Home UdenforHaven Weber Q3000 gasgrill – Anmeldelse

Weber Q3000 gasgrill – Anmeldelse

by Mark
0 comment
Weber Q3000 Gasgrill

Er du interesseret i at købe en Weber Q300 gasgrill og måske finde den på tilbud?

Så er du havnet det rigtige sted, for i denne artikel viser vi dig hvor du kan finde en Weber Q300 på tilbud.

Weber Q300 er for nyligt blevet erstattet af Weber Q3000 og vi vil i denne artikel gennemgå anmeldelserne af Weber Q300, da har fået rigtige gode anmeldelser og vi ser på den videreudviklet udgave, kaldet Weber Q3000, som en klar forbedring af den gamle Q300.

Weber Q300 har vundet flere test og på Amazon.com får den 4,6 ud af 5 mulige stjerner, så vi har med en kvalitetsgrill at gøre – hvorfor denne gasgrill er så populær og god kan du se længere nede i artiklen.

Generelt så er der en del penge at spare hvis man søger rundt på nettet efter de produkter man leder efter. I dette tilfælde har Tilhusoghave.dk gjort det for dig og vi kan fortælle dig, at du lige nu kan spare op til 37 % ved at købe din nye Weber Q3000 gasgrill hos 10-4.dk

Weber Q3000 gasgrill beskrivelse

Den nye Weber Q3000 er en ultramoderne gasgrill med masser af kraft i og kan klare alle de ting som du kunne forstille dig at du ville grille. Den store kraft sammen med det store låg på grillen, gør at du kan tilberede alt lige fra kyllinger og lam til store stege. Den flotte og moderne grill er fastmonteret på en meget stabil vogn, der gør at det er let at flytte grillen, men også samtidig gør vognen det yderst behageligt at arbejde ved grillen på grund af arbejdshøjden.

Grillen er udstyret med to brændere – en brænder til direkte varme og en brænder til indirekte varme, som gør at du kan tilberede stort set alt på denne gasgrill.  Grillen er udstyret med støbejernsriste, der giver gode grillegenskaber og derudover er grillen udstyret med to sideborde. De to sideborde gør at du har masser af plads til at arbejde og tilberede i. Til sidst så har gasgrillen et termometer i låget, som gør at du altid kan holde øje med temperaturen og det kød du tilbereder.

Derudover har Weber Q3000 følgende tekniske specifikationer:

  • Gasforbruget er 6,35 per Kwh/t
  • Grillarealet i cm er 46 x 65
  • Udvendig samlet mål for højde er 140,90 cm
  • Udvendig samlet mål for bredde er 140,30 cm
  • Udvendig samlet mål for dybde er 76,2 cm

Anmeldelser af Weber Q3000 gasgrill

For at finde ud af om en Weber Q300 eller den nye Weber Q3000 gasgrill, virkelig er noget værd, så har vi på Tilhusoghave.dk kigget på diverse anmeldelser af produktet på nettet.

Amazon.com får Weber Q300 , som var forgængeren til Weber Q3000, 4,6 stjerner ud af 5 mulige baseret på 217 kundeanmeldelser. Når Weber Q300 næsten får topkarakterer af de kunder, som har købt den så er det en god indikation af hvor god denne gasgrill er. Når anmeldelsen og karakteren tilmed er baseret på baggrund af 217 kundeanmeldelser, så kan man uden forbehold sige at bedømmelsen er statistik valid og derfor kan bruges.

Er Weber Q3000 så pengene værd?

Weber Q300 får 4,6 stjerner ud af 5 mulige på Amazon.com og den vi har grund til at tro at den version, som er Weber Q3000, er en videreudvikling af den gode populære gasgrill og derfor kun er blevet bedre. På baggrund af dette og fordi at du lige nu kan finde en Weber Q3000 på tilbud lige nu til knap 2.700 kr. – så synes vi her på Tilhusoghave.dk at en Weber Q3000 er pengene værd og en gasgrill du skal overveje at købe, hvis du går op i at grille.

Vi håber at ovenstående artikel har hjulpet dig og at du har fundet lidt inspiration i denne artikel – endte du med at købe en Weber Q3000 ud fra det vi skrev i denne artikel eller fra en af de ovenstående webshops, så skriv venligst en kommentar med hvor du har købt den og om du er glad for den.

You may also like