Home Til HusetHusholdningsmaskiner Køkkenmaskine test – Her er den bedste røremaskine/køkkenmaskine

Køkkenmaskine test – Her er den bedste røremaskine/køkkenmaskine

by Mark
0 comment
Køkkenmaskine test - Kenwoord Major Titanium KM020

I denne artikel vil vi lave en køkkenmaskine test, som vil vise hvilken køkkenmaskine som er den bedste lige nu.

Vores køkkenmaskine test vil blandt indsamle test og anmeldelser af de forskellige køkkenmaskiner fra Kenwood. Kitchenaid, Assistent og Bjørn Teddy og give dig et bud på hvilken køkkenmaskine, der er den bedste på markedet lige nu.

Derudover vil sammenligne priser fra flere forhandlere på nettet og vise dig hvor du finder de forskellige køkkenmaskiner der er billigst på nettet.

Men hvilken køkkenmaskine eller røremaskine gætter du på er den bedste køkkenmaskine lige nu? Læs hele artiklen og find ud af om andre også mener det samme som dig og se hvor du skal købe din næste køkkenmaskine henne.

Udover dette, viser vi dig også hvor du kan købe de bedste køkkenmaskiner til de laveste priser på nettet ved at sammenligne priser fra flere forhandlere, som sælger dem og dermed giver dig som forbruger inspiration, til hvor du finder de bedste køkkenmaskiner til de bedste priser.

Alle de forhandlere som vi har sammenlignet priser fra på køkkenmaskiner, er alle forhandlere som har en god vurdering på Trustpilot og som du som forbruger kan have tillid til.

Stor køkkenmaskine test blandt Kenwood, Björn, Kitchenaid mfl.

Testvinder

4,8 stjerner

Køkkenmaskine test - Kenwoord Major Titanium KM020

Bedst til prisen

4,7 stjerner

Køkkenmaskine test - Kenwood Premier Major KMM770

Nummer 3 i test

4,6 stjerner

Støvsuger test - Kitchenaid røremaskine

Hvilke anmeldelser har de forskellige køkkenmaskiner fået?

Kenwood Major Titanium KM020 køkkenmaskine – 4,8 stjerner

I vores anmeldelse af Kenwood Major Titanium KM020, som vi har lavet her på Tilhusoghave.dk, fik denne røremaskine / køkkenmaskine 4,8 stjerner ud af 5 mulige stjerner og er derfor vinder af vores test af røremaskiner.

Ratingen på 4,8 stjerner ud af 5 mulige, var primært bæret frem at anmeldelser fra kunder som har købt røremaskinen på Amazon.

Denne rating er baseret på 139 anmeldelser fra kunder, der har købt produktet og er derfor statistisk valid. Da det er den bedste anmeldelse blandt deltagerne i denne test, vinder Kenwood Major Titanium KM020 denne test.

Køkkenmaskine test - Kenwoord Major Titanium KM020

Udover at have fået gode anmeldelser på Amazon i England, baserer vi her på Tilhusoghave.dk også vores samlet anmeldelser af Kenwood KM020 køkkenmaskinen fra flere test, hvor køkkenmaskinen fra Kenwood har klaret sig godt. En af de køkkenmaskine test, som vi blandt andet har kigget på er en test lavet afSøndagsavisen. I denne køkkenmaskine test lavet af Søndagsavisen har de blandt kigget på og givet deres karakter til Kenwood KM020 på en skal fra 1 til 5 ud fra følgende kriterier:

 • Ydeevne og udholdenhed – 3,9
 • Piskning af æggehvider – 4,2
 • Blanding af kagedej – 3,7
 • Æltning af brøddej – 3
 • Udholdenhed – 5
 • Brugervenlighed – 3
 • Stænk og spild – 5
 • Samlet bedømmelse på 3,8 og testvinder

I søndagsavisen’s test deltog der 6 køkkenmaskiner og udover Kenwood KM020, deltog også OBH Nordica Hercules, BoschMUM86, KitchenAid Artisan, Ankarsrum assistent original 6220 og til sidst Krups KA99OT. Som ovenstående viser så vandt Kenwood KM020 også Søndagsavisen’s test foran OBH Nordica Hercules.

Udover at have deltaget i Søndagsavisen’s køkkenmaskine test samt gode anmeldelser på Amazon, har Kenwood Major Titanium KM020 også deltaget i Tænk’s test af køkkenmaskiner fra juli 2013. I Tænk’s test af køkkenmaskiner fra 2013 deltog 13 af de bedste køkkenmaskiner på markedet og Kenwood Major Titanium KM020 fik scoren 62 %. Dette svarede til en samlet 8 plads i Tænk’s test og testvinderen i testen var Bjørn Teddy AR005 køkkenmaskinen med en score på 67 %.

Kenwood KM020 køkkenmaskinen fik karakteren god i kategorien tilberedning, en middel karakter i brugervenlighed samt karakteren god i det samlet kvalitetsindtryk.

En ting som er fordelagtig ved at købe en Kenwood Major Titanium KM020, udover den gode rating, er prisen på den. Kenwood Major Titanium KM020 koster lige nu, hos de forhandlere vi sammenligner priser hos, mellem 3.300 kr. og 3.500 kr. og ligger prismæssigt i mellemklassen, hvis vi kigger på de andre røremaskiner i denne test.

For 3.300 kr. for du en røremaskine af højkvalitet og faktisk kan Kenwood Major Titanium KM020 andet end at røre. Det er faktisk en køkkenmaskine og deltager også i vores test af køkkenmaskiner, som vi laver her på Tilhusoghave.dk.

Specifikationerne på Kenwood KM020 er følgende:

 • Motoreffekt – 1.500 watt og kan derfor klare de hårdeste udfordringer i forhold til dej og andre krævende ting.
 • Materiale – Køkkenmaskinen er lavet af metal og kan stå imod
 • Vægt – 9.7 kg så med en Kenwood KM020 får du en kraftig køkkenmaskine med en masse vægt, så den forbliver stabil på køkkenbordet
 • Skålstørrelse – 6,7 liter skål i rustfrit stål giver dig en stor skål der kan klare blandt andet en masse dej og helt op tli 5 kg. Dette kan være tidsbesparende hvis du skal bage til mange mennesker.
 • 2 trins regulering med pulsfunktion
 • Længde 40, 8 cm
 • Bredde 23,8 cm
 • Højde – 34,3 cm
 • Tilbehør – Der medfølger dejskraber, stænklåg og glasblender. Udover dette får du også røreredskaber med når du køber denne køkkenmaskine -K-spade, fleksibel K-spade, dejkrog og piskeris

Når du køber en Kenwood Major Titanium KM020 røremaskine, får du dermed en super køkkenmaskine som kan alt fra at røre dej til at blende med mere, som man normalt kan forvente af køkkenmaskiner. Dermed får man virkelig noget for pengene – ønsker du at købe en Kenwood Major Titanium KM020 så kan du finde den billigste pris på den hos nedenstående forhandlere:

Kenwood Premier Major KMM770 – 4,7 stjerner

Vi har tidligere her på Tilhusoghave.dk anmeldt Kenwood Premier Major KMM770 og i denne anmeldelse gav Kenwood Premier Major KMM770 4,7 stjerner ud af 5 mulige stjerner. Denne rating var baseret på baggrund af 146 anmeldelser fra kunder, som har købt produktet på Amazon.

I forhold til den anden deltager fra Kenwood i denne test af røremaskiner, så er der ikke den store forskel i ratingen. Denne røremaskine får 4,7 stjerner og testvinderen får 4,8 stjerner – når man samtidig tænker på at denne røremaskine, er 800 kr. billigere end testvinderen, har vi valgt at Kenwood Premier Major KMM770 vinder prisen for bedste røremaskine til prisen.

Køkkenmaskine test - Kenwood Premier Major KMM770

Kenwood Premier Major KMM770 deltog også i Tænk’s test af køkkenmaskiner fra juli 2013 og blev blandt de 13 testede køkkenmaskiner på markedet, en flot andenplads. Kenwood Premier Major KMM770 fik scoren 66 % og tabte kun marginalt Tænk’s test af køkkenmaskiner til testvinderen fra Bjørn Teddy.

Kenwood Premier Major KMM770 køkkenmakinen fik karakterene god i tilberedning, middel i brugervenlighed samt god i overordnet samlet kvalitetsindtryk. Det som trækker op i Tænk’s test er prisen på Kenwood Premier Major KMM770 køkkenmaskinen – hvis vi sammenligner prisen så koster Kenwood Premier Major KMM770 knap 2.995 kr. hvor testvinderen fra Bjørn Teddy koster knap 6.500 kr. Det er en væsentlig forskel i prisen mellem 2 køkkenmaskiner, som næsten ens karakter i Tænk’s test.

De tekniske specifikationer for Kenwood Premier Major Km770 køkkenmaskinen er:

 • Motoreffekt på 1200 watt
 • Størrelsen på skålen er 6,7 liter i rustfrit stål
 • Skålen kan klare 5 kg del
 • Køkkenmaskinen har 2 trins regulering
 • Tilbehør er K-spade, dejkrog og piskeris som røreredskaber og blender, dejskraber og stænklåg følger også med
 • Længden på denne køkkenmaskine er 39 cm
 • Bredden på denne køkkenmaskine er 23 cm
 • Højden på denne køkkenmaskine er 34 cm

Selvom Kenwood KM770 ikke er den køkkenmaskine, som får den højeste karakter i vores test men derimod kun den anden højeste, så har vi alligevel valgt at kåre denne køkkenmaskine til vinder af “Bedst til prisen”.

Prisforskellen mellem en Kenwood KM220 og Kenwood KM770 er knap 800 kr. men forskellen i ratingen er kund 0,1 stjerner og derfor er det vores økonomiske anbefaling, at købe en Kenwood KM770 da man får næsten ligeså meget maskine ud af det som testvinderen.

Du kan se nedenfor hvor du finder den bedste røremaskine til prisen, hos flere forhandlere på nettet:

Kitchenaid Artisan røremaskine – 4,6 stjerner

På tredjepladsen i vores test af røremaskiner, finder vi en Kitchenaid Artisan røremaskine. Denne Kitchenaid røremaskine har fået 4,6 stjerner ud af 5 mulige stjerner på Amazon.com.

I forhold til de andre røremaskiner i denne test, så er denne rating på 4,6 stjerner baseret på imponerende 2.587 anmeldelser fra kunder, der har købt produktet på Amazon.com.

Dette store antal af anmeldelser fra kunder, vidner om hvor populær røremaskinen fra Kitchenaid egentlig er og med så mange anmeldelser, er det den rating fra brugerne som der er størst sandsynlighed for at være statistisk valid i forhold til de andre deltagere i testen.

Støvsuger test - Kitchenaid røremaskine

Køkkenmaskinen fra Kenwood deltog også i testen fra Søndagsavisen og blandt 6 køkkenmaskiner fik den en samlet karakter på 3,2 ud af 5 mulige og dette gav den en 4 plads i testen.

Køkkenmaskinen fra KitchenAid var kun 0,2 point fra en delt 2 plads med køkkenmaskinen fra OBH Nordica, kaldet Hercules, og derfor var der ikke den store forskel på køkkenmaskinerne karakter udover nummer 1 som var Kenwood Major KM020, som skilte sig ud. Køkkenmaskinen fra KitchenAid fik følgende individuelle karakterer i Søndagsavisen’s testkriterier:

 • Ydeevne og udholdenhed – 3,6
 • Piskning af æggehvider – 4,0
 • Blanding af kagedej – 3,3
 • Æltning af brøddej – 3
 • Udholdenhed – 4,0
 • Brugervenlighed – 2,0
 • Stænk og spild – 4,0
 • Samlet bedømmelse på 3,2

En anden test vi skal kigge på for at bedømme KitchenAid Artisan køkkenmaskinen, er testen af køkkenmaskiner fra Tænk fra maj 2013. Her deltog Kitchenaid Artisan røremaskinen i en kæmpe test af 13 af bedste og mest populære køkkenmaskiner på markedet.

I Tænk’s test har de lagt stor vægt på tilberedningen foretaget af køkkenmaskinerne, brugervenligheden samt det samlet kvalitetsindtryk af køkkenmaskinen.

Kitchenaid Artisan røremaskinen fik i Tænk’s test af køkkenmaskiner en samlet score på 60 %, hvor vinderen af Tænk’s test Bjørn Teddy AR005 køkkenmaskinen fik 67 %. Kitchenaid Artisan røremaskinen bedømmelse svarer til karakteren middel i Tænk’s test. I kategorien tilberedning fik Kitchenaid Artisan røremaskinen karakteren god, men i kategorien brugervenlighed fik den kun karakteren middel.

Det samlet kvalitetsindtryk Tænk’s eksperter fik af Kitchenaid Artisan røremaskinen var dog et meget godt indtryk og på trods af den middelmådige karakter i brugervenlighed, er det altså en køkkenmaskine af høj kvalitet.

De tekniske specifikationer på køkkenmaskinen fra KitchenAid er følgende:

 • Motoreffekt på 300 watt med 10 hastigheder inkluderet
 • Kapacitet på 4,8 liter
 • Køkkenmaskinens vægt er 11,3 kg så den står stabilt på køkkenbordet ved omdrejning af dej mm.
 • Kapacitet af mel i skålen er 1 kg
 • Tilbehør – Som standard medfølger der fladt piskeris, piskeris, dejkrog, plastskærm og skål til dejen
 • Køkkenmaskinen har målene 35 x 22 x 35 cm

Når man tager det store antal anmeldelser fra kunder in mente og det faktum at den samlet kun får 0,2 point mindre end testvinderen, som kun har fået 5 % antal anmeldelser i forhold til Kitchenaid, er det værd at overveje om denne ikke måske er den bedste røremaskine.

Prismæssigt er den 400 kr. dyrerer end testvinderen, men mon ikke denne lille forskel i prisen er værd at leve med, når man næsten med 100 % sikkerhed har garanti for at få en røremaskine af højkvalitet, som er testet af over 2.500 kunder, der har givet en yderst positiv anmeldelse af dette produkt.

Ønsker du at læse mere om Kitchenaid Artisan røremaskine, kan du læse den fulde anmeldelse af røremaskinen i dette link. Hvis du har valgt at en Kitchenaid Artisan røremaskine, skal være din næste røremaskine så kan du finde den billigst hos en af de nedenstående forhandlere på nettet:

Ankarsrum Assistent røremaskine – 4,2 stjerner

I vores anmeldelse af Ankarsrum Assistent røremaskinen, som du kan se på billedet til højre, vurderede vi denne røremaskine til en rating på 4,2 stjerner ud af 5 mulige.

Denne rating baserede vi blandt andet på anmeldelser fra Amazon, fra de kunder som havde købt røremaskinen. Dog var denne rating baseret på kun 24 anmeldelser og på trods af den flotte rating på 4,2, er denne rating ikke statistisk valid. For at man som forbruger kan stole på en rating, skal der som minimum være over 100 anmeldelser fra kunder, der har købt produktet.

Køkkenmaskine test - Ankarsrum assistent

Køkkenmaskinen fra Ankarsrum deltager også i Søndagsavisen’s test af køkkenmaskiner og ud af test af 6 køkkenmaskiner, så får køkkenmaskinen fra Ankarsrum en skuffende 5 plads.

I Søndagsavisen’s test får køkkenmaskinen fra Ankarsrum karakteren 3 ud af 5 mulige og er langt fra testvinderen Kenwood KM020, som får karakteren 3,8 i testen. Ankarsrum Assisten køkkenmaskinen får følgende karakterer i Søndagsavisen’s test:

 • Ydeevne og udholdenhed – 3,3
 • Piskning af æggehvider – 3,7
 • Blanding af kagedej – 3,7
 • Æltning af brøddej – 3
 • Udholdenhed – 4,0
 • Brugervenlighed – 1,0
 • Stænk og spild – 5
 • Samlet bedømmelse på 3,0

Du kan se nedenfor, hvor du finder en Ankarsrum Assistent røremaskine billigst i vores sammenligning af priser fra flere forhandlere på nettet:

Bjørn Teddy røremaskine – 4,0 stjerner

Bjørn Teddy køkkenmaskine får i denne test 4,0 stjerner, men denne karakter bunder ud i at denne køkkenmaskine ikke har fået nogen anmeldelser på Amazon, ligesom de andre køkkenmaskiner.

Den har dog fået 5 anmeldelser fra kunder der har købt den på webshoppen Whiteaway.com, hvor kunderne giver den en samlet karakter på 5.

Dog er denne karakter ikke valid og derfor ikke retvisende og derfor giver vi som udgangspunkt kun denne køkkenmaskine 4,0 stjerner.

Køkkenmaskine test - Bjørnteddy køkkenmaskine

Køkkenmaskinen fra Bjørn Teddy har dog vundet Tænk’s test i 2013 foran blandt testvinderen fra Kenwood og dette skal også tages med i vurderingen af denne køkkenmaskine fra Bjørn Teddy. Dog er denne test ikke offentlig tilgængelig og derfor svært at vurdere ud fra.

Generelt kan man dog sige at der er stor efterspørgsel efter køkkenmaskiner fra Bjørn Teddy og at det er en udmærket køkkenmaskine, som kan mange ting. En af “ulemperne” eller der hvor der også er forskel på en køkkenmaskine fra Bjørn Teddy og så de andre køkkenmaskiner i vores test, er selve prisen.

Prisen på en køkkenmaskine fra Bjørn Teddy ligger i omegnen af de 6.200 kr. og dette er knap dobbelt så meget som testvinderen Kenwood KM770. Køkkenmaskinen er formentlig lige så god som testvinderen, men i og med at denne køkkenmaskine mangler anmeldelser og at prisen er dobbelt så høj, som testvinderen, så har vi valgt at give denne køkkenmaskine fra Bjørn Teddy en samlet karakter på 4,0 stjerner ud af 5 mulige.

Du kan finde en Bjørn Teddy røremaskine billigst på nettet hos en af følgende forhandlere:

Hvorfor har vi valgt som vi har?

Når man som forbruger skal finde nye maskiner, hvadenten det er en røremaskine eller køkkenmaskine til køkkenet eller en ny støvsuger, er det et køb der kan betyde meget for forbrugeren. Rent prismæssigt er det et dyrt køb og ikke et køb man laver så tit og derfor er det vigtigt at sætte sig ind i, hvilke anmeldelser potentielle produkter man vil købe har fået.

Vi her på Tilhusoghave.dk har derfor valgt at sætte denne test op med primært anmeldelser fra Amazon, da dette giver en god indikation af hvor godt det enkelte produkt rent faktisk klarer sig. En ting er om produktet overholder de forventninger, som forbrugeren har til ønskede funktioner, men en anden ting er hvordan produktet klarer sig når det bliver brugt dagligt.

Med ratings fra Amazon på de valgte produkter i denne test, mener vi at vi giver forbrugeren et gennemsigtigt billede af hvor gode produkterne er og når vi samtidig sammenligner priser fra flere forhandlere, så er det i forbrugerens interesse vi gør det i – vi giver forbrugeren mulighed for at finde det bedste produkt til den billigste pris på nettet.

Se flere spændende test af maskiner til husholdningen

Her på Tilhusoghave.dk har vi også lavet en række andre test, som giver dig som forbruger en god indsigt i hvilke produkter, der klarer sig bedst. Vi har tidligere lavet følgende anmeldelser eller test af produkter til hus og have:

Vi håber at du har kunnet bruge vores store røremaskine test og at du har fundet inspiration i denne artikel og test af røremaskiner.

Er du endt med at købe en af ovenstående røremaskiner ud fra information i denne artikel, så kommenter venligst med hvor du har købt den og til hvilken pris du har købt den til. Dermed hjælper du andre læsere og forbruger med at spare penge på køb af produkter til hus og have.

You may also like