Home Elektronik Hårtrimmer test

Hårtrimmer test

by Mark
0 comment

En god hårtrimmer skal kunne gøre en række ting. For det første skal den være intuitiv for lægmænd at bruge, da langt de fleste hårtrimmere ikke sælges til frisører, men til husholdninger. Du som forbruger skal meget let selv kunne finde ud af at indstille afstandskammen, så dit hår klippes i den rette længde. Selvfølgelig skal skærene også være af et materiale, der holder til at tage dit hår i længden. Gerne rustfrit stål eller endda titanium.

For at det ikke skal være et ergonomisk mareridt at bruge trimmeren, skal den også kunne bruges trådløst, så du ikke vikler en sort løkke om egen hals eller risikere at skære i ledningen, mens du trimmer dit hår. Her får du 5 hårtrimmere serveret, der brillerer i hårtrimmer test.

Babyliss E951E Pro 45 med ekstra store klinger

Med denne Babyliss hårtrimmer har du et sæt klinger på hele 45 mm, der bliver sat til skæring af kraften fra en 2,4 VDC-motor. Hårtrimmeren giver et professionelt resultat og kan anvendes med eller uden ledning. Ved fuld opladning kan E951E Pro 45 bruges uden ledning i en halv time. Det giver dig rigelig med tid til at trimme håret i grove træk og finjustere efterfølgende.

Trim dig næsten skaldet eller bevar hårbunden

Du får 8 forskellige afstandskamme at vælge imellem, når du bruger hårtrimmeren, og de spænder fra 3-25 mm og har præcisionsafstandskam på 0,5-3mm. Som du kan se, giver Babyliss hårtrimmeren både mulighed for det helt korte cut, der tenderer skaldethed, og at bevare de nedre 2,5 cm af frisuren. Det giver dig en variation i trimning, du kan lege lidt med.

Let rengøring med børste og krog

Hårtrimmeren kommer med rengøringsbørste og -krog, så du slipper heldigvis for at gemme skelbefængte skær i badeværelsesskuffen frem mod næste klipning. Det er en nem opgave at børste klingerne i rustfrit stål, så de bliver helt rene og klare til brug om et par måneder igen.

Anmeldelse af Panasonic ER 1611 hårtrimmer – 4,8 stjerner

Panasonic ER 1611 hårtrimmer er lige nu en af de bedste på markedet, hvis du vil have en hårtrimmer af høj kvalitet og som kan holde i lang tid. På den tyske version af Amazon, kan du finde anmeldelser af denne hårtrimmer fra Panasonic og her får hårtrimmeren 4,8 stjerner ud af 5 mulige stjerner. Denne gode anmeldelse er lavet på baggrund af 1,028 anmeldelser fra kunder som har købt denne hårtrimmer på Amazon.

Panasonic ER 1611 K hårtrimmer er en af de mest populære og efterspurgte hårtrimmer i Danmark på grund af den gode kvalitet. Prisen på hårtrimmeren matcher også kvaliteten på den og den ligger generelt i prisniveauet 1.199 kr. og opefter. Panasonic ER 1611 K hårtrimmeren er en utrolig slidstærk hårtrimmer med mange avancerede funktioner og dette gør også at frisører og andre der bruger hårtrimmere ofte, vælger dette produkt.

Nogle af de funktioner som er de foretrukne på denne hårtrimmer for frisører er blandt andet bladet på trimmeren. Bladet på trimmeren er lavet af X taper blade og der skærer 40 % bedre end mange standard hårtrimmere på markedet idag og giver en hurtigere og lettere klipning og ved at købe denne hårtrimmer sparer du tid på hver klipning. En anden funktion ved denne Panasonic ER 1611 K hårtrimmer som sparer tid og øger effektiviteten er motoren på trimmeren. Motoren på trimmeren er en high power der konstant holder et omdrejningstal på 10.000 RPM. Dette sammen med de gode X taper blade, gør at du aldrig vil opleve at trimmeren sætter sig fast i håret uanset hvor tykt håret er og hvor meget belastning, som du udsætter trimmeren for.

Når man som frisør skal bruge en hårtrimmer tit på arbejdet i salonen, betyder batterilevetid og opladningstid meget for frisøren. Og her kan Panasonic ER 1611 K også opfylde kravene fra frisørerne, da batterilevetiden er 50 minutters brug uden opladning og trimmeren kan lades fuldt op på en time. Derudover har opladeren automatisk spændingstilpasning og med en adapter, kan denne trimmer bruges overalt i verden og er ideel til at rejse med. K’et i Panasonic ER 1611 K betyder at strømstikket som trimmeren udleveres med, er et dansk strømstik.

Skærene på trimmeren holder sig skarpe ved hjælp af en speciel coating, som er en kombination af Diamond like Carbon og Titanium, som gør at skærene holder sig skarpe og du ikke skal bekymre dig om at skulle slibe bladene på din trimmer hvis du benytter den tit. Dette gør også at denne trimmer er næsten uopslidelig og selvom prisniveauet er lidt dyrere end en standard trimmer, så vil denne Panasonic hårtrimmer holde længe og være investeringen værd.

En high-power lineær motor sikrer, at denne hårtrimmer aldrig går ned i omdrejninger. Med Panasonic ER-1611 vil du konstant have et omdrejningstal på 10.000 omdrejninger i minuttet, hvilket så sikrer mod tab af klippeevne, når maskinen kører gennem tykt hår. Så længe dit hår er tørt, når du kører gennem det med hårtrimmeren, vil du opleve det samme høje niveau.

6 længdeindstillinger til det korte cut

Denne Panasonic hårtrimmer kan køre op til 40 min. trådløst på én times opladning, hvilket giver dig rigelig med tid til at trimme hele vejen rundt – både håret og evt. fuldskæg. Med sine 6 længdeindstillinger kan du levne mellem 3-15 mm af hårbunden. Det gør denne hårtrimmer egnet til at give håret en grundig klipning og sikrer, at masser af luft når frem til hårbunden.

Særligt skarpe rustfrie skær i titaniumcoating

Skærene er særligt skarpe og slides ikke væk, da de under fremstilling har fået specialcoating, der består af diamantlignende karbon og titaniumnitrid. De rustfri stålknive har altså fået en behandling, der sikrer betragtelig skæreevne, der smertefrit kapper sig gennem al slags hår.

Anmeldelse af Braun HC5050 hårtrimmer – 4,4 stjerner

Den næste hårtrimmer som vi skal kigge på er en Braun HC5050 hårtrimmer, som på Amazon får 4,4 stjerner ud af 5 mulige stjerner. Denne karakter er givet på baggrund af anmeldelser fra 154 kunder, som har købt en Braun hårtrimmer hos dem.

Med købet af en Braun HC5050 hårtrimmer får du en effektfuld hårtrimmer, som er nem at rengøre efter brug og som har sin store force i sin lange batterilevetid grundet det kraftfulde dobbeltbatteri. Når du køber denne hårtrimmer fra Braun får du en hårtrimmer, som kan indstilles med 16 forskellige længder og er derfor meget brugervenlig i forhold til eksperimentation af hår længder. Hårtrimmeren har en MemorySafelock så den husker den sidst brugte indstilling og du undgår derfor at rette på indstillingen hele tiden og hvis det kun er dig der bruger den, så undgår du at stille på den hele tiden.

Med HC5090’s indbyggede Memory SafetyLock-funktion husker denne hårtrimmer fra Braun de indstillinger, du sidst brugte, da du trimmede frisuren. Det gør det muligt for dig at sikre samme resultat, hver gang du klipper håret, så du bevarer den samme stil. Mest nyttig er denne funktion til dig, der regelmæssigt klipper håret, og som er meget kræsen med længden.

16 længder og nem rengøring under vandhanen

Med 16 længdeindstillinger får du et præcist cut med denne Braun hårtrimmer, og du kan bruge den enten trådløst eller forbundet via ledning til stikkontakten. Den har automatisk spændingsjustering og er let at vaske, da du bare skyller skærene af under løbende vand.

Tilpasser sig efter spændingen

HC5090 er bedst i hårtrimmer test og har sin forte ved at være en ideel trimmer at tage med på rejser til udlandet, da dens indbyggede teknologier tager højde for lokale variationer i strømforsyning. Maskinen tilpasser sig automatisk til enhver spænding mellem 100V og 240V.

Anmeldelse af Phillips QC5380 hårtrimmer – 4,5 stjerner

Philips QC5380/80 hårklipper er en hårklipper med en overordnet god anmeldelse på Amazon. Denne hårklipper skal du vælge hvis du har behov for at klippe i tykt hår uden at skulle have gener med at klippe det samme stykke hår flere gange. Denne hårklipper er udstyret med Titanium knive og gør at selv det tykkeste hår kan klares ved klipning første gang. På den tyske version af Amazon får den 4,5 stjerner ud af 5 mulige og denne karakter er givet på baggrund af anmeldelser fra 359 kunder, som  har købt produktet hos Amazon.

Batteriet på denne hårklipper er et litium batteri og gør at ved fuld opladning, kan du klippe uden ledning i op til 75 minutter. Er batteriet dødt , kan du lade batteriet op i 10 minutter og få 10 minutters klippetid uden ledning. Dermed lader batteriet op med det samme og skal højst sidde i oplader/ledning i en time for at blive fuldt opladet.

Titaniumknivene på bladet gør at knivene altid er skarpe og du skal derfor ikke tage bladet af og slibe det efter brug. Dermed sparer du tid hvis du vælger at købe den hårklipper fra Phillips. Derudover kan hårklipperen klare klipning af hår helt op til 21 mm og kan derfor bruges til alle typer af længder. En anden fordel ved denne hårklipper er at den er 100 % vaskbar efter brug – derved kan du putte den ind under rindende vand og vaske den efter brug.

Derudover har Phillips på denne hårklipper også designet en konturfølgende kam, der følger konturerne i hovedbunden så man undgår at enten skære sig eller rive sig, såfremt man skulle have nogle konturer i hovedbunden. Til sidst har hårklipperen en turbo knap, hvor du kan justere skærehastigheden og dermed opnå fuld effekt af din hårklipper. Samlet set er denne hårklipper en super hårklipper til pengene.

Her har du en hårtrimmer med et alternativt design, da skærene kan roteres 180 grader, så du kan bruge den til at skrabe nakken, hvilket godt kan være en motorisk udfordring ved almindelige trimmere. Med sin zoomring kan du let justere mellem de 14 længdeindstillinger, der spænder mellem 0 til 15 mm. Med 41 mm klippebredde trimmer du lige godt 4 cm ad gangen, hvilket også er en god plads til at nå omkring tindingerne, uden du får noget besvær.

Lækkert skaft og indikatorlamper for batteriniveau

Gummihåndtaget er både lækkert og giver mere friktion i grebet, end du får med hård plastic, så faren for at tabe hårtrimmeren på gulvet er drastisk reduceret. Skårene på denne Philips Headgroom trimmer er af rustfrit stål. Batteriet har en levetid på ca. en time ved fuld opladning, og en indikatorlampe indikerer, når batteriet er ved at være fladt. Med indikatoren for opladning kan du se, om du har sat elkablet rigtigt i, samt hvor langt opladningen er nået.

Philips HC9490/15 hårtrimmer med 400 indstillinger

Det her er Philips’ mest avancerede hårtrimmer til dig, der ikke overvældes af at have mange muligheder mellem hænderne. Vælg mellem 400 længdeindstillinger ved at dreje på det centrale præcisionshjul. Du kan trimme dit hår med indstillinger fra 0,5-42 mm med en præcision på 0,1 mm. HC9490/15’s motoriserede trimmerkamme sparker døren ind til klip i særklasse.

Hukommelsesfunktion husker indstillinger

Også ved denne hårtrimmer har du en hukommelsesfunktion, så maskinen husker, hvilken indstilling du brugte ved sidste klipning. Det giver dig mulighed for at lægge dig fast på en bestemt, meget specifik hårlængde, som du helt uden besvær konsekvent kan klippe håret i.

Solide skær af titanium

Med sine skær af titanium har du et materiale stærkere end stål til at kappe sig vej gennem skoven af hår. Du kan bruge den trådløst op til 3 timer takket være dens avancerede batteri, så går du ikke på akkord med kvaliteten af dit klip, er denne testvinder den rette til dig.

I ovenstående oversigt kan du finde den hårtrimmer der er bedst, ud fra anmeldelser givet af brugere her på sitet, fra anmeldelser på nettet og fra Amazon, som samler produktanmeldelser.  Alle disse anmeldelser er samlet for at give dig som forbruger den bedste anbefaling af en hårtrimmer. Vi har samlet en række af de hårtrimmere på markedet, som er mest kendte og generelt har fået de bedste anmeldelser på nettet og derudover også fundet frem til hvor du kan finde dem billigst på nettet. Ved at klikke på den enkelte hårtrimmer, kan du se hvor anmeldelserne stammer fra samt hvor du eventuelt kan finde hårtrimmeren billigst hos en forhandler på nettet.

Overvejelser ved køb af hårtrimmer

Inden du køber din hårtrimmer på nettet og måske vælger en af ovenstående hårtrimmere ud fra de anmeldelser den har fået i ovenstående oversigt, er der nogle ting du skal overveje. Selvom det lyder meget simpelt at vælge den hårtrimmer der har fået de bedste anmeldelser i vores oversigt, er der også en række andre ting du skal overveje inden du tager den endelige beslutning.

  • Hvor mange penge har du til rådighed?
  • Hvad skal din hårtrimmer bruges til?
  • Hvor tit skal du bruge den?
  • Hvor stor er den og hvor meget vejer den og andre produktspecifikke kriterier
  • Skal du kunne have den med ud og rejse?

Hvor mange penge har du til rådighed?

Den første ting du skal overveje når overvejer at købe en hårtrimmer og måske hæler mod at vælge den med de bedste anbefalinger er, hvor mange penge har du til rådighed. Er du sart med trimning af hår og skæg og har erfaring med gener af dette, er det dumt at gå på kompromis med kvaliteten. Kvaliteten på en hårtrimmer følger med prisen – er en hårtrimmer dyr betyder det også at den er pengene værd og du vil ikke oplever at den giver røde knopper eller “hiver” i hårene når du trimmer. En anden af de ting, som man får med når man betaler lidt mere for en hårtrimmer er, at batteritiden på trimmeren er forholdsvis høj og kan tåle flere trimninger/barberinger før den skal oplades og det er ikke sikkert at opladeren til trimmeren, skal stå fremme på badeværelset hele tiden og gøre badeværelset endnu mere rodet. Hvis du ender med at betale en lidt højere pris for en lidt dyrere trimmer, følger der også en nem mulighed for rengøring med. Dette kan spare dig for irritation med rengøring af din trimmer og spare dig tid. Hvis du for eksempel trimmer dit skæg eller andet flere gange om ugen, kan en trimmer med nem rense funktion spare dig tid og kan være de ekstra penge værd, da tid er dyrebar.

Hvad skal din hårtrimmer bruges til?

Hvis trimmeren kun er til dig og trimning af hår helt ned til næsten skaldet, så kræver trimmeren nok ikke så udstyr og tilbehør da brugen af den er forholdsvis enkel. Skal trimmeren derimod bruges til at trimme hår på hele familien og benyttes til flere forskellige former for frisurer og trimninger, kan det være en god ide at købe en god trimmer med masser af ekstra udstyr, der kan leve op til eventuelle krav som disse frisurer kan stille krav til. Det kan være at det er trimninger af hår i flere forskellige længder og dermed skal din trimmer have mulighed for at sætte størrelsen op og ned. Dette kan for eksempel klares med en hårtrimmer med multiskinne og flere muligheder for valg af størrelser.

Hvor tit skal du bruge den?

Et kriterie for valg af trimmer, kan også være hvor tit den skal bruges. Bruger du en trimmer ugentlig til hår og skægtrimning, så kan et af kriterierne for valg af trimmer være en lang batterilevetid. Det kan være irriterende at skulle lade den op hele tiden og det er ikke altid, man har tid til dette lige efter man har trimmet sig hvis man for eksempel skal skynde sig ud af døren. Er du en frisør, vil en lang batterilevetid give dig mulighed for at kunne betjene flere kunder inden trimmeren skal oplades igen og dette giver en større mobilitet og fleksibilitet i arbejdet. Samtidig vil en lang batterilevetid gøre, at du ikke hele tiden skal have den i opladeren hvis du bruger den flere gange dagligt i din salon.  For en frisør vil vægten på hårtrimmeren også have en betydning. Specielt hvis den bruges flere gange dagligt og du skal bevæge hånden tit for at trimme en kundes hår. Med en hårtrimmer i en høj prisklasse, får man en hårtrimmer med lang batterilevetid og en god lav vægt, der er designet til arbejdssituationer.

Hvor stor er hårtrimmeren og hvor meget vejer den?

Som sagt, kan vægten på hårtrimmeren betyde meget hvis den bruges flere gange dagligt, men størrelsen på en trimmer kan også have en væsentlig betydning. Både når der arbejdes med den, da en større trimmer er næsten automatisk lig med en større vægt. Men i forhold til opbevaring af en hårtrimmer og eventuel mulighed for nedpakning i kuffert til rejser med mere, vil størrelsen også have en betydning. Er det en lille og god trimmer du har valgt, vil den fylde mindre i rejsekufferten og dermed er der mere plads til tøj og andre ting i kufferten. Generelt er det også en god ide at kigge efter trimmere med titanium blade, da det er den bedste kvalitet der findes på markedet og det hårdeste materiale og dermed også en forventet lang levetid på disse blade. En ting du også skal kigge efter er, om din trimmer har selvslibende blade. Hvis din trimmer ikke har selvslibende blade, skal bladene udskiftes og dette kan resultere i en merudgift for dig og kan ende med at valget af den billige model med de gode anmeldelser, ender med at blive en dyr fornøjelse for dig på længere sigt. På markedet for hårtrimmere findes der en række mærker, der er producerer nogle af de bedste hårtrimmer og de er nedenstående mærker.

Wella Hårtrimmer

Et kendt mærke blandt mange frisører og bliver brugt af mange frisør saloner i Danmark. En Wella hårtrimmer opfylder netop nogle af de kriterier, som frisører stiller til deres trimmer. En lang batterilevetid, flere muligheder for klipning af hår i flere længder samt en lav vægt på hver enhed, gør at arbejdet for frisørerne er meget nemt og mere behageligt og dermed er trimmeren fra Wella så populær.

 Remington Hårtrimmer

Mange private syntes godt om en trimmer fra Remington og det er fordi at prisen på en Remington hårtrimmer generelt er til at betale og selvom den ligger i den lidt lavere ende, så er trimmerne fra Remington stadig i så god kvalitet at de sagtens kan klare trimmeopgaver i privaten med bravour. Kvaliteten på Reming trimmerne bliver bedre og bedre og de bliver mere effektive med tiden, så står du og overvejer en trimmer fra Remington fordi den har fået gode anmeldelser, men er du lidt forsigtig fordi prisen er lavere end de andre trimmer, så kan du trygt vælge en trimmer fra Remington.

Babyliss Hårtrimmer

En hårtrimmer fra Babyliss er ikke blandt de billigste på markedet for hårtrimmere. Prisen på en Babyliss hårtrimmer ligger generelt i mellemniveauet af priser på hårtrimmer og med trimmer fra Babyliss får du en ganske udmærket trimmer, der kan klare de fleste opgaver.

Moser Hårtrimmer

En Moser hårtrimmer er en trimmer, der skal bruges til professionelt brug og derfor ligger prisen også lidt højere end den gennemsnitlige pris på en hårtrimmer. En Moser hårtrimmer benyttes primært at frisører og frisør saloner.

Vi håber at du kunne bruge ovenstående information til noget og at du måske har fået inspiration til hvilken hårtrimmer du skal vælge til dine trimningsopgaver, samt hvor du skal købe den. Har du nogen spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at henvende dig.

You may also like