rating / anmeldelse er på baggrund af 177 kundeanmeldelser på Amazon.com og en af kunderne udtaler blandt andet:

“Perfekt størrelse efter vores grillbehov og samtidig også perfekt til at proppe i bilen til at grille på camping eller på en tur på stranden”

Denne gasgrill fra Weber har desværre ikke deltaget i nogle test, men man kan dog sige at generelt så går man ikke galt i byen med en gasgrill fra Weber, der har lavet markedets bedste grill i mange år.

Hvor god er den egentlig og hvilke fordele er der ved den?

Fordelen ved at købe en Weber Q1200 er at blandt andet at du kan have den med på farten. Elsker du at grille, kan du dermed have denne gasgrill fra Weber med på camping, skovtur eller andet hvor man normalt ville skulle bruge en engangsgrill eller andet. Du kan dermed med denne gasgrill fra Weber, få det bedste ud af grillning overalt hvor du bevæger dig med dit bekendtskab.

En fordelen ved denne grill, er at den bruger gas som forbrænding hvilket gør at den er hurtig varm og du skal ikke stå og vente på at kullene bliver færdige, før at du kan begynde at grille. Med en gasgrill kan du grille indenfor få minutter og hurtig have lækkert tilberedt grillmad klar til venner og familie.

De tekniske specifikationer for en Weber Q1200 gasgrill er følgende:

  • 1 rustfri brænder
  • Gasforbrug 2,49 kw/t hvilket svarer til cirka 4 til 5 timer på en almindelig gasbeholder
  • Tændes elektronisk
  • Gasgrillen og dens varme kan trinvis reguleres
  • Låget og bunden af grillen er lavet af aluminimum
  • Termometer i midten, så du kan se hvor varmt der er i grillen

Er en Weber Q120 værd at købe?

Er en Weber Q1200 gasgrill så værd at købe? Ja det synes vi her på Tilhusoghave.dk – men det kommer selvfølgelig an på hvad du skal bruge en grill til. Er du en af de grillelskere som gerne vil lave lækre store stege, så kan det blive et problem med en Weber Q1200 gasgrill. Men skal du lave mad til få personer og skal du have en gasgrill, som du nem kan tage med rundt og som er let at transportere, så kan denne gasgrill anbefales.

Selve prisen er jo heller så dyr, for en god gasgrill som man kan have med alle vegne – lige nu kan du få den mellem 1.500 kr. til 1.800 kr. i nogle af de udvalgte webshops og dette er en lav pris for en god grill. Når en Weber Q1200 tilmed får 4,7 stjerner ud af 5 mulige stjerner på Amazon.com, vidner det om at det er en god gasgrill af høj kvalitet til pengene.

Hvilke andre gasgrille skal du overveje

Er du stadig i tvivl om det er en Weber Q3200 gasgrill du skal købe, så eventuelt læse nogle af de andre anmeldelser af gasgrille som vi har lavet og derudover vores store test af de bedste gasgrille. Se mere i nedenstående artikler:

Vi håber at du har kunnet bruge ovenstående artikel og anmeldelse af Weber Q1200. Er du endt med at købe denne gasgrill, så skriv en kommentar med hvor du har fundet den og til hvilken pris, så andre forbrugere kan drage nytte af dette tip.

You may also like