Home Elektronik Barbermaskine test

Barbermaskine test

by Mark
0 comment
Barbermaskine_test

Ligesom pigerne fylder deres badeværelser med hårtørrer og glattejern, så behøver mændene også et elektroniske skønhedsprodukt, som kan hjælpe dem om morgenen med at se godt ud i en fart. En barbermaskine er mange mænds bedste ven. Den kan hjælpe med at style skægget, ligesom man selv vil have det. Dog er der et hav af forskellige barbermaskiner, og de har hver deres intelligente og innovative teknologier.

Når du skal købe en barbermaskine, skal du gå ud fra, hvilket skæg du har. Har et tykt skæg, altså et skæg hvor hårstrående sidder tæt, så er det en god idé at købe en barbermaskine med et effektivt barberingshoved med skarpe barberblade.

Gror du tit dit skæg langt, og ønsker en gang imellem at barbere det kort, så skal du kigge efter en barbermaskine, som har en funktion, hvor den kan løfte op i hårene og skære af lige ved huden. Dermed får du alle hårene af på én gang.

Skal du blot trimmes en gang imellem, så passer næsten alle slags barbermaskiner til dig. Dog kan du se efter nogle, som er ekstra skønsomme for huden, hvis du har tendens til at få hudirritationer efter barbering. Selvom du ikke har en speciel sensitiv hud, så kan det alligevel være en god idé at gå efter en barbermaskine, som er blidere ved ens hud.

Så er der andre standard funktioner, som du kan kigge efter. Blandt andet kan du se, hvor lang tid de kan køre på en opladning, og hvor lang tid selve opladningen tager. Derudover kommer nogle barbermaskiner med en rensestation, hvor den automatisk rengør barbermaskinen for dig. Nogle mærker tilbyder endda stationer, hvor den både rengør barbermaskinen, samtidig med at den bliver opladet. Det er et virkelig prisværdig tilbehør. Så slipper du selv for at bruge tid på at rengøre din barbermaskine, samtidig med at du ved, at det bliver gjort ordentlig og grundigt af rensestationen. God hygiejne og et rent barberingshoved er nemlig alfa omega, og er ikke en ting, som du bør nedprioritere. Så hvorfor ikke få en station som gør det for dig?

Er du vant til hurtigt at klare barberingen i badet, så bør du også gå efter en barbermaskine, som er vandtæt.

Vi har samlet en række forskellige barbermaskiner fra mange forskellige mærker. Her kan du bland andet læse om forskellige barbermaskiners opladnings- og driftstid, om deres prisleje og en længere forklaring af specielle funktioner. Vi har samlet nogle af den bedste barbermaskiner, som igennem tiden har klaret sig godt i nogle barbermaskine test lavet nationalt og internationalt.

Remington XR1330 HyperFlex Barbermaskine

Vi lægger ud med en barbermaskine fra mærket Remington. Denne barbermaskine er i et flot design, og du bliver ikke træt af at have den i hånden. Med denne barbermaskine bliver det muligt for dig at komme helt tæt på huden alle steder ansigtet uden problemer. Den er specielt god til dig, som har sensitiv hud. Barbermaskinen fra Remington passer nemlig godt på din hud, og skærer hårene over nænsomt.

En ekstra god detalje ved denne barbermaskine er, at der er mulighed for en lynopladning. Det kan jo ske, at man glemmer at sætte maskinen til opladning efter brug, og nu mangler den strøm. Med denne barbermaskine er det dog muligt at få den opladt på fem minutter, og så er det nok til en barbering.

Denne flotte barbermaskine kan nemt gå hen og blive din nye gode ven på badeværelset.

Andre detaljer om denne barbermaskine:

Prisen for barbermaskinen er 899,00 kroner.
Dens driftstid er 50 minutter.

Dens opladningstid er 90 minutter.

Remington PR1370 Power Series Pro Aqua Plus Barbermaskine

Hvem ønsker ikke en skånsom og effektiv barbering? Med denne barbermaskine fra Remington lover de netop disse to egenskaber. Det har de derfor også vundet topkarakter på i nogle barbermaskiner test.

Den har tre roterende blade, hvilket netop gør den effektiv. Efter brug af denne barbermaskine bliver du efterladt med en tætbarberet, men blød hud.

Med en funktion kaldet Power Flex 360 graders teknologi kan barberingshovedet bevæge sig i alle retninger. Den kan komme helt tæt på huden alle stedet, og sådan får du et rigtigt godt resultat.

Dens knive består af stål, og barberingshovedet har en stor barberingsflade.

Den har et lækkert design, som ligger godt i hånden, samtidig med den er ledningsfri. Denne barberingsmaskine fra Remington kan man ikke sige mange negative ting om, og er helt sikkert et køb værd.

Andre detaljer om denne barbermaskine:

Prisen for barbermaskinen er 799,00 kroner.
Dens driftstid er 50 minutter.

Dens opladningstid er fire timer.

Remington F7800 Titanium-X Foil

Endnu en barbermaskine fra Remington som har fået generelt gode karakter i nogle barbermaskine test. Denne super fleksible maskine kan komme rundt i alle kanter og hjørner af dit ansigt, ned ad halsen eller omme i nakken.

Den arbejder meget hurtigt, og på ingen tid står du tilbage med et flot resultat. Den er god til at lave en jævn barbering, og er lavet af tripel titaniumbelagte barberblade. Mange barberblade er lavet af stål, men disse titaniumbelagte er en del stærkere, og holder desuden også længere dens skarphed. På den måde slipper du også for, at skulle erstatte din barbermaskine ofte.

Andre detaljer om denne barbermaskine:

Dens driftstid er 60 minutter.

Philips S5110/06

Et andet mærke, som også har gjort sig bemærket i flere barbermaskine test, er Phillips. Phillips er også kendt for at lave mange forskellige elektroniske skønhedsproduktet, alt lige fra glattejern til barbermaskiner. De ved oftest, hvordan man forkæler kunderne bedst muligt med den allerbedste form for kvalitet. Denne barbermaskine er ingen undtagelse, og har også fået gode anmeldelser.

Den er batteridrevet, så du slipper for at have en ledning hængende i vejen. Barbermaskinen er specielt kendt for at være til alle slags skæg. Hvis du er blevet træt af det lange skæg, så er denne maskine god til at løfte i håret, så den nemmere kan skære af helt tæt på huden. Dette kan gøres helt uden følelsen af, at det river i huden.

Den har derudover også en præcisionstrimmer. Denne egenskab er specielt god til dig, som ønsker skægget skal styles meget præcist.

Andre detaljer om denne barbermaskine:

Den billigste pris for barbermaskinen er 499,00 kroner, men den dyreste er 619,00 kroner.
Dens driftstid er 40 minutter.

Dens opladningstid er 60 minutter.

Philips Serie 9 S9711/31

Dette er endnu en barbermaskine fra Philips, som har fået gode anmeldelser internationalt. Den er dog langt fra prisvenlig, men det er der en grund til. Den er nemlig udstyret med en hel ny form for teknologi. Denne egenskab kaldes V-Track, og kan fange alle hårstrå. Dette gælder vitterligt alle hårstrå. Barberhovederne bevæger sig i otte forskellige retninger, og det ville være umuligt ikke at ramme alle hår, lange som korte.

Som en ekstra smart og moderne service, så kan du indstille barbermaskinen efter hvilken tekstur din hud har, hvor hurtig du vil have barbermaskinen skal køre og hvor sart din hud er.

Så selvom den kan virke lidt dyr, så får du også meget for pengene.

Andre detaljer om denne barbermaskine:

Den billigste pris for barbermaskinen er 2.137,00 kroner, men den dyreste er 2.239,00 kroner.
Dens driftstid er 50 minutter.

Dens opladningstid er 60 minutter.

Philips Series 5000 Aqua Touch S5400/06

Nyder du at ordne bad og barbering på én gang? Så kan du med denne vandtætte barbermaskine barbere dig i bruseren og slå to fluer med ét smæk. Med denne barbermaskine fra Philips følger der et trimmerhoved med, så du kan skifte skærehovedet af.

Denne barbermaskine er meget fleksibel, og bevæger sig i fem forskellige retninger for at fange flest hår som muligt. Det er en relativ enkel barbermaskine i forhold til mange andre fra nogle barbermaskine test. Dog gør den sit arbejde ganske godt, og er langt fra den dyreste model.

Andre detaljer om denne barbermaskine:

Prisen for barbermaskinen er 685,00 kroner.

Dens driftstid er 45 minutter.

Dens opladningstid er 60 minutter.

Panasonic Arc3 ES-RT37 Wet & Dry

Endnu en vandtæt barbermaskine på markedet, som kan gøre dine morgenrutiner lidt hurtigere. Panasonic laver også nogle gode barbermaskiner, som også ligger højt i de diverse barbermaskiner tester. Denne barbermaskine er ingen undtagelse.

Barbermaskinen ligger i den lave ende af prisklassen, og du får meget for pengene. Den er nem at holde ren, hvilket også er vigtig for god hygiejne. Barberbladene er ultraskarpe, hvilket gør arbejdet hurtigere og nemmere.

Andre detaljer om denne barbermaskine:

Prisen for barbermaskinen er 663,00 kroner.

Dens driftstid er 54 minutter.

Dens opladningstid er 60 minutter.

Braun °CoolTec CT4s Wet&Dry

Når vi snakker om barbermaskiner, så kan vi ikke komme udenom dette tyske mærke, Braun. De har lavet utallige barbermaskiner med mange forskellige og innovative funktioner.

Denne barbermaskine har som dens navn henviser til, en funktion kaldet CoolTec. Denne teknologi køler barbermaskinen ned til 44 grader, så du slipper for at have en varm barbermaskine kørende mod huden. Dette kan hjælpe dig, hvis du har en meget sensitiv og sart hud, da den mindsker chancen for hudirritation.

Denne smarte barbermaskine viser strømniveauet, og hvornår det er tid til at blive sat til opladning. Derudover er den vandtæt, så du kan tage den med ind i badet.

Specielt køle-teknologien gør, at denne barbermaskine fra Braun har scoret høje karakter.

Andre detaljer om denne barbermaskine:

Den billigste pris for barbermaskinen er 949,00 kroner, men den dyreste er 1.125,00 kroner.
Dens driftstid er 50 minutter.

Dens opladningstid er 60 minutter.

Braun Serie 9 9290cc Wet & Dry

Denne barbermaskine fra Braun har en anden smart og innovativ egenskab. Denne egenskab kaldes for Syncro TM-teknologi. Den er meget intelligent, og kan hurtigt indlæse hvilket slags skæg, du har. Derefter tilpasser den sig til skægvækst. Hvis du for eksempel har et tykt og kraftigt skæg, så sætter den mere kraft på.

Den har fem specialdesignede måde at skære hårene på, og du kan med sikkerhed få skåret alle hårene, uanset hvilket sted på kroppen de sidder.

Derudover kommer den med en rensestation, som skal hjælpe dig med at holde en god hygiejne. Bare ved et enkelt tryk på en knap, renses og smøres barbermaskinen helt ren. Derefter bliver den også tørt, så den med det samme er klar til brug.

Ikke nok med det så er den vandtæt, og så følger der også et rejseetui med til maskinen, så du nemt kan tage den med på farten.

Andre detaljer om denne barbermaskine:

Den billigste pris for barbermaskinen er 1.699,00 kroner, men den dyreste er 3.751,00 kroner.
Dens driftstid er 50 minutter.

Dens opladningstid er 60 minutter.

​Braun Series 7 7840 Wet & Dry

Ligesom de tidligere nævnte barbermaskiner fra Braun, så er denne maskine også vandtæt, og kan derfor også bruges, når du går i bad. Den er faktisk vandtæt helt ned til fem meter, selvom det svært at forstille sig et scenario hvor denne egenskab er en fordel.


Denne barbermaskine har fået høje karakter, da den sikrer dig en hurtig, effektiv og jævn barbering. Med til denne maskine følger der alt, hvad du behøver til at beskytte barbermaskinen, hvis du skal have den med på en rejse. Der følger nemlig en rejseadapter, et rejseetui og en rengøringsbørste med i købet.

Andre detaljer om denne barbermaskine:

Prisen for denne barbermaskine er 1.429,00 kroner.

Dens driftstid er 50 minutter.

Dens opladningstid er 60 minutter.

Braun Serie 7 -7898cc

Denne barbermaskine er en topscorer i mange barbermaskine test. Vandtætte, batteridrevne barbermaskine har nemlig et specielt hoved, som er i stand til at løfte op i håret, og kan derefter skære helt ind til huden. Selvom den kommer så tæt på huden, så efterlader den ingen irritationer, men blot ganske blød hud. Dette gælder uanset om barberingen foregår under bruseren, eller hvis det er på helt tør hud.

På én opladning kan den klare omkring 17 barberinger, så du slipper for konstant at skulle sætte den til at lade op. Derudover slipper du også for manuel rengøring af denne maskine, for der følger også en rensestation med i købet. Her sætter du blot barbermaskinen i, og så klarer rensestationen automatisk resten.

Andre detaljer om denne barbermaskine:

Den billigste pris for barbermaskinen er 1.499,00 kroner, men den dyreste er 2.835,00 kroner.
Dens driftstid er 50 minutter.

Dens opladningstid er 60 minutter.

Braun Series 7 790cc-4 

Dette er prisvindende barbermaskine fra Braun, og det er fuldt fortjent, for det er en barbermaskine af bedste kvalitet. Ligesom den forrige barbermaskine fra Braun, så følger der her også en rensestation med, som sikrer dig et rent barberingshoved på ingen tid. Derudover tager en opladning kun fem minutter. Dette er virkelig kort tid i forhold til mange andre barbermaskiner i de her test. Så hvis du glemte at sætte den i opladeren sidst, så kan det hurtigt klares på selve dagen, når du behøver den.

Barberingshovedet er utrolig fleksibelt, og kan bevæge sig i fire forskellige retninger. Barbermaskinen har en anden god funktion kaldet Pulsonic-teknologi, hvilket er hele 10.000 mikrovibrationer i minuttet. Disse to funktioner er guld værd, og vil give en tæt og effektiv barbering.

Den fungerer til alle slags skægvækst, da den er udstyret med innovative skæreblade. Her er der ergonomiske huller i, hvilket sikrer, at den går tæt på huden, og får skåret af lige ved roden. Dermed slipper du også for hele tiden at skulle barbere dig.

Andre detaljer om denne barbermaskine:
Dens driftstid er 50 minutter.

Dens opladningstid er fem minutter.

Braun Series 7 799CC

Dette er endnu en barbermaskine i Brauns anmelderroste serie. Brauns Series 7 barbermaskiner er nogle af de bedste, og har vundet mange barbermaskine test. Ligesom den forrige barbermaskine fra Braun, så har denne også den smarte og innovative Pulsonic-teknologi indbygget. Her fanger maskinen bare nemmere alle hårstrå, hvilket giver en grundig barbering.

Denne barbermaskine finder selv ud af, hvor tykt dit skæg er, og tilpasser sig så derefter. Så hvis dit skæg er meget tæt, så sætter den mere kraft på. Derudover kan du vælge mellem sensitiv, normal og intensiv, hvilket betyder, at du selv kan vælge, hvad der er bedst for din hud og dit skæg. Hvis du ved, at du nemt får hudirritationer efter en barbering, så er det smart at vælge sensitiv-funktionen.

Derudover følger der også en Clean & Charge-station med, som både oplader din barbermaskine, men fuldautomatisk også rengør den for dig.

Det er en lidt dyrere model end nogle af den andre fra testene, men det er en topmoderne barbermaskine, som har alle de funktioner, som man kunne ønske sig.

Andre detaljer om denne barbermaskine:

Prisen for barbermaskinen er 1.659,00 kroner.
Dens driftstid er 50 minutter.

Dens opladningstid er 60 minutter.

Braun Series 3 3090cc

Du finder generelt bedre barbermaskiner i Brauns series 7 og 9, dog er series 3 også udmærket, og er mere prisvenlige. Det er hvad, man prioriterer højest. Prisen eller de mange forskellige funktioner. Den har for eksempel kun tre skæresystemer fremfor fem, som mange fra series 7 og 9 har.

Dog har denne barbermaskine en smart lille indbygget kam, som fører korte og lange hår direkte ned til barberbladene. Derudover har den, som nogle af dens storebrødre, også en Clean and Change station. Her bliver den rengjort og opladt, når den ikke bliver brugt.

Denne barbermaskine gør dog sit job ganske godt, og har også modtaget ros.

Andre detaljer om denne barbermaskine:

Den billigste pris for barbermaskinen er 881,00 kroner, men den dyreste er 999,00 kroner.
Dens driftstid er 50 minutter.

Dens opladningstid er 60 minutter.

Braun Series 3 3050cc

Dette er endnu en barbermaskine fra Brauns Series 3, dog er den her en anelse bedre end den anden. Den har i hvert fald fået en topplacering i en barbermaskine test.

Den er, som de fleste andre fra Braun, batteridreven, og der følger også en Clean and Charge-stat ion med til denne barbermaskine.

Den får især ros for at være blid mod huden og for at være effektiv til at lave en tæt barbering. Den har nemlig et triple-action barberhoved. Hvilket betyder, at den kan barbere på forskellige niveauer. Derudover har den også Micro-Combe teknologi. Dette er to aflange blade med et ekstra barberblad i midten. Så denne barbermaskine er specielt god til dig, som nyder at gro skægget ud, og en gang imellem barbere det kort. Dette ekstra blad i midten er nemlig god til at skære lange hår over tæt på huden.

Dog er den anderledes end de tidligere nævnte barbermaskiner fra Braun. Den her er nemlig ikke vandtæt, og den kan ikke bruges i badet.

Andre detaljer om denne barbermaskine:

Den billigste pris for barbermaskinen er 645,00 kroner, men den dyreste er 1.299,00 kroner.
Dens driftstid er 50 minutter.

Dens opladningstid er 60 minutter.

Braun Series 5 5090cc

Denne barbermaskine fra Braun har også scoret nogle høje karakterer i en barbermaskine test. Denne barbermaskine er hurtig, effektiv og god til præcise barberinger. Den er specialdesignet med teknologien FlexMotionTec, hvilket betyder, at den giver en grundig barbering, dog uden at gøre huden irritabel. Det gør den ved at lægge et mindre pres på huden.

Den har et meget fleksibelt barberingshoved, som kan komme vidt omkring, og tage alle hårene, hvor du ønsker det.

Der medfølger til denne barbermaskine også en Clean & Charge-station.

Andre detaljer om denne barbermaskine:

Den billigste pris for barbermaskinen er 1.775,00 kroner, men den dyreste er 1.835,00 kroner.
Dens driftstid er 45 minutter.

Dens opladningstid er 60 minutter.

Braun Series 5 5030s

Denne barbermaskine fra Braun har samme effektive og gode funktion, nemlig FlexMotinTec. Derudover har den også en funktion kaldet ActiveLift. Dette indebærer, at barbermaskinen er i stand til at løfte fladt liggende hår og skære det af lige ved starten af hårstrået, så du kan få en perfekt barbering. Ikke nok med det, så har den også en tredje funktion. Den hedder OptiFoli, som betyder, at den har forskellige hulstørrelser, som hjælper dig med at fange alle slags hår.

Det er en smart barbermaskine, med mange utrolig intelligente og smarte funktioner, som er alle pengene værd.

Andre detaljer om denne barbermaskine:

Den billigste pris for barbermaskinen er 495,00 kroner, men den dyreste er 1.699,00 kroner.
Dens driftstid er 45 minutter.

Dens opladningstid er 60 minutter.

You may also like