Home Elektronik Hårtørrer test

Hårtørrer test

by Mark
0 comment
Hårtørrer test

Hvis du er træt af at vente på dit hår lufttørrer, så er det nok på tide, at du får dig en hårtørrer. Det kan være, at du før har valgt købet fra, fordi du ved, at en hårtørrer og dens varme luft vil skade dit hår. Dette passer, men du kan gøre flere ting for at skåne det mest muligt, også selv om du bruger en hårtørrer. Det behøver nemlig slet ikke at være så skadeligt. Mange hårtørrer nu til dags er udstyret med mange moderne teknologier, som er med til at skåne dit hår for at blive en stor tør, fuglerede.
Faktisk kan det også være skadeligt for dit hår, hvis du går rundt med det helt fugtigt. For når ens hår er fugtigt, knækker det hurtigere, og er mere modtagelig for skadelige påvirkninger. Det kan for eksempel være solen.

Hvis du gerne vil passe ekstra godt på dit hår, bør du kigge efter funktionerne Sensor- og Iontec-teknologien. Disse to funktioner er bland andet med til at sikre, at hårtørreren ikke bliver for varm, og at dit hår ikke bliver kruset og tørt. De er værd at tage med i overvejelserne, når du skal købe en hårtørrer.

Der findes ikke noget værre end at have travlt om morgenen, og skal vente på ens hår bliver tørt. For hvem gider at komme på arbejdet med drivvådt hår. Hvis du generelt er personen, som tit kommer til at stå lidt for sent op om morgenen, så skal du gå efter en hårtørrer med kraftig motor. På denne måde kan du hurtigt få tørret håret og derefter ud ad døren i en fart.

Er du derimod typen, som går mere op i, at håret skal sidde perfekt, og tager din tid om morgen til at sætte det? Så er du måske også mere villig til at bruge nogle flere penge på en god hårtørrer, som du ved, at du næsten får brug for hver dag. Når du først bruger lidt flere på en hårtørrer, får du tit mundstykker og diffusere med i prisen. Disse forskellige slags tilbehør kan hjælpe dig med at sætte håret, lige som du vil have det, eller måske hjælpe dig med at skabe nye frisurer. Du kan for samme pris også få en hårtørrer, som har mange forskellige indstillinger. Nogle har for eksempel nogle forskellige hastighed- og temperaturindstillinger, så du kan bestemme tempoet, og hvor varmt du behøver luften. Derudover har flere og flere hårtørrer også en knap, som vil få din hårtørrer til at blæse kold luft. Det anbefales, at man starter med at blæse håret tørt med varmluft, og slutter af med at give frisuren en omgang med kold luft.

Der findes rigtig mange forskellige mærker, som laver mange forskellige slags hårtørrer med hver deres værdier. I de fleste hårtørrer tester bliver store mærker som GHD, BaByliss og Philips ofte nævnt. Disse tre mærker er alle kendte for at lave gode elektroniske skønhedsprodukter i højeste kvalitet. I denne oversigt har vi derfor også samlet nogle af de bedste hårtørrere fra tre kendte mærker, men har derudover også tilføjet mærkerne Braun, Dyson, OBH Nordica, Parlux og Remington, som også har fået topkarakter i mange hårtørrer tests.

GHD Air

Vi lægger ud med en hårtørrer, som har fået topkarakter i mange hårtørrer tests. GHD er kendt for at lave hårtørrer i den bedste kvalitet. Udover en god hårtørrer, så får du også to forskellige mundstykker med, som du kan bruge til at style dit hår forskelligt

Denne hårtørrer har en kraftig AC-motor, så du kan hurtigt få tørret dit hår om morgen. På trods af en kraftig motor, så har den et indbygget luftspalter, som gør, at den ikke kan blive for varm. Udblæsningsluften fra hårtørreren når heller ikke over de 44 grader. Dette gør, at du kan tage det tæt på, uden at det bliver for varmt for hovedbunden.

Så hvis du ønsker dig en hårtørrer, som en de har i frisørsalonen, så er denne fra GHD pengene værd.

Andre detaljer om hårtørreren:
Har et strømkabel på tre meter.
Motoren har en kraft på 2100 Watt.
Den billigste pris for denne hårtørrer er 879,00 kroner, mens den dyreste pris er 1.099,00 kroner.

GHD Aura

GHD er mest kendt for at lave nogle af de bedste glattejern, og laver nu også hårtørrer i samme kvalitet. Denne hårtørrer er en smule billigere end den forrige fra samme mærke, men tørrer stadig dit hår på ingen tid.

Bøvler du med kruset hår, som kan opføre sig helt ustyrligt? Så bør denne hårtørrer være dit næste køb. Den har nemlig en funktion kaldet Laminair-teknologi. Dette giver en rolig styling kontrol over udblæsningsluften, og du vil undgå at dit hår skulle stå ud til alle sider efter.

Denne hårtørrer har en lang og praktisk ledning på fire meter, så du kan altid komme til at stå foran et spejl

Andre detaljer om hårtørreren:
Motoren har en kraft på 2100 Watt.
Den billigste pris for denne hårtørrer er 297,00 kroner, mens den dyreste pris er 1.316,50,00 kroner.

BaByliss 6611E PRO Silence

Denne hårtørrer lever godt op til dens navn, og du kan undgå at vække hele huset, når du om morgenen skal have tørret hår. Dens støjniveau er lavt, og det er på trods af en kraftig motor. Netop på grund af dens motor kan du hurtigt og lydløst få tørret dit hår.

Du kan vælge mellem to forskellige hastigheder og tre forskellige temperaturindstillinger.

Den kaldes dog i nogle hårtørrer tests for basal, og dens materiale føles billigt. Derfor har den heller ikke fået de bedste karakterer. Så dette er et køb for dig, som sagtens kan nøjes med en billigere model, og ikke behøver mange forskellige funktioner.

Andre detaljer om hårtørreren:
Motoren har en kraft på 2200 watt
Den billigste pris for denne hårtørrer er 339,00 kroner, mens den dyreste pris er 629,00 kroner.

BaByliss Pro Digital 6000E

Denne hårtørrer fra Babyliss har til gengæld ligget højt i nogle hårtørrer tests. Den har stadig samme lave støjniveau, og der følger tre forskellige mundstykker med, heriblandt en diffuser. Det ene mundstykke er kun fire millimeter bredt, og man kan med denne have fuld kontrol over, hvordan håret skal tørres.

Den har et kraftigt luftflow, som gør, at du på ingen tid kan have helt tørt hår.

Den ligger i den dyre ende af prisklassen for en hårtørrer, men du får også både god kvalitet, samt tre forskellige mundstykker med i prisen.

Andre detaljer om hårtørreren:
Har et strømkabel på 2,7 meter.
Motoren har en kraft på 2200 Watt.
Prisen for denne hårtørrer er 1.499,00 kroner.

BaByliss Pro Light Volume 6610DE

Ligesom dens søskende fra samme mærke, så har den arvet samme kvalitet og effektivitet. Den har ligesom de andre fra Babyliss fået gode karakter i hårtørrer tests. Den er let, og ligger godt i hånden. Dette gælder både for venstre- og højrehåndet, da knapperne sidder på midten af håndtaget, hvilket gør den brugervenlig for alle.

Den har Ionteknologi, som kan hjælpe dig af med kruset hår. Derudover følger der et fønnæb med, som kan hjælpe dig med at have fuld kontrol over, hvor der bliver blæst.

Andre detaljer om hårtørreren:
Den vejer 611 gram.
Prisen for denne hårtørrer er 498,00 kroner.

Braun HD710

Denne hårtørrer har generelt ikke fået mange pæne anmeldelserne i tests. Den er støjende, og dens ledning er en anelse for kort. Dog er prisen overkommelig, og den har ellers gode, standard funktioner.

Den har to hastighedsindstillinger og tre varmeindstillinger, samt en knap til kold luft. Derudover har den også Iontec-teknologi. Den har alt, hvad en simpel hårtørrer behøver. Så hvis du ikke gider at bruge mange penge på en hårtørrer, og måske kun bruger den en gang imellem, så ville denne være god for dig.

Den har et strømkabel på 1,9 meter.
Motoren har en kraft på 2200 Watt.
Den vejer kun 800 gram.
Prisen for denne hårtørrer er 233,00 kroner.

Braun 7 HD785

For denne lave pris får du en hårtørrer, som både er effektiv og moderne. Den går meget op i at passe på dit hår, og det gør den ved to forskellige slags teknologier, Iontec-teknologi og sensor-målinger. Med Iontec-teknologien frigiver den ioner, som sikrer at fugtbalancen i håret ikke bliver ødelagt under høj temperatur. Med denne teknologi undgår du derfor kruset hår. Sensor-målinger tilpasser hele tiden temperaturen, så den tørrer ved jævn kraft hele tiden.

Denne hårtørrer har hele ti forskellige indstillinger.

I hårtørrer tests får den generelt nogenlunde karakter, men får også kommentar på, at den er for tung, og at den er meget støjende.

Andre detaljer om hårtørreren:
Den billigste pris for denne hårtørrer er 379,00 kroner, mens den dyreste pris er 726,00 kroner.

Braun 7 HD730

Modsat springer vi nu til en billigere model fra mærket Braun. På trods af den billige pris så er denne hårtørrer stadig meget effektiv. Den kommer med et smalt mundstykke, som professionelle frisører bruger. Derudover har den en funktion kaldet Iontec-teknologi, hvilket kortfattet betyder, at den er ekstra skånsom for håret. Derudover undgår du kruset hår med denne teknologi.

Den har to forskellige hastigheder og tre forskellige varmeindstillinger.

Dog bliver den i nogle hårtørrer tests kaldet for klodset, og at den er for tung, så man kan få helt ømme arme, hvis man har meget hår der skal tørres. Derudover har den en relativ kort ledning, så det kræver, at din stikkontakt er tæt på spejlet.

Hvis du ikke ønsker at bruge alverdens penge på en hårtørrer, så kan denne stadig gøre jobbet for dig ganske godt.

Andre detaljer om hårtørreren:
Har et strømkabel på 1,61 meter.
Den billigste pris for denne hårtørrer er 288,00 kroner, mens den dyreste pris er 345,00 kroner.

Braun Satin Style and Go HD130

Denne lille smarte hårtørrer vejer ingenting, og du kan nemt stå længe med den i hånden. Den er nemlig ikke ret stor, og er en af de mindste, som Braun har produceret. Derfor vil den være god til dig, hvis du har kort hår. Den kan også bruges som en rejsemodel, hvis du er meget på farten. Netop på grund af dens størrelse, men den har derudover også et sammenklappeligt håndtag.

Den har to forskellige varmeindstillinger, og kommer med et mundstykke som sikrer dig volumen.

Andre detaljer om hårtørreren:
Den vejer 336 gram.
Den billigste pris for denne hårtørrer er 144,00 kroner, mens den dyreste pris er 171,00 kroner.

Philips DryCare Advanced HP8232/00

Med denne hårtørrer får du god kvalitet til ingen penge. Den er meget effektiv, og du får både en diffuser og et fønnæb med i prisen. Den har hele seks forskellige hastigheder og seks forskellige varmtrin, samt en CoolShot-knap.

Til denne fornuftige pris har denne hårtørrer også ion-teknologi. Med denne teknologi slipper du af med kruset hår, og i stedet for gå tilfreds fra hjemmet med fyldigt og glat hår. 

Denne hårtørrer er også lavet således at både venstre- og højrehåndet nemt kan bruge den, da knapperne sidder mit på håndtaget.

Andre detaljer om hårtørreren:
Den har et strømkabel på 1,8 meter.
Prisen for denne hårtørrer er 295,00 kroner.

Philips DryCare Prestige Moisture Protect HP8280/00

Generelt får Philips meget ros for deres plejeprodukter, og med denne hårtørrer har den også scoret mange point i testerne.

Den er lavet med lavt støjniveau og ion-teknologi. Samtidig får et fønnæb og en difusser med i prisen, så du kan style dit hår, ligesom du har lyst til. Den har en dejlig lang ledning, hvilket tit gør det nemmere at tørrer hår.

Den eneste lille ulempe ved denne hårtørrer er, at du skal holde CoolShot-knappen nede, hvis du skal bruge kold luft. Så hvis du bruger den funktion tit, bør du overveje en anden, hvor du blot kan trykke på knappen én gang.

Andre detaljer om hårtørreren:
Har et strømkabel på 2,5 meter.
Den billigste pris for denne hårtørrer er 559,00 kroner, mens den dyreste pris er 599,00 kroner.

OBH Nordica 5195 Björn Axén AC 2000 W Hair Dryer

Denne hårtørrer er lavet i et flot design, som udstråler kvalitet. Dog udstråler den det ikke bare, den har også fået meget ros fra diverse hårtørrer tests, og har fået topkarakter i mange af dem.

Den har tre forskellige varmeindstillinger og to forskellige hastigheder.

På trods af den kraftige motor, dens mange funktioner samt det flotte design, så vejer denne hårtørrer overraskende lidt.

Med denne hårtørrer får du kvalitet, uden at skulle have den store pengepung frem.

Andre detaljer om hårtørreren:
Motoren har en kraft på 2000 Watt.
Den billigste pris for denne hårtørrer er 394,00 kroner, mens den dyreste pris er 499,00 kroner.

Parlux 385 Power Light

Sætter du pris på at købe nye ting, som er klimavenlige, så kan denne hårtørrer fra det italienske mærke Parlux være lige noget for dig. Den er nemlig fremstillet af genbrugsmaterialer, og du kan nærmest gøre klimaet og dig en tjeneste ved at købe denne hårtørrer.

For den kan også andet end være klimavenlig. Den har et lavt støjniveau, men har en kraftig motor, som tørrer dit hår lynhurtigt. Den er let at betjene, og vejer meget lidt. Hårtørreren kommer med to forskellige mundstykker. Den har to temperaturindstillinger og to forskellige hastigheder.


Med denne hårtørrer hjælper du både klimaet, men også dig selv med at få håret tørret på en effektiv måde.

Andre detaljer om hårtørreren:
Den vejer kun 450 gram.
Den billigste pris for denne hårtørrer er 857,00 kroner, mens den dyreste pris er 998,00 kroner.

Parlux Advance

Denne hårtørrer har både fået gode anmeldelser internationalt og nationalt. De kalder dens resultater for salonværdige, men man kan næsten heller ikke forvente mindre med den høje pris. Den ligger i den høje ende af prisklassen for en hårtørrer, men hvis du sætter pris på, at dit hår bliver tørret på en ordentlig og sund måde, så er dette måske et køb for dig.

Den er utrolig let, og grebet på den, er lavet så den ligger godt i hånden. Den larmer ganske lidt, og har i alt fire forskellige indstillinger. To forskellige hastigheder, og to forskellige varmeindstillinger.

Derudover har den både Ceramic- og Ionic-teknologi så du undgår at gå fra huset med kruset og elektrisk hår.

Andre detaljer om hårtørreren:
Den har et strømkabel på 3 meter.
Motoren har en kraft på 2200 Watt.
Den vejer kun 420 gram.
Prisen for denne hårtørrer er 1.149,00 kroner.

 Parlux 3800 Eco Friendly Ionic & Ceramic Edition

Denne Parlux er ultramiljøvenlig. Den er fremstiller af genbrugsmaterialer for at belaste miljøet mindst muligt. Dette er også en ganske god ting at gå efter, når du er på jagt efter en hårtørrer. For udover at være miljøbevidst, så er den utrolig effektiv, og tørrer dig hår på ingen tid. Den har Ionic-teknologi, som sikrer, at dit hår sidder, som det skal.

Det en lille kompakt hårtørrer, hvor der medfølger to mundstykker. Dog er det ikke inkluderet en diffuser.

Andre detaljer om hårtørreren:
Motoren har en kraft på 2100 Watt.
Den vejer kun 50 gram.
Prisen for denne hårtørrer er 899,00 kroner.

 Dyson Supersonic

Dette er ny og moderne fortolkning af en hårtørrer. Den ser ikke ud som alle de andre, og ligner næsten ikke engang en hårtørrer. Motoren sidder nu i håndtaget, og hårtørrer hovedet ser helt anderledes ud.

Den har tre forskellige varmeindstillinger samt tre forskellige hastigheder. Uanset hvilken varmeindstilling du vælger, så vil luften aldrig blive varmere end 100 grader. Bare for at sammenligne så kan andre hårtørrer komme helt op på 220 grader. Dette er dog langt fra sundt for håret. Dit hår kan gå hen og blive tørt og skadet. Med 100 grader undgår du både skadet hår og at brænde din hovedbund. På trods af den lave temperatur, så er den stadig effektiv til at tørre dit hår.

Til denne smarte og moderne hårtørrer følger der to mundstykker og en difusser med, og her er Dyson igen nytænkende. I stedet for at du skal skrue og trække i mundstykkerne, så er de på denne hårtørrer magnetiske, og du kan nemt få dem af og på.

Det er en dyr hårtørrer, og nok mest til dig, som går meget op i hårstyling, og som elsker at passe godt på dit hår hver dag.

Andre detaljer om hårtørreren:
Motoren har en kraft på 1600 Watt.
Den har et strømkabel på 2,7 meter.
Den vejer 630 gram.
Prisen for denne hårtørrer er 2.889,00 kroner.

Remington PROLuxe AC9140

 Denne hårtørrer fra Remington har et elegant look, og har et design, som ikke mange andre hårtørrer har. Dog er denne hårtørrer mere end bare udseende. Den er meget effektiv, og har også en AC-motor med 2400 Watt. Med denne hårtørrer er det smal sag at få tørret håret i en fart. På trods af denne kraftige motor, så vejer hårtørreren ganske lidt.

Den har to hastighedsniveauer og tre varme indstillinger, samt en kølefunktion. Den leveres med to mundstykker og en difusser.

Den eneste kritik der er at finde om denne hårtørrer, er at støjniveauet er en anelse højt. Ellers får du utrolig meget for denne lave pris. Den er både effektiv, og har et flot, feminint ydre.

Andre detaljer om hårtørreren:
Motoren har en kraft på 2400 Watt.
Prisen for denne hårtørrer er 252,95 kroner.

Remington Advanced Colour Protect Dryer

Remington anbefaler denne hårtørrer til personer, som har fået farvet håret. Med denne hårtørrer er det muligt, at det farvede hår skulle blive mere glansfuldt. Den har nemlig en farvebeskyttelse-varmesensor. Dette betyder, at den afgiver den perfekte varme og ikke bliver overophedet. Dens gitter er belagt med sheasmørolie og UV-filter, hvilket skulle hjælpe håret til at få ekstra glans.

Dog har flere hårtørrer tests vist, at det ganske vist er en god hårtørrer, men den gør ikke noget ekstra for farvet hår. Anmelderne mener ikke, at du behøver én speciel hårtørrer til dit farvet hår. Derudover støjer den meget.

Dog fungerer den stadig godt som en almindelig hårtørrer. Den tørrer håret hurtigt, og der følger både mundstykker og diffuser med i den relative pris.

Andre detaljer om hårtørreren:
Motoren har en kraft på 2300 Watt.
Den har et strømkabel på 3 meter.
Prisen for denne hårtørrer er 302,00 kroner.

You may also like