Home Elektronik Krøllejern test

Krøllejern test

by Mark
0 comment

Hvis man har et glat og fladt hår, kan drømmen om store og flotte krøller synes langt væk.

Men med det rette krøllejern er det muligt at opfylde drømmen, og i denne gennemgang af krøllejerns har vi kigget nærmere på de bedste krøllejern på markedet, så du kan få det flotteste krøller.

 

Guide til at få det flotteste krøller

 

En nem måde at gøre sig fin og flot inden en festlig aften kan være at lave store og flotte krøller. Men der findes mangle forskellige slags krøller, så det er vigtigt, når du køber et krøllejern er opmærksom på, hvordan krøllejernet fungerer, så du kan få de krøller, du ønsker.

For at få flotte krøller er der et par ting, som du kan gøre for at opnå det flotteste resultat.

 

 • Forbered dit hår med varmebeskyttelse og hårspray, inden du starter med at krølle dit hår
 • Krøl dit hår væk fra dit ansigt, da dette giver det mest naturlige look
 • Krøl kun en lille hårlok ad gangen for at få et flot og holdbart resultat
 • Undgå at røre ved krøllerne, mens de er varme

 

Babyliss Curl Secret

 

Dette krøllejern er 100% automatisk, hvilket gør det let og nemt at bruge.

Du trækker en lok hår på ca. 3 centimeters bredde forsigtigt ind i krøllejernets varmekammer, hvorefter krøllejernet automatisk ruller hårlokken rundt i det keramiske krøllejern inde i varmekammeret, mens hårlokken opvarmes til den ønskede temperatur på enten 210 eller 230 grader. Efter få sekunder kommer håret ud i en flot krølle.

 

Forskellige tidsindstillinger giver forskelligt resultat

Babyliss Curl Secret har tre tidsindstillinger på henholdsvis 8, 10 og 12 sekunder, hvilket betyder, at krøllejernet kan lave 3 forskellige krølleeffekter alt efter, hvor lang tid håret holdes ind i varmekammeret. Jo længere tid håret bliver opvarmet, jo mere defineret bliver krøllen.

Tidsindstillingen på 8 sekunder giver løse bølger i håret, tidsindstillingen på 10 giver bløder krøller, mens tidsindstillingen på 12 sekunder giver mere defineret krøller.

Krøllejernet opvarmes på 30 sekunder, så du kan hurtigt komme i gang med at lave flotte krøller i dit hår.

 

Brugervenligt og tidssparende

Babyliss Curl Secret er meget brugervenligt, hvilket sikrer, at dit hår ikke sætter sig fast inde i varmekammeret, da du altid kan give slip på håndtaget, så håret løsner sig. Krøllejernet gør stort set alt arbejdet for dig, hvilket sparer dig en masse tid, når du krøller dit hår. Krøllejernets keramiske belægning i varmekammeret skåner dit hår imod varmen, men giver dig stadigt et smukt og glansfuldt resultat.

 

Tre fordele ved Babylis Curl Secret:

 

 • De 3 tidsindstillinger giver dig 3 forskellige krølletyper
 • 100 % automatisk og dermed tidssparende
 • Klar på 30 sekunder

 

GHD Curve Soft Curl Tong

 

GHD forbindes med kvalitet og en højere prisklasse, men GHD Curve Soft Curl Tong leverer også varen. Krøllejernet er især godt til at lave store og bløde krøller, som er en af de helt store tendenser inden for hårstyling netop nu. Ikke nok med krøllejernet laver flotte krøller, så holder krøllerne også i lang tid.

 

Nemt at kontrollere

GHD Curve Soft Curl Tong har et stort varmelegeme på hele 32 mm i diameter, hvilket gør, at krøllejernet er nemt at bruge og giver et flot resultat. Varmelegemet er omgivet af en keramisk belægning, hvilket skåner dit hår imod varmen, men stadig sørger for, at du får store og bløde krøller. Yderst på krøllejernet sidder en ”cooltip”, som ikke bliver varm, når krøllejernet tændes. Cooltippen gør, at du kan holde stabilt på krøllejernet, mens du bruger det, så du har god kontrol og laver ensartede krøller hele vejen igennem håret.

 

Unik teknologi

GHD Soft Curl Tong indeholder GHDs unikke Tri-zone teknologi, hvilket betyder, at der er en konstant og jævn temperatur på hele krøllejernet overflade, hvilket sikrer dit et flot krølleresultat. Temperaturen kan kun indstilles på 185 grader, da GHD mener, at dette er den mest ideelle temperatur for at opnå det flotteste og bedste resultat. Yderligere har krøllejernet en sleep-mode funktion, som gør, at krøllejernet automatisk slukker efter 30 minutter. Så du behøver aldrig frygte, at du glemte at slukke for krøllejernet, inden du gik hjemmefra med GHD Soft Curl Tong.

 

Tre fordele ved GHD Soft Curl Tong

 

 • Cooltip på krøllejernet, der sikrer god kontrol
 • Sleep-mode funktion
 • Tri-zone teknologi

 

Babyliss Pro Sublim Touch

 

Babyliss Pro Sublim Touch findes i forskellige diametre på 38 mm., 32 mm., 25., og 19 mm., hvilket gør det muligt at finde en størrelse, der passer netop til dine behov. Krøllejernet er nemt og brugervenligt at bruge og samtidig laver det nogle flotte og naturlige krøller i håret.

 

Indstilles efter netop din hårtype  

Der findes 10 forskellige temperaturindstillinger fra 110 til 180 grader på Babyliss Pro Sublim Touch. Dette gør det muligt for dig at vælge lige netop den temperatur, der passer bedst til din hårtype. Det bliver anbefalet, at jo finere og tyndere hår du har, jo lavere temperatur skal du bruge på krøllejernet for at undgå varmeskader på dit hår. Krøllejernet har en ”instant heat”-funktion, så krøllejernet er klar til brug på få sekunder.

 

Maksimal beskyttelse med slikeblødt resultat

Babyliss Pro Sublim Touch har en keramisk satin-touch overflade, hvilket giver dit hår maksimal beskyttelse. Yderligere sørger teknologien også for, at varmen bliver jævnt fordelt på hele overfladen, hvilket giver dit et flottere og mere ensartede resultat med dit hår silkeblødt og med en flot, blank overflade. Desuden har krøllejernet også en cooltip for enden, hvilket sikrer, at du har god kontrol med krøllejernet, mens du bruger det. Babyliss Pro Sublim Touch er udstyret med en drejeledning, som gør, at ledningen ikke kommer i vejen, når du er ved at krølle håret.

 

Tre fordele ved Babyliss Pro Sublim Touch

 

 • Drejeledning der ikke kommer i vejen
 • 10 forskellige temperaturindstillinger
 • Keramisk satin-touch overflade

 

 

Der er mange ting, du kan tage med i din betragtning, når du skal købe et krøllejern. Både design, pris og egenskaber er meget forskelligt fra krøllejern til krøllejern. Vi håber, at vores krøllejerns test kan være behjælpelig i din søgen efter et krøllejern.

You may also like