Home Til HusetHusholdningsmaskiner Espressomaskine test

Espressomaskine test

by Mark
0 comment

Er du den helt store kaffedrikker, som holder af en gang imellem at få andet end en almindelig sort kop kaffe? Så kan du stoppe forbi forskellige caféer eller tankstationer, for at smage andet end den almindelig kaffe du kan få hjemme. Tænk, hvis du kunne få din helt egen maskine, så du selv kunne brygge diverse slags kaffe. Det kan være, at du en dag er til en espresso, en cafe latte eller cappuccino. Så går du blot i køkkenet, og sætter det over i din spritnye espressomaskine. Det er lynhurtigt, og det er nemt.

Det kan dog være svært at finde den rette espressomaskine. Udvalget er større end aldrig før. Du er måske gået på jagt efter en espressomaskine test og anmeldelser, for at kunne finde rundt i det hav der er af espressomaskiner. Der ufatteligt mange forskellige espressomaskine tests, og de prøver altid at finde frem til den bedste. Det er dog det med køb af espressomaskine, at det er meget op til den individuelle køber, hvilken espressomaskine der passer til dem.

Hvor mange penge har du lyst til at bruge på en espressomaskine? Skal der være indbygget eller tilhørende mælkeskummer og kaffekværn Er der én eller flere kaffenydere i husstanden, så kan det måske være smart med en større espressomaskine. En som har en stor bønne- og vandbeholder, så den ikke skal påfyldes hele tiden, og en som kan lave to kopper ad gangen.

Varianterne er mange, og det kommer helt an på, hvad du er til. Prisforskellen er meget stor på de forskellige espressomaskiner. Så du bør, inden du køber, afgøre med dig selv hvor stor en kaffeentusiast, du er. For er du din egen hjemmebarista, som kender alt til kvalitet og smag på espresso og diverse kaffevarianter, så kan det betale sig at købe en dyrere model. Med de dyrere modeller får du også ofte alt, hvad du behøver. Det vil sige, at du både får god kvalitet, kaffekværn, mælkeskummer, og så mange forskellige kaffevarianter med i prisen, at du næsten kan åbne din egen kaffebar.

Er du en kaffeelsker, men er en nybegynder barista, så kan du sagtens få god kaffe med en billigere model. En god ting altid at gå efter er dog, at espressomaskinen har et rengøring- og afkalkningsprogram. Dette vil gøre, at den automatisk vil rengøre og afkalke sig selv, så snart der er behov for det. Dette vil både sikre, at kaffen bliver ved med at være god, samt sikre espressomaskinen en længere levetid.

Her er der samlet 18 forskellige espressomaskiner, som alle har bestået mindst en espressomaskine test. Dette vil forhåbentligt hjælpe dig på vej mod det rette køb af en espressomaskine.

PHILIPS HD8821/01

Denne stilrene espressomaskine fra PHILIPS er til dig, som vil have en fuldautomatisk maskine, som nemt og hurtigt både kan lave en kop espresso og almindelig kaffe. Det er en moderne espressomaskine, med indbygget mælkeskummer og en kaffekværn som er 100 procent keramisk. Dette betyder, at du undgår, at din kaffe kommer til at smage brændt.

Dog er noget af det smarteste ved denne espressomaskine, at den har et automatisk skylle-og afkalkningsprogram. Så du behøver ikke at skure og skrubbe espressomaskinen efter nogle måneders brug, det klarer den helt selv.

Derudover kan du lave to kopper ad gangen, og hvis du en dag foretrække en kop te, så har den også en ventil til kogende vand.

Andre detaljer om denne espressomaskine:
Den måler 42,9 cm i dybden, 33 cm i højden og 21,5 cm i bredden.
Den koster 2.799,00 kroner.

Philips 3000 Series HD8821/01

Denne er espressomaskine er også god i test, og er fra Philips. Det er en brugervenlig maskine, som ved, hvordan man brygger en god kop kaffe. Du får med denne espressomaskine meget for pengene. For selvom du går ned i pris, går du ikke ned i kvalitet med denne maskine.

Den er billigere end de andre i espressomaskine testerne, men laver stadig en rigtig god kop espresso under den perfekte bryggetemperatur. Derudover har maskinen et indbygget rengøringsprogram.

Du kan stille på kaffens smag og lave op til to kopper ad gangen. Du kan stille på højden, så du kan bruge alle slags kopper, som du har stående i køkkenskabene.

Hvad mere kan du ønske dig end at spare penge, og stadig få en espressomaskine i god kvalitet.

Andre detaljer om denne espressomaskine:
Har kapacitet til 250 gram kaffebønner og 1,8 liter vand.
Den koster 749,00 kroner.

DeLonghi ECAM21.117 Magnifica

Hvis du sætter pris på en god kop kaffe med en fyldig smag, så bør denne fuldautomatiske espressomaskine være dit næste køb. Den er kendt for at lave smag af den bedste kvalitet og for at være brugervenlig. Du kan selv justere på smagen, temperaturen og kaffestyrken, så kaffen bliver ligesom, du ønsker den.

Det er en lille, fin maskine som vil lave dig god kop espresso, men som samtidig også vil klæde dit køkken. Dens støjniveau er lavt, og har et smagfuldt ydre. Den er nem at gøre rent, hvilket er en egenskab, som er guld værd, når du er ude efter en espressomaskine.

Andre detaljer om denne espressomaskine:
Den måler 24 cm i højden og 24 cm i bredden.
Kaffen brygges med et tryk på 15 bar.
Den billigste pris for denne espressomaskine er 2.199,00 kroner, mens den dyreste pris er 4.949,00 kroner.

DeLonghi ECAM 44.660.B

Denne espressomaskine er fra samme mærke som den forrige. Denne er dog en anelse mere luksuriøs og dyrere. Med denne espressomaskine får du både god smag, samt en mælkeskummer med i prisen. Espressomaskine giver dig muligheden for selv at skifte kaffetypen. Dette betyder, at du kan få lige den kop kaffe, som du står, og hungrer efter.  Den har fået ros for at være nem at betjene, da den har et indbygget, nemt display.

Espressomaskinen har plads til en masse kaffebønner og vand, så du slipper for konstant at skulle fylde på.

Andre detaljer om denne espressomaskine:
Har kapacitet til 400 gram kaffebønner og to liter vand.
Den billigste pris for denne espressomaskine er 4.528,00 kroner, mens den dyreste pris er 6.390,00 kroner.

DeLonghi Dedica

Høj kvalitet, stilrent ydre og lynhurtig bryggetid er den bedste måde at beskrive denne semiautomatiske espressomaskine fra DeLonghi. Den er specielt kendt for sit flotte design, som vil klæde alles køkkener.

Den er smart indrettet, og har en indbygget kopvarmer, så den holder kaffen varm i længere tid. Samtidig har den også en mælkeskummer, og det man kan kalde et Flowstop. Det vil sige, at du den selv tilpasser mængden af vand, alt efter hvilken kaffe du vælger, den skal lave.

Andre detaljer om denne espressomaskine:
Har en bryggetid på 40 sekunder.
Dens vandbeholder har en kapacitet på 1,1 liter.
Den billigste pris for denne espressomaskine er 939,00 kroner, mens den dyreste pris er 1.999,00 kroner.

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS

Som de tre tidligere nævnte espressomaskiner også viser, så ved dette italienske mærke, hvordan man laver espressomaskiner i den bedste kvalitet. Når man kigger på prisen, så forventer man automatisk også, at denne espressomaskine kan brygge en god kop espresso med en fyldig smag. Bare rolig, for den lever op til alles forventninger.

Ja, det er en af de dyre espressomaskiner, men den kan også lave en kop kaffe, som var du på café nede i byen. Med denne espressomaskine kan du selv sammensætte din kop kaffe, som du vil have den. Den er topmoderne, og har et stort display i farver. Tro det eller ej, så kan du tilkoble din mobil til denne espressomaskine. Herfra kan du tilpasse smagsprofilerne og indstillinger af maskinen. Du kan nemlig få helt op til seks forskellige smagsprofiler.

Med displayet og en indbygget mælkeskummer kan du justere på kaffestyrken, mælkeskum og mængde. Derudover er den fuldautomatisk, og har også et automatisk rense program.

Herudover er denne maskine også børnevenlig. Den kan nemlig også tilbyde en varm kakao.

Andre detaljer om denne espressomaskine:
Har kapacitet til 400 gram kaffebønner og 10 liter vand.
Den billigste pris for denne espressomaskine er 8919,00 kroner, mens den dyreste pris er 9.394,00 kroner.

Sage The Oracle espressomaskine

Denne flotte espressomaskine fra Sage ved virkelig, hvordan man brygger en kop espresso i bedste kvalitet. Den er til dig, som er den helt store kaffeelsker, og som samtidig sætter pris på et flot design.  Udover at lave espresso, så kan den også lave dig en kop almindelig kaffe, en cafe latte og cappuccino. Med denne espressomaskine kan du være din egen barista i hjemmet.

Den er brugervenlig med dens display, hvor du nemt kan følge med i, hvad den laver. Den har nemlig mange funktioner. Den kan selv male bønnerne, og du kan selv bestemme hvor groft, eller hvor fint det skal males.

Du kan også justere på temperatur og kaffetype.  

Andre detaljer om denne espressomaskine:
Har kapacitet til 250 gram kaffebønner og 2,5 liter vand.
Prisen for denne espressomaskine er 14.999,00 kroner.

Sage The Barista Express

Denne maskine har fået meget ros for både dens flotte design men også for dens mange og gode smage. Det er en stor espressomaskine, som vil tage en plads i køkkenet. Dog er den i et stilrent design, og vil med sikkerhed kun komme til at pynte.

Den har både en kaffekværn, så du kan kværne kaffebønner. Den kan selv regne ud, hvor meget den skal bruge til de forskellige slags kaffevarianter. Med denne kaffekværn har du hele 18 indstillinger, så du kan få kaffen, lige som du vil have den. Den har også en mælkeskummer. Derudover kan den også lave varmt vand, hvis du en dag hellere vil have en kop te.

Denne espressomaskine kan lave mange forskellige kopper kaffe, og er i samme kvalitet, som det de serverer nede kaffebaren.

Andre detaljer om denne espressomaskine:
Har kapacitet til 250 gram kaffebønner og to liter vand.
Kaffen brygges med et tryk på 15 bar.
Den billigste pris for denne espressomaskine er 4.444,00 kroner, mens den dyreste pris er 5.999,95 kroner

Sage Barista Pro

Denne espressomaskin har scoret høje karakter i diverse espressomaskine tests. Den har ufattelig mange kaffevarianter, og laver dem alle lynhurtigt. Hastværk er ikke lastværk i dette tilfælde, tværtimod. Størstedelen af de gode anmeldelser handler nemlig om, den gode smag som denne espressomaskine kan lave.

Prisen ligger i den høje ende, men du får til gengæld også alt, hvad du behøver til at lave en god kop kaffe. Den er fuldautomatisk, og har en indbygget kaffekværn og en mælkeskummer. Den kommer op på den helt rette temperatur under brygningen.

Så selvom den er lidt dyrere end andre espressomaskiner, så får du også meget for pengene med denne espressomaskine.

Andre detaljer om denne espressomaskine:
Har kapacitet til 250 gram kaffebønner og to liter vand.
Den måler 40,7 cm i dybden, 44 cm i højden og 40,7 cm i bredden.
Prisen for denne espressomaskine er 6.999,00 kroner.

Jura A1

Denne lille smarte espressomaskine hører til en af de mere simple modeller på markedet. Jura A1 ville være god til dig, som sætter pris på en god kop espresso, og som ikke behøver alle mulige fancy funktioner. Til dig som bare vil have en god kop espresso, kaffe eller ristretto.

Den er som sagt lille, og fylder ingenting i dit køkken. Med i prisen får du en kaffekværn, som sørger for, at der efterlades mindst muligt kaffegrums.

På trods af denne forsimplet version af en espressomaskine, så er den kendt for at servere en kop med rigtig god smag. Derudover har den også et automatisk rengøringsprogram.

Andre detaljer om denne espressomaskine:
Har kapacitet til 125 gram kaffebønner og 1,1 liter vand.
Den måler 44,8 cm i dybden, 32,3 cm i højden og 23,9 cm i bredden.
Prisen for denne espressomaskine er 4.995,00 kroner.

Jura E6

Denne espressomaskine har et elegant udseende, som vil klæde alles køkken. Den er kendt for at lave den perfekte kop espresso. Jura E6 vil være god til dig og din partner, hvis I deler samme passion for en god kop espresso. Denne espressomaskine kan nemlig lave to kopper ad gangen. Udover den gode smag som den er kendt for at brygge, så er den også lynhurtigt til at lave de to kopper.

Det er en espressomaskine af højeste kvalitet, og kan lave de fleste kaffevarianter.

Andre detaljer om denne espressomaskine:
Prisen for denne espressomaskine er 7.995,00 kroner.
Laver to kopper espresso på under to minutter.

Jura E8 Platin

Dette er storebroren til Jura E6, og er en forbedret og en anelse dyrere udgave. Jura E8 kan nemlig lave 12 forskellige kaffevarianter, og alle bliver brygget i den bedste kvalitet. Derudover kan du tilvælge kaffestyrken. Her har du hele otte forskellige at vælge mellem. Så du kan virkelig skræddersy dig den kaffe, som du lige står, og har lyst til.

Denne espressomaskine er virkelig til den helt store kaffeelsker, som ikke bare vil nøjes.

Andre detaljer om denne espressomaskine:
Den billigste pris for denne espressomaskine er 8.995,00 kroner, mens den dyreste pris er 9.891,00 kroner.

Melitta Caffeo Varianza CSP

Med denne fuldautomatisk espressomaskine kan du næsten byde på de samme slags kaffevarianter, som din lokale café kan. Denne espressomaskine har nemlig lave hele ti forskellige slags kaffe.

Den er nem at rengøre, og kan endda selv rengøre det indbyggede mælkesystemet.  

Har du en dag lyst til en koffeinfri kaffe, så kan du igennem en ekstra tragt og beholder hælde disse bønner i. Nu vil maskinen automatisk vide, at det er disse bønner den skal bruge, fremfor dem den allerede har i sig.

Andre detaljer om denne espressomaskine:
Den billigste pris for denne espressomaskine er 4.009,00 kroner, mens den dyreste pris er 4.583,00 kroner.

Melitta Caffeo Passione

Du skal ikke lade dig snyde af størrelsen af denne espressomaskine. Den kan lave hele ti forskellige kaffevarianter, som alle har en god og dejlig smag i bedste kvalitet. Der medfører en mælkebeholder, som kan afmonteres, og sættes i køleskabet.

Den har et automatisk rense- og afkalkningsprogram, hvilket sparer dig for rengøringen.

Denne espressomaskine er til dig, som ønsker en lille og smart maskine, som ikke fylder hele køkkenet, men som stadig kan lave nogle forskellige velsmagende kaffevarianter.

Andre detaljer om denne espressomaskine:
Har kapacitet til 125 gram kaffebønner og 1,2 liter vand.
Kaffen brygges med et tryk på 15 bar.
Den billigste pris for denne espressomaskine er 3.108,00 kroner, mens den dyreste pris er 4.390,00 kroner.

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

Ligesom den tidligere nævnte espressomaskine fra samme mærke, fylder denne maskine heller ikke meget på køkkenbordet, dog har den stadig mange forskellige funktioner.

Til denne espressomaskine følger der en mælkeskummer med, som kan lave flere forskellige typer mælkeskum, som vil give kaffen en cremet smag. Den er fuldautomatisk, og har et automatisk rengøringsprogram. Der er tre forskellige kaffestyrker, som du kan vælge imellem. Med denne espressomaskine kan du lave hele tre kopper ad gangen, hvis der nu skulle være andre kaffenydere end dig i huset.

Andre detaljer om denne espressomaskine:
Har kapacitet til 125 gram kaffebønner og 1,2 liter vand.
Den måler 20 cm i bredden. Den billigste pris for denne espressomaskine er 1.812,00 kroner, mens den dyreste pris er 3.302,00 kroner.

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW)

Denne espressomaskine har også fået gode anmeldelser. Den kan både skumme mælken og kværne kaffebønnerne for dig. Kværnen er desuden keramisk, som betyder, at den sikrer dig mest muligt aroma i din kaffe. Du kan også selv bestemme hvor groft eller hvor mildt, bønnerne skal kværnes.

Derudover er den selvrensende, og har et indbygget rengørings- og afkalkningsprogram. Den kan lave dig espresso, cappuccino, latte macchiato, og ganske almindelig, sort kaffe

Denne espressomaskine er til dig, som ønsker lidt mere end en kaffemaskine, og som sætter pris på nykværnet kaffebønner.

Andre detaljer om denne espressomaskine:
Har kapacitet til 250 gram kaffebønner og 1,4 liter vand.
Kaffen brygges med et tryk på 15 bar.
Den billigste pris for denne espressomaskine er 3.299,00 kroner, mens den dyreste pris er 5.999,00 kroner.

Siemens EQ.9 Connect

Du kan nærmest kalde denne espressomaskine for et legetøj for de kaffeelskere, som virkelig sætter pris på en god kop varmt. Denne espressomaskine fra Siemens er ultramoderne, hvilket prisen også afspejler. Det er en af de dyreste i disse espressomaskine tests. Den har dog også mange flere avancerede funktioner, end nogle af de tidligere nævnte espressomaskiner.

Der er ikke mange andre espressomaskiner, som har denne unikke funktion. Denne espressomaskine har indbygget Wi-Fi, så du kan styre maskinen med en app på din smartphone. Det er en imponerende funktion, som du kan blære dig med, når du har gæster ovre til en kop kaffe.

Den har derudover også en mælkebeholder, og har to bønnebeholder. De to beholder kan for eksempel være smart, hvis der er to kaffenydere i huset, men som holder af to forskellige bønner.

Du kan lave din kaffe, som du vil have den, og denne espressomaskine kan huske op til seks forskellige slags. På denne måde behøver du ikke hver gang at skulle lave om på indstillingerne, men blot vælge den gemte.

Andre detaljer om denne espressomaskine:
Har kapacitet til 235 + 200 gram kaffebønner og 2,3 liter vand.
Den billigste pris for denne espressomaskine er 11.499,00 kroner, mens den dyreste pris er 12.357,00 kroner

Rocket Appartamento

Hvis du køber denne espressomaskine fra Rocket Appartamento, så sikrer du dig en professionel en af slagsen. Denne her espressomaskine har fået meget ros og gode i mange espressomaskine tests.

Rocket er et italiensk mærke, som også laver espressomaskiner til offentlige kaffebarer, så de ved, hvad god kvalitet er.

Denne fuldautomatiske espressomaskine er lavet lille og kompakt, så den passer ind i alles køkkener. Den er lavet i et stilrent design, i rustfrit stål, og den klart vil pynte på køkkenbordet. Den kan brygge op til to kopper ad gangen, og har en indbygget mælkeskummer.

Om du er øvet hjemmebarista eller professionel barista, ville dette været det perfekte køb, da den laver mange forskellige slags kaffe i den allerbedste kvalitet.

Andre detaljer om denne espressomaskine:
Har kapacitet til 2,3 liter vand.
Den måler 42,9 cm i dybden, 36 cm i højden og 27,4 cm i bredden
Prisen for denne espressomaskine er 9.999,00 kroner.

You may also like