Home Til HusetHusholdningsmaskiner Ankarsrum Assistent røremaskine – Anmeldelse

Ankarsrum Assistent røremaskine – Anmeldelse

by Mark
0 comment

Leder du efter en Ankarsrum Assistent røremaskine?

I denne artikel vil vi kigge nærmere på hvilke anmeldelser Ankarsrum Assistent røremaskinen har fået.

Derudover vil vi sammenligne priser fra flere forhandlere på nettet og give dig, som forbruger den billigste pris.

Ankarsrum Assistent røremaskinen har blandt andet fået 4,2 stjerner på Amazon og vi vil i denne artikel, kigge nærmere på hvad denne røremaskine kan og hvorfor den får så gode anmeldelser.

Ankarsrum Assistent røremaskinen deltager også i vores store test af bedste røremaskiner her på Tilhusoghave.dk .

Hvilke anmeldelser har Ankarsrum Assistent røremaskinen fået?

I vores anmeldelse af Ankarsrum Assistent røremaskine vil vi kigge nærmere på hvilke anmeldelser denne røremaskine fra Assistent har fået for at give dig som forbruger det bedste indtryk af, hvor god denne røremaskine egentlig er og du dermed undgår at købe en forkert røremaskine og fortryde købet bagefter.

Den første anmeldelse af Ankarsrum Assistent røremaskinen vi skal kigge på er, kundeanmeldelser fra Amazon. På Amazon er der altid mange kunder, som er gode til at anmelde de produkter de køber og på Amazon har vi fundet en række anmeldelser af en Ankarsrum Assistent røremaskine. På Amazon.com får en Ankarsrum Assistent røremaskine 4,2 stjerner ud af 5 mulige stjerner. Denne rating er baseret på 24 anmeldelser fra kunder der har købt produktet. 24 anmeldelser fra kunder, er ikke nok til at skabe statistisk validitet og du kan derfor ikke 100 % stole på denne rating, men det er stadig en god indikation af hvor god  Ankarsrum Assistent røremaskinen er.

Udover Amazon har Ankarsrum Assistent røremaskinen også deltaget i en stor test af køkkenmaskiner foretaget af Søndagsavisen. I denne test fik Ankarsrum Assistent røremaskinen en samlet bedømmelse på 3 ud af en karakterskala på op til 5 – testvinderen fik samlet 3,8 i karakter. Ankarsrum Assistent røremaskinen scorede blandt andet topkarakter i minimal stænk og spild og var 4 minutter og 30 sekunder om at ælte en brød dej.

Hvad kan en Ankarsrum Assistent røremaskine?

Nu hvor vi har kigget lidt nærmere på hvad en Ankarsrum Assistent røremaskinen har fået af anmeldelser er det oplagt at kigge lidt nærmere på hvad den egentlig kan og hvad man får for pengene, når man køber denne røremaskine.  Når du køber en Ankarsrum Assistent røremaskine, får du en røremaskine som ikke går på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Kvaliteten kommer til udtryk i selve maskines garanti, som er på 5 år og dette vidner om en ordentlig tryghedsgaranti fra producenten.

De tekniske specifikationer på en Ankarsrum Assistent røremaskine er følgende:

 • Motoreffekt på 800 Watt, der sikrer dig at den altid vil kunne røre dejen
 • Kapacitet på 5 kg dej i røremaskinen
 • Længden på denne røremaskine er 40 cm
 • Bredden på denne røremaskine 26 cm
 • Højden på denne røremaskine 36 cm
 • Skålstørrelsen er på 7 liter og lavet af rustfrit stål

Når du køber denne røremaskine får du blandt andet følgende tilbehør med:

 • Låg til skål
 • Dejrulle
 • Dejskraber i rustfrit stål
 • Dejkrog
 • Dejkniv
 • Dobbelt piskeris i rustfrit stål
 • Mørdejsælter

Er en Ankarsrum Assistent røremaskine værd at købe?

Er Ankarsrum Assistent røremaskinen så værd at købe? Det er vores vurdering her på Tilhusoghave.dk at selvom der er få anmeldelser af den på Amazon, så får den alligevej 4,2 stjerner og gode bedømmelser i testen i Søndagsavisen.

Hvilke andre røremaskiner bør du overveje?

Er du ikke helt overbevist om at du vil købe Assistent røremaskinen? Vi har også tidligere anmeldt andre røremaskiner / køkkenmaskiner her på Tilhusoghave.dk og du kan se dem nedenfor:

Vi håber at du har kunnet bruge denne artikel og anmeldelse af Assistent røremaskinen og at du har kunnet finde inspiration. Er du endt med at købe ovenstående røremaskine, så kommenter venligst med hvor du har købt den og til hvilken pris, så andre forbrugere og læsere her på Tilhusoghave.dk, kan drage nytte af dette også.

You may also like