Home UdenforHaven Weber Q2000 gasgrill – Anmeldelse

Weber Q2000 gasgrill – Anmeldelse

by Mark
0 comment
Weber Q2000 Gasgrill

I denne artikel skal vi kigge nærmere på en Weber Q200 gasgrill og se hvor god den egentlig er.

Dette vil vi finde ud af ved at lave en anmeldelse af Weber Q200 samt vise dig, hvor du kan finde den billigst lige nu.

Som en del af vores anmeldelse vil vi kigge på webshops og test, som har bedømt Weber Q200 og samle disse til dig som læser, så du bedst kan vurdere om en Weber Q200 er pengene værd. Vi har blandt andet fundet en anmeldelse af Weber Q200 på Amazon.com og her får denne gasgrill fra Weber 4 stjerner ud 5 mulige – læs mere hvorfor længere nede i artiklen.

Hvilke anmeldelser har en Weber Q2000 fået?

For at finde ud af om en Weber Q200 / Q2000 gasgrill virkelig er værd at købe, har vi her på Tilhusoghave.dk kigget lidt nærmere på hvilke anmeldelser denne gasgrill har fået rundt omkring på nettet. Vi har blandt andet kigget mod Amazon.com og deres kunders anmeldelser af Weber Q200 for at finde ud af om den er værd at købe. På Amazon.com får en Weber Q200 gasgrill 4 ud af 5 stjerner i anmeldelse. Denne anmeldelse er baseret på 171 kundeanmeldelser og der er derfor nok anmeldelser til, at du kan stole på denne rating af denne gasgrill.

En af kundeanmeldelserne fra Amazon lyder blandt andet: ” Gasgrillen varmer og laver mad meget ligeligt ligegyldigt på hvilket sted maden er placeret på grillen”

Hvad kan en Weber Q2000 og hvilke fordele er der ved den?

Det gode ved en Weber Q2000 er at den er forholdsvis lille og let og kan derfor tages med omkring til skovtur eller camping og du kan stadig lave noget af det bedste mad på grillen, på trods af størrelsen. Det er klart at en Weber Q300 er både dyrere og en bedre gasgrill, men denne Weber Q2000 er god til at klare al grillmad, som laves i hverdagen. Man skal købe denne grill, hvis man er glad for at grille og har lyst til at gøre det på farten, men skal man grille fast hjemme i haven så anbefaler vi her på Tilhusoghave.dk at se efter varianter af gasgrille. Du kan se de andre gasgrille som vi har anmeldt her på Tilhusoghave.dk i nedenstående oversigt.

Hvis du ender med at købe en Weber Q2000 får du, udover en meget mobil gasgrill, også to praktiske sideborde som giver ekstra plads til tilberedning af alle de dejlige stege og andre grillretter du skal servere for familien. Selve grillarealet passer meget godt til en familie på 4 og dette er både en fordel og en ulempe. Fordelen er at du kan bruge denne gasgrill på camping og rigtig skabe hygge omkring grillen, ulempen er at det tager lang tid at lave mad på grillen til 5 eller flere personer.

De tekniske specifikationer på en Weber Q2000 gasgrill er følgende:

  • Letvægtsgrill der er nem at transportere, men som samtidig står godt på en solid overflade
  • God til direkte grillning – passer perfekt til grillning af bøffer, pølser og andre stykker kød af ikke så stor størrelse
  • Gasforbrug på 3,51 kw/t hvilket svarer til 3 til 4 timers grillning før der skal skiftes gas på grillen
  • Selve grillarealet på denne gasgrill er 39 x 54 cm og som sagt ganske fornuftigt til det mest gængse grillmad
  • Når du køber denne gasgrill, er der 2 års garanti som minimum og dette er godt hvis der skulle ske noget med grillen

Er en Weber Q2000 værd at købe?

Her på Tilhusoghave.dk anbefaler vi at købe en Weber Q200/Q2000 hvis du er vild med at grille og gerne vil gøre det på farten. Selve prisen mellem 1.600 kr. og 2.100 kr. er overkommeligt for en god gasgrill af høj kvalitet, som kan skabe mange hyggestunder på skovtur eller camping. Leder du bare efter en gasgrill til de mest gængse former for grillning, kan du også med fordel købe denne gasgrill. At denne grill får 4 stjerner ud af 5 mulige på Amazon, vidner også om at det er en god gasgrill og man får meget for pengene.

Vi håber at ovenstående artikel og anmeldelse af Weber Q200/Q2000 har inspireret dig og eventuelt besvarede tvivl spørgsmål du måtte have ved at købe denne gasgrill fra Weber. Er du endt med at købe en Weber Q2000 ud fra denne artikel og anmeldelse, så skal du være velkommen til at kommentere med, hvor du har købt den henne og til hvilken pris du har fundet Weber Q2000 til, så andre forbrugere kan få gavn af dette.

You may also like