Slow juicer test

by Mark
0 comment

Det er alt for få mennesker, der starter dagen med et glas friskpresset juice. For dem der rent faktisk gør det ved, at det er den bedste start på morgenen. Uanset hvad for noget mad det handler om, er den man laver selv oftest den bedste og sundeste version. Det det naturligvis fordi man selv kender til alle de ingredienser, man putter i. Det samme gælder, når du presser juice. Her opnår du et langt indhold af næringsstoffer når du selv presser juicen i forhold til, hvis du køber en færdigproduceret juice i supermarkedet. Når du bryder friske ingredienser, er næringsstofferne nemlig ikke blevet nedbrudt endnu. Desuden får du også som regel meget mere for pengene, når du selv presser juicen.

Det at have en sund og grøn livsstil er blevet meget populært de seneste år. Flere og flere mennesker begynder at leve på denne måde, og det er der flere gode grunde til. De fleste kender til udtrykket ’’6 om dagen’’, når det gælder frugt og grønt. Hvis du ligesom rigtig mange andre mennesker, har en travlt hverdag, hvor både hoved- og mellemmåltider gerne skal overstås hurtigt, kan det være svært at gøre det lige sundt hver dag. Men med en slow juicer kan du gøre det både nemt og hurtigt at få indtaget din daglige dosis af frugt og grønt, selvom du har en travl hverdag. I forhold til sundheden vil du også få flere næringsstoffer, når du presser din frugt, end hvad du ville få, hvis du spiser den samme frugt rå. Det skyldes, at du bedre optager næringen, når det er en væske.

En slowjuicer kan være en stor hjælp i en travl hverdag, hvis du stadig gerne vil have din frugt og grønt samtidig med du undgår E-numre og andre tilsætningsstoffer. Men hvad skal du være særligt opmærksom på, hvis du gerne vil investere i en? Og hvilken slow juicer skal du købe? Når du skal købe en slow juicer, får du i dag rigtig mange muligheder, og de svinger rigtig meget i både pris og kvalitet. Derfor bør du gøre op med dig selv, hvor mange penge du ønsker at bruge på en slow juicer samt hvad du ønsker dig af den pågældende maskine. I denne slow juicer test får du seks bud på en god og effektiv juicer, som du helt sikkert vil blive glad for at have stående i dit køkken. Du får altså her et nemt og hurtigt overblik over, hvilke slow juicere der er det bedste på markedet, når det handler om brugervenlighed, tid, kvalitet af juicen og rengøringsvenlighed. Det er ganske med vilje, at der ikke er taget højde for design, selvom det også spiller en stor rolle for mange, men denne faktor er ofte meget individuel i forhold til, hvad man kan lide.

WITT BY KUVINGS SLOWJUICER C9600

Ønsker du et bevare alle de mineraler og vitaminer, der er i de frugter og grøntsager, som du putter i din blender? Og Vil du have en effektiv udnyttelse af juiceindholdet? Så bør du overveje at investere i den første sow juicer i denne slow juicer test, nemlig Witt By Kuvings Slowjuicer C9600. Hvis du vælger at købe denne juicer, vil du får en maskine, som kværner de tilførte ingredienser i stedet for decideret at presse dem. Det gør, at du får langt mere ud af indholdet i juicen.

Denne Witt By Kuvings slowjuicer gør det nemt for dig at lave gode og sunde juicer i en travl hverdag. Den kan nemlig presse hele frugter og grøntsager, som gør arbejdet nemt for dig at gå til. Derudover består den af store rør, hvor du nemt og hurtigt kan påfylde dine ønskede ingredienser, når du skal lave en sund, lækker og friskpresset juice.

Detaljer

 • Kan kværne hele frugter
 • Let at samle
 • Let at gøre rent
 • Mere fyldig smag
 • Bedre udnyttelse af råvarer
 • Længere holdbarhed

Når du alligevel er i gang, så vil du måske gerne presse juice til flere dage ad gangen. Det får du mulighed for med den første juicer i den her slow juicer test. Som nævnt er det særlige ved denne juicer, at den kværner frugten og grøntsagerne, og det betyder altså, at juicens holdbarhed forlænges fordi den bliver iltet mindst muligt. Derved kan du sagtens lave masser juice, der kan opbevares i køleskabet i de næste par dage i en lufttæt beholder, uden at blive for gammel. På den måde sparer du både tid på at lave juice hver dag, men også tid når det kommer til rengøring af juicen, og det er tid, som du med garanti kan bruge bedre et andet sted.

Smeg Retro 50’s style slow juicer

Drømmer du om at have en slow juicer til at stå i dit køkken, hvor design og ydeevne går hånd i hånd? Så er det denne Smeg Retro 50’s style slow juicer, der måske kan gøre din drøm til virkelighed. Med den anden slowjuicer i denne slow juicer test, får du nemlig en maskine der har et unikt og moderne design, og hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Det er dog ikke de eneste fordele, der er ved denne Smeg Retro 50’s style slowjuicer. Udover design og kvalitet, er maskinen udstyret med en bagvendt funktion. Det betyder, at hvis maskinen stopper til grundet for meget indhold kan meget let løse problemet. Ydermere er den fuldautomatisk, og maskinen slukker selv, når du har presset den sidste frugt eller grøntsag igennem.

Fordele

Fordelene er mange, og her er de mest essentielle:

 • Juiceren kan let presse alle former for frugt og grønt
 • Du får optimalt udbytte af det frugt og grønt, du tilfører maskinen
 • Du bevarer frugternes vitaminer og mineraler
 • Din juice kan holde sig frisk i en længere periode
 • Maskinen er udstyret med anti-slip fødder. Det sikrer en god stabilitet, og det bliver nemt for dig at arbejde med maskinen.

KitchenAid Artisan slowjuicer

Der er stor forskel når man snakker om pris og kvalitet på slow juicere. Den tredje slow juicer i denne slow juicer test befinder sig i den høje ende af skalaen – både i henhold til pris og kvalitet. Hvis du køber denne slow juicer fra KitchenAid, vil du gøre det nemt for hele familien at få den daglige dosis af frugt og grønt.

Mærket KitchenAid er et super populært mærke, som passer ind i ethvert moderne hjem. De producerer flere køkkenredskaber af høj kvalitet, og som er meget eftertragtede. Derudover er holdbarhed og ikonisk design nøgleord, når man snakker om KitchenAids forskellige maskiner til køkkenet.

Du kender måske til det, at du har brugt en lidt mindre god juicer til at presse alverdens grøntsager og frugter. Fordi du er gået på kompromis med kvaliteten af maskinen her, har du oplevet at få masser skum på toppen af din juice, som ikke smager godt. Dette problem slipper du for, når du køber denne juicer fra slow juicer testen her. Maskinen er nemlig udstyret med en to-trins teknologi der gør, at du altid vil være garanteret et optimalt resultat, hvor du får mere juicesaft og mindre skum. Det vil også gøre, at din juice kan holde sig længere tid i køleskabet, så længe den opbevares i en helt lukket flaske.

Fordele

 • Reverse-funktion som gør det nemt for dig at fjerne frugt- eller grøntsags stykker, der har sat sig fast under din juice-presning.
 • Den er nem at gøre rent, fordi den er fremstillet af sprøjtestøbt metal
 • Den kan holde i lang tid

Det er dog ikke de eneste fordele, der er forbundet med denne juicer. Du vil få mulighed for at tilpasse juicerne, så de passer præcist til det, som du aller bedst kan lide. Det får du muligheden for med tre forskellige filtre som gør, at du kan få den ønskede konsistens på juicen. Vil du have en juice fyldt med frugtkød? Eller vil du have en helt fin saft af frugter? Det kan du med disse tre filtre helt selv bestemme.

Philips Avance Collection juicer

Vil du gøre det lettere at få en sundere livssti og mere velvære? Vil du sikre dig, at du og resten af din familie får nok grøntsager i løbet af dagen? Alt dette kan du sikre dig med den næste slow juicer i denne slow juicer test. Det er Phillips Avance Collection juicer der er tale om, og den er værd at læse mere om.

Denne slow juicer vil gøre det lettere for dig at presse gode og sunde juicer end nogensinde før.  I designprocessen af denne maskine, har man nemlig haft til formål at gøre det så nemt, som muligt for dig som forbruger at presse juice. Det mål har de indfriet ved at udstyre maskinen med et stort påfyldningsrør, så du ikke behøver at skal grøntsagerne og frugten ud inden de skal presses, en kraftfuld motor og ikke mindst et enkelt og stilrent. Det enkelte og stilrene design er også en fordel i forhold til brugervenlighed, idet det gør, at du kan have den til at stå fremme hele tiden, og dermed skal du ikke bruge tid på at finde den frem og pakke den væk, hver gang du skal bruge den.

Når først du har prøvet at presse juice med denne Philips Avance Collection juicer, vil du hurtigt opdage, at du får langt mere juice ved langt mindre arbejde end normalt. Det kan du takke det innovative juiceudtræk for, som giver dig 10% ekstra juice. Dette innovative juiceudtræk består af en omvendt si der gør, at saftpresseren kan presse hver eneste dråbe ud af hvert stykke frugt eller hver grøntsag, og dermed danne en juicefontæne. Det gør også, at du kan presse op til 2,5 liter juice på én gang, uden at du skal bekymre dig om at tømme frygtkødsbeholderen ind imellem.

Fordele

 • Maskinen har indbygget drypstop, der sikrer, at juicen ikke drypper på køkkenbordet
 • Alt frugtkødet samles ét sted – nemlig i frugtkødsbeholderen
 • Det er nemt at samle maskinen efter rengøring
 • Kraftig motor der kan presse alle hårde grøntsager
 • To hastighedsindstillinger
 • Glatte og polerede overflade
 • Hurtig rengøring
 • Mere juice
 • Mindre arbejde
 • Mere tid til andre ting

Slip for den besværlige og kedelige rengøring

Den ting som fraholder mange mennesker fra at presse juice i en travl hverdag, er den rengøring, der ofte er forbundet med slow juicere. Dette problem er løst, hvis du køber den her maskine. Philips Avance Collection juicer er nemlig super nem at rengøre, hvorfor den også er med i denne slow juicer test. Det der er specielt ved den her juicer er, at den er designet med glatte og polerede overflader, uden hjørner og sprækker, der er svære at komme ind i og gøre rent.

Hvis du selv godt kan lide en juice med masser rødbeder, selleri og broccoli, men dit barn gerne vil nøjes med appelsin, æble og gulerod, er denne juicer også perfekt. Du kan nemlig også meget nemt komme til at rengøre saftpresseren mellem juicer med forskellige ingredienser. Det eneste du skal gøre, er at hælde en kop vand ned i røret på maskinen og trykke på en knap. Herefter vil maskinen selv kunne skylle de fibre væk fra låget, som ikke skal være der, og det vil gøre, at sien bliver super let for dig at gøre ren bagefter. Sidst men ikke mindst, kan alle de aftagelige dele blive vasket i opvaskemaskinen. Så bliver rengøringen ikke nemmere.

Kenwood PureJuice Pro slowjuicer

Den næste juicer i denne slow juicer test gør det nemt og sikkert for dig at lave en god og sund juice, og endda til flere dage ad gangen. Du skal hverken bruge tid på at skære frugt eller grøntsager i stykker, før de skal presses. Den store motor, som denne juicer er produceret med gør, at du hurtigt kan nyde et glas friskpresset juice. Du vil sikkert gerne vide, hvad det er for en fantastik juicer der er beskrevet her. Det er nemlig Kenwood PureJuice Pro slowjuicer, der er den femte slow juicer i denne slow juicer test, og som er værd at kigge nærmere på.

Udover at den er nem at presse god juice med, er den også let at rengøre bagefter. Det betyder, at du ikke skal bruge alverdens tid på at lave din juice i en travl hverdag. Den er indstillet med en skyllefunktion der gør, at de fleste fibre og frugtkød bliver skyllet væk automatisk, og det gør, at den er meget nem at gøre ren.

En anden fordel der er værd at bemærke er dens evne til at bevare alt det sunde, fra de produkter, du vælger at fylde i juicerens tragt. Maskinen presser og knuser nemlig alle de gode ting, fra de frugter og grøntsager du kommer i, og laver en juice, der både har en længere holdbarhed og har et højt indhold af de næringsstoffer, som vi alle har brug for.

Fordele

 • Det er en stillegående maskine, så du slipper for unødvendig meget støj
 • Nem at gøre ren og vedligeholde
 • Bevar alle enzymer og vitaminer fra de grøntsager og frugter du presser
 • Kom hele frugter i maskinen uden at bruge tid på at skære dem ud først
 • Lav en liter juice på samme tid til hele familien

Ariete Centrika slowjuicer 177

Med den næste juicer i denne slow juicer test får du en maskine, der lader dig presse frisk juice i høj kvalitet hjemme i dit eget køkken. Ved hjælp af en kraftig motor, bliver saften presset ud af frugten på samme måde, som hvis du selv presser saften ud af fx en appelsin med hånden. Vitaminer og mineralerne i frugtkødet bliver ikke ødelagt, og alt smag bliver ligeså bevaret.

Med denne maskine kan du altså nemt presse lækre og friske juicer af både frugt, grøntsager og forskellige kerner. Den er udstyret med et meget praktisk drypstop, der forhindrer unødvendigt svineri på køkkenbordet, og så er den stillegående og enkel at bruge. Denne maskine kan du også sagtens lade dine børn bruge, for den er helt uden knive og skarpe kanter.

Det er heller ikke noget problem at servere juice til en større gruppe, for du kan nemt fylde ekstra frugt og grøntsager i undervejs, og lave større mængder på samme tid. Det er altså en komplet slow juicer, som er nem at bruge. Den er også nem at gøre ren, fordi alle delene kan tåle at komme i opvaskemaskinen. 

Fordele

 • Drypstop
 • Støjsvag
 • Meget juice
 • Lidt arbejde
 • Nem at rengøre

Sandstrøm slow juicer

En anden slowjuicer der er værd at kigge nærmere på i denne slow juicer test er Sandstrøm slow juicer. Denne juicer er fremstillet i et avanceret men stilrent design med sorte og grå farver. Den vil derfor passer rigtig fint ind i langt de fleste moderne hjem. Den er desuden fremstillet med slow-juicing teknikken der gør, at du nemt kan forvandle frugt og grønt til en lækker juice. Du vil hurtigt opdage, at du med denne teknik vil få meget mere juice fra langt mindre frugt. Samtidig med det vil du stadig bevare alle de vitaminer og mineraler, som der er i de grøntsager og frugter, du presser. Ligesom nogel af de andre juicemaskiner i denne slow juicer test, vil denne maskine også producere juice, der kan holde i længere tid end juicer, der er presset med andre juiceteknikker vil kunne. Det betyder, at du sagtens kan lave et stor omgang juice i dag, som kan holde sig i flere dage i køleskabet.

Denne juicer har flere fordele:

 • Næsten lydløs produktion
 • Kraftfuld motor
 • Sikrer lang holdbarhed af juicen
 • Reducering af slinger
 • Kapacitet på 600 ml
 • Drypfunktion som forhindrer det mindste spild

Denne maskine med mange fordele er til dig, der ønsker en maskine der kan presse din daglige juice, uden alt for mange avancerede indstillinger, og som er til at komme til for rimelige penge. Det er en middel juicer, som placerer sig i midten af prisskalaen i forhold til andre juicemaskiner.

Wilfa JuiceMaster Sj-150a

Den sidste slow juicer i denne slow juicer test er modellen Wilfa JuiceMaster Sj-150a, som er en kompakt juicemaskine. Den har et stilrent design i sorte og grå farver, der gør, at den vil kunne stå fremme og være en naturlig del af køkkenredskaberne i de fleste danske hjem. Denne model har vundet flere tests, og er blandt andet kendt for at kunne presse en helt fantastisk juice.

Denne juicerpresser giver dig mulighed for at presse både et enkelt glas juice, men også juice til hele familien. Det er en eftertragtet model til dig, der er på jagt efter et godt alternativ til de dyrere og mere avancerede slowjuicere. I forhold til dens kunnen, er maskinen prisvenlig, og ligger på en pris, som mange kan være med på.

Den her sidste maskine i slow juicer testen laver juicen med kun 75 omdrejninger i minuttet. Det vil sige, at saften bliver presset utroligt langsomt ud, men det er kun en fordel for dig, da optimerer bevarelsen af næringsstofferne i juicen. Det betyder samtidig, at den kan presse meget mere saft ud af de frugter og grøntsager, du gerne vil presse. På den måde vil du få mere juice, når du bruger denne maskine i forhold til mange andre maskiner i samme prisklasse.

Fordele

 • Den er børnevenlig
 • Den er brugervenlig
 • Den udnytter omkring 50% mere af saften fra de frugter og grøntsager du presser
 • Samler alt frugtkødet i en beholder, så du kan bruge det til andet madlavning
 • Alle aftagelige dele må komme i opvaskemaskinen
 • Flot og enkelt design
 • Testvinder
 • Støjsvag

Hvis du godt kan lide at have dine børn med i køkkenet, og de godt kan lide at hjælpe med at lave forskellige ting, så er denne maskine perfekt for dig. Den er nemlig ikke kun brugervenlig. Den er også meget børnevenlig, fordi den ikke har skarpe kanter. Du kan også få hjælp af de små, når det kommer til rengøringen, for alle de dele du kan tage af, kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

Maskinen samler alt frugtkødet i en beholder på 550 ml. Hvis du går ind for madspild, kan du nemt bruge frugtkødet hvis du skal bage boller, lave frikadeller eller en gryderet til de næste dage.

You may also like