Home Til HusetHusholdningsmaskiner Håndstøvsuger test

Håndstøvsuger test

by Mark
0 comment

Du kan gøre rengøringen langt mere bekvem med en håndstøvsuger. Med sin status som trådløs støvsuger slipper du allerede for det mareridt, det er at stoppe støvsugeren for at sætte ledningen i nyt elstik, fordi der ikke er ledning nok til at nå hele huset rundt på én gang.

Oven i det kommer en række andre egenskaber, der gør håndstøvere til et reelt alternativ til almindelige støvsugere. Blandt andet kan gulvene let tages med en stangstøvsuger, og ved mange stangstøvsugere kan du tage hovedet af, der så fungerer som håndholdt støvsuger til hævede overflader. Her finder du håndstøvsugere, der klarer sig bedst i håndstøvsuger test.

 

Bosch BBH22041 med vaskbart filter

Med en beskeden vægt på blot 3,1 kg og en ergonomisk højde på 116 cm er denne Bosch stangstøvsuger let at flytte omkring i hjemmet. Ingen pose behøves til denne støvsuger, da al snavs og støv ender i dens vaskbare filter, som let kan fjernes, tømmes og tørres af med en børste. Det gør dig fri for hovedpiner forbundet med at stå med en fyldt støvsuger, der har mistet sin evne til at suge, og hvor du ikke har nogen ny pose til at erstatte den gamle med.

 

Kan forvandles til håndstøvsuger

Denne stangstøvsuger har to hastigheder og er ledningsfri, så du får ikke bøvl med ledningen. Hovedet kan tages af og bruges som håndstøvsuger til flader over gulvet, hvor det ville være komisk at bruge støvsugeren i stangform. Du får altså to støvsuger i ét produkt, der gør det markant lettere at tage både vandrette og lodrette flader i dit hjem både i gulv- og bordhøjde.

 

Støvsuger med 44 minutters driftstid

Bosch BBH22041 er en stangstøvsuger med en driftstid på op til 44 min. Denne stangstøvsuger har desværre en temmelig lang opladningstid, da det tager 12-16 timer at få fuld opladning, men her er tricket blot at oplade den i kortvarige seancer, da strømmen bliver ladet hurtigere op i starten af opladningen end lige til sidst. Selvfølgelig kan du også strække opladningen over flere seancer i løbet af en uge, hvis du alligevel ikke bruger stangstøvsugeren hver dag.

 

Dyson V8 Absolute med HEPA-filtre

Med denne Dyson stangstøvsuger har du endnu en poseløs støvsuger, du bare tømmer, når den bliver fyldt. Dyson V8 Absolute brillerer med sine HEPA-filtre, der er i stand til at fange helt små partikler, og som derfor er egnet til allergikeren, der skal have bugt med allergener. Du får sat renset luft i omløb i dit hjem med denne støvsuger, der også har en kraftig sugeevne.

 

Let opladning med monterbar opladningsbase

Støvsugeren giver dig uformindsket sugeevne i op til 40 min., og med dens batteriindikator varsles du god tid i forvejen, når strømmen er ved at løbe op. Opladning er en let affære med den vægmonterbare opladningsbase, der følger med ved køb af V8 Absolute stangstøvsuger.

 

Konverter til håndstøvsuger for hævede overflader

Som ved så mange andre stangstøvsugere kan V8 Absolute fra Dyson konverteres til en håndstøvsuger for at hjælpe dig med at nå overflader, du krampagtigt når med støvsugeren i sin stangform eller med en almindelig støvsuger. Det kunne være vindueskarmen overstrøet med visne blade fra potteplanten, eller dugen du bare ikke orker at skifte efter morgenkaffen.

 

Bosch Athlet BBH52550 med fleksibelt mundstykke

Aldrig har det været lettere at nå helt ud i krogene ved støvsugning end med denne Bosch stangstøvsuger, hvis fleksible mundstykke gør det let at nå under møblerne. Den kedelige fornemmelse ved at støde støvsugeren mod sofaens underside, velvidende at du aldrig når helt under den uden at knæle på gulvet, bliver du endelig fri for med denne praktiske løsning.

 

LED-lampe viser, hvornår filtret skal vaskes

Athlet BBH52550’s EasyClean System-funktionalitet og lave vægt gør støvsugeren let at have med at gøre både under brug og ved den efterfølgende rengøring. Ingen pose er nødvendig, så du slipper for at skulle skifte i utide. En indbygget LED-lampe gør dig opmærksom på, hvornår filtret skal rengøres, så du er fri for selv at skulle gætte dig til, hvornår det skal skiftes.

 

Fritstående funktion til henstilling

Du kan hensætte stangstøvsugeren hvor som helst, for med sin fritstående funktion behøver den ikke have noget at læne sig op ad. Så ringer telefonen, mens du er ved at støvsuge, og du er nødt til at sætte processen i hold, behøver du derfor ikke samle den op fra gulvet igen.

 

Electrolux EUP8GREEN med høj manøvredygtighed

Denne Electrolux stangstøvsuger er ledningsfri og fremstillet af 55 % genbrugsplast, deraf navnet GREEN. Du får hele 75 min. køretid på fuld opladning med denne støvsuger, og heller ikke her skal du tænke i støvsugerposer, for du tømmer let den integrerede støvbeholder.

 

Når let under møblerne

EUP8GREEN har 180 graders manøvredygtighed takket være et fleksibelt mundstykke og store baghjul på stangstøvsugeren, der gør det muligt at trille den under møbler for at nå de svære afkroge. Med to sugestyrker at vælge mellem kan du køre du både rutinemæssigt skånsomt og mere hårdført over gulvtæpper eller vinylgulv. Aerodynamisk PerformancePro-mundstykke og den avancerede blæser giver dig den særligt store kraft mellem hænderne.

 

Philips PowerPro Duo med cyklonisk kammer

I Philips PowerPro Duo har du en stangstøvsuger med Power Cyclone-teknologi, hvor støvet luft suges hurtigt ind gennem det glatte indtag for så via færdsel omkring den buede passage at blive skilt i støv og ren luft. Med sit TriActive Turbo-mundstykke formår denne støvsuger bedst i håndstøvsuger test at opsnappe flere støvpartikler, end andre støvsugere kan tage.

 

2-i-1-støvsuger til løftede planer

Dette er en 2-i-1-støvsuger, hvilket vil sige, at du kan tage stangstøvsugerens hoved af, som så kan bruges som håndstøvsuger til løftede planer som køkkenskranken, vindueskarmen eller sofaen. Du får et reelt alternativ til den våde klud eller klumsede håndfejning af snavs og skidt ned på gulvet for at tage det med støvsugeren. Fuld opladning giver ca. 60 minutters køretid.

 

Øjeblikkelig støtteløs parkering

Som ved Athlet kan PowerPro Duo stå oprejst uden støtte, hvilket gør det let at gå til og fra støvsugeren. Med den egenskab kan du altid huske, lige hvor du er nået til i støvsugningen.

You may also like