Home Til HusetHusholdningsmaskiner Ledningsfri støvsuger test

Ledningsfri støvsuger test

by Mark
0 comment

Du kender sikkert alt til støvsugning med en almindelig støvsuger, hvor du ikke kan komme udenom den irriterende ledning, der udover at være i vejen hele tiden også tvinger dig til at afbryde din støvsugning af flere omgange for at skifte til en anden stikkontakt.

Med en ledningsfri støvsuger slipper du for nogensinde at bekymre dig for, hvor langt du kan trække ledningen og undgår samtidig mange irritable timer, hvor ledningen gør din rengøring mere besværlig, end den behøver at være.

Du kan bruge en ledningsfri støvsuger til din bil, båd eller campingvogn og også i dit eget hjem, hvor du nemt kan komme rundt i krogene. Denne form for støvsuger er især egnet til små hjem, hvor den helt kan erstatte den traditionelle støvsuger. Hvis du søger en støvsuger, som du gerne vil anvende til hjemmet, anbefales det, at du bevidst kigger efter støvsugere med en høj driftstid – altså batterilevetid.

Når du kigger efter en ledningsfri støvsuger, er der yderligere nogle ting, du skal være særligt opmærksom på. En god støvsuger vurderes ud fra dens driftstid, ladetid, vægt og beholderstørrelse, der tilsammen danner grobunden for en effektiv og håndterbar støvsuger.

Udover dette er sugeevnen stadig en væsentlig faktor, da mange forbrugere stadig har fordomme om, at en ledningsfri støvsuger ikke kan måle sig med en god, traditionel og solid støvsuger – men du kan godt tro om igen!

Der er i dag rigtig mange forskellige ledningsfrie støvsugere på markedet, og mange af dem ligger i den højere prisklasse.

Med en simpel ledningsfri støvsuger test kan du her finde et overblik over de bedste modeller på markedet:

Dyson V8 Absolute

Denne ledningsfrie støvsuger scorer højt både i forbrugertests og købsanmeldelser og ligger abosult i toppen, når det kommer til kvalitet. Den er populær, da den er både kraftfuld, brugervenlig og har den kraftigste sugeevne.

Den kraftige sugeevne, som er dens absolutte karakteristika, gør det muligt for dig at skifte din traditionelle støvsuger ud med denne model. Dens sugeevne er nemlig bedre end de fleste almindelige støvsugeres, og derfor må man sige, at den virkelig formår at leve op til sit formål.

Med i købet får du ekstra mundstykker, der kan bruges til gulvtæpper, forskellige typer gulve, møbler, fodpaneler og meget andet. Den er derfor oplagt til fleksibelt brug, som gør din daglige rengøring let som en leg.

Beholderen kan rumme en kapacitet på 0,54 liter og tømmes nemt vha. en simpel tømningsfunktion direkte ned i din skraldespand. Du slipper for at skifte poser og sparer derved både tid og penge i det lange løb.

Driftstiden på denne model er fastsat til 25-40 min. alt efter hvilket mundstykke, du bruger. Ladetiden er 5 timer, hvilket er meget normalt for denne type støvsugere.

Denne model er til dig, der:

  • Prioriterer en god sugeevne fremfor alt andet.
  • Ønsker en kvalitetsstøvsuger, du kan bruge i hele hjemmet.
  • Værdsætter en nem tømningsfunktion.

Bosch Athlet Zoo’o BCH6ZOOOO

Denne ledningsfrie støvsuger er en udgave, der er skræddersyet til dig, der kæmper med hunde- eller kattehår derhjemme.

Når du køber dette produkt, får du nemlig et unikt ProAnimal børstemundstykke med til din støvsuger, der gør det nemt og effektivt for dig at støvsuge dyrehår. Det specielle mundstykke gør, at støvsugeren ikke blot suger hårene men faktisk samler dem op vha. en roterende børste. På den måde undgår du at bruge adskillige timer på at støvsuge dine tæpper og møbler for hår.

Udgaven her har en høj kapacitet på 0,9 liter, så der er plads til mange dyrehår, inden du skal tømme den igen. Den har en driftstid på hele 60 min. og en ladetid på 6 timer.

Som noget ekstra får du en bærerem med til din støvsuger, så den er nem at håndtere i det daglige. Der medfølger ligeledes forskellige mundstykker til møbler, gulv, gulvtæppe m.m.

Denne model er til dig, der:

  • Har større kæledyr i hjemmet, der fælder.
  • Gerne vil have en grundig og effektiv støvsuger.
  • Værdsætter en lang batterilevetid.

Electrolux UltraPower EUP84IGM

Denne ledningsfrie støvsuger er yderst anbefalelsesværdig og en klar favorit på det nordiske marked grundet sin funktionalitet og gode pris.

Den har som sine andre konkurrenter en god sugeevne, men udover det medfølger der en unik feature til denne støvsuger. Der er nemlig indbygget 4 LED-dioder på mundstykket, så du tydeligt kan se den overflade, du støvsuger. Dette kan være en fordel, når du støvsuger hjemmets små kroge og under møbler, senge m.m., men også praktisk, hvis du bruger støvsugeren ved skumringstid eller steder, hvor der kan være mangel på lys – fx når du støvsuger bilen under sæderne.

Du får en meget robust og funktionel støvsuger med en kapacitet på hele 0,8 liter. Modellen her har en driftstid på 80 min. med en ladetid på 5 timer, hvilket er et udtryk for et meget kraftfuldt batteri.

Denne model er til dig, der:

  • Søger en støvsuger til hjemmebrug.
  • Ønsker ekstra belysning, når du gør rent.
  • Værdsætter et funktionelt produkt med lang batterilevetid og høj kapacitet.

Giv dig selv tid til at vælge det rette produkt

Nu hvor der er blevet gennemgået en ledningsfri støvsuger test, er du blevet præsenteret for tre gode modeller inden for de produkter, der lige nu er de bedste på markedet.

Det at være det bedste produkt på markedet kan være en indikator for, at du har at gøre med et produkt at god kvalitet. Men husk på, at det i virkeligheden er dig selv, der skal vælge et produkt – og det bedste produkt er et produkt, der lever op til dine egne behov og forventninger.

Med den rigtige støvsuger kan du gøre den daglige rengøring til en leg, og du vil blive overrasket over, hvor meget nemmere det er at støvsuge uden en ledning. Selvom priserne for disse produkter ofte ligger i den højere ende, kan du sagtens finde billigere alternativer.

Hvis du stadig er i tvivl eller sidder inde med flere spørgsmål, skal du ikke være bleg for at spørge din nærmeste forhandler – de vil helt sikkert gerne hjælpe dig med at finde det rette match.

You may also like