Ismaskine test

by Mark
0 comment

Is er for mange mennesker den mest fortrukne dessert – især om sommeren i de varme tider. Både børn og voksne holder af denne dessert, hvilket også er derfor, at de fleste altid har en liter is eller to i fryseren. Derfor er det et ideelt valg at lave sin helt egen is med en ismaskine.

 

Med din helt egen ismaskine vil det både være sjovt at producere den, og du vil have muligheden for at lave præcis den mængde og smag, som du eller dine gæster ønsker. Med en ismaskine har du altså muligheden for at prøve alle dine ideer af og finde frem til din helt egen opskrift til den perfekte is.

 

Selvom det måske umiddelbart lyder nemmere at købe en færdig is, så er det meget nemt selv at lave is på en ismaskine, og så er det bare sjovere. Smagen på hjemmelavet is fra din egen ismaskine er også en helt ny og anderledes oplevelse – på den gode måde.

 

Hvis du vil lave din egen is i en ismaskine, skal du sørge for at købe en, som er af god kvalitet, og som opfylder alle dine krav. Men hvilken ismaskine skal du så vælge for at få den bedste is? Ismaskiner er der nok af, og det kan derfor være uoverskueligt at finde ud af, hvilken der er bedst. Derfor kan du nedenfor læse omkring fire af de bedste ismaskiner, hvilket vil gøre dit valg lidt nemmere.

 

DeLonghi ICK 6000 ismaskine

Den første ismaskine, som vi vil se nærmere på, er DeLonghi ICK 6000. Maskinen er kendt for at producere den lækreste og mest velsmagende is i sit enkle og pæne design.

 

Ismaskinen kan lave op til 700 ml. is per gang, og alt efter hvor stor en portion is du vælger at lave, tager det fra 20-40 minutter til isen er en lækker og cremet konsistens.

 

Du vil med denne ismaskine være klar til at servere isen for dig eller dine gæster, så snart den er færdig i maskinen, da den ikke skal i fryseren efter for at blive færdig. Det skyldes, at når isen er færdig i maskinen efter 20-40 minutter, har den været igennem hele køleprocessen og derved klar til servering.

 

Blandt alle de positive træk ved DeLonghi ICK 6000 er det også værd at nævne, at den har:

 

 • Aftagelige dele med mulighed for at blive vasket i opvaskemaskinen
 • En høj ydeevne
 • Motor med 230 W

Denne ismaskine er altså en i topklasse, som kan anbefales til forbrugeren, der ønsker at lave lækker kvalitets is til sig selv, familien og gæster.

 

DeLonghi ICK 5000 ismaskine

Denne ismaskine producerer italiensk og cremet is af verdensklasse, og derfor er det også en testvinder hos forbrugerrådet Tænk.dk, der har testet maskinens egenskaber i en ismaskinetest.

 

Med DeLonghi ICK 5000 har du muligheden for at fremstille lige præcis den is, som du ønsker. Om du vil lave en sorbet, en klassisk flødeis eller en tredje variant bestemmer du helt selv, da ismaskinen kan klare det hele.

 

Der er mulighed for at lave højest 700 g. is per gang, hvilket er en meget passende mængde, og derudover kan isen også holde sig kold, når den er færdiglavet, ved at aktivere funktionen på ismaskinen. På denne måde gør det intet, hvis du laver isen i god tid, eller hvis dine gæster gerne vil vente lidt med desserten.

 

Der er mange fantasiske egenskaber ved DeLonghi ICK 5000, og det er vigtigt at nævne, at:

 

 • Ismaskinen er stille, når den producerer is
 • Maskinens aftagelige dele kan puttes i opvaskemaskinen
 • Den producerer is af bedste kvalitet, trods lidt længerevarende produktion

Med denne ismaskine er du, som forbruger, sikret en lækker og dejlig is hver eneste gang. Hvis du mangler lidt fantasi til din hjemmelavede is, følger der også en opskriftsbog med, der kan hjælpe dig lidt på vej.

 

Wilfa ICM-C15

Med Wilfa ICM-C15 får du en ismaskine, som opfylder alle krav til en velsmagende hjemmelavet is, hvilket også er derfor den i mere end en ismaskinetest var topscorer eller testvinder.

 

På omkring 1 time vil ismaskinen kunne producere cremet is lige efter din helt egen opskrift. Derefter vil du kunne servere den kolde is til dig selv, din familie eller gæster. Hvis du fylder ismaskinen helt, vil der kunne være is til omkring 6 personer.

 

Man skal ikke være professionel til at producere is for at lave sin hjemmelavede is på Wilfa ICM-C15, da den er kendt på sit brugervenlige system og enkle design.

 

Med denne ismaskine får du en maskine, som har:

 

 • Aftagelige dele, der kan vaskes i en opvaskemaskine nemt og hurtigt
 • Et pænt design med overskueligt display, som alle kan styre
 • Evnen til at holde den hjemmelavede lækre iskold i en hel time efter endt produktion

Ved køb af denne brugervenlige ismaskine, som har vundet mere end en ismaskinetest, er der garanti for lækker og cremet is af allerhøjeste kvalitet, som alle kan finde ud af at fremstille.

 

Nemox Gelatissimo Exclusive ismaskine

Her finder du en ismaskine, som både kan bruges af private brugere og af professionelle. Maskinen er nemlig testet, hvor den har vist sig at være en af de bedste på markedet.

 

Med Nemox Gelatissimo Exclusive er det muligt at lave cremet is til mange personer ad gangen, da den kan producere op til 1,5 l. is per gang. Derudover fryser den isen godt på trods af dens hurtige tilberedningstid på blot 30 min. per liter.

 

Denne ismaskine, der både kan bruges af private og professionelle, er:

 

 • Nem og overskuelig at bruge til fremstilling af is
 • Perfekt til at lave hjemmelavet is af høj kvalitet
 • Nem at sætte i fryseren efterfølgende, da den har en aftagelige aluminiumskål

Med maskinen kan du altså være sikker på at få en oplevelse med hjemmelavet is af høj kvalitet, som du aldrig glemmer. Der er mange muligheder med hjemmelavet is, når det kommer til smag, og derfor følger der også en bog med, hvor der findes over 30 forskellige varianter af is, som du kan prøve kræfter med i ismaskinen.

You may also like