Home UdenforHaven Weber Genesis e-330 gasgrill – Anmeldelse

Weber Genesis e-330 gasgrill – Anmeldelse

by Mark
0 comment
Webergenesis330

Leder du efter en Weber Genesis E-330 gasgrill?

I denne artikel vil vi anmelde Weber Genesis E-330 og derudover sammenligner vi priser gasgrillen.

Vi har sammenlignet priser på Weber Genesis E-330 og vi viser dig, hvor du kan finde den billigst blandt flere forhandlere på nettet.

Weber Genesis E-330 4,7 ud af 5 stjerner på Amazon.com og vi vil i denne artikel kigge nærmere på hvorfor denne gasgrill får så gode anmeldelser og hvad du får med når du køber denne gasgrill fra Weber.

Hvorfor er Weber Genesis E-330 så populær?

Weber Genesis E-330 er en videreudvikling af den, på det tidspunkt, revolutionerende Genesis gasgrill fra Weber som kom på markedet i midten af 1980’erne. Det som var revolutionerende dengang var introduktionen af de kendte Flavorizer Bars, som gør at maden som blev grillede, fik den samme autentiske grillsmag som fra en alminde kulgrill.

Med en Weber Genesis E-330 får du en gasgrill af yderst høj kvalitet og i lækkert moderne design. Denne gasgrill er til grillelskeren, som elsker lidt ekstra kælen for de retter, som er mulige at tilberede på denne luksusgrill. Denne gasgrill kan klare alt lige fra stege, kyllinger, lammekøller til pizzaer, brød og lækre desserter – kort sagt så er det kun fantasien der sætter grænser.

Som noget af det nye man får med, når man køber en Weber Genesis E-330 gasgrill så får man en Sear station med. Sear stationen er smart integreret i designet af gasgrillen og gør at du kan give bøffer og steaks perfekte grillmønstre. Når du har opnået dine flotte grillmønstre, slukker du blot for Sear station og så kan du bruge grillarealet almindeligt igen. Ved siden af gasgrillen er der tilberedningsborde, så der er godt plads til alt det som din ret skal indeholde ud over det som bliver grillet på gasgrillen. Du kan stå og tilberede salater eller andet på tilberedningsbordet, mens du griller og dette gør at du praktisk talt kan servere hele menuen fra grillen.

Yderlige tekniske specifikationer ved denne fantastiske gasgrill fra Weber er:

 •  3 stk. brændere i rustfrit stål, der sikrer lang levetid på din gasgrill
 • Gasforbruget er 11,15 kw/t , hvilket svarer til  cirka 850 gram gas i timen
 • Indeholdende porcelænsemaljerede Flavorizer Bars
 • Sear station med mulighed for at lave lækkert grillmønstre på bøffen med mere
 • Vægt er 81 kg
 • Gasgrillen er udstyret med 4 hjul, så grillen og de 81 kg kan trækkes rundt
 • Højden på gasgrillen er 164 cm
 • Bredden på denne gasgrill er 152 cm
 • Dybden på gasgrillen er 76 cm
 • Grillristen er lavet af støbejern
 • Grillarealet på denne gasgrill er 66 x 50 cm

Hvilke anmeldelser har den fået?

Hvis vi skal kigge lidt på hvilke anmeldelser Weber Genesis E-330 har fået, så har vi her på Tilhusoghave.dk kigget mod USA og verdens største webshop, nemlig Amazon.com. På Amazon.com får Webe Genesis E-330 4,7 stjerner ud af 5 mulige fra kunderne, der har købt produktet på Amazon. Denne anmeldelse er lavet på baggrund af 415 kundeanmeldelser og det er nok kundeanmeldelser til at du som forbruger, kan stole på denne anmeldelse.

En af de anmeldelser som er blevet lavet er, oversat fra amerikansk, denne udtalelse fra Jeff True: ” Jeg kan kraftigt anbefale denne grill, hvis du er på udkig efter kvalitet og stabilitet”. Denne udtalelse er der 137 andre, som har lavet en lignende anmeldelse af denne på Amazon.com.

Er den værd at købe?

Er en Weber Genesis E-330 så værd at købe? Selvom prisen er dyr og ligger mellem 6.000 kr. og 10.000 kr. hos nogle webshops, så er det en gasgrill af yderst høj kvalitet. Du får som sagt en gasgrill med Sear station, som kan give dig de mest fantastiske bøffer med mønstre og Flavorized Bar’s giver kødets smag den autentiske grillsmag fra en kulgrill – dette er to ting som gør at du kan lave kød og andet af højeste klasse.

Udover at selve grillen og dens indhold er super god kvalitet, så er designet af grillen og for personer, der elsker at grille. Størrelsen og designet gør at man med det samme lægger mærke til denne fantastiske grill, når man træder ind / ud i haven.

Så hvis du er til grillming på højeste niveau med det bedste resultat, så er en Weber Genesis E-330 helt klart værd at købe og du vil ikke blive skuffet.

Var Weber Genesis E-330 ikke lige den størrelse gasgrill du ledte efter eller var prisen lidt for høj til dit behov for grillning, så se vores andre anmeldelser af diverse grille nedenfor:

Har du fundet denne artikel nyttig, er du velkommen til at dele den med andre og er du tilmed blevet inspireret eller overbevist over kvaliteten af den anmeldte grill til at du har købt den, så skriv venligst en kommentar med hvor du har købt den og til hvilken pris. Dette kan hjælpe andre forbrugere med at blive overbevist og måske spare penge – på forhånd tak.

You may also like