Home UdenforHaven Weber Q1000 gasgrill – Anmeldelse

Weber Q1000 gasgrill – Anmeldelse

by Mark
0 comment

I denne artikel kigger vi nærmere på en Weber Q1000 og du kan i denne artikel se hvor den er billigst samt hvorfor det er et godt køb.

Vi har kigget på en Weber Q1000 , som den nye serie hedder da der er sket en videreudvikling af den populære Q100 serie. Dog er  Q1000 serien så ny, at der ikke endnu er så mange anmeldelser af den. Derfor har vi kigget på Weber Q100’s anmeldelser og da Weber Q1000 er en videreudvikling af Weber Q100, så er vi sikre på at denne grill er blevet endnu bedre.

Vi vil i denne artikel gennemgå hvorfor den er så populær, hvilke anmeldelser den har fået og hvor du kan finde en Weber Q1000 billigst på nettet.

Vi har kigget på hvorfor en Weber Q100 virkelig er så populær og efterspurgt, som den er og fundet frem til at denne gasgrill er populær, fordi den er så “lille” som den er. Denne størrelse gør at den er yderst mobil og kan transporteres rundt i haven, men kan også benyttes hvis man vil på camping eller besøge venner og bekendte, så kan man tage denne gasgrill med.

Selvom denne Weber Q100 / Q1000 gasgrill er forholdsvis lille af størrelse, så er højden på låget fra risten stor nok til at en lille høj steg eller kylling, kan ligge derinde og blive grille og derfor er den perfekt til camping mv. Optænding og opvarmning af denne grill, tager ganske få minutter og du kan grille kort efter du har sat den til. Vægten på gasgrillen er 12,9 kg og gør at man kan transportere den rundt, men at den stadig står stabilt enten på et bord eller på jorden uden at vælte, hvis man skulle komme til at skubbe til den.

Yderligere specifikationer for denne handy og gode Weber Q100 / Q1000 gasgril er:

  • 1 stk. brændere i rustfrit stål
  • Gasgrillen bruger gas som brændstof og dette skal udskiftes engang imellem
  • Gasforbruget i timen er 2,49 Kw/t – dette svarer til cirka 180 gram gas i timen. (1 kg gas er 13,95 Kw/t)
  • Låg og bund er støbt af aluminium
  • Trinløs regulering af varme
  • Selve grillarealet er 42,5 x 32 cm
  • Højden på denne gasgrill er 59,7 cm
  • Bredden på denne gasgrill er 68,6 cm
  • Dybden er  48 cm
  • Farven er sort

Som ovenstående viser, så er en Weber Q100 / Q1000 en ganske god gasgrill med en udmærket størrelse grillareal. Gasforbruget er 2,49 Kw/t – dette svarer til at med en Weber engangsdåse på 440 gram, som du kan se her svarer til grilning i næsten 3 timer.

Hvilke anmeldelser har den fået?

Som en del af vores anmeldelse af Weber Q100 gasgrillen, har vi her på Tilhusoghave.dk kigget på hvilke anmeldelser der er lavet af denne gasgrill. På Amazon.com har Weber Q100 fået 4,7 stjerner ud af 5 mulige stjerner – du kan se produktet her. Der er lavet 439 kundeanmeldelser af denne grill og som sagt får den gennemsnitligt en topkarakter. Da der er forholdsvis mange kundeanmeldelser, vil vi her på Tilhusoghave.dk vurdere at anmeldelserne er valide og at karakteren er troværdig.

Er en Weber Q1000 værd at købe?

En Weber Q100 / Q1000 er helt klart værd at købe, hvis du har et behov for en god og lille gasgrill, som kan flyttes nemt og tages med diverse steder. Den kan tilberede mange ting, dog er det størrelsen på kødet der skal tilberedes som sætter begrænsninger for hvad der kan laves på grillen. Gasgrillen har en næsten 3 timers brændetid på en standard gasflaske på 440 gram og det burde være nok til et grillning et par gange.

Derudover har den fået 4,7 stjerner ud af 5 mulige på Amazon.com – dette fortæller os at der er mange der har købt den på nettet og størstedelen af disse kunder, giver den næsten topkarakter.

Prismæssigt er den ikke så dyr og kan lige nu erhverves for mellem 1.300 kr. og 1.500 kr. hvilket er ganske udmærket for en god lille grill. Når gasgrillen er erhvervet, skal den vedligeholdes men ellers er udgifterne kun til udskiftning af gassen til grillen.

Dermed kan vi her på Tilhusoghave.dk konkludere at en Weber Q100/ Q1000 er en god grill til pengene og værd at købe. Er du i tvivl om det rent faktisk er en Weber Q100 du skal have? Se vores andre artikler om andre varianter af Weber grille nedenfor:

Vi håber at du har kunnet bruge den information, som du har fået i denne artikel. Har du nogen spørgsmål, skal du være velkommen til at kommentere på denne artikel. Du også velkommen til at kommentere på denne artikel, såfremt du er endt med at købe denne gasgrill efter at have læst denne artikel – hvis dette er tilfældet så kommenter venligst med hvor du har købt den og til hvilken pris.

You may also like